• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Öncelikle lütfen canını sıkma, seni cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı yollardan geçtim biliyorsun,:6: peki sonuc noldu her baktığımda sukrettigim bir oglum oldu ve senin de olacak. Peki ne zaman tsh 2 Yada altına düştüğü ve en önemlisi aklından bebek stresini attığın zaman. Aynı donemde dogum yaptıgım 3 arkadasım var ve hipotiroidler. Yeter ki stresten arin, stres icinde oldugun sürece hep çocuğunu ertelersin. İnşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder. Bence suanda iyi bir endekronologla görüş ve bekle. Benim 7 ay sonra olmuştu. Hangi drlari önermiştim?

O smile nerden konmus oraya

L

Pericim canim benim, %2 lik sabah aksam 5 fis kullanıyorum. Sıkıyorum aşağı doğru akmasını bekliyorum sonra masaj yapıyorum. Ama burnum kanadı peri eminim Minoxilden, hiç böyle birşey duymuş muydun? Nymanhattan evet bir suru yan etkisi var fakat kim ister kafasına ilaç sıkmayı hem de hayat boyu, fakat gittiğim tüm drlar bundan başka çözüm sunmadılar arkadaşların da kullansın dediler aldığınız vitaminler minoxil sayesinde yerine ulaşacak dediler. Benim isim tamamen görsellik uzerine kurulu sacim yoksa isim de yok. Diana, roler, minoxil, tablet, ozel sampuan, karanfil hepsini uyguluyorum dökülmem devam ediyor. Diana da 3. Gunumdeyim, gecen bir ay alaksız bir dogum kontrol hapi kullanmışim. Arada acıyorum naz ve perinin hormonların düzelsin yine saclarin gür çıkacak yazılarını okuyup umudumu yesertiyorum. Fakat biliyorum ki d kontrol haplarını hayat boyu kullanmam gerekecek onun da binlerce yan etkisi var. Evet iyi seyler duymaya yasamaya cok ihtiyacımız var.

bende kafama sprey sıkıyorum acıkcası ne bas agrısı ne bısey hıssetmıyorum tek hıssettıgım bocek yuruyormus hıssı ve kasıntı ..
buarada benımde bugun cınko sonucum cıkacak dr konscagım bugun bende karanfıl suyu denemek ıstıyorum cunku annem kucukken bır ara gene dokuldugununde kuafore bı karısım yaptırmıs menekse suyu dıyor ama o karanfıl suyudur moruımsu bıseydı dıyor
ben bunun karanfıl oldugunu dusunuyorum doktorundan haberlı olarakmı kullanıyorsun dıgerlerını
tablet nedır ve ?

saclarım her banyoda cok dokuldugu ıcın acıkcası en son pazar gecesı oldugum banyoyla duruyorum bugun carsamba :43: yanlısmık yapıyorum sampuanımda 3 tane ıgne var sonucta kırılı onların vıtamınlerınden mahrummu bırakıyorum kendımı

arka sayfalarda bır suru sey okluyorum sampuan haırforte nun yanıdna nele rkuıllanmalıyım cozemıyorum lımon sarımsakmı sarımsak yagmı karanfılmı ney kımsede ceap yazmıyor bana arkadaslar neden?

Öncelikle lütfen canını sıkma, seni cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı yollardan geçtim biliyorsun,:6: peki sonuc noldu her baktığımda sukrettigim bir oglum oldu ve senin de olacak. Peki ne zaman tsh 2 Yada altına düştüğü ve en önemlisi aklından bebek stresini attığın zaman. Aynı donemde dogum yaptıgım 3 arkadasım var ve hipotiroidler. Yeter ki stresten arin, stres icinde oldugun sürece hep çocuğunu ertelersin. İnşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder. Bence suanda iyi bir endekronologla görüş ve bekle. Benim 7 ay sonra olmuştu. Hangi drlari önermiştim?[/QUOTE

