• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Pericim nasılsın? Fiberin üstüne minoxil sıkmam yanlış mı olur sence?

iyi olmaya çalışıyorum canım benim. dökülmem durduğnda ve yeni saçlarım çıktığında benden mutlusu olmayacak emin ol. minoksili fiberin üstüne değil bence altına sıkmalısın. fiber bir şekilde tabaka yapıyor neticede emilimi etkileyebilir..

iyi olmaya çalışıyorum canım benim. dökülmem durduğnda ve yeni saçlarım çıktığında benden mutlusu olmayacak emin ol. minoksili fiberin üstüne değil bence altına sıkmalısın. fiber bir şekilde tabaka yapıyor neticede emilimi etkileyebilir..

Peri merhaba gecmıs sayfalarda dokulmenın cok azaldıgını okuyorudm susıra bende tekrarmı basladı Allah yardımcın olsun

3 sene kadar hastanede yattım kalktım dıybılırım canım benımde bır oglum var 2.evlılıgım bu benım
2.5 yasında oglum pcos yok ama belkı baska bısey vardır bılemıyorum canım cok tesekkur ederım ama bır takım testler daha yaptırmam gerek gıbı hıssedıyorum atlamadan tek tek okuyorum yazılanları sureclerı
genetık'ı engellıcek bısey varmıdır kı bılemıyorum bırde evlendıgımden berı asırı uykusuzum kendıme cekı duzen vermem gerek
pekı tepe bolgen nasıl resmın varmı ? resmınden goruyorum masallah ne kadr guzel bır kadınsın saclarımızı gerı ıstıyoruz Allahım
pekı sayıyormusun sac tellerını ? ben hairforte kuıllanıyorum kuru saca uygulandıgı ıcın benım banyodan sonra ılk 15 dk kullanma sansım yok malesef mınoksıl kuru saca uygulanmıyormu ? benım sac tellerım dokulenler ınce ve kokleri cok ınce marista dıye bı arkadas bana yorum yazıyor sagolsun o gecmıs sayfalarda sormus benımde oyle kokler bellı belırsız

ne zamandır dokuluyor sacların ?

Allah yardımcımız olsun bundan 1 kac ay evvel sarı saclarımı ozledım ıdye dusunuyordum sımdı sarı sacı gecıyorum boyada ne demek sacımız olsun yeterkı bunlar ıcın kendımı yorduguma bıle degmezmıs
Hani derler ya dillere destan evet aynen öyle saclarim vardi, annem fone gitmemi istemezdi saclarini bozacaksın diye ve şimdi bu durumu kabullenmek cok zor. Benim saclarim doğumdan sonra dökülmeye başladı ve durmadı aslında ilk dönemlerde de gittim dra ama anlamadılar maalesef. 2 senedir dokuluyor. Ailem de hiç böyle dokulmesi olan kisi hatta kel erkek bile yok. Su anda saclarim tepe kısımdan seyreldi ışık altında belli oluyor. Allah yardımcımız olsun ben maalesef cok pozitif olamıyorum çünkü kendi psikolojimi toparlamaya çalışmaktan bile yoruldum. Bir gün düzelirse saclarim mutluluğum daim olacak düzelmezse sorunu olan bir kadın olucam ne kötü. Bu arada sac diplerimde elime diken diken saclar geliyor yeni farkettim.sizde de vardır bir bakın.

Pericim sarmısağa devam ediyor musun ? Benim de sarmısağı yaparken eskisi kadar canım yanmıyor :) Ben 3 -4 ay düzenli olarak sarmısağı yapmayı planlıyorum .

baobabcım kaç gündür yazacağım unutuyorum :50: 1.5 litre suyu içmek beni çok zorladı .Midemde baya bir ağrı yaptı yani :( Zayıflaya yardımcı olduğu için ,elma sirkesi+bal + su karışımına başladım .Belirli bir süre buna devam edeceğim yani .:16:

YenidenDogdumcum ,baobab herşeyi yazmış zaten .Lütfen stres yapmamaya çalış .Derma rolleri düzenli kullanırsan,artı bir de sarmısak ya diğer kürleri yaparsan ,hem dökülmen aza iner ,hem de yeni saçlarına merhaba dersin.Lütfen biraz sabır :16:

tatlım sarımsağa devam haftada 2 kez yapacağım zaten onuda hafta sonları yapacam malum kokudan dolayı. ama dökülmede azalma yok gibi. işin garibi roller başladıktan sonra zaman zaman dökülme oldu ama hiç bu kadar şiddetli ve uzun sürmemişti. rolleri artık günaşırı yapıyorum. çünkü ertesi güne halen ağrı devam ediyor resmen ağlaya ağlaya yapıyorum. bol duaya ihtiyacımız var hepimizin. rabbim duy sesimizi......

