Sana güveniyoruz sanspasacığım :) o zaman ben bu siteden tentürü ve çam terebentin yağını ısmarlıyorum .Esans değil, yağını almam gerekiyorlar galiba :26:
Arkadaşlar sizde ısmarlayacaksınız değil mi :26: sanki bize bu tentürü 1 ay dayanmaz gibi geliyor :) ufacık bir şişesi var.
göz atmak ne demek
sitesine bile girip inceledim
son derece güvenilir buldum her türlü desteği de esirgemeden veriyor
hatta peri için tentür yapar mı diye bile düşündüm
Jolly ben ebru hanimdan bu yagi be sampuan siparis vermek istiyorum ama nasil vericem blogundan anlamddim telefondan gordigim icinde net bir sekilde inceleyemiyorum yardimci olurmusun nasil temin edebilirim kullanan kisilerin yorumlari gayet iyi. Peri nerdesin ben karar vermedim napicam neyi uyguliycam hangisini alsam hangi karisimi yapsam senin fikrin cok onemli benim icin ??
Naz canım en son ne zaman testlerini yaptırdın .Tekrardan bir baktırmaktan zarar gelmez bence.
Ben de bugün sonuçlarımı aldım :26: demir depolarım boşmuş .İnanın anlam veremiyorum bu duruma ,2 aydır zaten demiş ilaçları içiyorum, hiç mi etki etmedi onlar.B12 ,çinko ve hormonlara henüz baktırmadım ,onun için daha kapsamlı bir hastane gitmem gerekiyormuş .
Benim parmak uçlarımda karıncalanma ve unutkanlık varhep yolda giderken düşüp ,bayılacakmış gibi olurum .Büyük ihtimal B12 de çıkacaktır yani .Geçen sene de düzenli olarak B12 iğnesi vuruluyordum .Gerçi ilaçları kullansamda ne değişiyor ki hiçbirşey ,koca bir hiç.
Derma roller geçecek olursak, şu an için dökülmeyi durdurmadı ,fakat saç tellerimin kalınlaştığını ve parladığını hissediyorum .
Sana cewap bile vermek istemezdim ama boylede icim icimi yicek.oncelikle sen sayfalarin cogunu gozden kacirmis olmalisin cunku ben herkeze ozellikle sanspasa ve periye nerdeyse her firum cevabin sonunda Allah gonlune gore versin bunlari yasamayin birdaha vs defalarca kez tesekkur ettim onlara hatta sanspasa sen bu durumu yasayip ve sin bulmus biri olarak bize hala yardim ediyosun vs die yazim bile var forumda.sanspasa ve peri ben onlari tanimio olsam bile onlar benim icin ozel insanlar sac dikulme sorunum bir gun bitsede yada kafamda birgun tek tel scim dahii. Kalmasa. Cevremdeki bir cok insan esim dahi bana onlar kadar yardimci olmadilar hatta bunu bile forumda yazdim cevremdeki insanlrin sizler kadar faydasi yok diye sizi tanimiyorum ama tanimadigim halde umut oldunuz die yazim var. Haytimda bir bucuk yildir cogu sey kotu gitti ameliyatlarim esimle sorunlarim yakinimin kaybi hastaliklarim... Ve sonundada yasadigim sac kaybi hepsini ust uste yasadim daha 24 yasindayim ama bana cok cok agir geldi ben yinede sukur ettim pozitif olmaya calistim ama yapamadim en sonunda antidepresan ilaclarina basladim yasadiklarim agirdi bana gore ama yoksul insanlari gorunce ac susuz yemege muhtac yada dermansiz hastaliga kapanmis insanlari gorunce napiorum ben die kendimden bile utanmadim yaziklar olsun bana ne dedim benimkidert mi bunlarin yaninda die. Saclarima cok uzuldum hergun kelmi kalicam korkusuyla yasiyorum cok kotu bir dertmi bu hayir degil ama benim derdimde bu sana gore dert degil baskasina gore derdin en buyugu herkes hayatinda zorlu mucadelelerden gciyor ama herkesin yasadigi kendine gore dert. Dermansiz hastaligi olan ne dusnur iyi olucakmiyim yoksa olucekmiyim diye cunku en buyuk derdi odur. Ailesini gecindiremeyen insan ne dusunur napicam nasil gecinidiricem ailemi die dusunur onunda en buyuk derdi odur kendine gore herkesin krndine gore yasadigi dert bende birgun kel kalicakmiyim die dusunuyorum buda bana gore dert!!!!! Ama yine diyorum Allah daha kotu dertler vermesin die sukurler olsun hamd olsun bugunlerime... 0.5 lik rollere gelince forumdaki bir arkadasimiz ince telki ve az saclari oldugunu soledi bana 0.5 lik iyi gelio dedi hatta sanspasasaclarib ince telki ve azsa sanada 0.5 lik iyi olabililir ama 1 lik 1.5 luk tavsiye ederim dedi bende daha once boyle bisey denemdigim icin be igneli bir yontem oldugu icin korktum saclarim cok ince telli ve azcik oldugu icin dier arkadasa iyi geldigi icin0.5 likten almaya karar verdim denemek istedim!!! Caresizlige kapandigim cok anlar oluo bir gun negatifse insan bir gun pozitif oluo bende oleyim kendimi burdakilere yakin hissettigim icin burda onlara yaziorum cocuk gibide davraniorum umutlaniirumda yeri gelio yazarken agliyorum yeri gelio tebessumle okuorum cewaplarini ama inlara her gun gonlumden dua ediorum ve iyki hep ilduklarini defalarca kez soyluorum ve yine soyluorum iyki vr onlar. Onlar olmada bu kadar umudum bile olmazdi onlar bebim icin hep ozeller ve her zaman yazisicam insanlar tek sacinin teli kalmasa dahiiiii anlatabiliyormuyum umarim anlamiisindir. Sana geline Allah en kisa zamanda sifaligini versin derdine derman versin saglicakla kal!!!!
