Selam kizlarSon 11 günHeyecan dorukta
Evet ben de leslie nin daha iyi olacağına inanıyorum kendim için.. ben bugün 1 mille başlıyorum 20 temmuzda da 3 mille kabul ederseniz bu gruba katılırım zaten dk olarak programlar çok yaklaşık.. bildirimde sıkıntı olacağını sanmam
faforime almistim canim...bugün ilk günüm olarak 1 saat yürüyüs yapmayi düsünüyorum
Asli_95 sen ölçüleri yazdın mı kız görmedim ben :) Kaç seninkiler?
Bende geldim :) 5. takım
Internette daha ne smileyler dönüyor sen bir bilsen :)))Ay o smileyleri nerden buldun çok tatlılaaar
Amaç spora teşvik etmek tabiiki sorun olmaz :)
Güzel başlangıç
Ortalama biliyorum yakında bakmıştım ama 20sinde net alıcam , belim 74 göbüş 91-92 gibi bişiydi kalçam 102 bacaklarım 57 falan böyle bişilerdi
Hoşgeldiiin
Selam kızlar bugünkü menüm
Sahur:
2 dilim peynirli börek
Patatesli kaşarlı omlet
İftar
2 kepçe tarhana çorbası
İki mini sosyete mantısı
(Sosyete mantıları gereksiz oldu farkındayım ama ayağımi burktugum için iftarı esim hazırladı o çıkarmış buzluktan sürpriz niyetine gönlünü kırmak istemedim)
Kızz hemen gideyimde menüne bakayımHmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle
Ben de profiterol yedim bugünNeyseki sporumu yaptım
Kızz hemen gideyimde menüne bakayım
Sporla eritmişsindir senNe azar yedim yaaa bir tatlı yüzünden
Hmm börek cısss patates cısss kaşar cıııs mantı cısss kız naptın sen öyle
Ben de profiterol yedim bugünNeyseki sporumu yaptım
Of bazen iftara doğru açlık kan sekerim düşüyo bayılıyorum o yüzden sahurda biraz fazla kaciriyorum..
Yok fazla yememişsin ama yediklerin sağlıklı şeyler değil, yani patates sağlıklı gerçi sadece kilo vermeyi yavaşlattığı için cıss dedim o tamam ama kahvaltı yapsana domatesini peynirini zeytinini miss gibi haşla yumurtanı ye doya doya ye hatta böyle de fenalaşıyor musun ?
hadi bakalım ramazan sonrası içimizdeki kurtları dökelimBizim takım canlanmaya başladı
Hadi kızlar destek olun banada
Bende inanıyoeum canım inşallah hoşbulduk bu aradaBen inanıyorum hepimiz güzel bir spor başlangıcı yapacağııız hoşgeldinn
hoşbulduk tatlım burda da buluşmak güzelHoşgeldin canım :)
Rosebud da var cnm 4 kişiyizhadi bakalım ramazan sonrası içimizdeki kurtları dökelim)
Bende inanıyoeum canım inşallah hoşbulduk bu arada
hoşbulduk tatlım burda da buluşmak güzelMefkurem ,sen ve diğer arkadaşlar la 3 kişimiyiz 9. Takımdan
Canım ben gece bekçisiyimKız yat uyuuu saate bak
Canım ben gece bekçisiyimsahurda sonra yatıyom
Bizim burda şimdi bittiSahur bitmedi mi ?