Pericim sarmısağa devam ediyor musun ? Benim de sarmısağı yaparken eskisi kadar canım yanmıyor :) Ben 3 -4 ay düzenli olarak sarmısağı yapmayı planlıyorum .

baobabcım kaç gündür yazacağım unutuyorum :50: 1.5 litre suyu içmek beni çok zorladı .Midemde baya bir ağrı yaptı yani :( Zayıflaya yardımcı olduğu için ,elma sirkesi+bal + su karışımına başladım .Belirli bir süre buna devam edeceğim yani .:16:

YenidenDogdumcum ,baobab herşeyi yazmış zaten .Lütfen stres yapmamaya çalış .Derma rolleri düzenli kullanırsan,artı bir de sarmısak ya diğer kürleri yaparsan ,hem dökülmen aza iner ,hem de yeni saçlarına merhaba dersin.Lütfen biraz sabır :16:

tatlım sarımsağa devam haftada 2 kez yapacağım zaten onuda hafta sonları yapacam malum kokudan dolayı. ama dökülmede azalma yok gibi. işin garibi roller başladıktan sonra zaman zaman dökülme oldu ama hiç bu kadar şiddetli ve uzun sürmemişti. rolleri artık günaşırı yapıyorum. çünkü ertesi güne halen ağrı devam ediyor resmen ağlaya ağlaya yapıyorum. bol duaya ihtiyacımız var hepimizin. rabbim duy sesimizi......

Merhaba kızlar bu başlığı takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Benim de saç dökülme sorunum var, son zamanlarda o kadar arttı ki elime tutam tutam saç geliyor gördükçe dayanamıyorum :43:
Yakın zamanda kalp çarpıntısı için doktora gittim mutlaka tiroid testi yaptır dedi. İlgilendi bayağı. Üstünde durmadım zira gittiğim doktor Türkiye'nin en iyi kalp cerrahlarından biriydi akraba vasıtasıyla gitmiştim, dolayısıyla hastane bana bir tiroid testi için 1.000 küsür liralık masraf çıkarttı. Ben de baktırmadım. Daha sonra saç dökülme oranım normallikten çıktı artık korkmaya başladım. Araştırdım kalp çarpıntısı, saç dökülmesi yorulma vs bütün tiroid belirtilerini taşıyorum. Son üç gündür de doktorlardayım. Yok kan testi yok ultrason vs az önce eve geldim. sonuç: Bir şeyin yok :53: 3 gün uğraşmıştım ettim yok doktoru bekle yok bilmem ne doktor daha sonuçlarıma baktı bakmadı bir şeyin yok dedi odaya girip çıkmam bir oldu kızlar :53: Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, belki bir ilaç falan verir saç dökülmem geçer diye ümit etmiştim. :43:

Şimdi ne yapıcam nereden başlıycam bilmiyorum tek istediğim saçlarımın eski haline kavuşması, gürleşmesi :43:
Geçtiğimiz bahar ayında bakıma almıştım saçlarımı, uzatmak için, şuan upuzun saçlarım var ama ne yazık kı her gün bir tutamı elime geliyor ve saçım gittikçe azaldı.
Sarımsaklı şampuan kullanıyordum geçen kış, şimdi yine başladım.
Minoxil aldım yakın zamanda lakin kullanması o kadar zor ki, saçıma yetiremiyorum 5 fıs, çok yağlandırdı saçlarımı ve migrenimi azdırdı resmen her gün ağrı çekiyordum ve şişenin yarısına gelmeden bıraktım.
Ne yapabilirim bir çözüm öneriniz var mı kızlar? :43: Yok mu bu illetten kurtulan, güpgür saçlı arkadaşlarımız? Offf çok umutsuzumm :43:

