Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya doktorlar da işin kolayına kaçıyolar gibime geliyo benim. demir alt sınırı 11 13 çıkınca normal diyolar. valla ben anlamadım bu işleri ya.

saç dökülmesi için depo demir sınırı 80 canım.
yani dahiliyeciler 13 e normal diyebilir ama saç dökülmesi şikayeti olanlarda 80 nin altı zaten demir eksikliği ve saç dökülmesi sebebi olarak kabul ediliyor canım

konu açmıştım bende eşim kel dedi diye... herkes sağolsun bildiklerini pauylaştı..ama bunlar işe yaramıyo ki... peruksa çok abartı geliyor bana.. hergün tak çıkart filan... kimseden bir fikir gelmedi doğrusu.böyle olan bi kadın peruk dışı napabilirki...kaynak daha çok döküyormuş. çıtçıtsa görünüyor düşüyor vs. yani belki kafaya yapıştırılan protezler filan olabilir.yoksa şu bilim çağında bulunamamış çare

haklısın canım. keşke başkasına çözüm olan şeyler bizede çözüm olabilse. rabbim en kısa zamanda acil şifa versin

Arkadaşlar bende geçen sene başlayan ve bir buçuk sene devam eden yoğun saç dökülmesi yaşamıştım.Ha durdu ha duracak derken ( durmadı tabikide ) cildiyeciye gittim.Kan tahlili yaptılar B 12 vitaminim çok az çıktı ve iğnesini yaptırdım yanında da zinco kullandım ve durdu saç dökülmem hemde tararken bir iki tel ya dökülüyordu ya dökülmüyordu.Ha birde doktor bunların yanında bana minoxil vermişti.Ama ben onu bir iki defa kullandım ihmal ettim ullanmadım Yanlız size bir sorum olacak doktorum bana minoxili ömür boyu kullanacaksın diye bir şey söylememişti.Topikte bazı arkadaşlar ömür boyu kullanmak gerektiğini yazmışlar Benim bu konuda hiç bilgim yok Yardımcı olursanız sevinirim
Neyse hikayeme devam edeyim Yaklaşık bir ay önce yine yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşamaya başladım ve cuma günü yine doktora gittim oda kan tahlili yaptırdı yine B12 eksik çıktı ve oda iğne verdi birde başka bir sprey verdi.Bende eski minoxil duruyor diye eczacı arkadaşa onu kullansam olurmu dedim oda odaha iyi dedi bende onu kullanmayı düşünüyordum.Ama burda yazılan seyleri okuyunca acaba kullansammı diyorum.
Birde bana doktorlar öyle size söyledikleri gibi teşhis falan koymadılar.Birde ben bu aralar çok stresli günler geçiriyordum.Topikte yazılanları okuyunca acaba benimkidemi kronik bir rahatsızlık diye düşünmeye başladım.Bir soru daha sormak istiyorum saçlarınız kafanızın her yerinden mi dökülüyor yoksa bölgesel olarakmı dökülüyor.
Arkadaşlar yazdıklarım biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim...

Arkadaşlar bende geçen sene başlayan ve bir buçuk sene devam eden yoğun saç dökülmesi yaşamıştım.Ha durdu ha duracak derken ( durmadı tabikide ) cildiyeciye gittim.Kan tahlili yaptılar B 12 vitaminim çok az çıktı ve iğnesini yaptırdım yanında da zinco kullandım ve durdu saç dökülmem hemde tararken bir iki tel ya dökülüyordu ya dökülmüyordu.Ha birde doktor bunların yanında bana minoxil vermişti.Ama ben onu bir iki defa kullandım ihmal ettim ullanmadım Yanlız size bir sorum olacak doktorum bana minoxili ömür boyu kullanacaksın diye bir şey söylememişti.Topikte bazı arkadaşlar ömür boyu kullanmak gerektiğini yazmışlar Benim bu konuda hiç bilgim yok Yardımcı olursanız sevinirim
Neyse hikayeme devam edeyim Yaklaşık bir ay önce yine yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşamaya başladım ve cuma günü yine doktora gittim oda kan tahlili yaptırdı yine B12 eksik çıktı ve oda iğne verdi birde başka bir sprey verdi.Bende eski minoxil duruyor diye eczacı arkadaşa onu kullansam olurmu dedim oda odaha iyi dedi bende onu kullanmayı düşünüyordum.Ama burda yazılan seyleri okuyunca acaba kullansammı diyorum.
Birde bana doktorlar öyle size söyledikleri gibi teşhis falan koymadılar.Birde ben bu aralar çok stresli günler geçiriyordum.Topikte yazılanları okuyunca acaba benimkidemi kronik bir rahatsızlık diye düşünmeye başladım.Bir soru daha sormak istiyorum saçlarınız kafanızın her yerinden mi dökülüyor yoksa bölgesel olarakmı dökülüyor.

