Saç Uzatma Yöntemleri Thoms Taw Saç Bakım Seti Ayda 7 cm Diyor !!!

Hadi ya şaşırdım gerçekten çünkü gecen sene sınıf arkadaşım o sampuani kullandı kullandığı donemde saci öyle bi döküldü ki kemoterapi gören hastalar gibi kafasını oksasam saci elime geliyodu sampuanini mi degirstirdin saçların boyle değildi dedim bimden biobis aldım dedi hemen at Komili al dedim bende. Ben şuan komilinin sampuanini kullanıyorum çok memnunum önceden bioblas kullanıyodum ne uzatiyodu ne dökülmeyi engelliyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşın için üzüldüm cnm umarım toparlamıştır, benim aldığım şampuan yılda bir geliyomuş ama aynısı mıdır bilmem dökülmeyi krem yaptı kullanmadım ama şampuan iyi geldi komilinin methini daha önce de duymuştum biobislerim bitti aynısından bulamadığım için restorex sarmaşık özlü kullanmaya başladım uzatma etkisi konusunda net olarak bişey diyemiyorum ama yumuşacık yapıyo, kötü tarafı saçlarım elektriklenmeye başladı :31:

kızlar olamaz ya ben aldım düştüm tuzağa birde bunu deniyim dedim 3 kere kullandım şimdilik bi değişiklik yok aşırı saç dökülmesi var bendede yazarım yine fırsat buldukca ama zaten kandırılmışım baksanıza :(

Bi
Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durdu :KK5: Sonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum

Thomas Taw
‏@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!

diyor kendisi dilim döndüğünce çevireyim:
Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!

Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoook :KK20: Sitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım

Bayanlar, öncelikle Thomas Taw ismine açılmış gibi görünen resmi web sitesi kesinlikle fake dir. Konuyu takip eden arkadaşlarımız zaten kendisinin de bu yönde bir açıklama yaptığını görmüştür. Konuyu çok uzatmadan saç uzatmaya yönelik size tek önerebileceğim sağlık bakanlığı onayı olan HC(Herbal Hair Care Complex) saç bakım ürünleridir. Türkiye’de bu onayı almış tek ürün diye biliyorum. Sitesine girip bir göz atın derim. Normal hızına göre kesinlikle daha çabuk etki yapıyor. Bizzat denemiş ve memnun kalmışımdır. Ben de saçları kolay uzamayan ve uzun saç merakı olan bir bayan olarak bir ümit bu ürünü alıp kullandım. Kullanım netice süresi biraz uzun o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk başlarda etki etmiyormuş gibi geliyor. Fakat bu sürelere sabredebilirseniz (2-3 ay) saçınızın gerçekten de normalinden çok daha fazla uzadığını görüyorsunuz. Püf noktası zaman ve sıklık talimatlarına kesinlikle uymanız aksi halde boşuna para verip bir netice beklemeyin;) Ürün tabi ki de aynı oranda herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Saç sorunlarımızın kaynağının da ne olabileceğini bir sağlık kuruluşu ortamında öğrenmek gerekir.

Ürün bir eczacı tarafından laboratuvar ortamında çalışmaları neticesinde oluşturulmuştur. Aşağıdaki linklerde ürünün resmi web sitesi, Eczane linki ve Eczacı ile ilgili bilgi linklerini veriyorum. Kendiniz gönül rahatlığı ile konu ile ilgili bilgiyi alabilirsiniz.

Ürün kullanımına ilişkin dip bilgi: Ben şimdiye kadar hızlı uzatan bakım yağını kullandım. Şu an yeni set siparişi verip kendi saç problemlerime göre kombin yapıp alacağım. İlk etapta sadece yağını alıp denemek istiyorum derseniz de, normal hc ürünü olmayan şampuanlarınızın içine, bu yağdan 2 -3 damla damlatıp çalkalayarak şampuanınızı kullanmaya devam etmeniz bende size şiddetle tavsiye. Tek memnum kalmadığım ürünü saç spreyi fakat başka bir saç tipinde doğru etkiyi veriyor olabilir.

