Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yok yani ben çam yagi mi cam terebentin mi hangisi daha faydali sence diye sordum canimcim?

zaten Ebru hanim dan ben alisveris yaptim.cok tatli bir bayan.ebru hanima gore cam yagi faydali olan.cam yagi sac cikartiyor.cam terebentinin faydasi yok diyor.bu arada ben gecen gun mesaj attim Ebru hanima.isirgan tenturu yapiyormusunuz diye.yapmadigini soyledi.

jolly hepsini okudum

ama bu çam terebentin benim saçıma çok iyi geliyor

onu bırakınca saçlarım sönük ve cansız oluyor ama aklıma çam yağı takıldığı için inceledim zaten ve ilk defa senden duydum çam yağı diye

ilk fırsatta alıp deniycem artık saç çıkması konusunda hiç endişem yok oda ayrı ama fazla saç göz çıkarmaz

çam yağını hatta fıs fıs şişeye koyarak roller uygularken sıkmak üstüne 1-2 saat bekleyip duşa girmek ve duştada özel bi şampuan kullanmak ilk deneyeceğim şey

jolly hepsini okudum

ama bu çam terebentin benim saçıma çok iyi geliyor

onu bırakınca saçlarım sönük ve cansız oluyor ama aklıma çam yağı takıldığı için inceledim zaten ve ilk defa senden duydum çam yağı diye

ilk fırsatta alıp deniycem artık saç çıkması konusunda hiç endişem yok oda ayrı ama fazla saç göz çıkarmaz

çam yağını hatta fıs fıs şişeye koyarak roller uygularken sıkmak üstüne 1-2 saat bekleyip duşa girmek ve duştada özel bi şampuan kullanmak ilk deneyeceğim şey

sanspasacım ben şampuan olarak Ebru hanim'in kendi urettigi %100 bitkisel bir urun olan sampuanini kullaniyorum.mukemmel otesi bir sampuan.10 aydir kullaniyorum.cok memnunum.o market sampuanlarinda bulunan pis maddelerin zerresi yok icinde.eger sampuan arayisi icinde olanlar varsa,alip guvenle kullanabilirler.

cam yagi bana da cok mantikli geliyor.ben de alip aynen senin dedigin gibi kullanmayi dusunuyorum.seni seviyorum cok cici sanspasa:-)

şeker jolly

hem aldığımız gıdalar hem dışardan uyguladığımız temizlik maddeleri doğal olmayınca işte böyle bi sürü sorun yaşıyoruz

kimse banyoda lavaboda kullandığı deterjanların denizlerde balıkları yok ettiğini düşünmüyor

kimse suyu boşa harcarken yokluğunu düşünmüyor mahvettiğimiz her şeyi düzeltmek ne yazık ki bizim görebileceğimiz bi şey değil

düzelir mi gelecek nesiller nasıl yaşar diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

şimdi her şeyin acaba doğalı nasıl bulunur diye uğraşıyoruz başımıza bi şey gelmeden de anlamıyoruz

dediğin gibi gerçekten markette satılan şampuanlar katliam gibi

ben de seni çok seviyorum diğer kızlar da mutlaka faydalanacaktır yazdıklarından

hoşçakal

özelden mesaj atıcam neden uzattığımı da yazıcam biraz komik sebeplerim var teknoloji sorun olmaya başladı bana eşim yanımda değil 15 gün var 15 gün yok işten dolayı o yokken ben anneme gelirim falan filan yazıcam aklımdasın

şeker jolly

hem aldığımız gıdalar hem dışardan uyguladığımız temizlik maddeleri doğal olmayınca işte böyle bi sürü sorun yaşıyoruz

kimse banyoda lavaboda kullandığı deterjanların denizlerde balıkları yok ettiğini düşünmüyor

kimse suyu boşa harcarken yokluğunu düşünmüyor mahvettiğimiz her şeyi düzeltmek ne yazık ki bizim görebileceğimiz bi şey değil

düzelir mi gelecek nesiller nasıl yaşar diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

