Bayanlar, öncelikle Thomas Taw ismine açılmış gibi görünen resmi web sitesi kesinlikle fake dir. Konuyu takip eden arkadaşlarımız zaten kendisinin de bu yönde bir açıklama yaptığını görmüştür. Konuyu çok uzatmadan saç uzatmaya yönelik size tek önerebileceğim sağlık bakanlığı onayı olan HC(
Herbal Hair Care Complex) saç bakım ürünleridir. Türkiye’de bu onayı almış tek ürün diye biliyorum. Sitesine girip bir göz atın derim. Normal hızına göre kesinlikle daha çabuk etki yapıyor. Bizzat denemiş ve memnun kalmışımdır. Ben de saçları kolay uzamayan ve uzun saç merakı olan bir bayan olarak bir ümit bu ürünü alıp kullandım. Kullanım netice süresi biraz uzun o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk başlarda etki etmiyormuş gibi geliyor. Fakat bu sürelere sabredebilirseniz (2-3 ay) saçınızın gerçekten de normalinden çok daha fazla uzadığını görüyorsunuz. Püf noktası zaman ve sıklık talimatlarına kesinlikle uymanız aksi halde boşuna para verip bir netice beklemeyin
Ürün tabi ki de aynı oranda herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Saç sorunlarımızın kaynağının da ne olabileceğini bir sağlık kuruluşu ortamında öğrenmek gerekir.
Ürün bir eczacı tarafından laboratuvar ortamında çalışmaları neticesinde oluşturulmuştur. Aşağıdaki linklerde ürünün resmi web sitesi, Eczane linki ve Eczacı ile ilgili bilgi linklerini veriyorum. Kendiniz gönül rahatlığı ile konu ile ilgili bilgiyi alabilirsiniz.
Ürün kullanımına ilişkin dip bilgi: Ben şimdiye kadar hızlı uzatan bakım yağını kullandım. Şu an yeni set siparişi verip kendi saç problemlerime göre kombin yapıp alacağım. İlk etapta sadece yağını alıp denemek istiyorum derseniz de, normal hc ürünü olmayan şampuanlarınızın içine, bu yağdan 2 -3 damla damlatıp çalkalayarak şampuanınızı kullanmaya devam etmeniz bende size şiddetle tavsiye. Tek memnum kalmadığım ürünü saç spreyi fakat başka bir saç tipinde doğru etkiyi veriyor olabilir.