https://www.sacbakim.com

http://www.burada.gen.tr/eczaneler/8199-güven-eczanesi.html

http://www.sacbakimi.org/sac_bakimi_detay.asp?id_sac_bakimi=2869

bende hc kullanıyorum 3 aydır falan ama çok çok bi uzama elde edemedim.
ancak yumuşattığı ve güzel bakım yaptıgı bi gerçek .

bende hc kullanıyorum 3 aydır falan ama çok çok bi uzama elde edemedim.
ancak yumuşattığı ve güzel bakım yaptıgı bi gerçek .
Bana 3 ay çok uzun gelmişti mesela..O sürede de bu ürünün de işe yaramadığını düşünmüştüm..3. ayın sonunda normalde uzaması gereken dereceden daha uzunlardı..Bir de sanki bir anda uzadılar hissiyatına kapıldım..İlaveten kesinlikle ve kesinlikle prosedürlere uygun kullandığınız sürece netice alabilirsiniz..Dediğim gibi herkeste aynı neticeyi vermesini beklemek yanlış olur.Herkesin hormonları aynı çalışmıyor.Kimisinde az tepki verir,kimisinde daha fazla..Birde bu tarz ürünleri kullanırken vaad ettiği neticeye odaklanmak gerek..Genellikle bu ürünleri kullanırken biz yinede fazlasını bekliyor ve neticede mutlu olamıyoruz..Saç uzatan v.s. deyince birden bellere inen saçları düşünüyoruz..

Merhaba;

Bende sanırım üç dört yıl önce bir dönem HC ürünlerini kullandım ama ürünler bitince nedense o dönem devam etmedim. Aradan yıllar geçti doğumdu kilo verme çalışmalarıydı derken bir sabah fırçamda inanılmaz bir saç topağı gördüm. Gerçi benim saçlar yapı olarak çok dökülen bir saçtır yerine yenileri çıkıyor çok şükür ama bu aşırı dökülme hem insanı ciddi bir şekilde korkutuyor hemde bir yere misafirliğe gittiğinizde yada kendi evinizde her yer saç olacak kirlenecek korkusu ile saçlar toplu geziyordum. Çok uzun zamandır saçlarıma elimi attığımda en az 10-15 tel elime gelmediğini görmemiştim ama insan zaman içerisinde alışıyor bu duruma herhalde ki bir önlem almamıştım. Ta ki iki hafta öncesinde saç fırçamda ki o topağı görünceye kadar.. Nazik bir şekilde devam ettim taramaya ama benim dökülen saçlar hiç bitmiyordu resmen kopuyordu sanki, "saçımda ciddi bir kimyasal işlem vs de yok bu arada" arkaya dönüp yatağa yastığıma baktım ve inanamadım yani yatakta resmen postu olan bir hayvan yatmışta kalkmış gibiydi diyebilirim :):)
Ne yapayım ne yapayım diye kara kara düşündüm gün boyu her türlü şampuanı kremi maskeyi denemiştim zaman içerisinde aktarlardan badem yağları-bepantenler e vitaminleri karmaları vs her türlü maskeyi yapmış ama bir değişiklik kaydedememiştim. Akılıma yıllar önce kullandığım HC ürünleri geldi aklımda iyi bir izlenim bırakmışlardı. Tekrar siteye girip şampuan krem komplex bakım yağı birde doping diye bir şey çıkarmışlar hepsini aldım. Bir haftayı geçti iki günde bir bu ürünleri kullanıyorum. Her banyo öncesi komplex ile maske yapıyorum saçıma en az iki saat saçımda tutuyorum sonra yıkıyorum kremliyorum nazikçe tarayıp kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Kuruduktan sonra dopingi yapıyorum saç uçlarına da kuru iken tararken garnierin yağını sürerek tarıyorum ki kırılmasın vs diye.
Sonuç: Ciddi bir şekilde dökülme azaldı normal insanlar gibi dökülüyor artık saçlarım. Uzatma konusunda şuan bir şey diyemem benim önceliğim dökülmeyi önlemekti ama normalde ayda max. 1cm ancak uzayan saçlarım şayet olağan dışı bir uzama gösterirse bunu da yazarım.
Ben HC markalarının ürünleri ile olan maceramı bu konudan muzdarip olan çeşit çeşit yorum okuyupta kafası allak bullak olan arkadaşlar için yazdım çünkü bir sürü olumsuz yorum bir sürüde olumlu yorum okudum bende bu süre zarfında ama şunu unutmamak gerekiyor her ürünün gösterdiği etki kişiye göre değişiyor. Fiyatları makul ürünler bence alıp denemeye değer..