şimdi her şeyin acaba doğalı nasıl bulunur diye uğraşıyoruz başımıza bi şey gelmeden de anlamıyoruz

dediğin gibi gerçekten markette satılan şampuanlar katliam gibi

ben de seni çok seviyorum diğer kızlar da mutlaka faydalanacaktır yazdıklarından

hoşçakal

özelden mesaj atıcam neden uzattığımı da yazıcam biraz komik sebeplerim var teknoloji sorun olmaya başladı bana eşim yanımda değil 15 gün var 15 gün yok işten dolayı o yokken ben anneme gelirim falan filan yazıcam aklımdasın

:1: tamam canimcim.sen de benim gibi komiksin demek:-)

yazdiklarina tamamen butun kalbimle katiliyorum.ikimizde cok duyarli insanlariz.

aslinda yolunda olmayan oyle cok sey var ki dunyada genel olarak.

ama sanirim bunlariduzeltmeye sadece ikimizin gucu yetmez:-)

keske sihirli degnek olsa dadegistirebilsek herseyi butun kotu seyleri.

sana kocaman kokulu opucuklerimi yolluyorum ve seni sevgiyle kucakliyorum.

Jolly ben ebru hanimdan bu yagi be sampuan siparis vermek istiyorum ama nasil vericem blogundan anlamddim telefondan gordigim icinde net bir sekilde inceleyemiyorum yardimci olurmusun nasil temin edebilirim kullanan kisilerin yorumlari gayet iyi. Peri nerdesin ben karar vermedim napicam neyi uyguliycam hangisini alsam hangi karisimi yapsam senin fikrin cok onemli benim icin ??

Bizde sana güvenip bu yola çıktık sanspasacığım .Umut ışığı oldun hepimize:16: .
Isırgan tentürü hakkında inanılmaz olumlu şeyler yazmışlar ,etkilenmemek mümkün değil .

Hadi ya o zaman hiç kestirmeyelim .
Canım bak burada tentürü.
ISIRGAN TENTR DERMOTEN DSS

Sagol canim. Bence biz periyide bekleyelim ne alicagimiza ona gore karara verelim

Jolly ben ebru hanimdan bu yagi be sampuan siparis vermek istiyorum ama nasil vericem blogundan anlamddim telefondan gordigim icinde net bir sekilde inceleyemiyorum yardimci olurmusun nasil temin edebilirim kullanan kisilerin yorumlari gayet iyi. Peri nerdesin ben karar vermedim napicam neyi uyguliycam hangisini alsam hangi karisimi yapsam senin fikrin cok onemli benim icin ??

sevgili naz;
ebru hanim'a bu e-mail adreslerine sorununu anlatip ne istedigini mesaj yazarak ulasabiliyorsun.o sana geri donuyor.
İLETİŞİM:
herbalistebrueren@gmail.com
herbalistebrueren@hotmail.com

sevgili naz;
ebru hanim'a bu e-mail adreslerine sorununu anlatip ne istedigini mesaj yazarak ulasabiliyorsun.o sana geri donuyor.
İLETİŞİM:
herbalistebrueren@gmail.com
herbalistebrueren@hotmail.com

Cok tesekkur ederim jolly. Suan o kadar kotu durumdaki saclarimin dokulmesi anlam veremiyorum nasil bu kadar yogun yasiyorum zerre kadar anlam veremiyorum ne hormonlarimda vs hic bir testte yanlis giden birsey yok gayet normal nede bizden bayanlarda cok eskilerden bile olda bu durumu yasayan bi bayan bile yok. Erkeklerdede ole babamin amcalarimn benden fazla saclari var dedelerimin bile. Tamam yasabir ama cogu hersey bormalken bu kadari nasil yasanir bilemiyorum elimi attigimda 7 8 tel gelmesine bile raİyim o derece aksama kadar oturup elimi hep scima atsam rahat 300 gelir ya insanin her elini sacini attiginda 20 tel rahat gelirmi okadar azaldiki saclarim ama heryerden en azindan tek tarafli ilsa dokulmem inanin takmiycam ama heryerden azaldilar ben 6 aya kadar bile bile giderse her yerden acilmalarim bariz bisekilde artik kendini gostericeni dusunuyorum. Rollerimide kullaniyorum umarim en yakin zamanda faydasini gosterir. Dier dus basligini iptal ettim bmb den aldim sali gunune kaldi elimde olucak artik. Allah hepimize kolaylik versin