canım
benim saçlarım heryerden dökülüyor ama tepeden seyrelmeler(ön) var. vit b 12 eksikliği başlı başına dökülme sebebi zaten. ne mutlu sanaki en azından sebep var ve düzelince saçlarında eskisi gibi olacak. minoksidil bayanlarda androgenetik dökülme varsa önerilen bir ilaç yalnızca kullanıldığı sürece etkili. bırakınca dökülme tekrar başlıyor. ayrıca streste saç dökülmesinde en azında dökülmenin tetiklenmesinde etkili benim bildiğim. umarım yararı olmuştur yazdıklarımın.

kızlar az önce doa saç bakım yağı( çok direnmeme rağmen. saçlarım yağlı olduğu için) ve yağlı saçlar için şampuanını sipariş ettim. umarım faydasını görürüm de sizide haberdar ederim

canım
benim saçlarım heryerden dökülüyor ama tepeden seyrelmeler(ön) var. vit b 12 eksikliği başlı başına dökülme sebebi zaten. ne mutlu sanaki en azından sebep var ve düzelince saçlarında eskisi gibi olacak. minoksidil bayanlarda androgenetik dökülme varsa önerilen bir ilaç yalnızca kullanıldığı sürece etkili. bırakınca dökülme tekrar başlıyor. ayrıca streste saç dökülmesinde en azında dökülmenin tetiklenmesinde etkili benim bildiğim. umarım yararı olmuştur yazdıklarımın.

Çok teşekkür ederim canım Ben topikte yazılanları okuyunca birde saç dökülmem tekrarlayınca acaba sizlerin anlattığı gibi bir durummu söz konusu diye düşündüm Allah sizlerede şifa versin inşallah bir an önce durur saç dökülmeniz. Birde arkadaşlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde saç dökülmesi için lavanta küründen bahsediyor baktınımız yada uyguladınızmı bilmiyorum ama o adamın kürlerini başarılı buluyorum ben Bakmadıysanız bir göz gezdirin isterseniz...

teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için. benim demirim asla 80i görmemiştir. ama 13ü gören dermatolog beni normal diye yolladı.

minnoxa baslayinca hep kullanmak zorundasin evet.... benim sacimda fena dokuluyor bioxcin kullanmayi dusunuyordum bi ara ama pek iyi birsey yazmiyor onunla ilgilide

İçime bir umit oldun gercekten ama senin yanma sonucu saclarin gitmis benimse kadintipi androgenetik sac dokulmesi bunlar bendede etkili olabilirmi bilemiyorum senin yandiktan sonra birdenmi kopup dokuldu saclarin yoksa zamanlami dokuldu?

mrb naz senin sac dokulme ne durumda saclarinda azalma aciklik falan var mi ?

minnoxa baslayinca hep kullanmak zorundasin evet.... benim sacimda fena dokuluyor bioxcin kullanmayi dusunuyordum bi ara ama pek iyi birsey yazmiyor onunla ilgilide
Canım bioxin şampuanı ben kullandım saçı biraz sertleştirip kepek yapıyor saçtan temizlemek biraz zor oluyor...

mrb naz senin sac dokulme ne durumda saclarinda azalma aciklik falan var mi ?

