30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Kııızlar napıyosunuz iyisinizdir inşallah Leslie ve Jillian isteyenleri ayırıyorumda ilk sayfadaki listede etiketleyeceğim arkadaşlar şu an Jillian listesinde aranızda Leslie yapıcam ben Jillian yapamam diyen varsa bana iletsin. Yoksa böyle kalıcak

Asli_95
A ay__060
fyzanur
E-brulim
N a n e
Fairy Tale 123
kollontai
@psikohayris
@perihan00
kitapzede
@AKovser
CathyLizzie
Mefkurem
Selvos88
@uhs
G gunes-86
Habinar
koza16
A asea
Taurus woman
F feneriim
ameliaa
@Merilieshinmee
@_Rosebud_
B blanche_ea
abcde_123
H hmyr_19
Selinanya
firuzeew

Allah iyilik versin, insan uyuşuk oluyor canım ama sayılı gün geldi ve bitiyor bile - ALLAH yardımcımız olsun...

Hayaller gerçeklerden daha yakın, sporla da çok güzel sonuç alacaksın eminim zühalim. Güzel günler seni bekliyor :)

Evet cnm dediğin gibi bitti sayılır aslında öncesinde çok zorlanıyor gibi geliyordu iftar geç olunca özellikle su konusunda. Allah gerçekten sabrını veriyormuş.

İnşallah tatlım burdaki herkes gibi bende hedefime ulaşırsa çok mutlu olacam
Belki çok kilosu olmayanlar normal olarak bunu anlayamaz
Beni gören şok oluyor değişim o derece yani

Sende çok güzel motive ediyosun tatlım çok teşekkür ederim

Ebrum yanlışmı hatırlıyom sende mi almanyada kalıyordun

Aslım bu etiket bna gelmiyor bi bakayım ddim konuya öyle gördüm ya.

Çok doğru, ALLAH sabrını veriyor şükür ki bizde elimizden geleni yapıyoruz. Inşallah kabul olur.

Rica ederim gülüm, ben senin başaracağına gerçekten eminim. Azimle bu kadar kiloyu veren insan hedefine ulaşmadan durmaz. O yüzden yola durmadan devam fit vücutlar bekleyin bizi, biz geliyoruuuuz

Doğru hatırlıyorsun kuzum, almanyada yaşıyorum bende. Münih'e 1 saat uzaklıkta.

Eveeet kızlar gördüğünüz üzere tablo çalışmalarımı tamamlamış bulunuyorum 20sinde demiştim ama son güne kalsın istemiyorum. Ölçülerinizi sabah aç karnına almanızı rica edeceğim, oruç tutanlarda sanırım iftardan önce alırlarsa en sağlıklı sonuçları elde etmiş oluruz. Öncelikle ölçülerle alakalı, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ buradaki ilk mesajda daha önce nasıl alacağınız anlatılmıştır buradan yardım alabilirsiniz. Ölçülerinizi 16sına kadar almanız gerekmektedir. Yeni açıcağım konumuz için tüm hazırlıkların bitmesi için uğraşıyorum. Tablonun çok fazla vaktimi alıcağını bildiğimden bu süreye dikkat edilmesini rica ediyorum. Bir de ilk sayfadaki listede 5 arkadaşımız Leslie yapıcaklarını söylediler- hatta biri uzun yürüyüşleriyle bize katılıcak - Onların dışında ben Jillian yapmak istmiyorum Leslie yapıcam diyen olursa bana haber versin.

Asli_95
A ay__060
fyzanur
E-brulim
N a n e
Fairy Tale 123
kollontai
@perihan00
kitapzede
@AKovser
@Merilieshinmee
ameliaa
AkarGider
Mefkurem
Selvos88
@uhs
G gunes-86
Habinar
koza16
A asea
Taurus woman
F feneriim
@_Rosebud_
abcde_123
B blanche_ea
H hmyr_19
Selinanya
firuzeew
@psikohayris
@imseval
Masmavi_
@fatmanurkaya
HIRSIZI

Eline sağlık canım tabloyu tamamlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…