• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
dermaroller
saclar kısaysa 05 mm ama 1.5 mm olanda tavsıye edılmıs 195 ve 540 ognelı usenmedım okudum umut bagladım yarın doktora gıttıgımde bunu soracagım
dun aksam basladım hairforte sprey hair pro sampuan ve en meshur uc ıgne verdıler sampuana kırmam ıcın
saclarımın dıbınde kasıntı var suanda speryden dıyorum ama neye ısaret bılmıyrum hafıf bagladım saclarımı :43:
yarın gıttıgımde dermarollerı dr soracagım cunku ben sprey kullanıyorum ve zarar olabılır spreyden sonra 3 saat dus alamıyorum
enelde sutan sonra uygulanmıs bu sanırım
gunde 100 telden fazla dokuldugunu d usunuyorum :43:

YenidenDogdum ,senin için sanspanın yazdıklarını alıntıladım .Bir oku ,aklına takılan birşey olursa ,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Çoğumuz 1.5 iğne boyutuna sahip roller kullanıyoruz .Eğer ısmarlayacaksan ,1.5 dan al .

dermaroller almaya karar verdiğimde bu forumdaki tecrübelerden faydalanmak istemiştim ve hep şu yazıyordu sipariş ettim dün geldi yarın gelecek...kullandıkça bilgi vericem kullandım yüzüm kızardı ...devamı yok

ve kendime söz verdim ben aldığımda mutlaka bu verdiği sözü tutmayanlardan olmayacağım bu dertten muzdariplere kendi tecrübemi aktaracağım
biz türkler galiba şıp sevdiyiz ya alıp bir iki denemeden sonra bi köşede tozlanmaya bırakıyoruz ya kullandık ama hemen anında sonuç almadığımız için hemen pes ediyoruz ve burda verdiğimiz sözü de unutuyoruz gidiyor e bizden birileri bilgi bekliyor almıştın ya hani kullanınca ne olacağını yazacaktın ooooo ben unuttum gitti

ben 6 ay önce aldım saçım ve yüzümdeki akne çukurları için
saçım için 0.5mm yüzüm için 1.5mm
saçıma aldığım 0.5 mm kel olmadığım için iğnelerinin derime değmesi mümkün olmadı iğneler çok kısa kalıp derime teması hiç mümkün olmadı onu kaldırdım 1.5 mm lik olanı hem yüzüme hem saçıma uyguladım

kafamda tam tepe ve yanlarım gerçekten çok fazla dökülmüştü aynaya baktığımda direk ağlama moduna giriyordum her duştan önce saçıma öyle çok da özen göstermeden arkaya doğru tarar gibi 10-15 kez aynı yerden geçerek birazda bastırarak uygulayıp hemen duşa giriyordum çünkü açtığınız delikler 15 dakikada tedavi oluyor yani delikler doluyor ve sürdüğünüz ilacın bi anlamı kalmıyor

saçım için ilaç kullanmadım bana iyi gelen bi şampuan kullandım zaten duşta o açtığınız deliklerin yandığını hissediyorsunuz ama öyle dayanılmaz bi acı değil gayet katlanılır bi şey
çok mutluyum iyi ki almışım iyi ki hiç pes etmeden kullanmışım 1 ay oldu 2 ay oldu hala saç çıkmadı demeden inatla kullanmışım şimdi aynaya baktığında ağlayan kel olmak üzere olan o kadın gitti yerine aynaya baktığında saçlarını savuran mutlu kadın geldi lütfen saçlarınız konusunda sıkıntılarınız varsa hiç düşünmeden alın memnun kalmamak gibi bişeyin söz konusu olacağına inanmıyorum iğneler kafa derinize batıyor insan vücudunda kan dolaşımının en az olduğu kafada kan dolaşımı hızlanıyor ölü hücreler ya da tembeller deli gibi çalışmaya başlıyor ne kadar sık kullanım o kadar çok ve kısa zaman da saç demek

hergün duş hergün dermarollar gün aşırı duş gün aşırı dermarollar korkmadan ve asla pes etmeden saçın kalitesi de değişiyor benim saçlarım çok ince telliydi şimdi gerçekten çok daha kalınlaştı

