30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar
Son 11 gün
Heyecan dorukta

Ay o smileyleri nerden buldun çok tatlılaaar

Amaç spora teşvik etmek tabiiki sorun olmaz :)

faforime almistim canim...bugün ilk günüm olarak 1 saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum

Güzel başlangıç

Asli_95 sen ölçüleri yazdın mı kız görmedim ben :) Kaç seninkiler?

Ortalama biliyorum yakında bakmıştım ama 20sinde net alıcam , belim 74 göbüş 91-92 gibi bişiydi kalçam 102 bacaklarım 57 falan böyle bişilerdi

Bende geldim :) 5. takım

Hoşgeldiiin

Internette daha ne smileyler dönüyor sen bir bilsen :)))

Selam kızlar bugünkü menüm

Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı

(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürpriz niyetine gönlünü kırmak istemedim)

Hmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle
Ben de profiterol yedim bugün Neyseki sporumu yaptım

Hmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle
Ben de profiterol yedim bugün Neyseki sporumu yaptım

Of bazen iftara doğru açlık kan sekerim düşüyo bayılıyorum o yüzden sahurda biraz fazla kaciriyorum..

Of bazen iftara doğru açlık kan sekerim düşüyo bayılıyorum o yüzden sahurda biraz fazla kaciriyorum..

Yok fazla yememişsin ama yediklerin sağlıklı şeyler değil, yani patates sağlıklı gerçi sadece kilo vermeyi yavaşlattığı için cıss dedim o tamam ama kahvaltı yapsana domatesini peynirini zeytinini miss gibi haşla yumurtanı ye doya doya ye hatta böyle de fenalaşıyor musun ?

Aslında en iyisi o ama ramazanın başından veri öyle olduğu için artik bunaldim değişiklik yapayım dedim bugün yine klasik kahvaltıya devam :)

Bizim takım canlanmaya başladı
Hadi kızlar destek olun banada
hadi bakalım ramazan sonrası içimizdeki kurtları dökelim )

Ben inanıyorum hepimiz güzel bir spor başlangıcı yapacağııız hoşgeldinn
Bende inanıyoeum canım inşallah hoşbulduk bu arada

Hoşgeldin canım :)
hoşbulduk tatlım burda da buluşmak güzel Mefkurem ,sen ve diğer arkadaşlar la 3 kişimiyiz 9. Takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…