Naz canım en son ne zaman testlerini yaptırdın .Tekrardan bir baktırmaktan zarar gelmez bence.
Ben de bugün sonuçlarımı aldım :26: demir depolarım boşmuş .İnanın anlam veremiyorum bu duruma ,2 aydır zaten demiş ilaçları içiyorum, hiç mi etki etmedi onlar.:50: B12 ,çinko ve hormonlara henüz baktırmadım ,onun için daha kapsamlı bir hastane gitmem gerekiyormuş .
Benim parmak uçlarımda karıncalanma ve unutkanlık var :50: hep yolda giderken düşüp ,bayılacakmış gibi olurum .Büyük ihtimal B12 de çıkacaktır yani .Geçen sene de düzenli olarak B12 iğnesi vuruluyordum .Gerçi ilaçları kullansamda ne değişiyor ki :( hiçbirşey ,koca bir hiç.

Derma roller geçecek olursak, şu an için dökülmeyi durdurmadı ,fakat saç tellerimin kalınlaştığını ve parladığını hissediyorum .

Son düzenleme:
herkese selam öncelikle sanspasaya
gökyüzünden yeryüzüne bi melek inmiş içimize karışmış elimizden tutmuş sabırla aylardır burda mücadele vermiş yeri gelmiş karşısında 5 yaşında çocuk var gibi anlatmış yeri gelmiş 1000 kere yazdığı şeyi 1001 kere hiç üşenmeden hiç kızmadan tekrar yazmış misafir olarak takip etmeye başladım dün üye oldum saçım çıkmadan üye olmam saçım çıkınca üye olucam dedim rabbim nasip etti 47 gün de ilk saçlarım çıktı
sanspasayı girdiği ilk günden beri takip ediyorum naz arkadaş defalarca söylediği halde 0,5 mm le başladın doğru düzgün yapamadın 1 mm e geçtin 1 mm e geçince sanspasaya doğru demişsin nasıl fark etti 1 mm diyeceğine dönüp maritsaya maritsa hemen 1 mm al değişikliği farkedeceksin boşa zaman harcamışız yazmışsın sanspasa sen bi yerlerini yırttın da dinlemedik demek yok sanspasa 0,5 mm almanıza rağmen kullanamıyorsunuz diye size sabırla sayfa dolusu saçı şöyle ayırın sağa yatırın sola yatırın diye tane tane karşısında çocuk var gibi sabırla anlattı buna rağmen koca yazıyı okuyup şöyle bi cümle kurmuşsun ben bi şeyi anlamadım kulağın üstünden saçımızı ayırınca gene arkaya doğru mu uyguluycaz rollerı yoksa kulağımıza doğru mu? böyle bi soru olabilir mi ya kadın hiç yazmadıysa 50 kez arkaya doğru uygulanacak yazdı saçın çıkış yönü doğru olsun diye akıl var mantık var bunları okuduğumda çok üye olmak istedim ama sabrettim ben her şeyi okudum herkesi okudum her gün girdim herkesi takip ettim
naz jollyrose da 1,5 ayda saç çıktı bu konuda tek kelime etmedin sen nasıl bi insansın ben çözemedim sabah akşam girip sadece ağlıyorsun kadın özellikle rica etti arkadaşlar bi süre saymayın allah rızası için dedi sadece bu kadını kırmamak için insan 2 gün ağlamaz ya size sabırla defalarca aynı sorularınıza cevap verdi jollyrosea nasıl olurda saçı konusunda bi şey yazmazsın kızın kafasında saç çıktı insanların moralini bozmayı bırak allah aşkına ya helak oldular seni teselli edecekler diye tamam anladık burdaki herkes kel kalma korkusu yaşıyor ama sabah akşam ağlayan bi allahın kulu yok senden başka sanki 2 aydır rollerı düzenli kullandın da saçın çıkmadı mı ?kardeşim şunu bi adam gibi uygula uygulamıyorsan da bi sus ya insanın kafasında çıkan saçı dökersin valla
sakın bana sen ne anlarsın deme şöyle anlatayım işe kafamda bandanayla yada boneyle gidiyorum kafam da senin gibi omuzlarımda saçım yok çalışmak zorundayım tedavim çok pahalı özel izinle bandana yada bone takıyorum 30 yaşında gezip eğlenemiyorum aşık olamıyorum örneğin yaşamak nefes almak için mücadele veriyorum kel bi kafaya bakıyorum her sabah bunu anlayabilirmisin hadi biraz zahmet et ve bunu anlamaya çalış
sen de burası senin tahmin bile edemeyeceğin bi çok insana umut olurken sabah akşam moral bozuyorsun git allah aşkına
sanspasa senden rica ediyorum sen şimdi mükemmel bi biçimde ne nazı ne de beni kırmamak için bi mesaj yazarsın yazma lütfen
sanspasa anne abla arkadaş bile bu kadar sabırla yaklaşmazken peygamber sabrıyla insanlara yardımcı oluyorsun allah razı olsun beni duvarlarına çarpa çarpa düştüğüm kör kuyudan çıkardın herşey gönlünce olsun