yüzüme gelince 1.5 mm lik dermarollar kullandım saçlı deride ne olduğunu pek de fazla görmüyorsunuz ışığın altında bakınca saç dipleriniz kızarmış bunu görüyorsunuz ve doğal olarak sorun da etmiyorsunuz sokakta kimse eğ bakim kafanı demiyor

ama yüz başka onu da kafamda yaptığım gibi gelişi güzel uyguladım ilk önce uygularken bi şey anlamıyorsunuz sadece burun göz civarı ve alnınız biraz acıyor sanırım yağ oranı az diye yanaklarda hiç bi acı olmuyor 2-3 dk sonra resmen kıpkırmızı oluyor yüzünüz bu arada hemen krem sürdüm tabi ben argan yağı kullandım faslı kadınların mucize yağı diye
bu işlemi akşam yatmadan yapmanızı tavsiye ederim gündüz yapınca bütün gün kıpkırmızı dolaşmak gerekiyor eşim ilk yaptığımda saçına uygulada yüzüne lütfen yapma dedi içinden neler söyledi allah bilir

kremide sürdükten sonra iyice yanmaya başlıyor yüzünüz ben dayanamayıp dolaptan bi buz kalıbı alıyorum yüzümde gezdiriyorum buz bitene kadar bu kadarı bile yanmayı durduruyor başka bi kalıp buza gerek kalmıyor bildiğiniz klasik rakı bardağına konan buz bi ceviz kadar

kızarıklık ertesi gün yerini bronz bi görüntüye bırakıyor tıpkı denizde bronzlaşmış gibi o açılmış binlerce delik kabuk bağlıyor çocukluğumuzda dizlerimizdeki yaraların kabuk bağladığındaki gibi farkı burda yaralar çok küçük ama binlerce doğal olarak da aynı anda kabuk bağlayınca siz cildim karardı diyorsunuz burada ne kadar çok kadın bunu yazıp yaptığına pişman olmuş herkes ama ne çaresizlik yüzümün rengi değişti yüzüm karardı diye onlarca mesaj onlar deliklerin üstünün kabuk tutmasıyla oluştu bir iki güne dökülecek zaten elinizi yüzünüze değdirdiğinizde cildiniz pıtır pıtır ne bekliyordunuz ki dermarolları alınca üstünde bir sürü iğne olduğunu görmediniz mi allah aşkına e o iğneleride sağdan soldan enine boyuna aşağı yukarı suratınızda gezdirmediniz mi ne bekliyordunuz cilt hiç reaksiyon göstermeden bebek poposu gibi oluverecek değil di herhalde

üstelik bu derdi söyleyip kızlar korkmayın o renk değişimi bundan bundan oldu ilk banyoda döküldü bi sorun yokmuş cilt rengi değişmiyormuş ben de ne korkmuştum da yazsanıza bi çok kadın böyle bi yan etkisi var sanıyor herkes başına gelen şeyi facia gibi yazmış 2 güne geçtiğini yazmamış bu da çok can sıkıcı

sonra bu bronz görüntü gene güneşte yanmış derinin soyulması gibi daha farklı bi biçimde tabi dökülüyor yanak ertesi gün dökülürse göz çevresi bi sonra ki gün burun daha bi ertesi gün falan dökülüyor alttan da öyle yapmadan önceki cildinizden çok da farklı bi cilt çıkmıyor sabır gerektiren zaman gerektiren bi süreç cildin başına gelenler yukarda anlattığım gibi hal böyle olunca bunu sık sık yapamıyorsunuz en başta eşiniz sizi öyle görmek istemiyor cildim daha sıkılaştı kendimi aynaya bakınca daha mutlu hissediyorum ama çukurlarım falan kapanmadı ama bunun için dermarolları suçlayamam saçımda kullandığım gibi düzenli bi şekilde kullansaydım saçımda yaptığı mucizeyi eminim ki yüzümde de yapardı