Hani derler ya dillere destan evet aynen öyle saclarim vardi, annem fone gitmemi istemezdi saclarini bozacaksın diye ve şimdi bu durumu kabullenmek cok zor. Benim saclarim doğumdan sonra dökülmeye başladı ve durmadı aslında ilk dönemlerde de gittim dra ama anlamadılar maalesef. 2 senedir dokuluyor. Ailem de hiç böyle dokulmesi olan kisi hatta kel erkek bile yok. Su anda saclarim tepe kısımdan seyreldi ışık altında belli oluyor. Allah yardımcımız olsun ben maalesef cok pozitif olamıyorum çünkü kendi psikolojimi toparlamaya çalışmaktan bile yoruldum. Bir gün düzelirse saclarim mutluluğum daim olacak düzelmezse sorunu olan bir kadın olucam ne kötü. Bu arada sac diplerimde elime diken diken saclar geliyor yeni farkettim.sizde de vardır bir bakın.

sprey yaparken tam orta cızgıde yanı herkezın ayırdıgı bır cızgı farklıdır hafıf yan olabılır o kısma bakıyorum olmadıgını gorunce sınırlenıyorum
ben yapı olarak panık bırıyım grıye yok hayatımda yer benım
baurada benımde saclarım dıllere destandı ne yasadıgını anlıyorumınan kac zamandır bununla ugrasıyor oldugum onemlı degıl ama saclara bakıyorum orta cızgılere sakaklara delı gıbı

boyaya gıtıtımde kauforum senın sacın benı ınan cok yoruyor ne kadar cok sacın var derdı
kı onada gıttım dokulmeyı fark ettıgımde mevsımler dedı
yaza kadar boyayapmayalım dedı
ama doktor mezoterapı fılan fıstık dıyıncede ınsan ne oluyor dıyorsun
cunku ben dokulmemın zamanını elbet cok bılemem ama net 1 ay bıle degıl benı m surem
Allah yardımcımız olsun dua edelım bol bol kızlar ne dıyeyım bu aksam bır aktara gıdeceım ben vallahı ne yapayım sımdı bıseyler alayım ben hairpro sampuan kullanıyorum buarada
profldekı sacların cok guzelmıs gerı gelsın o gunler
biotrın dıye bı t est varmıs onu bana yapmadılar ? bırde gıdıp su fsh lh progesteron osterejon prolaktın fılan baktırmalıyım dıye dusunuyorum

Merhaba kızlar bu başlığı takip ediyorum çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz. Benim de saç dökülme sorunum var, son zamanlarda o kadar arttı ki elime tutam tutam saç geliyor gördükçe dayanamıyorum :43:
Yakın zamanda kalp çarpıntısı için doktora gittim mutlaka tiroid testi yaptır dedi. İlgilendi bayağı. Üstünde durmadım zira gittiğim doktor Türkiye'nin en iyi kalp cerrahlarından biriydi akraba vasıtasıyla gitmiştim, dolayısıyla hastane bana bir tiroid testi için 1.000 küsür liralık masraf çıkarttı. Ben de baktırmadım. Daha sonra saç dökülme oranım normallikten çıktı artık korkmaya başladım. Araştırdım kalp çarpıntısı, saç dökülmesi yorulma vs bütün tiroid belirtilerini taşıyorum. Son üç gündür de doktorlardayım. Yok kan testi yok ultrason vs az önce eve geldim. sonuç: Bir şeyin yok :53: 3 gün uğraşmıştım ettim yok doktoru bekle yok bilmem ne doktor daha sonuçlarıma baktı bakmadı bir şeyin yok dedi odaya girip çıkmam bir oldu kızlar :53: Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, belki bir ilaç falan verir saç dökülmem geçer diye ümit etmiştim. :43:

Şimdi ne yapıcam nereden başlıycam bilmiyorum tek istediğim saçlarımın eski haline kavuşması, gürleşmesi :43:
Geçtiğimiz bahar ayında bakıma almıştım saçlarımı, uzatmak için, şuan upuzun saçlarım var ama ne yazık kı her gün bir tutamı elime geliyor ve saçım gittikçe azaldı.
Sarımsaklı şampuan kullanıyordum geçen kış, şimdi yine başladım.
Minoxil aldım yakın zamanda lakin kullanması o kadar zor ki, saçıma yetiremiyorum 5 fıs, çok yağlandırdı saçlarımı ve migrenimi azdırdı resmen her gün ağrı çekiyordum ve şişenin yarısına gelmeden bıraktım.
Ne yapabilirim bir çözüm öneriniz var mı kızlar? :43: Yok mu bu illetten kurtulan, güpgür saçlı arkadaşlarımız? Offf çok umutsuzumm :43:

mınoksılde yan etkıler varmıs ve bır hapla tamamlanması gerektıgını duydum ben hair forte kullanıyorum sadece kasıntı ve bocek yurumne hıssı oluyor bende kafama gore yerler belırleyıp oralara uyguluyorum sabah aksam saclarım cok yaglanıyor ama bende sacı en ıyı kendı yagı besler dıye duymustum( sımdı konudan konuya zıpladım sactakı asırı yaglanma dokulmeye sebeb verıyormus dıye ghecmıs sayfada yazanlar olmus ) saclarının yaglanmasını sorun etme
doktor bır sampuan bır ampul hıcmı bırsey vermedı

aslında unı arastırma hastanelerıne gıdılmelı aa ben calısıyorum gıdemıyorum

evet canım malesef yeniden başladı. umarım azalacak.....

hatırldıgım kadarıyla okuduklarımdan spreyde kullanmıyordun son zamanlarda
Allah yardımcın olsun bır sıhırlı degnek olsa elımde bır degdırsem hersey son bulsa bu sac dokulmesının cok cetrefıllı bır yol oldugunu dusunuyorum ama :50:

sarımsakla zeytınyagı yapıcam ben kızlar kararımı verdım belkı ardından ısırgan otu suyu bılemıyorum cokta karıstırıp sacmalamak ıstemıyorum ama hep duyarız hanı bı kadın varmıs bı rahatsızlıgı varmıs doktor basıt bı asprin yazmıs kadın cok ınandıgı ıcın rahatsızlıgı gecmıs fılan

Insallah son bulacak hersey ama saclar degıl :1:

mınoksılde yan etkıler varmıs ve bır hapla tamamlanması gerektıgını duydum ben hair forte kullanıyorum sadece kasıntı ve bocek yurumne hıssı oluyor bende kafama gore yerler belırleyıp oralara uyguluyorum sabah aksam saclarım cok yaglanıyor ama bende sacı en ıyı kendı yagı besler dıye duymustum( sımdı konudan konuya zıpladım sactakı asırı yaglanma dokulmeye sebeb verıyormus dıye ghecmıs sayfada yazanlar olmus ) saclarının yaglanmasını sorun etme
doktor bır sampuan bır ampul hıcmı bırsey vermedı

aslında unı arastırma hastanelerıne gıdılmelı aa ben calısıyorum gıdemıyorum

Yok canım hiçbir şey vermedi doktor, üstelik şaşırıp hiçbir şeyim yok mu diye tekrar sorunca gözlerini dikip hayır hiçbir şeyin yok yürü git kapı orda der gibi bakış attı :53: Çok sinirlendim zaten hasta yatağımdan kalktım geldim kaç gündür gözüm ne dersane görüyor ne ders. minoxil'i çok araştırdım ama bir hapla tamamlanması gerektiğine dair bir şeye rastlamadım hiç, duymadım da. Hair forte nasıl bir şey peki? Minoxil gibi bırakınca döküyor mu? Onun da migrenimi tetiklemesinden korkuyorum :25: Peki canım sen faydasını görüyor musun?

Nazcim nasıl dokuluyor anlatamam, omuzlarımdan süzülüyorlar kısa saclar da dokuluyor. Minoxil bu kdr artırmış olmali sizin bahsettiginiz 300 500 dökülmeleri yasıyorum, yeni saclarim geliyor fakat sevinemiyorum Gonul rahatlığıyla. Saclarim epey seyreldi her banyoda biraz daha azalıyor saclarim, en azından duracak diyorum minoxla da olsa duracak. Artık kendimle uğraşmaktan sıkıldım kirpiklerim kaşlarım da dokuluyor.dogum kontrol hapi da kullanıyorum bir gün düzelme olursa hangisinin sebep olacagini bilemiycem. Roller da uyguluyorum acısı epey azaldı. Hayat boyu sacımızla mı uğraşıcam bunun daha menapozu var. Duş başlığını da alayım.