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sizi sürekli takip ediyorum yani kadınlar kulübünü bugün thomas taw un saç bakım setinin siparişini verdim biraz ikna edici konuştular yeniliklere açık biriyim ve yeni çıkan ürünleride kullanmayı severim mesela kullandığım bir ürünü söyleyeyim apex guava göğüs büyütücü kullandım 2 ay düzenli olarak yan etkilerini gördüm çok sık ve aşırı adet gördüm ama büyüme gösterdi sonra bıraktım ve eski haline geri döndü bende estetik yaptırmaya karar verdim ama saçlar başka öyle kaynakla çıtçıtla olacak iş değil zaman gerekiyor zaten günlük hayatımızda şampuan kullanıyoruz hergün olmasa bile 2 günde bir duş alıyoruz biraz pahalı kabul ama denemekten zarar gelmez öyle değil mi ben bu yönden bakarak almaya karar verdim elidor pantene dove vs. almayıpta bunu aldım yani bu şampuanı seçtim gibi düşünerek 3 kutu set sipariş aldım hesaplarıma göre 3 ayda 21 cm gibi bir uzama olması gerekiyor kullanmaya başladığımda gelişmelerden sizi haberdar edeceğim :) :) :)

Bayanlar, öncelikle Thomas Taw ismine açılmış gibi görünen resmi web sitesi kesinlikle fake dir. Konuyu takip eden arkadaşlarımız zaten kendisinin de bu yönde bir açıklama yaptığını görmüştür. Konuyu çok uzatmadan saç uzatmaya yönelik size tek önerebileceğim sağlık bakanlığı onayı olan HC(Herbal Hair Care Complex) saç bakım ürünleridir. Türkiye’de bu onayı almış tek ürün diye biliyorum. Sitesine girip bir göz atın derim. Normal hızına göre kesinlikle daha çabuk etki yapıyor. Bizzat denemiş ve memnun kalmışımdır. Ben de saçları kolay uzamayan ve uzun saç merakı olan bir bayan olarak bir ümit bu ürünü alıp kullandım. Kullanım netice süresi biraz uzun o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk başlarda etki etmiyormuş gibi geliyor. Fakat bu sürelere sabredebilirseniz (2-3 ay) saçınızın gerçekten de normalinden çok daha fazla uzadığını görüyorsunuz. Püf noktası zaman ve sıklık talimatlarına kesinlikle uymanız aksi halde boşuna para verip bir netice beklemeyin:KK66: Ürün tabi ki de aynı oranda herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Saç sorunlarımızın kaynağının da ne olabileceğini bir sağlık kuruluşu ortamında öğrenmek gerekir.

Ürün bir eczacı tarafından laboratuvar ortamında çalışmaları neticesinde oluşturulmuştur. Aşağıdaki linklerde ürünün resmi web sitesi, Eczane linki ve Eczacı ile ilgili bilgi linklerini veriyorum. Kendiniz gönül rahatlığı ile konu ile ilgili bilgiyi alabilirsiniz.

Ürün kullanımına ilişkin dip bilgi: Ben şimdiye kadar hızlı uzatan bakım yağını kullandım. Şu an yeni set siparişi verip kendi saç problemlerime göre kombin yapıp alacağım. İlk etapta sadece yağını alıp denemek istiyorum derseniz de, normal hc ürünü olmayan şampuanlarınızın içine, bu yağdan 2 -3 damla damlatıp çalkalayarak şampuanınızı kullanmaya devam etmeniz bende size şiddetle tavsiye. Tek memnum kalmadığım ürünü saç spreyi fakat başka bir saç tipinde doğru etkiyi veriyor olabilir.

Herkes bu ürün için Fake diyor ama Ürün'ün ornijali hangisi?

Epey bir HC hair reklamı yapmışsınız ama HC hair içinde bir sürü olumsuz yorum var yanlız.

http://sizdengelenler.yelizindunyasi.com/sac-bakimi-ve-uzamasi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-complex-hc-sac-urunu-kullanan-var-mi.438307/

Genel'de bütün ürünler laboratuvar ortamında oluşturulmuyor mu? Aksi olsa zaten Merdiven altı oluyor.