sevgili manhattan

geçmiş olsun bi kaç kişiye yardımcı olayım derken benim bile hiç tahmin edemediğim birine yardım etmişim, ne meleği normalde lakabım cadıdır:)

emin ol aslında çok da sabırsızımdır:) kendim hart hart uygularım rollerı ama tavsiye ederken başka oluyor işte

cevap verme demişsin de bu mümkün mü acaba

ve şimdi hiç bi şey yazamıyorum bu da çok ilginç !!!

sevgili manhattan

geçmiş olsun bi kaç kişiye yardımcı olayım derken benim bile hiç tahmin edemediğim birine yardım etmişim, ne meleği normalde lakabım cadıdır:)

emin ol aslında çok da sabırsızımdır:) kendim hart hart uygularım rollerı ama tavsiye ederken başka oluyor işte

cevap verme demişsin de bu mümkün mü acaba

ve şimdi hiç bi şey yazamıyorum bu da çok ilginç !!!

canim sanspasam;

merhaba.bugun ogrendigim cok ilginc bir olayi seninle paylasmak istiyorum.simdi kuaforden geliyorum ve bunu yazmak icin kostura

kostura geldim:-) kuaforume dermarollerdan bahsetmistim bundan 4 hafta once gittigimde.bir bayan musteri gelmis kuafore.

dermaroller kullandigini ve cok ama cok memnun oldugunu saclarinin ciktigini,bunu internette bir yerde bayanlarin yazismalarindan

okuyup kesfettigini soylemis.buyuk ihtimalle bizden bahsediyor:-) eeeee canim benim soyleyecek birsey yok degil mi.onlarda kadina

benden bahsetmisler.iste biri daha var.kullaniyordu o da cok memnun demekki bu dermaroller iyi birsey demisler.bugun gittigimde

kuafor hanim bir erkek akrabasinin kel oldugunu bunalima girdigini evlenmek istedigini falan soyledi.bende ona dermarollerla ilgili

butun bilgileri yazdim ve vermesini soyledim.cok sevinicek dedi.iste boyle:-) seni cok seviyorum.herkese senden bahsediyorum.seni

tanimiyorlar ama cok meshur oldun melek sanspasam:-)

