Saç Uzatma Yöntemleri Thoms Taw Saç Bakım Seti Ayda 7 cm Diyor !!!

urun eger dedıgınız gbyse bende hemen alırım fiyatı nedır bılgınız var mı ?

Bunlara itibar etmeyin derim, işe yaradığına dair hiçbir kanıt yok, dahası intenette çok şikayet okudum ve sırf adamın adını kullanarak bazı cin fikirliler bu üründen kâr elde ediyolar. 150 tl az para değil, içinde olduğu iddia edilen şeyler çok daha ucuza da alabilirsiniz.

urun eger dedıgınız gbyse bende hemen alırım fiyatı nedır bılgınız var mı ?

Sakın alma biz kullandık arkadasımla saçlarımız mahfetti. İade etmek istedik iade edemedik 7 gün içinde iade ediliyomus ddiler. 7 günde nası bilcem sacımda işe yarıcakmı dmi

O kadar hızlı uzasa deli gibi satış yapar, ayrıca bir anda herkesin dilinde olurdu, ülkemizde birşey acayip tuttuğunda herkesin dilinde olur zaten..
ben internette dolanırken gördüm, çevremden kimseden duymadım...
3 kuaföre sordum, hiç duymamışlar, bilemiyorum..

Komik gibi gelecek belki ama loreal elseve argenine direnç şampuanı kullanmaya yeni başladım cidden memnunum, azıcık da olsa 15 gün icinde yarım cm uzadı saçlarım. Benimki ayda 1cm bile zor uzar, şampuanın mı faydası oldu dedim çünkü herşeyi kullanmayı bıraktım. Sadece şampuan ve uclarına krem kullanıyorum..

Sakın alma biz kullandık arkadasımla saçlarımız mahfetti. İade etmek istedik iade edemedik 7 gün içinde iade ediliyomus ddiler. 7 günde nası bilcem sacımda işe yarıcakmı dmi
hadi ya bunu ogrendgm ıyı oldu tesekkurler

Thomastaw ileilgili Bütün bayanların yazdıkları yorumları okudum. Ben yazın aldım ve kulladım ürünü.sahte olmayan siteden ve memnun kaldım. kendi sitesinde nasıl kullanacağınız yazıyor onları yapmanız gerek. 3 set halinde aldım ve saçlarıma iyi deldi ve önceki uzamasından fazla uzadı. Saçlarım çok dökülüyordu azaldı bile bence biraz daha araştırın yada yanlış yerlere bakıyorsunuz...

Sakın almayın berbat bisiy bende aldim kullandım kazık gibi oldu sacım uzattigıda yok sakın almayın bayanlar

Arkadaslar burda okudugum yorumlar üzerine sipariş verdiğim firmayi aradim. Şampuani teslim aldigimi fakat tereddut ettigimi belirttim. Bana kesinlikle boyle bisey olmadigini thomas taw gibi unlu bir ismin bu şekilde birseyle alakasi olamiycagini belirtti ki twitter da bu sampuanin alinmamasi gerektigini belirden bir paylasimda bulunmuz. Siz olsaniz bunu sosyal sitedemi paylasirsiniz yoksa davami ararsiniz. Eger thomas taw dava acmis olsaydi 24 saat icinde satis durduruldu fakat bu adamlar 4 aydir bu urunun satışıni yapiyolar. bence rahat olmalisiniz ki bazi arkadaslarda facebookda urunden memnun kalmadiklarini söylemisler. Bu konu hakkinda herkezin bilgisi olmaya bilir fakat urunleri kullanirken kesinlikle maşa duzlestirici ve fon kullanmamaniz lazim. Hatta banyo yaptikdan snra sacinizi fon makinasiyla bilr kurutmamalisiniz kendiliginden kurumali. Ayrica urunun faturasinida kontrol ettim kesinlikle saglik bakanligi onayli bi urun.

Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durdu :5: Sonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum

Thomas Taw
‏@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!

diyor kendisi dilim döndüğünce çevireyim:
Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!

Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoook :20: Sitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım

benim ark aldi kullandi saçlari bikac ayda beline geldi hatta besledgi icin saç telini kalinlaştiriyor daha canli saglikli duruyo bende almayi dusunuyorum

Urunu kullanan cogu kişi urunden memnun bazilarida memnun degil. Bence bu memnun olmayan kisiler urunu kullanmalari gerektigi gibi kullanmadiklarindan dolayi sonuc alamiyolar. Ben 2 hftayi gecti urunu alali henuz bi uzama yok ama dökülen saclarimin yerine saclar cikmaya basladi. Tek sorun tonik mentollu oldugu icin kyllandikdan sonra sacimi bira sertlestiriyo ama 3-4 saat icinde tekrar yumusuyo.

Benim saçlarım hızlı uzuyor ama çok az ve okadar inceki uzunluğunu hiç belli etmiyo :(

kızlar ben de bununla ilgili bir konu açtım. Az önce 2 set sipariş ettim. Verilen vaatleri tam anlamıyla karşılamasa bile içeriği organik muhakkak faydası olur diye düşünüyorum. içeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış. Ayrıca Thoms Taw dünyaca ünlü bir saç bakım uzmanı adını kötüye kullanmak istemez diye düşünüyorum, kariyerini mafetmemiştir umarım. Deneyip görücez ama ürünler ne zaman gelir bilemiyorum:S

İnşallah işe yarar haberini bekliyoruz :) ya benim saç uzamasında sorun yok hatta oldukça hızlı uzuyo ama çok ince çok az o yüzden hiç boyunu göstermiyo saçım belime kadar geliyor ama inceliğinden omzunda olan biri benim saçımdan uzun duruyo :( benimkini çoğaltması lazım anlaşılan :D

Bende almayı düşünüyordum senin yazını görünce hemen bende Twittera baktım. Haklıymışsın. Sayende bende dolandırılmadım teşekkürler Askategat

Kizlar ben ingilterede yasiyorum bole bir sampuan yada bakim kremi yada adi her neyse ben hic duymamistim ki hakli ciktim adamin tweeter sayfasina gittim kufur ediyor ole kontrol edemiyorum diyor bir suru turk sormus :110:sizce ole bir bulusu olsa adam gidipte elidorun sampuanin reklaminda oynar mi sakin inanmayin dolandirici bunlar

ben 2 seti bitirdim Thoms Taw'da Şampuan+Şaçkremi+Şaçsolusyonu yaklaşık 3 ay kullandım. Tüm talimatları yerine getirdim yanında başka ürün kullanmadım.3 ay saçımı boyatmadım hatta sacede 2 kere fön çektirdim..Ama şaçım normal zamana göre ekstra bir uzama göstermedi. 1 cm bile fazla uzamadı. Sadece daha yumuşak oldu ama onu her şaç kremi yapıyor. Bence ekstra bi faydası yok. Saçı uzattığı da yok. Arkadaşımda kullandı onunda saçını uzatmadı.

Hanımlar ben de internetten 6-7 ay önce HC hair care diye bir yağ aldim ayda 7 cm olmasada saclarim cok güzel uzadi parlaklığı arttı dökülmesi azaldı sürekli duzlestirici kullaniyorum ama saçlarım da bariz kırık yok tavsiye ederim fiyatida 40 tl kadar biseydi

Arkadaşlar, saçlarım çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım ama çok pişman oldum bir an önce uzamasını istiyorum. Zaten normalde saçlarım çok zor uzar, şuan extra bir şeye ihtiyacım var ki bir an öne uzasın. Bununla ilgili bişeyler araştırırken her zaman olduğu KK'dan öneri alayım diye bu formu baştan sona okudum. Şunu söylemeliyim ki tam thomas taw denilen ürünü almak üzere adres bilgisi giriyordum ki iyi ki burayı okumuşum, şimdi vazgeçtim. Ama peki şimdi ne yapmalı???

Bu ürünün içinde "argan yağı, hindistan cevizi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytinyağı ve en önemlisi bemiks ampül" var deniliyor. acaba bu ürünleri biz bir araya getirip şampuanamızın içine karıştırsak bir faydası olur mu?

