Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
urun eger dedıgınız gbyse bende hemen alırım fiyatı nedır bılgınız var mı ?
hadi ya bunu ogrendgm ıyı oldu tesekkurlerSakın alma biz kullandık arkadasımla saçlarımız mahfetti. İade etmek istedik iade edemedik 7 gün içinde iade ediliyomus ddiler. 7 günde nası bilcem sacımda işe yarıcakmı dmi
Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durdu Sonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum
Thomas Taw
‏@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!
diyor kendisi dilim döndüğünce çevireyim:
Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!
Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoook Sitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım
benim ark aldi kullandi saçlari bikac ayda beline geldi hatta besledgi icin saç telini kalinlaştiriyor daha canli saglikli duruyo bende almayi dusunuyorum
kızlar ben de bununla ilgili bir konu açtım. Az önce 2 set sipariş ettim. Verilen vaatleri tam anlamıyla karşılamasa bile içeriği organik muhakkak faydası olur diye düşünüyorum. içeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış. Ayrıca Thoms Taw dünyaca ünlü bir saç bakım uzmanı adını kötüye kullanmak istemez diye düşünüyorum, kariyerini mafetmemiştir umarım. Deneyip görücez ama ürünler ne zaman gelir bilemiyorum:S
Sinameki kürünü dene. Bir çok insan güzel sonuçlar aldı.Eğer sinameki işe yaramazsa hardal tozu ile saç uzatmaya yarayan bir yöntem var onu denersin. Bende sinameki işe yaramadı ama hardal ile başarılı oldum. Uygulama çok kolay değil o yüzden önce sinamekiyi dene...Arkadaşlar, saçlarım çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım ama çok pişman oldum bir an önce uzamasını istiyorum. Zaten normalde saçlarım çok zor uzar, şuan extra bir şeye ihtiyacım var ki bir an öne uzasın. Bununla ilgili bişeyler araştırırken her zaman olduğu KK'dan öneri alayım diye bu formu baştan sona okudum. Şunu söylemeliyim ki tam thomas taw denilen ürünü almak üzere adres bilgisi giriyordum ki iyi ki burayı okumuşum, şimdi vazgeçtim. Ama peki şimdi ne yapmalı???
Bu ürünün içinde "argan yağı, hindistan cevizi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytinyağı ve en önemlisi bemiks ampül" var deniliyor. acaba bu ürünleri biz bir araya getirip şampuanamızın içine karıştırsak bir faydası olur mu?
Bir de, başka bir sayfada bir kız arkadaşın şöyle bir önerisini gördüm; "50 gr. sinameki, tatlı badem yağı ve bemiks ampül" hazırlanışı; 1 tutam sinameki(7-8 yaprak) yarım çay bardağı suda kaynatıldıktan sonra süzülüyor, içine 1 kapak tatlı badem yağı 1 bemiks ampül ekleniyor, ve saç diplerine sürülüyor. en az 2 en fazla 5 saat bekletiliyor ve yıkanıyor. Kürü haftada 1 yapıp 8 hafta uyguluyorsunuz sonra 2 hafta ara verip devam edebiliyorsunuz. Bunu deneyeceğim sanırım, en azından bir zararı olmayacağını düşünüyorum.
Sanırım burdaki püf nokta bemiks ampül. Fakat bu ampül ilk 2 hafta biraz saç dökülmesine sebep oluyormuş (sanırım thomas taw denilen ne olduğu belirsiz olan bu ürünü kullananlarda da saç dökülmesinin sebebi bu olabilir)
Ben bu konuda bir yöntem denemiş ve faydasını görmüş arkadaşlardan da öneriler bekliyorum, zira zor durumdayım saçlar kısacık kaldı bişeye benzemio eski saçlarımı geri istiyorum
Yardım edinnnnnnnnnn