haklısın sevsevil ben suan bebek dusunuyorum ve emınımkı dogumdan sonra cok buyuk bır dokulme sorunu benı beklıyor acıkcası korkuyorum ama kacısta yok benim tiroidlerimde nodüllerim var birsuru 6 ayda bır takıpteyım mm lık kucukler gıt gıde cok az az buyuyorlar ve eger tekı bıle 1cm ulasırsa amelıyat olucam yanı ben bu amelıyatı kesınlıkle yasıycam ya 3 4 sene yada daha sonra tiroid bezimi komple alıcaklar ve omur boyu ılac kullnmak zorunda kalıcam anlıycan o zaman da hem narkoz hem tiroıdlerim hem kullandıgım ılaç saclarımı cok kötu hale getiricek benım bundan kaçısım yok acıkcası.. suan cok az dokuluyor saclarım hala ama ılerde buyuk sorunlar benı beklıyor tabıkı herseyden oncesı saglık periye minoxili sormuusun burun kanaması herkesde yapar mı dıye sanırım ben bı kac forumda cok önce yazanı gormustum ama ustunde durmadım kardesimde mesela sıvılce tedavısı ıcın roucatone diye ılaç kullandı oda mınoxıl gıbı yan etkılerı cok bır ılaç kardesimde burun kanması yapmıstı yanı bu kadar yan etkısı olan ılaçlar bır cok yan etkı yapabılıyor bence sen bır an once doktoruna danıs yanlıs bısey soylemek ıstemıyorum en ıyı cevabı doktorun verıcek ama hersey onemlısı saglıgın canım.. kaşların ve kırpıklerının dokulmesıde acıkcası ılgınc biraz daha sabır sevsevıl hersey yoluna gırıcek ınsallah

Benim geçen sene bu zamanlar başladı canım :50: o zamanlar eski erkek arkadaşımla sorunlarım vardı , günde 2-3 kez antidepresan ilaçları alıyordum .Büyük ihtimal o yüzden oldu diye tahmin ediyorum . Günde en az 400 tel dökülüyordu :50: böyle 3-4 ay devam etti .Ege üniversitesi bir sürü tahlil yaptırdım doğru dürüst birşey çıkmadı ,triod başlangıcı varmış onun içinde şimdilik ilaç kullanmana gerek yok diyip ,eve yollamışlardı .Ben de o zamanlar harıl harıl nette dolanıp ,duruyordum ne yapabilirim ,ne kullanabilirim diye .Biotinin saça iyi geldiğini duyunca 5 mg Solgar Biotin alıp,kullanmaya başlamıştım .O zamanlar baya iyi gelmişti ,sonra gene başladı dökülmelerim :50:

Yaklaşık 1 senedir ,ilk zamanlarki gibi olmasada dökülüyor.
Duş başlığı aldım canım, sen peki ?

solgarin ile solar biotrin aynı seymı ?
kızlar son n oktayı koyucam ccok yazdım bugun ben hep su hıkayeyı duydum
ben medıcal sektorde calısıyoruma ma ısın kokunde baslangıcında saglık medıcal bır fabrıkada
herkez sunu anlattı benım bır ark, bır akram,bır komsum varı
sacları cok dokulunce fılanca yerde(hepımız aynı cevrede oturuyoruz) bır berbere goturduler sacları kazınmıs(erkek bunlar) hafıf kanatılıp sarımsak bastırılmıs bu hıkayyeı nettede ayrı ayrı kısılerden okudum duydum dınledım
dermaroller soncuta derıye gırdıgınde orada tedavıye musaıt bır zamand ılımden bahsedılmıs ılk 15 dk
bu surecte sarımsak yapıalbılır dıye fıkır yuruttum

o knulan vıdeoyu gorunce korktum :S
youtube hanı..

bafa medıkalı arıcam sımdı

Son düzenleyen: Moderatör:
evet malesef nazım:(((
resmen kel kaldım artık.
dün ve bugün sarımsaklı limon denedim. roller sonrası bakalım. dua et lütfen...

suan benım hala az devam edıyor perim ama ben ılerde sacımla ılgılı cok buyuk sorunlar yasıycam ole gorunuyor malesef.senden boyle duymak cok uzuyor benı ama ıllakı bu dokulme bır sekılde son bulucak o kadar ınsan goruyoruz ben hıc bayan olarak kel bırıyle karsılasmadım elbette kı bır zamanı var bunun perim dualarım senınle sızınle hairexten haber varmı?

solgarin ile solar biotrin aynı seymı ?
kızlar son n oktayı koyucam ccok yazdım bugun ben hep su hıkayeyı duydum
ben medıcal sektorde calısıyoruma ma ısın kokunde baslangıcında saglık medıcal bır fabrıkada
herkez sunu anlattı benım bır ark, bır akram,bır komsum varı
sacları cok dokulunce fılanca yerde(hepımız aynı cevrede oturuyoruz) bır berbere goturduler sacları kazınmıs(erkek bunlar) hafıf kanatılıp sarımsak bastırılmıs bu hıkayyeı nettede ayrı ayrı kısılerden okudum duydum dınledım
dermaroller soncuta derıye gırdıgınde orada tedavıye musaıt bır zamand ılımden bahsedılmıs ılk 15 dk
o knulan vıdeoyu gorunce korktum :S
youtube hanı..