Eğer bahsettiğiniz ürün sağlık bakanlığı onay'lı değildir. Sağlık bakanlığı kozmetik ürünlerine onay vermiyor. Sadece sağlık bakanlığına bildirimi yapılmış bir üründür.

İki ürün'de kullanmadım ama hangisi kullanacagımmı bende şaşırdım.

saç uzatan ürün diye satılan hiç bir şeye inanmayın. Bunu vaad eden bir markanın hiç bir ürününü kullanmayın, Saç uzatmanız kısmen mümkün ama bu öyle aman sürdüm uzadı, saçım elime olmadı belime geldi falan gibi şeyler genelde pazarlamacıların açtıkları başlıklar. yıllardır bakarım bu foruma, pazarlamacılar bir türlü değişmedi, hep aynı taktik, ama suç bazen satanda değil ona kananda. Yani kadırıla kandırıla uyanmanız lazım ama yok ne çare.

hayır birde gelip 2 mesaj yazıp diğeri kötü en iyi hc yazmıyorlar mı, akılları sıra reklam yapacaklar. Linklere tıkladım bunu yapan da bir eczacıymış, bir eczacı olarak bu tarz saçmalıkların altında mesleğimin kullanılmasından ben utandım ya. Bundan sonra hc den bir şey alacağım varsa da almam, eşime dostuma da aldırmam. Saç uzatma vaadiyle ürün satıp, insanların duygularıyla oynamaya, zaaflarından yararlanmaya hakkınız yok.

saç uzatan ürün diye satılan hiç bir şeye inanmayın. Bunu vaad eden bir markanın hiç bir ürününü kullanmayın, Saç uzatmanız kısmen mümkün ama bu öyle aman sürdüm uzadı, saçım elime olmadı belime geldi falan gibi şeyler genelde pazarlamacıların açtıkları başlıklar. yıllardır bakarım bu foruma, pazarlamacılar bir türlü değişmedi, hep aynı taktik, ama suç bazen satanda değil ona kananda. Yani kadırıla kandırıla uyanmanız lazım ama yok ne çare.

hayır birde gelip 2 mesaj yazıp diğeri kötü en iyi hc yazmıyorlar mı, akılları sıra reklam yapacaklar. Linklere tıkladım bunu yapan da bir eczacıymış, bir eczacı olarak bu tarz saçmalıkların altında mesleğimin kullanılmasından ben utandım ya. Bundan sonra hc den bir şey alacağım varsa da almam, eşime dostuma da aldırmam. Saç uzatma vaadiyle ürün satıp, insanların duygularıyla oynamaya, zaaflarından yararlanmaya hakkınız yok.

Kesinlikle size katılıyorum. Benimde saçlarım çok yavaş uzar ve bende burada yazılanları okudukça ne yapsam diye düşünüyordum fakat bu işi uzman bir dermatolog ile çözdüm. Doktorun açık ve net söylediği, saç genetik kodlamaya bağlı uzar. İstediğini sür, uzatmaz. Sık ürün kullanırsan saçların dökülür, stres yaparsan kepek, dökülme olur. Hızlı uzaması diye birşey yok dedi. Sizde ne HC ne Tomas Taw ne başka birşeye paranızı vermeyin. Ben de tüm yağları kullandım, yürüyen sarımsak gibi geziyordum bir ara. Doktorum kan tahlili istedikten sonra değerler de normal çıkınca beni tıpış tıpış eve gönderdi. dengeli beslenmen yeter dedi. Üstelik tanınan özel bir hastanenin doktoru kendisi. Bende artık hiiiiçbir şeye para vermiyorum işi kısmete bıraktım :( sadece şampuan ve saç kremi kullanıyorum........

Arkadaşlar ben de hem ingilizce hem almanca olarak biraz araştırdım Thomas Tow'un kendi adıyla çıkardığı herhangi bir marka yok sadece elidor'a destek olduğu bi çalışma var okadar. Birçok websiteleri yaratmışlar, sadece Türkiye'de yani dolandırıyorlar! İnanmayın!

Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.