cilt için kullanımı gerçekten zor bi ürün haftada bir o da hafta sonu tatil gününde yapılıyor iş ya da hafta içi tempo var çarşı pazar çocuğun okulu vs vs bi ton fondöten sürüp çıkarsınız tabi dışarı ama o zaman da yaptığınız işlemin bi anlamı olur mu bilemiyorum hafta içi yapsanız ayrı dert hafta sonu yapsanız ayrı dert hafta sonu hiç bi yere gitmeden olmuyor işte bu gibi bi çok nedenden ötürü yüzde dermarollar kullanmak gerçekten zor ben kullandım memnun kaldım diyemiyorum çünkü bi düzene oturtamıyorsunuz bu hafta yapamam yemeğe gidicez bu hafta yapamam misafir gelecek neden mi yok ama bu nedenler gerçekten bahane değil gittiğiniz yerde kıpkırmızı oturabilecekseniz ki güneş ışığı daha bi ayrı yanmasına neden oluyor o zaman yaparsınız

kıssadan hisse saç için mükemmel yüz için de öyle olduğundan eminim ama tecrübe edemedim ben pes etmeyeceğim ama sık ama uzun aralıklarla cildime de uygulamaya devam edeceğim saçımda 6 ayda sonuç aldım ki düzenli kullanarak yüzümde ne zaman sonuç alırım bilemem ama değişimi gördüğüm ilk anda sizinle paylaşıcam

bu siteye sadece söz verip sözünü tutmayan kullandığı halde bilgi vermeyen o bir sürü kadına çok bozuk ve çok kızgın olduğum için üye oldum

bi kadın olarak saçın ne kadar önemli olduğunu ben dökülünce çok iyi anladım o yüzden lütfen saçında sorun yaşayanlar hiç düşünmeden 1.5 mm alın üzülerek geçen hergün saça daha çok zarar veriyor bu stresi iyi biliyorum gerçekten değmez alın ve sık sık düzenli kullanın pes etmek yok sonra çıkan o minicik saçları görünce dünyalar sizin oluyor

herkese mutluluklar hoşçakalın

bi şey unuttum dermarolların temizliği ben su kaynatıp her kullanımdan sonra üstüne döktüm 1-2 litre kaynar su ardından da oksijenli suya batırdım kuruduktan sonra kutusuna koydum bunu her kullanımda yaptım aldığım dermarollar en ucuz olanlardan ama hiç bi şey olmadı iğnelerin rengi bile değişmedi ki buna çok dikkat etmek gerek küflü bi iğneyi cilde sokmak söz konusu bile olmamalı

tekrar hoşçakalın

öncelikle 0,5 mm le uğraşman çok zor olur saçların çok kısaysa belki işe yarar ama 2-3 cm den uzun bi saçta o minicik iğneler nasıl girecek kafa derine

senin ilk işin 1,5 mm almak olmalı

dermarollerın reklamını yapmıyorum keşke herkesin alabileceği daha ucuz bi alet olsa aynaya baktığımda ağlarken şimdi rahatsız olup tokalarla tutturuyorum

her yolu denedim hijyen kurallarına uyulduğu takdirde bundan daha süper bi yolda ne keşfettim ne de duydum

aynaların tepesindeki lambaları çıkarttırdım kafam kabak gibi görünüyor diye son zamanlarda aynaya bakmaz oldum

dermaroller güzellik merkezlerinde seansı 250-350 den çok rağbet gören bi şey alıp evde siz kendiniz uygulayın hiç zor değil ağlayıp dövünüyoruz ben uzun uzun yazmışım sanırım yazı uzun geliyor kimse okumuyor hala yok ilik mi kaynatsam dr a mı gitsem vitamin mi alsam sarımsak mı sürsem sorup duran kadınlar var

bu konu başlığını nerde görsem yazdıklarımı her yere kopyaladım biz kitap da az okuyan hatta okumayan bi millet olunca benim 3 dk sürmeyecek yazım uzun geliyor insanlar atlayabiliyor

