• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kizlar dermarollere gun asiri devam ediyorum Ben yalniz yeni baslayan ve cani cok tatli olan biri olarak soyluyorum cokk aciyorrrr:))))Ben bi de arkasindan sarimsak corek otu yagi ve bal karisimimi suruyorum.Evde resmen horon tepiyorum nasil bir yanma.yalniz su olaya basladigimdan beri anladim ki kadinlarin guzellik icin yapamayacagi hic bir sey yok. Yalniz benim bir ricam olucak; tecrubeli olan arkadaslardan rica etsek acaba bu aciyi azaltabilecek bir formul var midir ?Acaba tendurdiyot falan bir ise yararmi??

Kizlar dermarollere gun asiri devam ediyorum Ben yalniz yeni baslayan ve cani cok tatli olan biri olarak soyluyorum cokk aciyorrrr:))))Ben bi de arkasindan sarimsak corek otu yagi ve bal karisimimi suruyorum.Evde resmen horon tepiyorum nasil bir yanma.yalniz su olaya basladigimdan beri anladim ki kadinlarin guzellik icin yapamayacagi hic bir sey yok. Yalniz benim bir ricam olucak; tecrubeli olan arkadaslardan rica etsek acaba bu aciyi azaltabilecek bir formul var midir ?Acaba tendurdiyot falan bir ise yararmi??

sarımsağın özelliği bu zaten acısını azaltacak bi formül onun işe yaramasını da azaltır.ama bu şekilde uygulamaya devam edersen en geç 2 ayda sonuç alırsın.ve belki de bir daha hiç böyle bi uygulamaya gerek duymazsın.topu topu 2 ay dişini sık en az haftada 2 kez sarımsak yap emin ol denemeye değiyor.acısı çok fazla biliyorum ama eğer kafanızda saç çıkmasını istiyorsanız bunu da yapın.ama ben bekliycem derseniz sadece roller için epey bi sabır ve zaman gerekiyor.bir an önce saç görmek için sarımsaktan daha iyi bi şey yok.bi yere not alın ne zaman başladınız ve ne sıklıkta yaptınız ben ağbimden biliyorum adam keldi arkadaşlar bildiğin kel.6 ay rollerı bekleyemem diye düşünen lütfen başlasın.her şeyin bi bedeli var ilk sürdükten yarım saat sonra acı hafifliyor hele bi de bi kaç saat tutarsanız kafanızda sonuç sizin istediğiniz gibi olur.bunu denemek ve en fazla 2 ay uygulamak kafanızda saç kalmamasından iyidir.saçı çıkaran da o manyak acı işte.

sarımsağın özelliği bu zaten acısını azaltacak bi formül onun işe yaramasını da azaltır.ama bu şekilde uygulamaya devam edersen en geç 2 ayda sonuç alırsın.ve belki de bir daha hiç böyle bi uygulamaya gerek duymazsın.topu topu 2 ay dişini sık en az haftada 2 kez sarımsak yap emin ol denemeye değiyor.acısı çok fazla biliyorum ama eğer kafanızda saç çıkmasını istiyorsanız bunu da yapın.ama ben bekliycem derseniz sadece roller için epey bi sabır ve zaman gerekiyor.bir an önce saç görmek için sarımsaktan daha iyi bi şey yok.bi yere not alın ne zaman başladınız ve ne sıklıkta yaptınız ben ağbimden biliyorum adam keldi arkadaşlar bildiğin kel.6 ay rollerı bekleyemem diye düşünen lütfen başlasın.her şeyin bi bedeli var ilk sürdükten yarım saat sonra acı hafifliyor hele bi de bi kaç saat tutarsanız kafanızda sonuç sizin istediğiniz gibi olur.bunu denemek ve en fazla 2 ay uygulamak kafanızda saç kalmamasından iyidir.saçı çıkaran da o manyak acı işte.

manhattancım merhaba,
dökülmem tam gaz devam edince sarımsaklı limon başladım dün ve bugün.(baobabın tarifi ile) yalnız çok yanma hissetmedim. acaba neyi yanlış yaptım. yada acıya dayanıklı halemi geldim??????