Hala devam ediyorlar arkadasim. Durucagida pek yok gibi :S oyle gozle gorulen bir vilmam yok saclarim her yerden sokuluyor ama tepemdeki orta sac cizgimde hafiften bir acilma var bariz belli olmiycak sekilde

Hala devam ediyorlar arkadasim. Durucagida pek yok gibi :S oyle gozle gorulen bir vilmam yok saclarim her yerden sokuluyor ama tepemdeki orta sac cizgimde hafiften bir acilma var bariz belli olmiycak sekilde

iyimis yine o zaman. bendede her yerde dokuluyor belli bir yeri yok ama eskiye göre baya seyreklik var kedi tuyu bebek saci gibi kaldi:S sana yardim eden iyi gelen bir shampoan falan oldu mu?? birde spectral rs diye bir ürün varmis bi arkadas yazmis buraya sac dokulmesi durmus ve saclari yeniden cikmis duydun mu hic netten arastirdim sirf iyi yorumlar var

iyimis yine o zaman. bendede her yerde dokuluyor belli bir yeri yok ama eskiye göre baya seyreklik var kedi tuyu bebek saci gibi kaldi:S sana yardim eden iyi gelen bir shampoan falan oldu mu?? birde spectral rs diye bir ürün varmis bi arkadas yazmis buraya sac dokulmesi durmus ve saclari yeniden cikmis duydun mu hic netten arastirdim sirf iyi yorumlar var

bildiğim tek şey çok pahalı olduğu:(((

Walla napriysam bana mi demiyor dewam ediyor ayni sekilde benimde ayni kedi tugu gibiler kafami topluycak tokayi zor buluyorum o derce yani. Evet benimde ilgimi cekti o urun ama korkuyorum kullanmayada dahada kotu olur diye gerci o urunun icinde minox ta yokmus ama ince saclari kalinlastiriyormus bende cok dusundum kullansammi die ama ne kullansam bilmiorum doktorun verdigi minoxu hala korkumdan kullanamiorum malesef :(((

Walla napriysam bana mi demiyor dewam ediyor ayni sekilde benimde ayni kedi tugu gibiler kafami topluycak tokayi zor buluyorum o derce yani. Evet benimde ilgimi cekti o urun ama korkuyorum kullanmayada dahada kotu olur diye gerci o urunun icinde minox ta yokmus ama ince saclari kalinlastiriyormus bende cok dusundum kullansammi die ama ne kullansam bilmiorum doktorun verdigi minoxu hala korkumdan kullanamiorum malesef :(((

hmm cok kötü birsey ya gercekten:S:S minnox a baslarsan hep kullanman gerekir ve ilk baslarda baya cok dokuyormus galiba bana önerdi doktor ama cekindim ve hamile kalirsan birakman gereken bir ilac o. neyse o dedigim urunu kullanicam ismarlicam bakalim nasil olucak. resminde cok iyi duruyor saclarin senmisin o benimki öyle olsaa ne mutlu bana :D

Sampuanlar pek etki etmeyebilir onemli olan icten destekleyici seyler kullanman ne kadar dewam edio dokulmen doktora gittinmi herhangi bir test yaptirdinmi yada bunun icin hormonlarin yada vitamin eksikliginden vs kaynakli olabilir

doktora gitmedim ama dönem dönem artıyor özellikle saçlarımı boyattıktan sonra dökülme aşırı artıyor,
eskiden saçlarımı lastik tokadan başka bişeyle toplayamazdım okadar çok ve hacimliydi şimdi bi tutam bişe kaldı ya:(
alttan küçük saçlarım çıkıyor ama ya ilerde onlarda çıkmazsa:(

doktora gitmedim ama dönem dönem artıyor özellikle saçlarımı boyattıktan sonra dökülme aşırı artıyor,
eskiden saçlarımı lastik tokadan başka bişeyle toplayamazdım okadar çok ve hacimliydi şimdi bi tutam bişe kaldı ya:(
alttan küçük saçlarım çıkıyor ama ya ilerde onlarda çıkmazsa:(

Canim bence vakit kaybetmeden soktora git dokulmenin nedenini ogren ona gore tedavi edici urunler kullanirsin ihmal etme bence.

peki bir faydasi oldu mu sana bioxcinin dokulmeyi durdurdu mu sac falan geri cikardi mi :):S

Canım benimkini durdurmadı benim dökülme nedenim vitamin eksikliği olduğu için ancak vitamin iğnelerini kullandıktan sonra durdu.
Arkadaşlar lütfen lavanta kürünüde bir deneyin derim ben Ben ibrahim saraçoğlunun kürlerini beğeniyorum Salıgünü bende denedim Şuan saç dökülmem bayağı bir azaldı ( gerçi haftasonu B12 iğneside yaptırdım birde zincoda kullanıyorum onlarında etkisi olabilir )

Back