ayrıca okuduğun için sana teşekkür ederim ben tecrübemi anlattım bu bi başarı hikayesi saçımın kalitesi değişti gürleşti sıklaştı dökülen hatta kel kalan her yerde bir sürü saç çıktı her gün yıkamak zorunda kaldığım saçlarımı artık 3-4 gün yıkamasam bile hep güzel gözüküyor

kimse bunu uygulamak zorunda da değil tabi elimizin altında internetimiz var sonsuz bilgi edinebiliyoruz araştırın aklınıza da yatarsa uygularsınız bana çok mantıklı geldi ve ben gerçekten bi mucize yaşadım üstelik bu benim ailemde genetik olduğu halde ben bu durumu değiştirdim artık ince telli değil örneğin saçım

gelelim senin sorularına dermaroller başlı başına zaten saç cilt selülit vs vs için tasarlanmış ben duştan önce yaparak şampuanla da dermarollera yardımcı olayım diye kullandım

yani açtığım o deliklerden kullandığım şampuanda girsin daha çabuk saçım çıksın diye bunun bi faydası oldumu hiç bi fikrim yok çünkü dermarollerı hiç tek başına kullanmadım

ben birebir nasıl kullandıysam size de aynısını anlattım ama herkes kendine göre bi yol bulabilr diye düşünüyorum duştan önce duştan sonra farketmez dizi seyrederken yada iş yerinde masa başında otururken bence koşullar nasıl uygunsa her yerde kullanılır

amaç sadece dermarollerı sık sık hiç pes etmeden ve hijyen kurallarına uyarak kullanmak

bunun dışında istersen saçına sabun kullan dermaroller zaten görevini yapıyor

ben 38 yaşındayım babam kel annem seyrek saçlı ailede de öyle gür saçlı bi allahın kulu yok herkes saç özürlü saçım zaten azdı evlendim bebek sahibi olamıyorduk bi yığın tedavi bi yığın ilaç kullandım stres üzüntü cabası bu durum 6 yıl sürdü sonra ilaçları kestim ama dökülme falan durmadı 10.yılda artık aynaya bakamaz hale geldim tabi bu süreçte dr gitmenin dışında evde her şeyi uyguladım dr gitmedim çünkü zaten ailede saç yok

tepem ve yanlarım çok açıldı hem erkek tipi hem genetik bi dökülme üstüne de ilaçlar binince sınıra dayandım

yıllar önce bi amca görmüştüm keldi va kafasına şu fön fırçasıyla durmadan vuruyordu dayanamayıp sorduğumda kan dolaşımını hızlandırıyorum saç çıkıyor demişti o gün bu bana çok mantıklı gelmişti yıllar geçti bu aleti gördüm hazine bulmuş gibi oldum ve çok inandım

ben 38 yaşındayım 5-6 ay sonunda sonuç istediğim gibi oldu ama hiç aksatmadım hep düzenli kullandım 25 yaşında bi kadın belki 2 ayda sonuç alır bunu bilemem dermarollerı kullanırken saçım dökülüyordu

aşağı yukarı 6 ay boyunca gün aşırı uyguladım hala daha da bırakmış değilim ayda 1 kez düzenli olarak yapıyorum

şampuanım bioblas ama ben içine çam terebentin koyuyorum

1 kutu şampuan + yarım şişe çam terebentin aktarda satılan en küçük şişe

ben çok mutluyum umarım en kısa zaman da sizlerde mutlu olursunuz

sonuç kişiden kişiye değişir ben 10 yılda öldürdüğüm tüm hücreleri 6 ay gibi bi sürede canlandırdım yeni saçları dökülmeye başlamış biri belki 1 ayda sonuç alır

çok basit günde 5 dk sürmeyen bi yöntem saçı arkaya tarar gibi birazda bastırarak aynı yerden bol bol geçerek düzenli sık sık ve hijyen olunarak kullanmak

umarım en kısa zaman da sonuç alırsın

görüşmek üzere mutluluklar

YenidenDogdum ,senin için sanspanın yazdıklarını alıntıladım .Bir oku ,aklına takılan birşey olursa ,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Çoğumuz 1.5 iğne boyutuna sahip roller kullanıyoruz .Eğer ısmarlayacaksan ,1.5 dan al .