Bir de, başka bir sayfada bir kız arkadaşın şöyle bir önerisini gördüm; "50 gr. sinameki, tatlı badem yağı ve bemiks ampül" hazırlanışı; 1 tutam sinameki(7-8 yaprak) yarım çay bardağı suda kaynatıldıktan sonra süzülüyor, içine 1 kapak tatlı badem yağı 1 bemiks ampül ekleniyor, ve saç diplerine sürülüyor. en az 2 en fazla 5 saat bekletiliyor ve yıkanıyor. Kürü haftada 1 yapıp 8 hafta uyguluyorsunuz sonra 2 hafta ara verip devam edebiliyorsunuz. Bunu deneyeceğim sanırım, en azından bir zararı olmayacağını düşünüyorum.

Sanırım burdaki püf nokta bemiks ampül. Fakat bu ampül ilk 2 hafta biraz saç dökülmesine sebep oluyormuş (sanırım thomas taw denilen ne olduğu belirsiz olan bu ürünü kullananlarda da saç dökülmesinin sebebi bu olabilir)

Ben bu konuda bir yöntem denemiş ve faydasını görmüş arkadaşlardan da öneriler bekliyorum, zira zor durumdayım :( saçlar kısacık kaldı :( bişeye benzemio :( eski saçlarımı geri istiyorum :(

Yardım edinnnnnnnnnn :(

Arkadaşlar, saçlarım çok yıprandığı için kestirmek zorunda kaldım ama çok pişman oldum bir an önce uzamasını istiyorum. Zaten normalde saçlarım çok zor uzar, şuan extra bir şeye ihtiyacım var ki bir an öne uzasın. Bununla ilgili bişeyler araştırırken her zaman olduğu KK'dan öneri alayım diye bu formu baştan sona okudum. Şunu söylemeliyim ki tam thomas taw denilen ürünü almak üzere adres bilgisi giriyordum ki iyi ki burayı okumuşum, şimdi vazgeçtim. Ama peki şimdi ne yapmalı???

Bu ürünün içinde "argan yağı, hindistan cevizi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytinyağı ve en önemlisi bemiks ampül" var deniliyor. acaba bu ürünleri biz bir araya getirip şampuanamızın içine karıştırsak bir faydası olur mu?

Bir de, başka bir sayfada bir kız arkadaşın şöyle bir önerisini gördüm; "50 gr. sinameki, tatlı badem yağı ve bemiks ampül" hazırlanışı; 1 tutam sinameki(7-8 yaprak) yarım çay bardağı suda kaynatıldıktan sonra süzülüyor, içine 1 kapak tatlı badem yağı 1 bemiks ampül ekleniyor, ve saç diplerine sürülüyor. en az 2 en fazla 5 saat bekletiliyor ve yıkanıyor. Kürü haftada 1 yapıp 8 hafta uyguluyorsunuz sonra 2 hafta ara verip devam edebiliyorsunuz. Bunu deneyeceğim sanırım, en azından bir zararı olmayacağını düşünüyorum.

Sanırım burdaki püf nokta bemiks ampül. Fakat bu ampül ilk 2 hafta biraz saç dökülmesine sebep oluyormuş (sanırım thomas taw denilen ne olduğu belirsiz olan bu ürünü kullananlarda da saç dökülmesinin sebebi bu olabilir)

Ben bu konuda bir yöntem denemiş ve faydasını görmüş arkadaşlardan da öneriler bekliyorum, zira zor durumdayım :KK43: saçlar kısacık kaldı :KK43: bişeye benzemio :KK43: eski saçlarımı geri istiyorum :KK43:

Yardım edinnnnnnnnnn :KK43:
Sinameki kürünü dene. Bir çok insan güzel sonuçlar aldı.Eğer sinameki işe yaramazsa hardal tozu ile saç uzatmaya yarayan bir yöntem var onu denersin. Bende sinameki işe yaramadı ama hardal ile başarılı oldum. Uygulama çok kolay değil o yüzden önce sinamekiyi dene...

oekı arkadaslar madem oyle thomas taw ın avukatı bu sıtelerı neden kapattırmıyor sızce onun adıyla veya ıcerıgıyle sampuan satısı yapılıyorsa

Back