Çok haklısın aklımdan şu stresi atsam çok iyi olucak.Oğlun olduğu evet bilyorum allah sağlıklı sıhatli ömürler versin allahım bana da en tezinden nasip etsin inşaallhh.Stres beni mahvetti en önemlisi o biliyorum.Evet şu an sürekli gittiğim bir doktor var. Bakalım yaptırdığım tahlil sonucu geçen ay tsh 1,40 çıktı.Bu ay inşallah diye diye helak oldum:((
Ama stres yapmıycam tmm evet sabrediyorum hayırşısı inşallah cevaplarına çok teşekkür ederim.Allhım sana ve nerdi derdi olan varsa da şifa versin bir an önce tekrar teşekkürler arada bir başını ağrıtabilirim.Kusuruma bakma bebeğinle hoşçakal:))

Öncelikle lütfen canını sıkma, seni cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı yollardan geçtim biliyorsun,:6: peki sonuc noldu her baktığımda sukrettigim bir oglum oldu ve senin de olacak. Peki ne zaman tsh 2 Yada altına düştüğü ve en önemlisi aklından bebek stresini attığın zaman. Aynı donemde dogum yaptıgım 3 arkadasım var ve hipotiroidler. Yeter ki stresten arin, stres icinde oldugun sürece hep çocuğunu ertelersin. İnşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder. Bence suanda iyi bir endekronologla görüş ve bekle. Benim 7 ay sonra olmuştu. Hangi drlari önermiştim?

Çok haklısın aklımdan şu stresi atsam çok iyi olucak.Oğlun olduğu evet bilyorum allah sağlıklı sıhatli ömürler versin allahım bana da en tezinden nasip etsin inşaallhh.Stres beni mahvetti en önemlisi o biliyorum.Evet şu an sürekli gittiğim bir doktor var. Bakalım yaptırdığım tahlil sonucu geçen ay tsh 1,40 çıktı.Bu ay inşallah diye diye helak oldum:((
Ama stres yapmıycam tmm evet sabrediyorum hayırşısı inşallah cevaplarına çok teşekkür ederim.Allhım sana ve nerdi derdi olan varsa da şifa versin bir an önce tekrar teşekkürler arada bir başını ağrıtabilirim.Kusuruma bakma bebeğinle hoşçakal:))

ısler tersıne dondu
folık asıt ferriton ve dmeır baglama kapasitesi düşüktü ve kanda dusuktu oyle gozukuyordu ama dr tumsonuclar normal

mezoterapiyi dusunsun demıs hemsıresıne
dokulmem strese baglıymıs
mevsımsel bıle demedı benım panık oldugumuı anlayınca kılıfına uydurdu
benmı kotu dusunuyorum yanı :41:

sımdı ne yapıcam ben 2 gunde bır saclarını yıkasım basta cok dokulebılır ama mutlaka yerıne gelecek sacları demıs bu kadar

:41:

ısler tersıne dondu
folık asıt ferriton ve dmeır baglama kapasitesi düşüktü ve kanda dusuktu oyle gozukuyordu ama dr tumsonuclar normal

mezoterapiyi dusunsun demıs hemsıresıne
dokulmem strese baglıymıs
mevsımsel bıle demedı benım panık oldugumuı anlayınca kılıfına uydurdu
benmı kotu dusunuyorum yanı :41:

sımdı ne yapıcam ben 2 gunde bır saclarını yıkasım basta cok dokulebılır ama mutlaka yerıne gelecek sacları demıs bu kadar

:41:

mutlaka herkes seni okuyor yardımcı da olmak istiyor ayrıca maritsa ilgilendi zaten.ama sen fazla panik yaşadığın için sağlıklı düşünemiyorsun yada okuduklarını anlamıyorsun sanırım.

ayrıca panik bi şekilde yazdığın için açıkçası bizde seni pek anlayamıyoruz sanırım.ben çoğu cümleni anlamıyorum:))çözemiyorum.