tesekkur ederim sevsevil. benimde gittiğim bu işinde en iyi doktorlar minox dedi baskada care yok dedıler acıkcası ben yan etkılerınden zıyade hem ılk kullanıldıgında sacı cok dökmesinden ve bıraktıktan sonra saclarımın fazlasıyla dokulur korkusundan baslamak ıstemedım tabı bırde hamılelık dusundugum ıcın doktorum bana omur boyu kullanmayı gözel alırsan basla demıstı.tum samımıyetimle soyluyorum tekrardan hamılelıgımden sonra ve saclarımın dokulmesı durmazsa son carembenımde mınox.. ama sende yan etkılerını göstermıs bence doktoruna bır an once bunu danısmalısın canım o sana en dogrusunu soylıycektır. suan mınox ta sacını cok dokuo olabılır cunku kullanmaya basladıgının ılk zamanları suan sabırlı ol sevsevılcım ınan ben bugunleri yasıycamı dusunemıycek haldeydım gercekten çok umutsuzlanıyodum banyoda aynanın karsısında aglamaktan tutamıyordum kendımı banyo yapmak işkence gibi geliyordu elımı sacıma atmaya korkuyodum gunde 600 tel 700 telı bıle gordum demıstım sana suan toplasan gunluk 30 en fazla 50 oluyordur bugunler gecıcek sevsevılım ısrarla dus baslıgınıda denmenı tavsıye edıyorum canım sana gerıde bırakıcaz bu gunlerı saclarımız ınsallah kavusucak eskı sağlıgına Allah daha kotu dertler vermesın sevsevılım gönlunu ferah tut gecıcek sabır ve zaman sadece

Nazcim nasıl dokuluyor anlatamam, omuzlarımdan süzülüyorlar kısa saclar da dokuluyor. Minoxil bu kdr artırmış olmali sizin bahsettiginiz 300 500 dökülmeleri yasıyorum, yeni saclarim geliyor fakat sevinemiyorum Gonul rahatlığıyla. Saclarim epey seyreldi her banyoda biraz daha azalıyor saclarim, en azından duracak diyorum minoxla da olsa duracak. Artık kendimle uğraşmaktan sıkıldım kirpiklerim kaşlarım da dokuluyor.dogum kontrol hapi da kullanıyorum bir gün düzelme olursa hangisinin sebep olacagini bilemiycem. Roller da uyguluyorum acısı epey azaldı. Hayat boyu sacımızla mı uğraşıcam bunun daha menapozu var. Duş başlığını da alayım.

Çok fazla konusulmamis ama ben yine de deneyimlerimi belirtmek istedim. Bir ara defne sampuaninin adi cok geciyordu. Sakin denemeyin derim sampuani kullandigim sure icinde saclarim hic dokulmedigi kadar dokuldu:(

pericim merhaba,aslinda sampuan icerisine sarimsak koymak da bayaa ise yariyor bence.ben katkisiz olmasi icin bebek sampuani aliyorum lavantali olan(marka vermiyim :)))icerisine 1,2 damla lavanta yagi koyuyorum kokuyu almasi icin ayrica 7,8 dis sarimsak koyuyorum bence bayaa ise yariyor.en azindan dokulme problemini bayaa azaltiyor ama sanirim isin onemli olan kismi saclari tekrar cikartmak.Ben ileri mazosist tekniklerimle:)once dermarollerimi yapiyorum .sacim cok islak olunca canim cok aciyor.az islatiyorum.benimki 1.5 mm lik.aslinda amacim kanatmak :(cunku biliyorum kanlanmasi lazim derimin sonra da sarimsak suyu suruyorum ama inanilmaz bir aci gercekten ..gerci benim canim tatlidir biraz:)))aslinda hergun yapmak lazim bilmiyorum aciya dayanabilecekmiyim ama isikta bakinca sac derim kanli gozukuyor kotu duruyor aslinda ama hic umrumda degil.sac cikartma olayi gercekten cok zahmetli.inanin benim kullanmadigim hic bir sey kalmadi nerdeysee ama sac cikartmak buyuk ola.Allah hepimizin yardimcisi olsun sifa Allahtan sonucta ben hepimizin basarabilecegine inaniyorum sabirla devam edersek .benim rollerda 3 .seferim ..Herkeseee basarilarrr dilerimm...Bollll SACLIII gUR GUZELL SACLII GUNLERIMIZZ OLSUNNN:))))

SELAMLAR
haber etmek ıstedım
hair forte spreyde sabah aksam da bugun 4.gunum
2 kerede sampuanla yıkadım sacımı
o ılaclı ıgnelı sampuan bana amelıyata gırıyormusu havası verıyor
ıcımı kotu etmek ıstemıyorumama da onceden her gun dus alırken suanda 1 gun alıp sonrakı gunun gecesı alıyorum:50:oda korka korka saclarımı yanıma almadan arkada ne dokuluyosa gormuyım dıye :26:
sacımı taramak bıle ıstemıyorum

haal cok dokuluyor oyel soylıyım tepelerden ve onlerden
onlerden dokulen saclarımın yerıne yenısı gelmıs ama bunları hıc hıc fark etmedım sımdı sacımla ılgılenınceo da ufak sacları gordum alnımda dıyım en on bolgede
herneyse
dr gıttım testler yapıldı
testlerden cınko carsamba cıkacak o zaman dr arıcak benı
dr gırdıgımde yanında bır asıstan gıbı bısey vardı hemsıreden harıc
benım panık oldugumu anlayınca korkma herseyı denerız ıstersen hemen mezotrepıye baslayız dedıler:25: hemen parasından bahsettıler sean 150 lıra dıye acayıp bozuldum
sert bı dılle reddettım cunku beım dokulmem henuz cok yenı hanı ben dıyım 2.5 hafta sız dıyın 3.5 hafta
hep dokulmustur ama bu yogunlukta asla degıl