herkese selam öncelikle sanspasaya
gökyüzünden yeryüzüne bi melek inmiş içimize karışmış elimizden tutmuş sabırla aylardır burda mücadele vermiş yeri gelmiş karşısında 5 yaşında çocuk var gibi anlatmış yeri gelmiş 1000 kere yazdığı şeyi 1001 kere hiç üşenmeden hiç kızmadan tekrar yazmış misafir olarak takip etmeye başladım dün üye oldum saçım çıkmadan üye olmam saçım çıkınca üye olucam dedim rabbim nasip etti 47 gün de ilk saçlarım çıktı
sanspasayı girdiği ilk günden beri takip ediyorum naz arkadaş defalarca söylediği halde 0,5 mm le başladın doğru düzgün yapamadın 1 mm e geçtin 1 mm e geçince sanspasaya doğru demişsin nasıl fark etti 1 mm diyeceğine dönüp maritsaya maritsa hemen 1 mm al değişikliği farkedeceksin boşa zaman harcamışız yazmışsın sanspasa sen bi yerlerini yırttın da dinlemedik demek yok sanspasa 0,5 mm almanıza rağmen kullanamıyorsunuz diye size sabırla sayfa dolusu saçı şöyle ayırın sağa yatırın sola yatırın diye tane tane karşısında çocuk var gibi sabırla anlattı buna rağmen koca yazıyı okuyup şöyle bi cümle kurmuşsun ben bi şeyi anlamadım kulağın üstünden saçımızı ayırınca gene arkaya doğru mu uyguluycaz rollerı yoksa kulağımıza doğru mu? böyle bi soru olabilir mi ya kadın hiç yazmadıysa 50 kez arkaya doğru uygulanacak yazdı saçın çıkış yönü doğru olsun diye akıl var mantık var bunları okuduğumda çok üye olmak istedim ama sabrettim ben her şeyi okudum herkesi okudum her gün girdim herkesi takip ettim
naz jollyrose da 1,5 ayda saç çıktı bu konuda tek kelime etmedin sen nasıl bi insansın ben çözemedim sabah akşam girip sadece ağlıyorsun kadın özellikle rica etti arkadaşlar bi süre saymayın allah rızası için dedi sadece bu kadını kırmamak için insan 2 gün ağlamaz ya size sabırla defalarca aynı sorularınıza cevap verdi jollyrosea nasıl olurda saçı konusunda bi şey yazmazsın kızın kafasında saç çıktı insanların moralini bozmayı bırak allah aşkına ya helak oldular seni teselli edecekler diye tamam anladık burdaki herkes kel kalma korkusu yaşıyor ama sabah akşam ağlayan bi allahın kulu yok senden başka sanki 2 aydır rollerı düzenli kullandın da saçın çıkmadı mı ?kardeşim şunu bi adam gibi uygula uygulamıyorsan da bi sus ya insanın kafasında çıkan saçı dökersin valla
sakın bana sen ne anlarsın deme şöyle anlatayım işe kafamda bandanayla yada boneyle gidiyorum kafam da senin gibi omuzlarımda saçım yok çalışmak zorundayım tedavim çok pahalı özel izinle bandana yada bone takıyorum 30 yaşında gezip eğlenemiyorum aşık olamıyorum örneğin yaşamak nefes almak için mücadele veriyorum kel bi kafaya bakıyorum her sabah bunu anlayabilirmisin hadi biraz zahmet et ve bunu anlamaya çalış
sen de burası senin tahmin bile edemeyeceğin bi çok insana umut olurken sabah akşam moral bozuyorsun git allah aşkına
sanspasa senden rica ediyorum sen şimdi mükemmel bi biçimde ne nazı ne de beni kırmamak için bi mesaj yazarsın yazma lütfen
sanspasa anne abla arkadaş bile bu kadar sabırla yaklaşmazken peygamber sabrıyla insanlara yardımcı oluyorsun allah razı olsun beni duvarlarına çarpa çarpa düştüğüm kör kuyudan çıkardın herşey gönlünce olsun