önce biraz sakinleş 3 yıl 5 yıl bu sorunu yaşayan var.sen çok şanslısın ki daha çok başındasın.

burda herkes roller kullanıyor artı yanında kendine iyi gelen veya iyi geleceğine inandığı bi takım bakımlar yapıyor kimi vitamin kimi ilaç kimi doğal bakımları tercih ediyor.

anladığım kadarıyla dr undan da memnun kalmadın.güvenmediğin bi dr la da sonuç falan alamazsın.

roller kullanmak istiyormusun? karanfil benim arkadaşım kullanıyor sadece dolgun gösteriyor ama 2-3 aydır saç falan çıkarmadı ve çok düzenli kullanıyor.sarımsakla ilgili bi şey yapanlarda yeni yeni saçları çıktı bunlarda düzenli kullanıyor.hiç bi şey kullanmadan roller yapanda oldu gene yeni saçları çıktı.kimi aylardır kullanıyor daha saçı çıkmadı yaşın psikolojinin hormonların vitamin eksikliğinin....önemi büyük ama ne olursa olsun bu roller işe yarıyor 6 ayda sonuç alan da var.

saçları gün aşırı yıkamak en sağlıklısı diye biliyorum.yıkamamak bi çözüm değil bence.

sayfaya yeni biri geldiğinde herkes okuyor ama bir iki kişi yardımcı oluyor herkesin aynı anda seninle ilgilenmesini bekleme.zaten herkes sana yazsa gene aynı şeyleri yazacaklar.burda herşey defalarca yazıldı baştan sona güzel bi biçimde okursan kendine en doğru yolu çizersin.

buraya da yazarsan nasıl bi yol izleyeceğini aksi bi fikrimiz olursa söyleriz uyarmak gerekirse uyarırız.

geçmiş olsun allaha emanet ol bir an önce sakinleşmeye çalış:))

mutlaka herkes seni okuyor yardımcı da olmak istiyor ayrıca maritsa ilgilendi zaten.ama sen fazla panik yaşadığın için sağlıklı düşünemiyorsun yada okuduklarını anlamıyorsun sanırım.

ayrıca panik bi şekilde yazdığın için açıkçası bizde seni pek anlayamıyoruz sanırım.ben çoğu cümleni anlamıyorum:))çözemiyorum.

önce biraz sakinleş 3 yıl 5 yıl bu sorunu yaşayan var.sen çok şanslısın ki daha çok başındasın.

burda herkes roller kullanıyor artı yanında kendine iyi gelen veya iyi geleceğine inandığı bi takım bakımlar yapıyor kimi vitamin kimi ilaç kimi doğal bakımları tercih ediyor.

anladığım kadarıyla dr undan da memnun kalmadın.güvenmediğin bi dr la da sonuç falan alamazsın.

roller kullanmak istiyormusun? karanfil benim arkadaşım kullanıyor sadece dolgun gösteriyor ama 2-3 aydır saç falan çıkarmadı ve çok düzenli kullanıyor.sarımsakla ilgili bi şey yapanlarda yeni yeni saçları çıktı bunlarda düzenli kullanıyor.hiç bi şey kullanmadan roller yapanda oldu gene yeni saçları çıktı.kimi aylardır kullanıyor daha saçı çıkmadı yaşın psikolojinin hormonların vitamin eksikliğinin....önemi büyük ama ne olursa olsun bu roller işe yarıyor 6 ayda sonuç alan da var.

saçları gün aşırı yıkamak en sağlıklısı diye biliyorum.yıkamamak bi çözüm değil bence.

sayfaya yeni biri geldiğinde herkes okuyor ama bir iki kişi yardımcı oluyor herkesin aynı anda seninle ilgilenmesini bekleme.zaten herkes sana yazsa gene aynı şeyleri yazacaklar.burda herşey defalarca yazıldı baştan sona güzel bi biçimde okursan kendine en doğru yolu çizersin.

buraya da yazarsan nasıl bi yol izleyeceğini aksi bi fikrimiz olursa söyleriz uyarmak gerekirse uyarırız.

geçmiş olsun allaha emanet ol bir an önce sakinleşmeye çalış:))

haklısın cok panık haldeyım cetveldede gorundugu uzre cokta yenı evlendım tuhaf dusunceler gırıyor aklıma
ayretten annemın erkek tıpı dokulmesı olmus ve sacları cok seyrek ve mecburen o yastayken kapanmıs ama hıc tedavıolamamıs
abımın saclarıda demır eksıklıgıne baglı dokuldu sampuan ve ıgneler ıse yaramadı

ama ben kendım ıcın boyle dusunmek ıstemıyorum basaracagım basıma bır suru ıs geldı hepsınıde hallettım ama hemen degıl zamanla..