dermarollerı sordum sızın yapmanızı tavsıye etmıyorum zaten gerekırse bız yaparız dedı burada :25:

acıkcası gıdebılecegım suanda baska dr yok calısıyorum baska dr aramak ıstemıyorum

test sonuclarım cıktı anladıgım kadarıyla cıddı demır folık asıt eksıklıgım var kansızlıkta var

eger tum sebebler bunlarda ısım da kolay olabılır dıye dusunuyorum

manhattancım merhaba,
dökülmem tam gaz devam edince sarımsaklı limon başladım dün ve bugün.(baobabın tarifi ile) yalnız çok yanma hissetmedim. acaba neyi yanlış yaptım. yada acıya dayanıklı halemi geldim??????

pericim şimdi manhattanla yazını okuduk yanımda hatta, diyor ki maydanoz bile 45 günde çimleniyormuş:)) biz insanız hepimizin birbirinden binlerce değişik özelliği var en kötü ihtimalle sanspasayı hedef alsın ama artık tahammülüm yok diyorsa da lütfen benim tarifi yapsın diyor.

kafan yanmıyorsa gerçekten çok ilginç.çünkü bu tarifi veren kadın bizim gibi roller üstüne de yapmıyor o tarifi ama genede deli gibi yanıyormuş.yani limonda sarımsakta normalde de yakarken sen rollerdan sonra neden yanmıyorsun güzel arkadaşım ya....

bi de sanspasa olayı var 6 ay beklemiş.bunu sanki hep unutuyoruz.rollerı satanlarda 1 yıl zaman koyuyor.

dökülen dökülsün alttan canavar gibi saçların geliyor bak çıkmaması imkansız istedikleri kadar ağırdan alsınlar ama eşşek gibi çıkacaklar sen gönlünü ferah tut.

allaha emanet ol kendini sakın üzme yeni saçların çıkmama gibi bi lüksü yok sadece biraz inatlaşıyorlar

baobab manhattan ortak yazısı sana özel :))

Kızlar testesteron ve dhea normal cikti yani dökülmem pcosa bagli degil mı? Cok korkarak soruyorum :(

pericim şimdi manhattanla yazını okuduk yanımda hatta, diyor ki maydanoz bile 45 günde çimleniyormuş:)) biz insanız hepimizin birbirinden binlerce değişik özelliği var en kötü ihtimalle sanspasayı hedef alsın ama artık tahammülüm yok diyorsa da lütfen benim tarifi yapsın diyor.

kafan yanmıyorsa gerçekten çok ilginç.çünkü bu tarifi veren kadın bizim gibi roller üstüne de yapmıyor o tarifi ama genede deli gibi yanıyormuş.yani limonda sarımsakta normalde de yakarken sen rollerdan sonra neden yanmıyorsun güzel arkadaşım ya....

bi de sanspasa olayı var 6 ay beklemiş.bunu sanki hep unutuyoruz.rollerı satanlarda 1 yıl zaman koyuyor.

dökülen dökülsün alttan canavar gibi saçların geliyor bak çıkmaması imkansız istedikleri kadar ağırdan alsınlar ama eşşek gibi çıkacaklar sen gönlünü ferah tut.

allaha emanet ol kendini sakın üzme yeni saçların çıkmama gibi bi lüksü yok sadece biraz inatlaşıyorlar

baobab manhattan ortak yazısı sana özel :))

sizi seviyorum... hemde çokkkkk. iyiki varsınız.....

tatlım sadece bunlarla pcos var ya dayok denmez telaş etme... dr diğerleri ile değerlendirip tanıyı koyacaktır...sevgiler

Pcos ultrasonda var birtanem fsh lh dengesizliği de var ama yukarda söylediklerim normal cikti 1 ay dkontrol hapi kullanmıştım testesteron tahlillerini yaptırdığımda. tes. Normal çıkınca pcos testesteronu yukselttigi icin dökülme yapiyordur diye düşünmüştüm.

arkadaslar bende aynı dertten muzdarıbım neden yorum yazarken benımde yazdıklarımı gormuyorsunuz anlamıyorum...

Pcos ultrasonda var birtanem fsh lh dengesizliği de var ama yukarda söylediklerim normal cikti 1 ay dkontrol hapi kullanmıştım testesteron tahlillerini yaptırdığımda. tes. Normal çıkınca pcos testesteronu yukselttigi icin dökülme yapiyordur diye düşünmüştüm.

