Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende saçımı boyuyorum ve senin gibi 15 günde bir dibi görünür hale geliyor eskiden fixplantı kullanır o bölgeyi etkili bir şekilde kapatırdım. Şimdi fixplantın fixdeep diye bir ürünü çıktı yaşadığım saç dibi sorunlarında onu kullanıyorum ve çok güzel kapatıyor hatta saçlarımı boyamaya üşendiğimde fixdeepi boya niyetine beyazlarımı kapatmak içinde kullanıyorum. Saç dipleri için ürün arıyorsan kesinlikle fixdeep ürününü dene derim.

şerefsizim saçlarım döküldü, bıyıklarım gürleşti...

Kızlar ben de günlerdir o kadar kötüyüm ki, üzülmeyeyim geçecek diyorum ama bir bakıyorum daha da çok dökülüyor, önlerim yanlarım iyice açıldı üstelik ordaki saçlarım da kısa kısa artık hiç uzamıyor fön çekitrsem föne bile gelmiyor. Hergün rutin forumu açıp takip ediyorum.
Peri en çok da senin fikirlerine ihtiyacım var, bana en son demir eks bağlı dökülme denmişti, ferritinim düşüktü, 5 ay kadar demir ve minoksil kullanmıştım ve dökülmem gerçekten azalmıştı, duştan sonra 20 tele kadar düşmüştü ve ferritin 50-60 gibi bir değerdi. Minoksili de kestim zaten düzensiz alıyordum. Sonra belki tesadüf doa şampuan maske vs aldım dökülmem birden arttı hem de nasıl. duştan sonra 200 ü geçiyor. Tararken elimi attığımda sağda solda saçılanları saymıyorum bile. Bir de yaz olduğu için 2 günde bir yıkıyorum saçımı ona rağmen oluk oluk dökülüyor. Bu sefer damardan demir tedavisi başladım, hemen yükselsin diye ve yükseldi de hem de çok. Ama dökülme daha da arttı ne yapacağım merak ediyorum.
Kadın doğuma gittim ara kanamalar için polikistik over falan yok geçen yıl tüm hormonlar normal (Tiroid, Testesteron bile) Üçlü vitaminleri yağlarla karıştırıp sürüyorum ama sanki yağlardan sonra daha da çok dökülüyor. Acaba böyle çok dökülene yağlar kötü mü geliyor. Çamterebentin, ısırgan, karanfil neler denedim olmuyor.
Şu an bioblass sarmaşık özlü, üçlü bakım(badem, zeytin yağı, 1-2 damla çam esansı, 1-2 damla çay ağacı yağı, , ısırgan yağı arada çok az argan yağı koyuyorum) . Evde de 1 kutu minoks duruyor ama başlamaya korkuyorum çünkü o zaman bu kadar dökülme yokken bile kötü olmuştu
Merhaba dökülmeniz nasıl benimde saç dökülmem çok fazla romatizma çıktı sonunda eğer baktırmadıysanız mutlaka baktırın sorunlarımız aynı saçlar yanlarda koşacak kaldı ve uzamıyor sizde son durum ne umarım çözüm bulmuşsunuzdur

Merhaba dökülmeniz nasıl benimde saç dökülmem çok fazla romatizma çıktı sonunda eğer baktırmadıysanız mutlaka baktırın sorunlarımız aynı saçlar yanlarda koşacak kaldı ve uzamıyor sizde son durum ne umarım çözüm bulmuşsunuzdur
Romatizma saç dökülmesi mi yapıyor belirtileriniz nelerdi romatizma için tedavi oluyor musunuz?

Romatizma saç dökülmesi mi yapıyor belirtileriniz nelerdi romatizma için tedavi oluyor musunuz?
Hemde nasıl saçlarım mahvoldu 3sene gitmediğim bölüm kalmadı saçlarım için dahiliye cildiye endokrin kadın doğum ama hepsi değerler normal dedi mezoterapi prp ve regenera aktive tadavisi hepsini saçım için yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı artık açılmalar başladı saçım iyice inceldi bu arada kas ağrılarım çok vardı eklem ağrılarım ama 3 çocuk okul falan hep Bunlarda fazla yorulmadan sanıyordum onlara bağladım yani en son gittiğim cildiye prf. Sende sjögen sendromu olabilir dedi yani iltihaplı kas romatizmasıymış😔Romatolojiye gittim ve ortaya çıktı ilaçlara başladım saç dökülmem azaldı ama hala var

Hemde nasıl saçlarım mahvoldu 3sene gitmediğim bölüm kalmadı saçlarım için dahiliye cildiye endokrin kadın doğum ama hepsi değerler normal dedi mezoterapi prp ve regenera aktive tadavisi hepsini saçım için yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı artık açılmalar başladı saçım iyice inceldi bu arada kas ağrılarım çok vardı eklem ağrılarım ama 3 çocuk okul falan hep Bunlarda fazla yorulmadan sanıyordum onlara bağladım yani en son gittiğim cildiye prf. Sende sjögen sendromu olabilir dedi yani iltihaplı kas romatizmasıymış😔Romatolojiye gittim ve ortaya çıktı ilaçlara başladım saç dökülmem azaldı ama hala var
Tek belirtiniz kas eklem ağrısı ve saç dökülmesi miydi? Bende de zaman zaman şiddetli bacak ağrıları oluyor.

arkadaslar ben de bır cok kadın gibi saç dökülmesi yaşadım resmen saç çizgim bozulmuştu . tahmin edersiniz gitmediğim uzman , gitmedğim prof , yapılmayan tahliller kalmamıştı .Herşey normaldi.herşey normalse bu saclar neden dökülüyordu ınanın artık hanı bi hastalık cıksında ondan dökülüyor densin die dua eder olmustum en azından tedavi edilirde belki saclarım çıkar die...ve artık ben doktor doktor gezmekten bıkmıstım verdıgım tahlıl paraları ayrı devlette beklenılen sıralar ayrı vs......sonuc hiçbirseyım yok gayet saglıklıyım ama saclar dökülüyor vitaminler kan degerlerı tirodler ama aklınıza gelecek ne kadar tahlıl varsa hepsi olması gereken degerler aralığında..artık yeter dedim ne olursa olsun deyip gıttım bır eczaneden bıtotın aldım sabah aksam ıcmeye basladım uc ay boyunca...... ınanın saclarım kendıne gelmeye basladı.yaklasık ıkı senedır de gürleşti ara ara bırakıp kür şeklinde yine içiyorum bu yaptığımın karşılığı nedir bilmiyorum kımse de yapmasın yanlıs yönlendirmek istemem sadece ve sadece kendi deneyimim altını çiziyorum...ama kendımce şu kanıya vardım evet degelerım olması gereken aralıktaydı ama belli ki vücüdum ıcın yeterlı değildi.tamamen yanlısta olabılır bu tezım.tekrar edıyorum kendı deneyımlediğim kendı yasadıklarım asla size tavsıye etmıyorum kotu ornekte olmak ıstemem fakat benım gıbıı bır durum yasayanlar doktorlarına bir de böyle danışabilir ..sağlıkla

Back