doktorum benı tatmın etmedı 10 dakıkada olsa kafası bende olsaydı cunku en basta testlerde bısey cıkmazsa bıtkısel herseyle desteklenır dedı 2.gun test vermeye gıttıgımde bakın ben calsııyorum gelemem sımdı konsualım sac kıran deıgl dımı bu dedım degıl dedı belkıde mevsımler sakınles dedı sen panık olursan bızde panıkoluruz 2012 yılında bır suru yontem var dedı

buradan bahsettım dermaroller varmıs dedım dedıkı gerekırse bız yaparız dedı ve gosterdı elının altında vardı sıyah ıgnelerı kalın genıs ucluydu boyle ve kaldıkı buna sende gerekte yok dedı cızdı dort tane cıgı yan yana sonra yatay sonra caprasz bak boyle yapılmalı bu sca nasıl yapıalcak dedı sacın yolunur dedı

mezotreapı var dedı zınk dıye odaya gırdıgımde dıkkatımı cekmeyen bı bayan gordum suratı bokostan ıfadesızlıkten yıkılıyordu seansı 150 lıra 10 seans alırsan 1200 lıra olur dedı sınırlendım ben daha ne oldugumu bıle bılmıyorum dokulmeyı onleyecek bısey yokmu dedım
cok canın yanmaz dedı ben tüp bebek yontemıyle anne oldum noral terapı ve akupunktur gordum ıgneden korkmuyorum ben dedım ama yaklasımlarını sevmedım bana

daha sakın yazıyorumdur ınsallah
sonuclar cıktı doktor sonucları normal yorumladı hemsıresıyle konutum telde sebebı ne dokulmenn dedım stres de dedı bende duydum
ısterse mezoterapı baslanır hemen ıyıd usunsun dedı :44::47: bu yaklasım bana normal gelmedı

demır baglama , folık asıt ve ferrıtın referans aralıgında degıl cınko normal kanda bıraz dusuk gıbı geldı bu benım yorumum doktor kuzenım var dahılıye ondan yardım ıstedım

sımdılık dusundugum su , sampuan ve spreye devam tamam
sarımsaklı zeytınyagda yapayım bırde beslenmeme dıkkat edeyım dıye dusundum belkı doktordan habersız vıtamın alırım

ıstanbulda cok doktor var ama randevular kapalı suanda ve calısıtıgım ıcın ızın almak cok problem benım ıcın o sebebten ozel doktor tercıh ettım

sacımın resmını eklıcem sıze
en basta ufak saclar var onları ruh halıme gore yenı cıkıyor yada kırılmıs olarak nıtelendırıyorum zamanı kesyıremıyorum ama evlendıkten 1-2 hafta sonra dokulmeyı fark ettım yapı olarak sakın degıl aksıne pıpırıklı bırıyım

dermarollerı kullan dersenız kullanırım saclarım orta uzunlukta 1 hafta once kestırdım saclarım boya 8 senelık rofleden koyu renge dondum

dip not ; kucuk yasta bı dokulme yasadıgımda kuaforın bırı bır kur hazırladı demıstım rengı morumsuymus annem meneksemıydı acaba dedı bende karanfıl dıye dusundum

asnırım sevıl dıye bırı var o hem roller hemde sprey sıkıyor onu hangısını once hangısını sonra yapıyor ıblemıyorum

yıkamamak elbette cozum degıl nereye kadar ayrıca neyse sımdı resmı koyuyorum ascımı en son pazar gecesı yıkadım ve spreyden sonra dun cektım bu resmı

yorum yazıdıgn ıcın cok tesekkur ederım

rkbwj7.jpg

Pericim sarmısağa devam ediyor musun ? Benim de sarmısağı yaparken eskisi kadar canım yanmıyor :) Ben 3 -4 ay düzenli olarak sarmısağı yapmayı planlıyorum .

