Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benimde yıllardır dökülüyo,psikolojim bozuldu bu yüzden ama açılma yok...sıfıra vurdurmayı bile düşündüm...

Sana güveniyoruz sanspasacığım :) o zaman ben bu siteden tentürü ve çam terebentin yağını ısmarlıyorum .Esans değil, yağını almam gerekiyorlar galiba :26:

Arkadaşlar sizde ısmarlayacaksınız değil mi :26: sanki bize bu tentürü 1 ay dayanmaz gibi geliyor :) ufacık bir şişesi var.

canım jolly mesajında çam yağı daha etkili yazmış. acaba sanspasa tebentin yağı mı yoksa çam yağımı kullanıyorsun canım benim. bilgilendirisen seviniriz. bi de nasıl kullanıyorsun. seni seviyorummm. hep en zor noktada imdada yetişiyorsun

göz atmak ne demek

sitesine bile girip inceledim

son derece güvenilir buldum her türlü desteği de esirgemeden veriyor

hatta peri için tentür yapar mı diye bile düşündüm

sanspasa sen cidden benim için ve burdakiler için şansın. seni cidden çok ama çok seviyorum. siteye az önce baktım tentür için yarın ilk iş sipariş vermek olacak. gelişmelerden haberdar ederim.

Jolly ben ebru hanimdan bu yagi be sampuan siparis vermek istiyorum ama nasil vericem blogundan anlamddim telefondan gordigim icinde net bir sekilde inceleyemiyorum yardimci olurmusun nasil temin edebilirim kullanan kisilerin yorumlari gayet iyi. Peri nerdesin ben karar vermedim napicam neyi uyguliycam hangisini alsam hangi karisimi yapsam senin fikrin cok onemli benim icin ??

canım kusura bakmayın birkaç gündür evde net yoktu. o yüzden giremedim siteye. çok özledim valla. benim düşüncem şu: çam yağını şampuana karıştırmak. tenütürü de saçı yıkamdan 15 dk önce uygulayıp, banyodan hemen önce roller uygulamak. tentürle ilgili daha ayrıntılı bakmam lazım tabi. sitede yazıyordu. nasıl kullanıldığı. tabi diğer yerlerden ve temin edeceğimiz yerden de öğrenmek lazım. benim içimde cidden işe yarayacağına dair ümit var. hepimiz için. ben sanspasanın söylediği yeri inceledim. yarın ilk işim siteye yazmak yada aramak. haberdar ederim en kısa zamanda sizide. hepinizi çok seviyorum. iyiki varsınız

Naz canım en son ne zaman testlerini yaptırdın .Tekrardan bir baktırmaktan zarar gelmez bence.
Ben de bugün sonuçlarımı aldım :26: demir depolarım boşmuş .İnanın anlam veremiyorum bu duruma ,2 aydır zaten demiş ilaçları içiyorum, hiç mi etki etmedi onlar.:50: B12 ,çinko ve hormonlara henüz baktırmadım ,onun için daha kapsamlı bir hastane gitmem gerekiyormuş .
Benim parmak uçlarımda karıncalanma ve unutkanlık var :50: hep yolda giderken düşüp ,bayılacakmış gibi olurum .Büyük ihtimal B12 de çıkacaktır yani .Geçen sene de düzenli olarak B12 iğnesi vuruluyordum .Gerçi ilaçları kullansamda ne değişiyor ki :( hiçbirşey ,koca bir hiç.

Derma roller geçecek olursak, şu an için dökülmeyi durdurmadı ,fakat saç tellerimin kalınlaştığını ve parladığını hissediyorum .

canım dr unla konuş. eğer mümkünse demir iğnesi versinler. çünkü onlar daha hızlı demir düzeltiyor. alttaki sebep düzelsin inşallah gerisi kolay. öpüyorum