bafa medıkalı arıcam sımdı

merhabar hosgeldin canım:) solar bıotını ılk defa duyuyorum ben solgar diye bılıorum 5m bıotın denemek ıstersen medobıocomplex e nın vıtamını var ıcınde 5mg bıotın var ve sac ıcın vıtamınler ben medobıocomplex kullanmanı tavsıye ederım canım

Benim dökülmem büyük ölçüde durdu :16: yeni saçlarımın gelmesine biraz daha zaman var .Benim değerlerim de pek iç acıcı değildi çünkü .

Ben seni aldın biliyordum :44: zaman kaybediyorsun böyle .Bende 3 boyutu da var 0.5lik ,1 lik ve 1.5 luk :) 1lik ve 0.5 iğneleri saça girmiyor bile ,o yüzden 1.5 al diyoruz hepimiz.

ne guzel maritsam hala az dokulmesı:) ınsallah burdakı bu sorunu yasayan tum arkadaslarımızda boyle guzel haber verırler Allah hepsının sıfalıgını versin ınsallah hepimizin..

Yok canım hiçbir şey vermedi doktor, üstelik şaşırıp hiçbir şeyim yok mu diye tekrar sorunca gözlerini dikip hayır hiçbir şeyin yok yürü git kapı orda der gibi bakış attı :53: Çok sinirlendim zaten hasta yatağımdan kalktım geldim kaç gündür gözüm ne dersane görüyor ne ders. minoxil'i çok araştırdım ama bir hapla tamamlanması gerektiğine dair bir şeye rastlamadım hiç, duymadım da. Hair forte nasıl bir şey peki? Minoxil gibi bırakınca döküyor mu? Onun da migrenimi tetiklemesinden korkuyorum :25: Peki canım sen faydasını görüyor musun?

canım ben da yenı basladım dokulmeye dolayısıyla fayda nede ters bır etkı goremıyorum zaten ben 6 gundur kullanıyorum hair forte yı
p harfıyle baslıyor hapı unttums ımdı hatta ben hair forte kendı subesıyle gorustum nette bırakınca dokuyor veyahut cok asırı dokuyor dıye okduum dedım sonbahardakı agac yaprakları gıbı dusun dedı salladıkca gıder gıdecek olan gıder gıtsın zatenkı yenısı gelsın dedı mınımum 3 ay dedı doktor bana 6 ay yazdı zaten sonra seyrelterek bırakabılırsın yasım 25
daha cabuk etkı gorursun dedı ıcınde olan bısey mınoksılde dahha azmıymıs ondanmı hapla desteklenıyormus oyle bısey bende dedıgım gıbı hepı topu 1 hafta 10 gundur arastırıyorum cunku dokulmemde baslayalı 1 ay yok yanı daha ama cıddı dokulme balon deıl bu farkındayım akıyor boyle saclarımdan :43:

ınsallah yararını gorucem ben cok azımlı bırıyım ama kendımı cok yıpratmak ıstemıyorum tam 3 senemı tup bebek maceramla gecırdım ıgneler ılaclar sporlar noral terapiler fılan o gunlerı hatırladım en son cocuguma hamıle kaldıgım tedavıde doktorlarla herseyı tartısabılır duruma gelmıstım ama cok yıprandım kafa olrak kendımı cok yordum
acısı fılan cok umursamam yeterkı bı sonuca gotursun benı korkabılırım panıkte olabılırım ama ben tup bebektede turlu yazılar azıp evımın her kosesıne asmıs onları okuyordum kucuk uyarıcı cumleler sonunda hepp
hamıle kalmaya hazırım tum vucudum organlarım beynım yumurtalıklarım harıka calısıyor gııb unuttum sımdı epey oldu azmederım ınanırımda cok zorlanmam umarım kadınız ve saclarımıza duskunuz kafanı camdan uzatsan sac gormen mumkun