1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma

Bu 3 görevi kusursuzca yerine getiren Thomas Taw markalı Şampuan, Saç Kremi ve Tonik ile saç dökülmeniz durur, beslenir ve uzar…

Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw yaptığı çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulundu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor.

Tamamen bitkisel ürünlerden hazırlanan bu muhteşem 3'lü karışımın yapılan test ve deneyler sonucunda saçı kökten besleyerek saç dökülmesini durdurduğu ve yeni saç oluşumu sağlayarak saçı olağan dışı hızda uzattığı kanıtlanmıştır. Thomas Taw ile saçlarınız ortalama günde 0.25 cm, ayda 7 cm, yılda 84 cm uzar.

Kızlar benim öyle dökülme sorunum falan yok ben Mart ayında saçlarımı baya bi kısalttım küt kestrdim açlarım şuan omuzlarıma anca değiyor. Uzun saçlarımı çok özledim.Pişman değilim ama uzun saç için yıllarca uğraştım,uğraştım hamile kalınca uğraşamadım saçlarımla kestirdim. Bu ürünü kullanan var mı çok cazip bir etki bu eğer doğruysa düşünsenizee daha yeni galiba ama alıp deneyen de varsa diye bir konu başlatayım dedim.

Ucuz atlattik neyse ki.Çok istiyordum aslında ama iste olmuyomus.kesin fake.çünkü face girdim adam birşeyler yazmış hepsi türkçe.ayrıca soedugum sorulara da gayet normal cevaplar verdi.

Ben restorex almayı düşünüyorum.bayaa yararını gördüm diyen war eczanelerde 20 TL .

Arkadaslar ben seti aldim bugün geldi yarın sacimi boyatip kullanmaya baslicam bakicaz ne kadar ise yarıyo 75 tl nerelere vermiyoruz denemek istedim ve aldim umarin sonucu huzek olur

Arkadaslar ben seti aldim bugün geldi yarın sacimi boyatip kullanmaya baslicam bakicaz ne kadar ise yarıyo 75 tl nerelere vermiyoruz denemek istedim ve aldim umarin sonucu huzek olur

Bende Aldım Thomas Taw'ın ürün'ünü ve telefon ile görüştüğüm firma. Thomas Taw ile anlaştığını ve çok yakında televizyonlarda reklam'da göreceğimizi söyledi. Siparişi dün verdim ve kullanmaya başlayınca yorumlarımı eklerim ürün ile ilgili.

Kesinlikle size katılıyorum. Benimde saçlarım çok yavaş uzar ve bende burada yazılanları okudukça ne yapsam diye düşünüyordum fakat bu işi uzman bir dermatolog ile çözdüm. Doktorun açık ve net söylediği, saç genetik kodlamaya bağlı uzar. İstediğini sür, uzatmaz. Sık ürün kullanırsan saçların dökülür, stres yaparsan kepek, dökülme olur. Hızlı uzaması diye birşey yok dedi. Sizde ne HC ne Tomas Taw ne başka birşeye paranızı vermeyin. Ben de tüm yağları kullandım, yürüyen sarımsak gibi geziyordum bir ara. Doktorum kan tahlili istedikten sonra değerler de normal çıkınca beni tıpış tıpış eve gönderdi. dengeli beslenmen yeter dedi. Üstelik tanınan özel bir hastanenin doktoru kendisi. Bende artık hiiiiçbir şeye para vermiyorum işi kısmete bıraktım :KK43: sadece şampuan ve saç kremi kullanıyorum........

Dermatolog alanına girmiyor ki saçlar. Trikolog (saç bilim uzmanı) uzmanlığıdır saçlar. Siz diş ağrısı için jinekologa gitmişsiniz gibi bir durum olmuş burda.

Doktorunuz kim bilmiyorum ama saçlar harici ürünler ile uzatılabilir. Bunun onlarca örneği site'de mevcut, Turp suyu ile saçı uzatanlar, Yılan yağı ile saç uzatanlar vs.. vs.. onlarca kişi saçını uzatabiliyor sonuçta. Thomas Taw ile uzar veya uzamaz bilemiyorum deneyince yazarım burda.

Arkadaşlar ben de hem ingilizce hem almanca olarak biraz araştırdım Thomas Tow'un kendi adıyla çıkardığı herhangi bir marka yok sadece elidor'a destek olduğu bi çalışma var okadar. Birçok websiteleri yaratmışlar, sadece Türkiye'de yani dolandırıyorlar! İnanmayın!