Sana cewap bile vermek istemezdim ama boylede icim icimi yicek.oncelikle sen sayfalarin cogunu gozden kacirmis olmalisin cunku ben herkeze ozellikle sanspasa ve periye nerdeyse her firum cevabin sonunda Allah gonlune gore versin bunlari yasamayin birdaha vs defalarca kez tesekkur ettim onlara hatta sanspasa sen bu durumu yasayip ve sin bulmus biri olarak bize hala yardim ediyosun vs die yazim bile var forumda.sanspasa ve peri ben onlari tanimio olsam bile onlar benim icin ozel insanlar sac dikulme sorunum bir gun bitsede yada kafamda birgun tek tel scim dahii. Kalmasa. Cevremdeki bir cok insan esim dahi bana onlar kadar yardimci olmadilar hatta bunu bile forumda yazdim cevremdeki insanlrin sizler kadar faydasi yok diye sizi tanimiyorum ama tanimadigim halde umut oldunuz die yazim var. Haytimda bir bucuk yildir cogu sey kotu gitti ameliyatlarim esimle sorunlarim yakinimin kaybi hastaliklarim... Ve sonundada yasadigim sac kaybi hepsini ust uste yasadim daha 24 yasindayim ama bana cok cok agir geldi ben yinede sukur ettim pozitif olmaya calistim ama yapamadim en sonunda antidepresan ilaclarina basladim yasadiklarim agirdi bana gore ama yoksul insanlari gorunce ac susuz yemege muhtac yada dermansiz hastaliga kapanmis insanlari gorunce napiorum ben die kendimden bile utanmadim yaziklar olsun bana ne dedim benimkidert mi bunlarin yaninda die. Saclarima cok uzuldum hergun kelmi kalicam korkusuyla yasiyorum cok kotu bir dertmi bu hayir degil ama benim derdimde bu sana gore dert degil baskasina gore derdin en buyugu herkes hayatinda zorlu mucadelelerden gciyor ama herkesin yasadigi kendine gore dert. Dermansiz hastaligi olan ne dusnur iyi olucakmiyim yoksa olucekmiyim diye cunku en buyuk derdi odur. Ailesini gecindiremeyen insan ne dusunur napicam nasil gecinidiricem ailemi die dusunur onunda en buyuk derdi odur kendine gore herkesin krndine gore yasadigi dert bende birgun kel kalicakmiyim die dusunuyorum buda bana gore dert!!!!! Ama yine diyorum Allah daha kotu dertler vermesin die sukurler olsun hamd olsun bugunlerime... 0.5 lik rollere gelince forumdaki bir arkadasimiz ince telki ve az saclari oldugunu soledi bana 0.5 lik iyi gelio dedi hatta sanspasasaclarib ince telki ve azsa sanada 0.5 lik iyi olabililir ama 1 lik 1.5 luk tavsiye ederim dedi bende daha once boyle bisey denemdigim icin be igneli bir yontem oldugu icin korktum saclarim cok ince telli ve azcik oldugu icin dier arkadasa iyi geldigi icin0.5 likten almaya karar verdim denemek istedim!!! Caresizlige kapandigim cok anlar oluo bir gun negatifse insan bir gun pozitif oluo bende oleyim kendimi burdakilere yakin hissettigim icin burda onlara yaziorum cocuk gibide davraniorum umutlaniirumda yeri gelio yazarken agliyorum yeri gelio tebessumle okuorum cewaplarini ama inlara her gun gonlumden dua ediorum ve iyki hep ilduklarini defalarca kez soyluorum ve yine soyluorum iyki vr onlar. Onlar olmada bu kadar umudum bile olmazdi onlar bebim icin hep ozeller ve her zaman yazisicam insanlar tek sacinin teli kalmasa dahiiiii anlatabiliyormuyum umarim anlamiisindir. Sana geline Allah en kisa zamanda sifaligini versin derdine derman versin saglicakla kal!!!!

nazım; bazen insanlar bir diğerini pozitif feedbackle bazende negatif feedbackle motive etmeye çalışırlar. ben arkadaşın amacının kötü olduğunu düşünmüyorum. lütfen üzülme. burda herkesin amacı belli. eski sağlıklı günlerimize geri dönmek. <Rabbim hepimize o günleri nasip etsin. ben buraya yazan herkesin günün birinde farklı bir topikte mutluluk haberlerini sanki kardeşlerine veriyormuş gibi yazacaklarına inanıyorum. zira cidden hepimiz kardeş gibi olduk. kardeşler birbirlerinin hem dertlerini hem sevinçlerini dinler. bundan da gocunmazlar. sakın kendini üzme. ilerleyen zamanlarda sen de diğer arkadaşlarda güzel haberlerini duyuracaklar ben buna tüm kalbimle inanıyorum. sanspasa ve diğerleri de sanki kendileri bu mutluluğu yaşamış gibi mutlu olacaklar. hepinizi çok seviyorummmmm.,bu arada az önce jolly nin mesajını okudum. nasıl sevindim anlatamam. valla sadece burda yazanlar değil. okuyanlarda şifa buluyor. onlarda dua ediyor. rabbim elbet bu dualardan en az birini kabul edecekkk.

sevgili manhattan

geçmiş olsun bi kaç kişiye yardımcı olayım derken benim bile hiç tahmin edemediğim birine yardım etmişim, ne meleği normalde lakabım cadıdır:)

emin ol aslında çok da sabırsızımdır:) kendim hart hart uygularım rollerı ama tavsiye ederken başka oluyor işte

cevap verme demişsin de bu mümkün mü acaba

ve şimdi hiç bi şey yazamıyorum bu da çok ilginç !!!

sanspasacım;

abim de kel o da kullanmak istiyor dermaroller.sence kaclik almaliyiz abime?

bir de tvshoptan hic alisveris yapmadim.guvenli bir sitemidir?sen oradan mi aldin?memnun musun urununden?