sımdı sıgara ıcmeye gıdıcem
kafamı toparlayıp aksam hepsını esıme aktarıcam 1.5 tıtanyum ıgnelı dermarollerı sıpariş edıcem sarımsak zeytınyagı ve belkıısırgan otu suyu yaparım

son soru :) (şimdilik) doktorun verıdıf sampuanı kullanıyorumıcınde ampuller var ayretten baska bısey kullanmama gerek yok degılmı mesela defne oznu sabun kullanan fılan varmıs doa markalı sampuan varmıs yanı hep ampullumu olsum sampuanım

merhabar hosgeldin canım:) solar bıotını ılk defa duyuyorum ben solgar diye bılıorum 5m bıotın denemek ıstersen medobıocomplex e nın vıtamını var ıcınde 5mg bıotın var ve sac ıcın vıtamınler ben medobıocomplex kullanmanı tavsıye ederım canım

aslıdna hıc gelmesem baska bı sayfada karsılassak daha ıyıydı ama olsun :2:
demekkı ben karıstırdım solgarın ıle boitini soraım ben o zaman sen ne kullanmıstın pekı buarada benımde dokulen saclarım cok ınce tellı bana kaba taslak stresten dokulme dedı 2-3 gun once mevsımsel dıyecektı ama bende panıgı gorunce mezoterapı fılan doktorum tuhaf davranıyor sende mezoterapi yaptırmıssın gecıcı cozumlermı tum bu ugrastıklaırmız:26:

benim de şuanda aşırı derecede bir dökülmem var. sırf bu yüzden saçlarımı omzumda kestirdim, belki daha az dökülür diye:( sabahları özellikle şöyle bir almak için elimi atıyorum bir avuç geliyor. gün içinde ne zaman elimi atsam üç beş telden az gelmiyor. hep topluyorum açık gezemiyorum üzüldüğüm için:( benim ilk dökülme şikayetim iki sene önce başladı. demir eksikliği de olduğu için o yüzdendir diye üstünde durmamıştım. geçmeyince dermatoloğa gittim. bir iki saç teli çekti, hiç bişey demedi şundandır bundandır diye sonra da telovium tablet diye bişey verdi, bir de la roche posayın saç dökülmesine karşı şampuanını verdi. 3 ay kullandım tableti. şampuanı hala kullanıyorum. o sıra demir ilacı da kullanıyordum. biraz dökülme azalır gibi oldu. bu anlattığım iki yıl önce. ara ara azalır gibi oldu. şimdi mayıstan beri yeniden avuç avuç dökülüyor. yeniden kan tahlili yaptırdım. troid vs yok, sadece demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. şuanda hala demir ilacı kullanıyorum ama ben artık dökülmenin buna bağlı olmadığını düşünüyorum. bu sayfaları uzun süre okumayı reddettim korkudan. çok moralim bozuluyor.eskiye oranla saçlarım azaldı. toplayınca yanlardan baya seyrek gözüküyor:14: iki aydır demir ilacı kullanıyorum diyorum ki acaba demir depolarım dolunca durur mu dökülme, kendimi öyle teselli ediyorum. yeniden dermatoloğa gitmeye direniyorum. diyorum ki hala saçım var, dışardan biri anlamıyor. ama ben azalmayı anlıyorum. bir de düşünüyorum bu dökülme böyle devam ederse saçım kalmayacak, çünkü bebek saçlarım çıkıyor dipten ama elimi attığımda onlardan da gelen oluyor o zaman kahroluyorum:14: bugün birşey deneyeceğim ilk kez, gazetede okumuştum. 7,8 ceviz yaprağını kaynatıp durulama suyuna ilave edip onunla duruluycam. forumda da yazmışlar, iyi geldi diye. bir yarar görürsem burdan yazarım size de.

allahım ne olur güzel saçlarımız dökülmesin artık:14:

aminnnnnnn aminnnnn

türlü türlü seyler var hangısıne ınansın ınsan bılemıyor ceyız yapragıını ılk kez duydum
ve dr gıtmeyı neden reedıyorsun bence hemen ıyı bır doktora gıtmelısın

benım demırım 150 145 referans yanı yuksek
demır bgalma kapasitesi 230 referans 250-450 arası
ferritin 10 referans 13-150

nasıl bu doktor bana hersey normal dıyebılır anlıyamıyorum
folik asit 4,18 referans 4,8-37,3

sızın dusuk cıkan demırınız bunların hangısıne gırıyor black swan gecen hafat bende bu sayfaları okumayı reddedıyordum senı anlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back