bu yazılanları okudum oncelıkle tum sac dıbınemı uygulanacak bu sacın ıslak kuru olması bısey fark ettırırmı cok baska forum sayfalarından 15. sayfayı ısaret ettıklerı ıcın okudumb unu 1.5 mm ama kaclı ıgneye sahıpsınız
suanda bı kellesme yok cok sukur ama dıplerımın acıldıgını anlıyorum :43::43::43: kac lıra bırde cok fakrlı fıyatlar var 179 lıra bıle olanı gordum yarın dr soracagım dedıımg ıbı spreyde kullandıgım ıcın baska etkılere sebeb olmasını ıstemem

Benim yüksek tansiyonum var ne yazık ki :( 4 hafta çok uzun bir süre değil mi ,sen bunu uyguluyor musun baobabcım :16: çok teşekkür ederiz paylaşımlarım için ,devamını da bekleriz :)

Perim ne yalan söyleyim ,diğer tarif benim kafama daha yattı :26: limon yakar be kızlar.

maritsacım geçmiş olsun bende akşam kurcalarken buldum bunu.tesadüf, bilgiler hoşuma gitti.yıllar önce kıbrısta bi arkadaşım böyle bi şeyden bahsetmişti kilo vermiş okuyunca o aklıma geldi.sadece kilo için söylemişti ama akşam gördüm ki bi çok işe yarıyormuş.

uygulayanların yorumları da güzeldi.bu sabah ben de ilk kez yaptım yani.5 ve 6. bardak ta zorlandım ama içtim.bakalım ne olacak.ihmal etmeden yapıcam hem olmasından korktuğum hastalıklar var hem de sinüzit baş dönmesi kabızlık ve baş ağrısı var.

eğer tansiyon sorunun tamamen ortadan kalkacaksa 4 hafta çok da uzun değil sanki.ama bunu ömür boyu mu yapıcaz bilemedim.bilgi de bu kadar.ama ben memnun kalırsam yıllarca da yaparım böyle tuhaf huylarım vardır:))

allaha emanet ol umarım tansiyon sorunun kökünden kaybolur.

maritsa cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın buarada ALLah yardımcımız olsun bayanız ve bu durumc ok zor :43:

maritsacım eğer bu terapiyi yaparsan günlük sabah içtiğin suyla birlikte 2,5 - 3 litre yi geçme biliyorsun herşeyin fazlası zarar...

bu yazılanları okudum oncelıkle tum sac dıbınemı uygulanacak bu sacın ıslak kuru olması bısey fark ettırırmı cok baska forum sayfalarından 15. sayfayı ısaret ettıklerı ıcın okudumb unu 1.5 mm ama kaclı ıgneye sahıpsınız
suanda bı kellesme yok cok sukur ama dıplerımın acıldıgını anlıyorum :43::43::43: kac lıra bırde cok fakrlı fıyatlar var 179 lıra bıle olanı gordum yarın dr soracagım dedıımg ıbı spreyde kullandıgım ıcın baska etkılere sebeb olmasını ıstemem

Şaçlarının dolaşmaması için ,bir miktar ıslatırsan iyi olur .Biz de o şekilde yapıyoruz .
Benim en çok memun kaldığım ; 1.5 lik 200 iğneli, dns marka roller oldu .Gitti gidiyorda bulabilirsin onu :)
Takılma o fiyat farkına canım,hepsinin işlevi aynı sonuçta :)

maritsacım geçmiş olsun bende akşam kurcalarken buldum bunu.tesadüf, bilgiler hoşuma gitti.yıllar önce kıbrısta bi arkadaşım böyle bi şeyden bahsetmişti kilo vermiş okuyunca o aklıma geldi.sadece kilo için söylemişti ama akşam gördüm ki bi çok işe yarıyormuş.