sevgili manhattan
geçmiş olsun bi kaç kişiye yardımcı olayım derken benim bile hiç tahmin edemediğim birine yardım etmişim, ne meleği normalde lakabım cadıdır:)
emin ol aslında çok da sabırsızımdır:) kendim hart hart uygularım rollerı ama tavsiye ederken başka oluyor işte
cevap verme demişsin de bu mümkün mü acaba
ve şimdi hiç bi şey yazamıyorum bu da çok ilginç !!!
şeker jolly
tam iyi bi haber duymak istiyorum derken bi bakıyorum jolly nefes nefese mesaj yazmış
dün manhattan biraz dağıttı beni gülsem mi ağlasam mı bilemedim dışarı çıktım nazı da biraz hırpaladı ama ben de kötü niyetli bulmuyorum sadece hep konuk olarak okumuş ama bi şey yazamamış içinde biraz biriktirmiş zorlu bi mücadele vermiş buna rağmen ben ayaktayım sen hala saç sayıyorsun diye tecrübelerinden ötürü biraz kulak çekmiş
burda bi çok okuyan var da uyguluyorlar mı diyordum demek alan var, hiç konuşmuyoruz ama değişik değişik bi çok kadın giriyor düzenli olarak görüyorum
roller da bi patlama yapıyoruz rollerın bizi topluca yemeğe davet edip plaket vermesi lazım :)
sen hiç neşeni kaybetme koşarken bebeğe dikkat et kendine de dikkat et öpüyorum
şeker jolly
benim kel arkadaşım 1,5 kullandı
ağbin akşam 9-10 gibi yapmalı ki sabaha kadar kızarıklık baya kaybolsun bu arkadaşın görüntü sorunu yoktu tatil gibi bi şeydi eğitimdeydi
1 mm le başlasın derim 1.5 mm saçsız deride sadece görüntüde sorun yaratabilir deyse başka bi sorun olmaz gene bilemedim ki
tvshop iyidir sorun yok her açıdan uygun kullanırken elinizden bırakınca havlu falan bulundurun yanınızda iğneler hassas uçları bozulmasın
ağbin her yöne kullansın sağa sola öne arkaya ve çapraz ilaç kullanmayıp bitkisel bi şeyler hazırlayın örneğin ve iyi bi şampuan artık hepimiz uzman olduk ve çam yağı
ısırgan hazırlayıp fıs fıs şişeye koymak gibi uygularken sık sık sıkar kafasına yada perinin tentürü
ilk derisini alıştırana kadar kibar olsun fazla bastırmasın sonra benim gibi hart hart olayına geçer
ya yanımda kel bi adam olsa uygulayasım geldi komik oldu ama çıtır çıtır o kel kafasına roller yapmak istedim :)
eşime uygulamak istiyorum ama saçları süper
öptüm
bana 2 cümle özel mesaj atsan ben sana öyle cevap yazsam be ce re mi yo rum:))
canim mesaj sayim 100 olana kadar mesaj yazma hakkım yokmuş.oyle yaziyor.bak benim facebook ismimi versem beni sen. ekleyebilir misin?
şeker jolly
titanyuma geç bence ama eğer uygularken diğer saçlarına zarar vermiyorsa acelesi de yok peri çelik iğneli saçları kırıyor almayın demişti ben de hiç çelik kullanmadım
yok onu verme burdan ben bi çözüm bulucam araştırma halindeyim ah bi anlatabilsem:))
evet canım hem kiriyor hem de cok dokuyor uygularken.bugun hem abim hem de kendim icin titanyum olandan siparis vericem tvshoptan.ama adam bana satrken ozelliklesordumtelefonda titanyum igneli,idiye evet dedi yalan soylemis:-(
540 iğneli titanyum olandan al lütfen daha çok iğne daha çok saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?