Merhabalarr
Öncelikle aranıza yeni katıldım bayanlar paylaşımlar çok güzel herkese teşekkürler öncelikle diğer konu başlıklı yerede yorum yazdım ama ilgilni çekip benimle bildiklerini paylaşmak istiyorum açıkcası.
1 senedir korunmuyorum ben ve troid hastasıyım sevsevilin 2009 yılından beri bütün yazdıklarını okudum troid hastasıyım tsh ım 5.00 EUTHYROX kullanıyorum bende.
Değerlerim düştü 2 ay içinde ama 1 senedir hamileliğm yok bana konu ilgili bişler yazar ve payalaşırsanız çok sevinirm.Hoşçakalınn

Merhabalarr
Öncelikle aranıza yeni katıldım bayanlar paylaşımlar çok güzel herkese teşekkürler öncelikle diğer konu başlıklı yerede yorum yazdım ama ilgilni çekip benimle bildiklerini paylaşmak istiyorum açıkcası.
1 senedir korunmuyorum ben ve troid hastasıyım sevsevilin 2009 yılından beri bütün yazdıklarını okudum troid hastasıyım tsh ım 5.00 EUTHYROX kullanıyorum bende.
Değerlerim düştü 2 ay içinde ama 1 senedir hamileliğm yok bana konu ilgili bişler yazar ve payalaşırsanız çok sevinirm.Hoşçakalınn

:)) merhaba Esra, o zaman gündemim tıroidti şimdi sac maalesef Allah kötüsünden korusun. Neyi merak ediyorsun tam sorarsan yanıtlamaya çalışırım.

:)) merhaba Esra, o zaman gündemim tıroidti şimdi sac maalesef Allah kötüsünden korusun. Neyi merak ediyorsun tam sorarsan yanıtlamaya çalışırım.

Cevap verdiğin için teşekkürler.Evet konu değişikliğinin farkındayım hatta özel mesaj atmayı denedim ama henüz yeni olduğum içi olmadı.:((
*Sorum şu şimdi ben bütün tetkiteri yaptırmama rağmen hiç sonuç alamıyorum troid değerlerim normale dönsede nekadar beklemeliyim gebelik oluşumu için??
*Birde o zaman için önerdiğin doktorlar olmuş onlara gitmelimiyim? Hatta sen bile hiç beklemediğin anda gebe kalmışsın okurken gözlerim doldu.O anı resmen yaşayarak anlatmışsın.
*Alternatif tıp denemelimiyim?
Yaaa başını şişirmek istemiyorum sadece ne bilyim işte:((üzgününm kırgınım bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum.kendimi kötü hissediyorum:((

canım sen bu durumda pcoslusun bence..... bazen erkeklik hormonu normal çıksada duyarlılık söz konusu olduğu için dökülmeye sebep olur. bence doğum kontrol ilaçları ile dökülmen duracak.

canım sen bu durumda pcoslusun bence..... bazen erkeklik hormonu normal çıksada duyarlılık söz konusu olduğu için dökülmeye sebep olur. bence doğum kontrol ilaçları ile dökülmen duracak.

İnşallah canim senin icin de duaciyim bil, cok optum.

Cevap verdiğin için teşekkürler.Evet konu değişikliğinin farkındayım hatta özel mesaj atmayı denedim ama henüz yeni olduğum içi olmadı.:((
*Sorum şu şimdi ben bütün tetkiteri yaptırmama rağmen hiç sonuç alamıyorum troid değerlerim normale dönsede nekadar beklemeliyim gebelik oluşumu için??
*Birde o zaman için önerdiğin doktorlar olmuş onlara gitmelimiyim? Hatta sen bile hiç beklemediğin anda gebe kalmışsın okurken gözlerim doldu.O anı resmen yaşayarak anlatmışsın.
*Alternatif tıp denemelimiyim?
Yaaa başını şişirmek istemiyorum sadece ne bilyim işte:((üzgününm kırgınım bu süreç ne kadar sürcek bilmiyorum.kendimi kötü hissediyorum:((

Öncelikle lütfen canını sıkma, seni cok iyi anlıyorum ben de yasadım aynı yollardan geçtim biliyorsun,:6: peki sonuc noldu her baktığımda sukrettigim bir oglum oldu ve senin de olacak. Peki ne zaman tsh 2 Yada altına düştüğü ve en önemlisi aklından bebek stresini attığın zaman. Aynı donemde dogum yaptıgım 3 arkadasım var ve hipotiroidler. Yeter ki stresten arin, stres icinde oldugun sürece hep çocuğunu ertelersin. İnşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder. Bence suanda iyi bir endekronologla görüş ve bekle. Benim 7 ay sonra olmuştu. Hangi drlari önermiştim?

Back