30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Eveeet kızlar gördüğünüz üzere tablo çalışmalarımı tamamlamış bulunuyorum :-) 20sinde demiştim ama son güne kalsın istemiyorum. Ölçülerinizi sabah aç karnına almanızı rica edeceğim, oruç tutanlarda sanırım iftardan önce alırlarsa en sağlıklı sonuçları elde etmiş oluruz. Öncelikle ölçülerle alakalı, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ buradaki ilk mesajda daha önce nasıl alacağınız anlatılmıştır buradan yardım alabilirsiniz. Ölçülerinizi 16sına kadar almanız gerekmektedir. Yeni açıcağım konumuz için tüm hazırlıkların bitmesi için uğraşıyorum. Tablonun çok fazla vaktimi alıcağını bildiğimden bu süreye dikkat edilmesini rica ediyorum. Bir de ilk sayfadaki listede 5 arkadaşımız Leslie yapıcaklarını söylediler- hatta biri uzun yürüyüşleriyle bize katılıcak :KK66:- Onların dışında ben Jillian yapmak istmiyorum Leslie yapıcam diyen olursa bana haber versin.

Asli_95 Asli_95
@ay__060
fyzanur fyzanur
E-brulim E-brulim
@N a n e
@Fairy Tale 123
@kollontai
@perihan00
kitapzede kitapzede
Dahlia_ Dahlia_
@Merilieshinmee
@ameliaa
@CathyLizzie
@mefkurem
@Selvos88
@uhs
@gunes-86
@Habinar
koza16 koza16
@asea
@bahired
@feneriim
@_Rosebud_
@abcde_123
@blanche_ea
@hmyr_19
@Selinanya
@firuzeew
@psikohayris
@imseval
@Masmavi_
@fatmanurkaya
@HIRSIZI
Ben simdiden cok heyecanliyim :rolleyes:

Ben şimdiden tırsıyorum :KK70:
Ya çok zorlanırsam diye :KK43:

Açık konuşmak gerekirse ben daha önce de yapıyordum ama her hareketi onlar gibi yapamıyordum tabi, Ebrunun da dediği gibi sağlık en başta geliyor o yüzden bazı hareketleri yapabildiğim gibi yapıyordum.. Bir yerden sonra zorlandığın hareketleri kolayca yaptığını görmek te ayrı bir güzel :KK6:

DENEME
4k2gpJ.png

Emeğine sağlık güzel olmuş :KK200:

X