Bende sizin gibi epey bir araştırdım. Hatta telefonda konuştuğum kişiler bu konudan haberleri var yinede ürünlerin'in kesinlikle sahte olmadığını, Thomas taw ile anlaştıklarını idda ediyorlar. Yakın zaman içinde reklamları TV'lerde görebileceğimizi vs.. vs.. söyledirler.

(Eşim'in ve benim avukat olduğumu ve bu iddalar doğrulanmaz ise firma hakkında dava edecğimi belirtmeme rağmen gayet kendilerine güvenli bir şekilde konuşmaya devam ettiler.)

Dermatolog alanına girmiyor ki saçlar. Trikolog (saç bilim uzmanı) uzmanlığıdır saçlar. Siz diş ağrısı için jinekologa gitmişsiniz gibi bir durum olmuş burda.

Doktorunuz kim bilmiyorum ama saçlar harici ürünler ile uzatılabilir. Bunun onlarca örneği site'de mevcut, Turp suyu ile saçı uzatanlar, Yılan yağı ile saç uzatanlar vs.. vs.. onlarca kişi saçını uzatabiliyor sonuçta. Thomas Taw ile uzar veya uzamaz bilemiyorum deneyince yazarım burda.

İsim vermem de sakınca yok ise medical park hastanesine gittim. Hatta dermatolog saç ve tırnaklar için vitamin içeren bitkisel bir ilaç verdi, ayrıca şampuanlarını da tavsiye etti. Kendisi saş uzamasının genetik kodlama ile ilgili olduğunu iddia etti, doktorumun söylediklerine göre yazdım...Umarım siz faydasını görürsünüz.

Geri kalan tüyler de ayda 7 cm uzuyorsa işimiz iş :KK70:

şaka bi yana ayda 7 cm bana biraz abartı geldi, herhalde saçı zaten hızlı uzayanlara etkisi bu kadar fazla olmuştur ama orijinal ürünün içeriği zaten hep doğal bakımlarda kürlerde önerilen şeyler, bir zararı olmaz diye düşünüorum. ama içeriği test edip kanıtlama imkanımız da yok, bu kadar sahtekarlık iddiası varken riske atamadım :(

bunu kuaförüme sordum bilgisi var mı diye bi müşterim kullanıyor belki bakım yapıyordur ama saçında uzama gibi bi fark felan olmadı demişti bunun eğitimnide almış bir sürü kitaplarını da okumuş sağlıklı bir saç ayda 2-3 cmden fazla uzamaz zaten o da en sağlıklı bakımlısı dedi

Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.

1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma

Bu 3 görevi kusursuzca yerine getiren Thomas Taw markalı Şampuan, Saç Kremi ve Tonik ile saç dökülmeniz durur, beslenir ve uzar…

Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw yaptığı çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulundu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor.

Tamamen bitkisel ürünlerden hazırlanan bu muhteşem 3'lü karışımın yapılan test ve deneyler sonucunda saçı kökten besleyerek saç dökülmesini durdurduğu ve yeni saç oluşumu sağlayarak saçı olağan dışı hızda uzattığı kanıtlanmıştır. Thomas Taw ile saçlarınız ortalama günde 0.25 cm, ayda 7 cm, yılda 84 cm uzar.

Kızlar benim öyle dökülme sorunum falan yok ben Mart ayında saçlarımı baya bi kısalttım küt kestrdim açlarım şuan omuzlarıma anca değiyor. Uzun saçlarımı çok özledim.Pişman değilim ama uzun saç için yıllarca uğraştım,uğraştım hamile kalınca uğraşamadım saçlarımla kestirdim. Bu ürünü kullanan var mı çok cazip bir etki bu eğer doğruysa düşünsenizee daha yeni galiba ama alıp deneyen de varsa diye bir konu başlatayım dedim.

Arkadaşlar bunun facebook adresindeki yorumlara baktım.Çoğunlukta memnun olan yok.Birde biri yazmışki Thomas Taw ın bu şampuandan haberi bile yokmuş ve twitter adresinden bana ait değildir bu şampuan diye twit atmış ://

Back