30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
merhaba bende katılmak istiyorum :)

yalnız birkaç sorum olacak (konunun tamamını okumaya vaktim yok)
1. sorum: jillian ve leslie için 2 ayrı grup mu oluşturulacak yoksa ankete göre mi hangisi fazla oy alırsa onun mu grubu kurulacak?:KK49::KK49:
2. sorum jillian ve leslie daha önce yapmadım ama videolarını izledim. jillian daha zor hareketler ama daha etkili olacağını düşünüyorum. vücudu yormamak adına ilk ay leslie ile başlayıp 2 ay jillian devam edebiliyor muyuz?:KK64:
3. sorum katılma isteğimi belittim başka bir şey yapmam gerekiyor mu ?:KK64:

merhaba bende katılmak istiyorum :)

yalnız birkaç sorum olacak (konunun tamamını okumaya vaktim yok)
1. sorum: jillian ve leslie için 2 ayrı grup mu oluşturulacak yoksa ankete göre mi hangisi fazla oy alırsa onun mu grubu kurulacak?:KK49::KK49:
2. sorum jillian ve leslie daha önce yapmadım ama videolarını izledim. jillian daha zor hareketler ama daha etkili olacağını düşünüyorum. vücudu yormamak adına ilk ay leslie ile başlayıp 2 ay jillian devam edebiliyor muyuz?:KK64:
3. sorum katılma isteğimi belittim başka bir şey yapmam gerekiyor mu ?:KK64:

1. tek grup olacak oylamad hangisi yüksek oy alırsa.
2.eğer jillian çıkarsa ona göre bir düzen oluşturulur ve bildirimler ona göre yapılır eztra bir leslie grubu açıldabilir oy verenler tarafından.
3. zamanı gelince vucut ölçülerini yazarsın :)

Ahh günler sonra ancak gelebildim Aslım sayfana. Aslında düzenli olarak leslie yapıyorum ama jillian da yaptım 4-5 ay kadar önce. Amacım sıkılaşmaksa Jillian forever :KK9: Hem Jillian zor gibi alışıyorsunuz zamanla olmadı beginner takılırsınız :KK39: Beni de ekle listeye kuzum :rolleyes:

Sükür canim, bugün biraz zorluyor oruc nedense :110:
Sende iyisin insallah?
Belki bizim cok fazla kilomkalmamistir ama senin iraden sahip degilim. Ben kalan 2-3 kilomu verene kadar sen tig gibi olursun :KK51:
Sağolasın cnm iyi sayılırım
Oruç benide çok etkiliyor aslında açlık falan olmuyor ama yeme İçme olmayınca sanki vakit geçmiyor elim ayağım kalkmıyor
Anla işte yemeye ne kadar düşün olduğumu

Keşke versemde benimde 2 -3 kilom kalsa
Senelerdir hiç o kilolara düşmediğim için hayalini bile kuramıyorum

X