şeker jolly

tam iyi bi haber duymak istiyorum derken bi bakıyorum jolly nefes nefese mesaj yazmış

dün manhattan biraz dağıttı beni gülsem mi ağlasam mı bilemedim dışarı çıktım nazı da biraz hırpaladı ama ben de kötü niyetli bulmuyorum sadece hep konuk olarak okumuş ama bi şey yazamamış içinde biraz biriktirmiş zorlu bi mücadele vermiş buna rağmen ben ayaktayım sen hala saç sayıyorsun diye tecrübelerinden ötürü biraz kulak çekmiş

burda bi çok okuyan var da uyguluyorlar mı diyordum demek alan var, hiç konuşmuyoruz ama değişik değişik bi çok kadın giriyor düzenli olarak görüyorum

roller da bi patlama yapıyoruz rollerın bizi topluca yemeğe davet edip plaket vermesi lazım :)

sen hiç neşeni kaybetme koşarken bebeğe dikkat et kendine de dikkat et öpüyorum

şeker jolly

tam iyi bi haber duymak istiyorum derken bi bakıyorum jolly nefes nefese mesaj yazmış

dün manhattan biraz dağıttı beni gülsem mi ağlasam mı bilemedim dışarı çıktım nazı da biraz hırpaladı ama ben de kötü niyetli bulmuyorum sadece hep konuk olarak okumuş ama bi şey yazamamış içinde biraz biriktirmiş zorlu bi mücadele vermiş buna rağmen ben ayaktayım sen hala saç sayıyorsun diye tecrübelerinden ötürü biraz kulak çekmiş

burda bi çok okuyan var da uyguluyorlar mı diyordum demek alan var, hiç konuşmuyoruz ama değişik değişik bi çok kadın giriyor düzenli olarak görüyorum

roller da bi patlama yapıyoruz rollerın bizi topluca yemeğe davet edip plaket vermesi lazım :)

sen hiç neşeni kaybetme koşarken bebeğe dikkat et kendine de dikkat et öpüyorum

canim benim;

ben manhattan'ın kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.demek istedigi beterin beteri var,halinize sukredin,sikayet ve isyan edip durmayin demek istiyor.bilmem profilini inceledin mi?prada bir mesaj yazmis.losemi hastasiymis.butunsaclarini bu sekilde kaybetmis.iyilesmis su anda fakat saclari geri cikmamis.ona helal olsun demek istiyorum.aferin ona.hayata sımsıkı sarilmis.ne mutlu sana manhattan.

simdi gelelim baska bir konuya.ben dun ilk kez farkettim.benim aldigim ilk dermaroller yani su anda da kullandigim kutusunun ustune baktim ama gozumden kacmis.dun ilk kez gordum celik igneliymis.sence yeni titanyum ignelisini mi alayim sanspasacim hem abim icin hem de kendim icin?ne dersin fikrin nedir?

şeker jolly

benim kel arkadaşım 1,5 kullandı

ağbin akşam 9-10 gibi yapmalı ki sabaha kadar kızarıklık baya kaybolsun bu arkadaşın görüntü sorunu yoktu tatil gibi bi şeydi eğitimdeydi

1 mm le başlasın derim 1.5 mm saçsız deride sadece görüntüde sorun yaratabilir deyse başka bi sorun olmaz gene bilemedim ki

tvshop iyidir sorun yok her açıdan uygun kullanırken elinizden bırakınca havlu falan bulundurun yanınızda iğneler hassas uçları bozulmasın

ağbin her yöne kullansın sağa sola öne arkaya ve çapraz ilaç kullanmayıp bitkisel bi şeyler hazırlayın örneğin ve iyi bi şampuan artık hepimiz uzman olduk ve çam yağı

ısırgan hazırlayıp fıs fıs şişeye koymak gibi uygularken sık sık sıkar kafasına yada perinin tentürü

ilk derisini alıştırana kadar kibar olsun fazla bastırmasın sonra benim gibi hart hart olayına geçer

ya yanımda kel bi adam olsa uygulayasım geldi komik oldu ama çıtır çıtır o kel kafasına roller yapmak istedim :)

eşime uygulamak istiyorum ama saçları süper

öptüm

bana 2 cümle özel mesaj atsan ben sana öyle cevap yazsam be ce re mi yo rum:))

şeker jolly

titanyuma geç bence ama eğer uygularken diğer saçlarına zarar vermiyorsa acelesi de yok peri çelik iğneli saçları kırıyor almayın demişti ben de hiç çelik kullanmadım