baobabcım kaç gündür yazacağım unutuyorum :50: 1.5 litre suyu içmek beni çok zorladı .Midemde baya bir ağrı yaptı yani :( Zayıflaya yardımcı olduğu için ,elma sirkesi+bal + su karışımına başladım .Belirli bir süre buna devam edeceğim yani .:16:

YenidenDogdumcum ,baobab herşeyi yazmış zaten .Lütfen stres yapmamaya çalış .Derma rolleri düzenli kullanırsan,artı bir de sarmısak ya diğer kürleri yaparsan ,hem dökülmen aza iner ,hem de yeni saçlarına merhaba dersin.Lütfen biraz sabır :16:

Son düzenleme:
Pericim sarmısağa devam ediyor musun ? Benim de sarmısağı yaparken eskisi kadar canım yanmıyor :) Ben 3 -4 ay düzenli olarak sarmısağı yapmayı planlıyorum .

baobabcım kaç gündür yazacağım unutuyorum :50: 1.5 litre suyu içmek beni çok zorladı .Midemde baya bir ağrı yaptı yani :( Zayıflaya yardımcı olduğu için ,elma sirkesi+bal + su karışımına başladım .Belirli bir süre buna devam edeceğim yani .:16:

YenidenDogdumcum ,baobab herşeyi yazmış zaten .Lütfen stres yapmama çalış .Derma rolleri düzenli kullanırsan,artı bir de sarmısak ya diğer kürleri yaparsan ,hem dökülmen aza iner ,hem de yeni saçlarına merhaba dersin.Lütfen biraz sabır :16:

sız bana tavsıye edıyorsunuz rollerı ben sayfaları basa donup acele etmeden bır okuyayım 1.5 mm o gordugum ıgneler kapkalın gedı bana :D 1 mm sıpariş ederım bır bakayım ben sızın saclarınız ne alemde hepsı gerı gelır ınsallah
aminnnnnn

cok tesekkur ederımm

Şimdi gördüm saçlarını :) ya gerçekten herhangi bir açılma vb. birşey göremiyorum :44: gayet sağlıklı görünüyor :nazar:

Sen dermarollera ,bakımlara ve de beslenmene dikkat et sadece.

sız bana tavsıye edıyorsunuz rollerı ben sayfaları basa donup acele etmeden bır okuyayım 1.5 mm o gordugum ıgneler kapkalın gedı bana :D 1 mm sıpariş ederım bır bakayım ben sızın saclarınız ne alemde hepsı gerı gelır ınsallah
aminnnnnn

cok tesekkur ederımm

Benim dökülmem büyük ölçüde durdu :16: yeni saçlarımın gelmesine biraz daha zaman var .Benim değerlerim de pek iç acıcı değildi çünkü .

Ben seni aldın biliyordum :44: zaman kaybediyorsun böyle .Bende 3 boyutu da var 0.5lik ,1 lik ve 1.5 luk :) 1lik ve 0.5 iğneleri saça girmiyor bile ,o yüzden 1.5 al diyoruz hepimiz.

Son düzenleme:
Benim dökülmem büyük ölçüde durdu :16: yeni saçlarımın gelmesine biraz daha zaman var .Benim değerlerim de pek iç acıcı değildi çünkü .

Ben seni aldın biliyordum :44: zaman kaybediyorsun böyle .Bende 3 boyutu da var 0.5lik ,1 lik ve 1.5 luk :) 1lik ve 0.5 iğneleri saça girmiyor bile ,o yüzden 1.5 al diyoruz hepimiz.

almazmıyım uca uca alırım ecmıs sayfaları okuyorum sımdı nasıl uygulandıgınıda cozmem gerek
200 ıgnelı 1.5 mm doktora korkmam dedım ama :D sevılde geldıgınde bana spreyden ne kadar once yaptıgını yazarsa super olacak cok sevınıcem

eskı fotolarımı koymak ıstemıyorum ama sacımın on alın kısmının gırıntılı cıkıntılı bır hal aldı ne zamandır boyle bılmıyorum suanda dıkkat ettıkce bıseyler goruyorum

annemde ve abımde cıddı dokulme( annemın tepe bolgesı kel cook nadır bı kac tane ınceceık sac var ama pek uzamıyor altları gayet gur
abımınde erkek kısa sacları ve onunde tepe bıolgesı annemınkı kadar olmasada seyrek
)

