Merhaba kızlar bu başlığı takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Benim de saç dökülme sorunum var, son zamanlarda o kadar arttı ki elime tutam tutam saç geliyor gördükçe dayanamıyorum
Yakın zamanda kalp çarpıntısı için doktora gittim mutlaka tiroid testi yaptır dedi. İlgilendi bayağı. Üstünde durmadım zira gittiğim doktor Türkiye'nin en iyi kalp cerrahlarından biriydi akraba vasıtasıyla gitmiştim, dolayısıyla hastane bana bir tiroid testi için 1.000 küsür liralık masraf çıkarttı. Ben de baktırmadım. Daha sonra saç dökülme oranım normallikten çıktı artık korkmaya başladım. Araştırdım kalp çarpıntısı, saç dökülmesi yorulma vs bütün tiroid belirtilerini taşıyorum. Son üç gündür de doktorlardayım. Yok kan testi yok ultrason vs az önce eve geldim. sonuç: Bir şeyin yok
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
3 gün uğraşmıştım ettim yok doktoru bekle yok bilmem ne doktor daha sonuçlarıma baktı bakmadı bir şeyin yok dedi odaya girip çıkmam bir oldu kızlar
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, belki bir ilaç falan verir saç dökülmem geçer diye ümit etmiştim.
Şimdi ne yapıcam nereden başlıycam bilmiyorum tek istediğim saçlarımın eski haline kavuşması, gürleşmesi
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Geçtiğimiz bahar ayında bakıma almıştım saçlarımı, uzatmak için, şuan upuzun saçlarım var ama ne yazık kı her gün bir tutamı elime geliyor ve saçım gittikçe azaldı.
Sarımsaklı şampuan kullanıyordum geçen kış, şimdi yine başladım.
Minoxil aldım yakın zamanda lakin kullanması o kadar zor ki, saçıma yetiremiyorum 5 fıs, çok yağlandırdı saçlarımı ve migrenimi azdırdı resmen her gün ağrı çekiyordum ve şişenin yarısına gelmeden bıraktım.
Ne yapabilirim bir çözüm öneriniz var mı kızlar?
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yok mu bu illetten kurtulan, güpgür saçlı arkadaşlarımız? Offf çok umutsuzumm