uygulayanların yorumları da güzeldi.bu sabah ben de ilk kez yaptım yani.5 ve 6. bardak ta zorlandım ama içtim.bakalım ne olacak.ihmal etmeden yapıcam hem olmasından korktuğum hastalıklar var hem de sinüzit baş dönmesi kabızlık ve baş ağrısı var.

eğer tansiyon sorunun tamamen ortadan kalkacaksa 4 hafta çok da uzun değil sanki.ama bunu ömür boyu mu yapıcaz bilemedim.bilgi de bu kadar.ama ben memnun kalırsam yıllarca da yaparım böyle tuhaf huylarım vardır:))

maritsacım eğer bu terapiyi yaparsan günlük sabah içtiğin suyla birlikte 2,5 - 3 litre yi geçme biliyorsun herşeyin fazlası zarar...

Çok sağol baobabcım :16: sana da geçmiş olsun ,tanrım hepimize şifa versin .

Nete şöyle bir dolandım ,kullanan kişilerin yorumlarını okumak için ,pek bir bilgi bulamadım .Ben geceleri çok suyuyorum en az 1 litre içiyorumdur ,sabahta 1.5 içtim diyelim, öğlen n'olacak orası muallak.
Ne olursa olsun yarına deneyeceğim ,bakalım zorlanacak mıyım .Bence bu detoks gibi birşey .

Bir tek nette okuduğum şu yazı kafamı karıştırdı .

Su tedavisi her tedavi
gibi mutlaka uzman doktorlara
danışılarak, onlarin kontrolu
altinda-şayet öneriliyorsa-
yapilmasi gerekir.

Hastaliklari ayni olan iki kisi bile
ayni ilaci kullanmiyor degil mi?
Kontrolsüz olarak yapilan hersey
tehdittir.

alıntıdır

Son düzenleme:
Şaçlarının dolaşmaması için ,bir miktar ıslatırsan iyi olur .Biz de o şekilde yapıyoruz .
Benim en çok memun kaldığım ; 1.5 lik 200 iğneli, dns marka roller oldu .Gitti gidiyorda bulabilirsin onu :)
Takılma o fiyat farkına canım,hepsinin işlevi aynı sonuçta :)

Çok sağol baobabcım :16: sana da geçmiş olsun ,tanrım hepimize şifa versin .

Nete şöyle bir dolandım ,kullanan kişilerin yorumlarını okumak için ,pek bir bilgi bulamadım .Ben geceleri çok suyuyorum en az 1 litre içiyorumdur ,sabahta 1.5 içtim diyelim, öğlen n'olacak orası muallak.
Ne olursa olsun yarına deneyeceğim ,bakalım zorlanacak mıyım .Bence bu detoks gibi birşey .

Bir tek nette okuduğum şu yazı kafamı karıştırdı .

Su tedavisi her tedavi
gibi mutlaka uzman doktorlara
danışılarak, onlarin kontrolu
altinda-şayet öneriliyorsa-
yapilmasi gerekir.

Hastaliklari ayni olan iki kisi bile
ayni ilaci kullanmiyor degil mi?
Kontrolsüz olarak yapilan hersey
tehdittir.

alıntıdır

maritsacım sağol.işte her ilacın yan etkisi başka başka oluyor hepimiz değişik reaksiyonlar veriyoruz.doğum kontrol hapı kimine kilo yapıyor benim de iştahım kapanıyor.

ama bu herşeyden önce su.ben de çok su içerim bu saat oldu başka su içmedim dengelemek adına.yanıma bi şişe koyup yudum yudum akşama kadar idare edicem.gece benim de içim yanar çok su içerim.

bu uyarılar sen de bilirsin ki insanlar bu tip şeyleri abartmayı da sevdikleri için olabilir.yani bilinçsizce yapmayalım diye sanki.bize vur derler biz öldürürüz biliyosun.şimdi sabah içer 6 bardak tutar bunu tüm öğünlerden önce de yapar üstüne de su içmeye devam eder nihayetinde insanız su aygırı bile içmez bazen bu kadar su:)) ben daha çok içeyim derken hık der başka tarafa:))

ben eğer sabah zorlansaydım 4 bardakta bırakıp yarın 5 bardak öbür gün 6 bardağa çıkacaktım.ama tahmin ettiğim gibi olmadı.çok da zorlanmadım.ben çok dikkatli bi biçimde devam edicem çok merak ediyorum çünkü.istersen bekle beni bi aksilik olmasın ben sana hergün bilgi vereyim.