YenidenDogdumcum ,baobab herşeyi yazmış zaten .Lütfen stres yapmamaya çalış .Derma rolleri düzenli kullanırsan,artı bir de sarmısak ya diğer kürleri yaparsan ,hem dökülmen aza iner ,hem de yeni saçlarına merhaba dersin.Lütfen biraz sabır :16:

maritsacım ben 6 bardak suya devam ediyorum 12 ekimde başladım bu gün tam 6 gün bitti bi anormallik yok ama kendimi bomba gibi hissediyorum dersem de yalan olur ne bi artı ne bi eksi durum söz konusu değil bardağım da çok büyük değil sıradan eski su bardaklarından yeniler kavanoz gibi çünkü elle tutulur en belirgin şey kabızlık gerçekten gitti.kilo ölçmedim ama yarın sabah onu da not ediyim bakalım ama iştah baya kapanıyor şöyle söyliyim kahvaltıyı zorla yapıyorum ve yatana kadar bi şey yemesem yemeden de uyusam uyurum yani bi açlık hissetmiyorum ayrıca yemeğe çok düşkünüm 2.mesleğim ahçılık diyebilirim:)hem yemeyi hem yedirmeyi severim

6 gün de daha çok erken zaten, mide de ki ağrıya gelince ben de de ilk gün oldu hızdan dolayı, dikkat ettim diğer günler de daha yavaş içtim ve pardon da geğirince bi kaç kez:))rahatlama oluyor.artık iyice alıştım inatla devam edicem

öpüyorum allaha emanet

Son düzenleme:
almazmıyım uca uca alırım ecmıs sayfaları okuyorum sımdı nasıl uygulandıgınıda cozmem gerek
200 ıgnelı 1.5 mm doktora korkmam dedım ama :D sevılde geldıgınde bana spreyden ne kadar once yaptıgını yazarsa super olacak cok sevınıcem

eskı fotolarımı koymak ıstemıyorum ama sacımın on alın kısmının gırıntılı cıkıntılı bır hal aldı ne zamandır boyle bılmıyorum suanda dıkkat ettıkce bıseyler goruyorum

annemde ve abımde cıddı dokulme( annemın tepe bolgesı kel cook nadır bı kac tane ınceceık sac var ama pek uzamıyor altları gayet gur
abımınde erkek kısa sacları ve onunde tepe bıolgesı annemınkı kadar olmasada seyrek
)

bayan panik

saçlarını gördüm hemen bi önlem alırsan çok çabuk atlatırsın dediğin gibi ön çizginde ufak tefek aksilikler göze çarpıyor ama çok dikkat edince

eğer rollerın 1 mm olanını alırsan ki saçların az değil mümkün değil iğneler derine girmez ,girsinler diye uğraştıkça saçlarını yolarsın saçlarını ne kadar ıslatırsan ıslat 1 mm senin saçlarını yolar 1,5 mm anca girer.bu ölçülerden de korkma eline geçince korkutucu bi şey olmadığını görürsün.

benim kendi fikrim doğal bi yöntem denemenden yana ilaç kullanırsan bırakınca problem çıkacak ama saçlarına doğal yollardan kavuşursan tekrar kaybetmen söz konusu değil.ömür boyu ilaç kullanmayı göze alıyorsan sen bilirsin.vitaminden söz etmiyorum.

sen çok şanslısın yolun çok başı saçların bol göründüğü için 1 mm gerçekten hata olur.bu fotodaki saçlara 1 mm girmez.sen çok çabuk sonuç alacaksın hiç kuşkun olmasın.

