Saç Uzatma Yöntemleri Thoms Taw Saç Bakım Seti Ayda 7 cm Diyor !!!

Sirf bunu sormak icin üye oldum. Bu üründen siparis wermis bulundum ben. Ama biraz önce. Kuklananlar bisey söyleyebilir mi acaba? Ona göre iptal edicem:KK9:

Ben ürünü aldım 2 set 2 haftada 5 santim uzadı thomas taw üretmemişse bile adamlar uzatan bi ürün satıyolar demekki bn inabarak almadım ama ile yaradı yani :))

Facebook sayfasına yorum yaptım thomas taw'ın twittedak hesabından yaptıgı açıklamaya bakın innamayın sakın almayın diyor adam böyle bir ürünle alakası yokmuş diye :) Direk siteden engelleyip yorumumuda sildiler. Yani neymiş garantili ve adam gibi gerçeklik payı olsa bunu yapmazlardı. Ucuz atlattık kızlar hepimize geçmiş olsunn...

Ben kullanıyorum 2 haftada 5 santim uzadı ama daha hızlı uzatan bi ürün arıyorum :))
Bnde kullanıyorum 3 hafta oldu henüz bi uzama yok ayrıca hiç memnun kalmadım saçı çok sert yapıyor hele o tonik ne berbat bisey acayip dolaştırıyor saçlarımı sanırım kandırıldım:(

Biraz önce facebook reklamlarında gördüm bende dogrumudur bilmem araştırmak lazım,daha öncede elidor ile çalışmış dünyaca ünlü biri
Kizlar ben Juan Juan kullandim bi umut belki uzar diye param gitti arti bide saclarim döküldü . simide de bu Thomas midir ne zikkimdir kendi üretigi bi sampuani ortaya cikardi sonra hepimiz ona Güvendik aldik. Ama hic bi ise yaramiyor ayda hala 2 cm uzuyor sac 7 felan hikâye . şimdide inkar ediyor benim adima sahtekarlar acmis DİE. Bizi kandirdi bu adam . dusunsenize dünyaca unlu bi insansiniz ve piyasada sizden habersiz sizin adiniza şampuan satiliyor ve siz inkar ediyorsunuz ne derece.mantikli allah için ya yeter milletin parasini somurmeyin bu kadar şerefsizlik olmaz yeter ya

3 set sipariş verdim 1 setini kullandım. berbat etti saçlarımı hem kazık gibi yaptı zaten platin ve yıpranmış olan yaavaş yavaş kendine getirmeye başlamış olduğum saçlarımı mahvetti yine . aayrıca saç kremi ucuz uyduruk kremler gibi kokuyor. tonik dedikleri şeyde naneli bişey ferahlık veriyormuş sözde .. tabiki ferahlatır naneli çünkü...... velhasıl kelam saç falan uzatmıyor verdiğim 200 lirada boşa gitti artık köpeğimi yıkarım atmaktansa ... yağ yoğurt sürmeye devam saçlara... sakın inanıp almayın o yorumları yapanlarda yüksek ihtimal düzmece yaniii.....

3 set sipariş verdim 1 setini kullandım. berbat etti saçlarımı hem kazık gibi yaptı zaten platin ve yıpranmış olan yaavaş yavaş kendine getirmeye başlamış olduğum saçlarımı mahvetti yine . aayrıca saç kremi ucuz uyduruk kremler gibi kokuyor. tonik dedikleri şeyde naneli bişey ferahlık veriyormuş sözde .. tabiki ferahlatır naneli çünkü...... velhasıl kelam saç falan uzatmıyor verdiğim 200 lirada boşa gitti artık köpeğimi yıkarım atmaktansa ... yağ yoğurt sürmeye devam saçlara... sakın inanıp almayın o yorumları yapanlarda yüksek ihtimal düzmece yaniii.....
Köpeğini yıkamak mı :KK57:

Yazık kız hayvana, sonra egzama falan olmasın bir de... El bezi falan yıka sen onunla bence :KK48:

Kızlar ben aldım kullandım gerçekten uzatıyor fakat aynı zamanda saçı kurutuyor . Saçınızın doğal yapısı yağlı ise kullanmanızda bir sakınca yok fakat kuru saça sahip olan arkadaşlar kesinlikle almasın çok fazla kurutup kırılmalara sebep oluyor

Kizlar ben yeni aldm 3 haftadr kullaniyorm merdiven altidir odur budur cok korktum ama inanin cokk guzell saclarim boyadan yipranmsti ve uzamiyordu smdi daha 3 haftada omuzlarima indi esim bile sasrdi fakat dusa girmeden once badem yagi ile zeytin yagini karistirdim masaj yapiyorm 1 saat bekleyip dusa giriyorm ve seti kullaniyorm o kadar parlak ve cabuk uzuyorki bn bile inanamadm kesinlikle tavsiyemdir sadece alirken kapida odeme olan degil yasal olarak bi bankayla falan anlasmali firmalardan alın tuketi haklari falan devreye girer bi sknti olursa

Hortlayan bisey yok tabikide tercih meselesi ama bn burdaki yorumlara dayanarak almistm ciddn cok korkmustum ama denenebilir

Tomas böyle bir ürün cıkarmadığını twitterdan duyurdu.Bu ürünün yalan olduğu meydana cıkalı cok oldu.kaldı ki 7cm gibi bir uzamaya nasıl inanırsınız
Sacınızda 2haftada 4-5 cm asla uzamaz.bakın asla diyorum.Eğer uzuyor derseniz buyrun ispata.

Back