bak bu sayfa da bunu uygulayanların yorumları var ww.xprodoksit.com/yazi/ac-karnina-su-icmek

sevgili xxxxxx

şu sarımsağı bi denesen manhattanın tarifini sokaktaki kadın da biliyor yani çok yapan var ona bi başlasan gerçekten o tarif imkansızı başarıyor. dökülmen bile yapar yapmaz duracak ben eminim ve inanılmaz saç çıkarıyor.hafta sonu 2 gün üst üste yap bide karanfil suyu hazırla kokarsa sıkarsın sonuçta zararsız havalar da soğudu terlemezsen koku falan gelmez ayda 4 kez bunu uygula hafta sonları 2 şer kür yapsan 1 ayda 8 kez uygulamış olursun rollerıda doğru yapıyorsun şu an uyguladığın şeyi bi bırak bakalım tek yapman gereken bir an önce sarımsaklı bi bakım ne olur üzülme bak bu sarımsak seni çok şaşırtacak

hafta içi de sadece sulandırılmış limon suyu sık hep saç köklerini çalıştırır vaziyette tutmuş olursun.

Su Terapisi bitkisel*** bitkisel bitkisel deva

ŞAŞIRTICI SU TERAPİSİ
Giriş

Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul. Uygulamadan inanamazsın.

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi

Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon

Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı)

Anemi (Kansızlık)

Genel Felç

Obezite (Aşırı şişmanlık)

Kireçlenme (Artirit)

Sinüzit

Taşikardi

Baş dönmesi

Öksürük

Lösemi

Astım

Bronşit

Akciğer Veremi

Menenjit

Böbrek Taşı

Üreme Organı Hastalıkları

Ekşime

Dizanteri

Gastrit

Rahim Kanseri

Hemoroit

Kabızlık

Kemik Erimesi

Şeker Hastalığı

Baş Ağrısı

Gözde Kan Toplanması

Düzensiz Adet Görme

Meme Kanseri

Larenjit (Gırtlak İltihabı)

Terapi İşlemi

Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu “Usha Paana Chikitsa” diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve Deneylerle

Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.

Kabızlık - 1 gün

Ekşime - 2 gün

Şeker - 7 gün

Kanser - 4 hafta

Akciğer Veremi - 3 ay

Yüksek Tansiyon - 4 hafta

Not:

Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.

Sadece Su Nasıl Etki Eder?

Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta “Haematopaises” de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.

Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.
yaf denyicem ben bu su terapisini ama iştahsızım zaten her gün daha da iştahsız kalmiyim...?

sevgili xxxxxx

şu akşam yazdığım su olayını da yap işte bak uyarsa, kanı yeniliyor ya mutlaka iyi gelecektir.sen de araştır.

kendini zorlamadan bi dene maritsanın dediği gibi detoks olarak düşün

kafama yattı bu su terapisi ama zaten zayıf ve iştahsızım daha kötü olmasın sonra...

kafama yattı bu su terapisi ama zaten zayıf ve iştahsızım daha kötü olmasın sonra...

önce 4 bardakla başlarsın ayrıca yediklerine daha çok dikkat edersin daha az yesen bile daha kaliteli beslenmeye özen gösterirsin

yani dengeyi kurmak senin elinde ama bunları başaramam dikkat edemem diyorsan başlama lütfen

lütfen özen göster

allaha emanet...