bayan panik

saçlarını gördüm hemen bi önlem alırsan çok çabuk atlatırsın dediğin gibi ön çizginde ufak tefek aksilikler göze çarpıyor ama çok dikkat edince

eğer rollerın 1 mm olanını alırsan ki saçların az değil mümkün değil iğneler derine girmez ,girsinler diye uğraştıkça saçlarını yolarsın saçlarını ne kadar ıslatırsan ıslat 1 mm senin saçlarını yolar 1,5 mm anca girer.bu ölçülerden de korkma eline geçince korkutucu bi şey olmadığını görürsün.

benim kendi fikrim doğal bi yöntem denemenden yana ilaç kullanırsan bırakınca problem çıkacak ama saçlarına doğal yollardan kavuşursan tekrar kaybetmen söz konusu değil.ömür boyu ilaç kullanmayı göze alıyorsan sen bilirsin.vitaminden söz etmiyorum.

sen çok şanslısın yolun çok başı saçların bol göründüğü için 1 mm gerçekten hata olur.bu fotodaki saçlara 1 mm girmez.sen çok çabuk sonuç alacaksın hiç kuşkun olmasın.

Benim :3:

Ufak tefek cıkan saclarım var on bolgede komple dıken gıbı degıl da buyumusler bunlarıda bır haftadır fark ettım ben bahsettıgım doktor kuzenım hasekıde doktorluk yapıyor saslıyımkı bır obur kuzenım psikolog :34: testlerımı sımdı dahılıyecı olana gonderdım mezoterapi ile sac dıplerıne vıtamın verıyorlar gıbı bırsey yazmıs sen testlerı gonder konusuruz mezoterapiyle ılgılenıyorum ben demıs en azından cıkar dusunmeden bıseyler soyleyecek testlere bakarak

banyodan sonra roller olur herhalde dımı banyodan 4 saat oncede spreyimi yaparım benımkının markası hairforte en etkılısı buymus dıyorlar ama bılemıyorum guvenmekten baska carede yok

ınsallah hersey guzel oalcak

sayfaları tek tek dıkkatlı olarak okuyorum cok tesekkur ederım sızınde zamanınızı calısıyorum Allah yardımcımız olsun tokalara sıgmıcak saclarımız olsun Amin....

dermarolleri'da alıcam esıme anlatmam gerek oncelıkle bunu tabıkı oda bazen bısey yok dıyor bazen kel kalıcaksın dıyor

Benim :3:

Ufak tefek cıkan saclarım var on bolgede komple dıken gıbı degıl da buyumusler bunlarıda bır haftadır fark ettım ben bahsettıgım doktor kuzenım hasekıde doktorluk yapıyor saslıyımkı bır obur kuzenım psikolog :34: testlerımı sımdı dahılıyecı olana gonderdım mezoterapi ile sac dıplerıne vıtamın verıyorlar gıbı bırsey yazmıs sen testlerı gonder konusuruz mezoterapiyle ılgılenıyorum ben demıs en azından cıkar dusunmeden bıseyler soyleyecek testlere bakarak

banyodan sonra roller olur herhalde dımı banyodan 4 saat oncede spreyimi yaparım benımkının markası hairforte en etkılısı buymus dıyorlar ama bılemıyorum guvenmekten baska carede yok

ınsallah hersey guzel oalcak

sayfaları tek tek dıkkatlı olarak okuyorum cok tesekkur ederım sızınde zamanınızı calısıyorum Allah yardımcımız olsun tokalara sıgmıcak saclarımız olsun Amin....

dermarolleri'da alıcam esıme anlatmam gerek oncelıkle bunu tabıkı oda bazen bısey yok dıyor bazen kel kalıcaksın dıyor
Merhaba, senin belli ki genetik dökülmen var anneden dolayı. Beni de pco tetikledi ve maalesef erkek tipi. Benim saclarim da seninkiler gibi onden seyrelmeye başladı her banyoda biraz daha azaldı ve tepe bölgem gitgide seyreliyor ilk hedefim acilen dökülmeyi durdurmak bu yüzden minoxil kullanıyorum. Gün asırı yıkanıyorum sacim islakken karanfil suyu doluyorum sonra roller üstüne de minoxil sıkıyorum. Banyo etmek benim icin de işkence biliyorum ki herseferinde biraz daha azalıyor saclarim. Geçecek umudum var. Bu arada kadın doguma da gitmen gerekiyor hormon bozukluğu ve pco da erkek tipi dökülme yapıyor.