şeker jolly

benim kel arkadaşım 1,5 kullandı

ağbin akşam 9-10 gibi yapmalı ki sabaha kadar kızarıklık baya kaybolsun bu arkadaşın görüntü sorunu yoktu tatil gibi bi şeydi eğitimdeydi

1 mm le başlasın derim 1.5 mm saçsız deride sadece görüntüde sorun yaratabilir deyse başka bi sorun olmaz gene bilemedim ki

tvshop iyidir sorun yok her açıdan uygun kullanırken elinizden bırakınca havlu falan bulundurun yanınızda iğneler hassas uçları bozulmasın

ağbin her yöne kullansın sağa sola öne arkaya ve çapraz ilaç kullanmayıp bitkisel bi şeyler hazırlayın örneğin ve iyi bi şampuan artık hepimiz uzman olduk ve çam yağı

ısırgan hazırlayıp fıs fıs şişeye koymak gibi uygularken sık sık sıkar kafasına yada perinin tentürü

ilk derisini alıştırana kadar kibar olsun fazla bastırmasın sonra benim gibi hart hart olayına geçer

ya yanımda kel bi adam olsa uygulayasım geldi komik oldu ama çıtır çıtır o kel kafasına roller yapmak istedim :)

eşime uygulamak istiyorum ama saçları süper

öptüm

bana 2 cümle özel mesaj atsan ben sana öyle cevap yazsam be ce re mi yo rum:))

canim mesaj sayim 100 olana kadar mesaj yazma hakkım yokmuş.oyle yaziyor.bak benim facebook ismimi versem beni sen. ekleyebilir misin?

şeker jolly

titanyuma geç bence ama eğer uygularken diğer saçlarına zarar vermiyorsa acelesi de yok peri çelik iğneli saçları kırıyor almayın demişti ben de hiç çelik kullanmadım

evet canım hem kiriyor hem de cok dokuyor uygularken.bugun hem abim hem de kendim icin titanyum olandan siparis vericem tvshoptan.ama adam bana satrken ozelliklesordumtelefonda titanyum igneli,idiye evet dedi yalan soylemis:-(

evet canım hem kiriyor hem de cok dokuyor uygularken.bugun hem abim hem de kendim icin titanyum olandan siparis vericem tvshoptan.ama adam bana satrken ozelliklesordumtelefonda titanyum igneli,idiye evet dedi yalan soylemis:-(

540 iğneli titanyum olandan al lütfen daha çok iğne daha çok saç

şeker jolly

saçlarını 1 er santim yana doğru ayıra ayıra uygula kulağın hemen üstünden başla diğer kulağa kadar git 1 er santim fazla açma arayı ki roller her yere değsin azıcık bitkisel bi su yada normal bi suyla ıslat çok yolup dökme saçlarını

bekliyorum mesaj tarifini:)

540 iğneli titanyum olandan al lütfen daha çok iğne daha çok saç

bak simdi bana mesaj yazmak icin aynen dediklerimi uygula

1)benim mesajlarimi forumda okuyorsunya orada solda jollyrose'un ustune bir kez tikladiginda 4 adet yazi cikiyor orada ozel mesaj kismina tikla.

2)sonra mesaj sayfasi aciliyor.oraya mesajini yaz.zaten alici kisminda otomatik benim jollyrose adim cikiyor.sonra asagidan gonder tusuna bas.hepsi bu kadar.

sevgili peri

ben uzun yıllardır çam terebentin kullanırım ama sadece akdenizli gür saçlı kadın tavsiyesi işe yaradı mı çok yaradı

jolly bi uzmandan bilgi getirdi ki bu daha güvenilir oda çam yağının daha doğru olduğunu anlatıyor ki uzmandır bu durumda çam yağına dönüyoruz

sana haldır haldır çam terebentin arattım şimdi çam yağı diyorum benim elimde daha 1 şişe çam terebentin var çam yağını deneyeceğim ama olmazsa çam terebentinden zaten memnunum

bana bi uzaman bilgi vermedi ama akdenizde çoğu kadın çok gür saçlı ve hep çam terebentin kullanıyorlar çam yağını jollyden duydum hemen inceledim deniycem

sen de önce terebentini kullan sonra çam yağını 2 side zarar vermez sonra seçimi yaparsın şimdi bana iyi gelen sana yaramayabilir ama işte önerilen şeyler ilaç değil diye bu kadar rahatım

400 ml şampuana 30 ml lik şişedeki çam terebentin yağının yarısını koyuyorum şampuan koyu çay renginden sütlü kahveye dönüyor ve daha akıcı bi hal alıyor ama eskisinden daha çok köpürüyor

çam yağını da aynı şekilde uyguluycam

kızlar da senden biraz tentür bilgisi bekliyordu sen anlatınca sipariş verecekler konuyu gözden kaçırmışsın bi kısa bilgi bekliyorlar (naz-maritsa)

hoşçakal

Back