önce 4 bardakla başlarsın ayrıca yediklerine daha çok dikkat edersin daha az yesen bile daha kaliteli beslenmeye özen gösterirsin

yani dengeyi kurmak senin elinde ama bunları başaramam dikkat edemem diyorsan başlama lütfen

lütfen özen göster

allaha emanet...
gerçi sonuçta su ..yani ilaç değil ...ki zaten su çok içerim ama o saatlerde değil :D kaynatmak şart mı peki?

gerçi sonuçta su ..yani ilaç değil ...ki zaten su çok içerim ama o saatlerde değil :D kaynatmak şart mı peki?

içtiğin suya güveniyorsan kaynatman gerekmez ama akşamdan kaynatıp sabaha hazır da edebilirsin soğuk değil de ılık olursa mideni de üşütmezsin

Ben dermarolleri kullanmaya basladim. Ben acikcasi kanatana kadar surmeye calisiyorum. Yalniz sacim aletin icine cok skkisiyor.bunun bir caresi varmidir acaba??

Ben dermarolleri kullanmaya basladim. Ben acikcasi kanatana kadar surmeye calisiyorum. Yalniz sacim aletin icine cok skkisiyor.bunun bir caresi varmidir acaba??

aramıza hoşgeldin..ben saçlarımı hafifçe ıslatıp geriye doğru tarıyorum...daha sonra roller uyguluyorum..hatta dün akşam anneme yaptırdım..benim 10 gündür hissettiğim acı değilmiş..resmen ağladım (anneme çaktırmadan tabi.bağırdıkça bile yapmayacağım deyip durdu)ve kafamın her bölgesinde kanama gördüm..imkanın warsa başkası yapsın..insan kendine pek kıyamıo:)

Herkese selamlar.. Adım geçiyor görüyorum ki.. Öncelikle lütfen tartışmayın ortada kötü yok biraz üslup farklılığı var diyelim. Bu sayfaya ilk geldigimde her soruma sabırla yanıt veren iki kisi vardi naz ve peri sagolsunlar. Minoxili naz tavsiye ettigi icin degil gittiğim 3 drun tek çözümü dediği icin kullanmaya başladım. Naza kadar tüm siteler tüm Dr anlatıları bu isin iki ilacından biri minoxtur der. Yan etkilerini biliyorum hatta once 2 hafta kullanmış ve kaygılarımdan bırakmıştım fakat son drum da tavsiye edince saçlarıma garantili bişey yapmak adına tekrar başladım 19 Eylül'den beri kullanıyorum, hissettiğim yan etkiler ciddi azaldı fakat dökülme tam gaz devam ustelik kaşıntı beni delirtiyor, roller gün asırı uyguluyorum. Farkındayım burda mevzu ne benim ne minox. Amac rollerin faydalı olduguna dair bir bilgi..

tesekkur ederim sevsevil. benimde gittiğim bu işinde en iyi doktorlar minox dedi baskada care yok dedıler acıkcası ben yan etkılerınden zıyade hem ılk kullanıldıgında sacı cok dökmesinden ve bıraktıktan sonra saclarımın fazlasıyla dokulur korkusundan baslamak ıstemedım tabı bırde hamılelık dusundugum ıcın doktorum bana omur boyu kullanmayı gözel alırsan basla demıstı.tum samımıyetimle soyluyorum tekrardan hamılelıgımden sonra ve saclarımın dokulmesı durmazsa son carembenımde mınox.. ama sende yan etkılerını göstermıs bence doktoruna bır an once bunu danısmalısın canım o sana en dogrusunu soylıycektır. suan mınox ta sacını cok dokuo olabılır cunku kullanmaya basladıgının ılk zamanları suan sabırlı ol sevsevılcım ınan ben bugunleri yasıycamı dusunemıycek haldeydım gercekten çok umutsuzlanıyodum banyoda aynanın karsısında aglamaktan tutamıyordum kendımı banyo yapmak işkence gibi geliyordu elımı sacıma atmaya korkuyodum gunde 600 tel 700 telı bıle gordum demıstım sana suan toplasan gunluk 30 en fazla 50 oluyordur bugunler gecıcek sevsevılım ısrarla dus baslıgınıda denmenı tavsıye edıyorum canım sana gerıde bırakıcaz bu gunlerı saclarımız ınsallah kavusucak eskı sağlıgına Allah daha kotu dertler vermesın sevsevılım gönlunu ferah tut gecıcek sabır ve zaman sadece

Back