Öncelikle lütfen canını sıkma, seni cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı yollardan geçtim biliyorsun,:6: peki sonuc noldu her baktığımda sukrettigim bir oglum oldu ve senin de olacak. Peki ne zaman tsh 2 Yada altına düştüğü ve en önemlisi aklından bebek stresini attığın zaman. Aynı donemde dogum yaptıgım 3 arkadasım var ve hipotiroidler. Yeter ki stresten arin, stres icinde oldugun sürece hep çocuğunu ertelersin. İnşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder. Bence suanda iyi bir endekronologla görüş ve bekle. Benim 7 ay sonra olmuştu. Hangi drlari önermiştim?[/QUOTE

Âmin canim inşallah. Sorun oldugunda çekinmeden sorabilirsin optum.

Peri ve diğer saçı dökülen arkadaşlar :50: Ne yazık ki benim de saçlarım deli gibi dökülüyor :50: dökülmeye başladığında, aklıma geldi yediklerime içtiklerime dikkat etmek .Dışarıdan ne sürerseniz sürün eğer içten saçınızı beslemezseniz ,yine dökülür.
Hem bakıma ,hem de yediklerimize dikkat edip birlikte üstesinden geleceğiz inş .

Bu dr roller yönetimi de bana mantıklı geldi .Saç derimizde binlerce mikro kanalcık açıldığı için ,sürdüğümüz yağları bakımları kolayca emebilir.

Kızlar dökülen saçlarınız kökleri nasıl ? normalde nasıl olması lazım biliyor musunuz :26: benimkiler varla yok arası .

Merhaba, senin belli ki genetik dökülmen var anneden dolayı. Beni de pco tetikledi ve maalesef erkek tipi. Benim saclarim da seninkiler gibi onden seyrelmeye başladı her banyoda biraz daha azaldı ve tepe bölgem gitgide seyreliyor ilk hedefim acilen dökülmeyi durdurmak bu yüzden minoxil kullanıyorum. Gün asırı yıkanıyorum sacim islakken karanfil suyu doluyorum sonra roller üstüne de minoxil sıkıyorum. Banyo etmek benim icin de işkence biliyorum ki herseferinde biraz daha azalıyor saclarim. Geçecek umudum var. Bu arada kadın doguma da gitmen gerekiyor hormon bozukluğu ve pco da erkek tipi dökülme yapıyor.

3 sene kadar hastanede yattım kalktım dıybılırım canım benımde bır oglum var 2.evlılıgım bu benım
2.5 yasında oglum pcos yok ama belkı baska bısey vardır bılemıyorum canım cok tesekkur ederım ama bır takım testler daha yaptırmam gerek gıbı hıssedıyorum atlamadan tek tek okuyorum yazılanları sureclerı
genetık'ı engellıcek bısey varmıdır kı bılemıyorum bırde evlendıgımden berı asırı uykusuzum kendıme cekı duzen vermem gerek
pekı tepe bolgen nasıl resmın varmı ? resmınden goruyorum masallah ne kadr guzel bır kadınsın saclarımızı gerı ıstıyoruz Allahım
pekı sayıyormusun sac tellerını ? ben hairforte kuıllanıyorum kuru saca uygulandıgı ıcın benım banyodan sonra ılk 15 dk kullanma sansım yok malesef mınoksıl kuru saca uygulanmıyormu ? benım sac tellerım dokulenler ınce ve kokleri cok ınce marista dıye bı arkadas bana yorum yazıyor sagolsun o gecmıs sayfalarda sormus benımde oyle kokler bellı belırsız

ne zamandır dokuluyor sacların ?

Allah yardımcımız olsun bundan 1 kac ay evvel sarı saclarımı ozledım ıdye dusunuyordum sımdı sarı sacı gecıyorum boyada ne demek sacımız olsun yeterkı bunlar ıcın kendımı yorduguma bıle degmezmıs

Pericim nasılsın? Fiberin üstüne minoxil sıkmam yanlış mı olur sence?

Back