- 1 Mart 2010
- 44.845
- 114.152
- 798
Canım dökülme bi başlayınca devamı geliyo engel olamıyosun..Aynen ya ben bile ne stresli donemler yasadim o donemlerde hic bisey olmamisti Allah gercekten yasadigimiz olayin sifasini versin upuzun saclarimi kaybettim ben omuzlarimin altinda kestirdim doktora gidicem geldikten sonra omuzlarimda kestircemben mezoterapide yaptirdim 5 defa gittim seanslara fayda olmiycak diede biraktim seni cok iyi anliorum benimde eylulde tam bir sene oldu
sen doktora falan gittinmi peki gunde kaybettigin sac teli ne kadari buluyor cok korkuorum sacsiz kalmaktan
![]()
Bi ara ard arda 4 ayrı doktora gittim 4 defa kan taraması yapıldı artık bıraktım gitmiyorum psikolojim bozuluyo ağlıyorum pantogar minoxil veriyolar yolluyolar..
Artık mezoterapide(böyle yaptıranlardan duyunca) tesellim olmuyo inancımı kaybettimAynen ya ben bile ne stresli donemler yasadim o donemlerde hic bisey olmamisti Allah gercekten yasadigimiz olayin sifasini versin upuzun saclarimi kaybettim ben omuzlarimin altinda kestirdim doktora gidicem geldikten sonra omuzlarimda kestircemben mezoterapide yaptirdim 5 defa gittim seanslara fayda olmiycak diede biraktim seni cok iyi anliorum benimde eylulde tam bir sene oldu
sen doktora falan gittinmi peki gunde kaybettigin sac teli ne kadari buluyor cok korkuorum sacsiz kalmaktan
![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Evet ufak çaplı bir nodülüm varmış ama bunu ben 3yıl önce öğrendim..Tr lelli ya buarada diger forumlara goz atarken senin yazilarinada rastladim tiroid nodulun varmis bende sac dokulmem icin guatr filmi cektirince ogrenmistim tiroid nodulleim oldugunu ama doktor dokulme yapmaz diodu acaba bu noduller mi dokuo ki saclarimizi??
Dökülme 1 yıldır mevcut..
O nodül kaç senedir benle tam olarak bilmiyorum tekrar baktırmam lazım askıya aldım kaldı öylece..
Ben anti depresanla doğum kontrol hapımıda aynı anda bıraktım 1 yıl önce şimdi aklıma geliyo acaba onlar mı? dökülme yaptılar diye ama bitmiyolar yaa yastığım yatağım yerler her yerde saç bıktım usandım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: