Saçta cinko bakir eksikligi nerden anlasiliyorku kanda dusuk yada fazla ogranebilirsinde sacta nasil oluoki
canım saçta bakıyorlar. nasıl kanda ölçülüyosa saçtada ölçülüyodu. ben bir makalede okumuştum. serumdakinde daha güvenilir saç düzeyleri...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçta cinko bakir eksikligi nerden anlasiliyorku kanda dusuk yada fazla ogranebilirsinde sacta nasil oluoki
ardıç yağı diye bir yağ var canım onu al sarımsagı ıcıne ıyıce ez sulandır karıstır ıkısını. sonra dökülen bölgelere sür ve sabaha kadar beklet sacında hiç yıkama. sabahleyin yıka. maksimum bir ay içerisinde etkisini gösterecektir. daha sonra bir hafta filan ara ver hiç yapma tekrar devam et aradan sonra istersen. bi dene .
teşekkür ederim canım sağol. be minoksil kullandım 5 olanından. faydası olmadı(( yine de teşekkür ederim.
sevgili peri; benim de saçlarım ince telliydi fakat saçlarımın dibi gözükmezdi topladığımda,geçen sene nisan ayında annemle hiç hazmedemeyeceğim bir sorun yaşadım(3 senedir sürekli yaşıyorum) 15 gün sonra tepemde bir seyrelme başladı..tarif ettiğin o çaresizlik duygusunu ve umut arayışın çok iyi anlıyorum.. özel bir cildiyeciye gittim mezoterapi ve prp yaptırdım,tahliller ilaçlar toplamda 5000 tl harcadım..prp bir miktar işe yaradı fakat verdiğim paraya değmedi.. en son bu sene nisan ayında doktorumu değiştirdim minoksil kullanmaya başladım diğer ilaçlarla beraber..bana da genetik tipi dökülme dediler.. bir yıldır iyi bir psikoloğa gidiyorum ailemle ilgili sorunların bana zarar vermemesi için.. sana verebileceğim en büyük tavsiye kullandığın tüm ilaçları bırak bulunduğun ilde iyi bir cildiye ve endokrin uzmanına git ve psikoloğa başla(psikiyatrise değil).. saçlarımın durumunu soracak olursan minoksili 2.5 aydır kullanıyorum sonuç almak için erken fakat düzelme bariz bir şekilde belli.. inan düzeleceğine inanmak her şeyden önemli..zihnindeki geçmiş kodlamaları yıkmak yeni bir inanç örüntüsü oluşturmak çok önemli..insanlar moralle çaresiz hastalıkları yeniyor.. beynimiz bizim kodlamalarımızla çalışıyor inan.. 3 gün hastayım grip olacağım de hemen vücüdunun enerjisi düşer..umarım umut olmuşumdur..
androgenetik dökülmede dökülme duruyor muymuş? oya hanım öyle demiş ya sana? geri dönüşümlü de dökülüyormuş o zaman nie androgenetikmiş anlamadım ben canım?
bi de test filan mı yaptılar nasıl koydular teşhisi[/Q ben kadın androgenetik saç dökülmesiyle telogen effluvium saç dökülmesini bır arada yasıyormusum incelen saçlar tabı geri gelmıycekler ama telogen efluvıumdan kaynaklı dokulenler gerı gelıcekler demıstı.butun hormon testlerım normal cıkmıstı saç dıplerinı ıncelıyorlar bır aletle sac dıplerıne baktıktan sonra koydular teshısı
anladım canım şimdi
yani dökülen kalın telli saçlar geri geliyor
minoxil kullandığıgında dokulmen arttımı peki
İLk farkettigimde 200 tele yakindi diyosun peki ikinci kez minoksile baslamadan once kac tel dokuluodu azalmismiydi yani gecen seneye gore canim ne kadardir suruor sende bu sorun? Benimde 150 teli buluyodur gunlukhele bide banyoda ve tararken resmen eziyet gibi gelio
( ya ben cok korkuorum minoksili kullanmaya napicami sasirdim dogrudu bazilati bes gun kullanamadim mahvoldu saclarim felaket dokuluo eskisindende cok kullanmasaydim eskisi gibi dokuldeysi diyen bir cok insan var ama doktorumda kullanmam geteltigini souluo offg offf
ikinci kez kullanmaya başlamadan önce dökülmem azalmıştı fakat banyo yaptığımda baya dökülüyordu.. hemen hamile kalmayacaksan bence başla ,saçların toparlansın.moralin bozukken hamile kalman da zorlaşır..ben de bebek düşünüyorum ama ona iyi bakabilmem için önce kendim iyi olmalıyım..bir de en iyi doktorlara gitmişşin..bir yan etki gözlemlersen doktoruna mutlaka söyle.. canım benim hem babam hem teyzem kel.. tek çare bu ilaçsa kullanıcaz. ya bu da olmasaydı..