Sana cewap bile vermek istemezdim ama boylede icim icimi yicek.oncelikle sen sayfalarin cogunu gozden kacirmis olmalisin cunku ben herkeze ozellikle sanspasa ve periye nerdeyse her firum cevabin sonunda Allah gonlune gore versin bunlari yasamayin birdaha vs defalarca kez tesekkur ettim onlara hatta sanspasa sen bu durumu yasayip ve sin bulmus biri olarak bize hala yardim ediyosun vs die yazim bile var forumda.sanspasa ve peri ben onlari tanimio olsam bile onlar benim icin ozel insanlar sac dikulme sorunum bir gun bitsede yada kafamda birgun tek tel scim dahii. Kalmasa. Cevremdeki bir cok insan esim dahi bana onlar kadar yardimci olmadilar hatta bunu bile forumda yazdim cevremdeki insanlrin sizler kadar faydasi yok diye sizi tanimiyorum ama tanimadigim halde umut oldunuz die yazim var. Haytimda bir bucuk yildir cogu sey kotu gitti ameliyatlarim esimle sorunlarim yakinimin kaybi hastaliklarim... Ve sonundada yasadigim sac kaybi hepsini ust uste yasadim daha 24 yasindayim ama bana cok cok agir geldi ben yinede sukur ettim pozitif olmaya calistim ama yapamadim en sonunda antidepresan ilaclarina basladim yasadiklarim agirdi bana gore ama yoksul insanlari gorunce ac susuz yemege muhtac yada dermansiz hastaliga kapanmis insanlari gorunce napiorum ben die kendimden bile utanmadim yaziklar olsun bana ne dedim benimkidert mi bunlarin yaninda die. Saclarima cok uzuldum hergun kelmi kalicam korkusuyla yasiyorum cok kotu bir dertmi bu hayir degil ama benim derdimde bu sana gore dert degil baskasina gore derdin en buyugu herkes hayatinda zorlu mucadelelerden gciyor ama herkesin yasadigi kendine gore dert. Dermansiz hastaligi olan ne dusnur iyi olucakmiyim yoksa olucekmiyim diye cunku en buyuk derdi odur. Ailesini gecindiremeyen insan ne dusunur napicam nasil gecinidiricem ailemi die dusunur onunda en buyuk derdi odur kendine gore herkesin krndine gore yasadigi dert bende birgun kel kalicakmiyim die dusunuyorum buda bana gore dert!!!!! Ama yine diyorum Allah daha kotu dertler vermesin die sukurler olsun hamd olsun bugunlerime... 0.5 lik rollere gelince forumdaki bir arkadasimiz ince telki ve az saclari oldugunu soledi bana 0.5 lik iyi gelio dedi hatta sanspasasaclarib ince telki ve azsa sanada 0.5 lik iyi olabililir ama 1 lik 1.5 luk tavsiye ederim dedi bende daha once boyle bisey denemdigim icin be igneli bir yontem oldugu icin korktum saclarim cok ince telli ve azcik oldugu icin dier arkadasa iyi geldigi icin0.5 likten almaya karar verdim denemek istedim!!! Caresizlige kapandigim cok anlar oluo bir gun negatifse insan bir gun pozitif oluo bende oleyim kendimi burdakilere yakin hissettigim icin burda onlara yaziorum cocuk gibide davraniorum umutlaniirumda yeri gelio yazarken agliyorum yeri gelio tebessumle okuorum cewaplarini ama inlara her gun gonlumden dua ediorum ve iyki hep ilduklarini defalarca kez soyluorum ve yine soyluorum iyki vr onlar. Onlar olmada bu kadar umudum bile olmazdi onlar bebim icin hep ozeller ve her zaman yazisicam insanlar tek sacinin teli kalmasa dahiiiii anlatabiliyormuyum umarim anlamiisindir. Sana geline Allah en kisa zamanda sifaligini versin derdine derman versin saglicakla kal!!!!

Bu Ürün TvShop Firmasının Orijinallik Garantisi Altında Olup Ambalaj Üzerinde Taklit Edilemez Hologram Bulunmaktadır. Ayrıca paket içeriğinde sadece orijinal ürünlerde bulunan kullanım sonrası temizlik ve dezenfekte işlemi için 2 adet alkollü mendil bulunmaktadır. Satışı gerçekleştirilmekte olan MT Roller Marka Derma Roller Ürünümüz Türkiye'deki ISO 13485, CE ve TÜV Belgeli Olup Aynı Zamanda Amerikan Sağlık Kuruluşu FDA Onaylı Tek Üründür. Yaptığınız Alışverişlerde Mağdur Olmamak İçin Mutlak Suretle Ürünün Orijinalliği Hakkında Bilgi Edininiz ve Emin Olunuz. Orijinallik Hologramı Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

böyle yazıyor ne diyim işte peri bana güvenilir geldi

zaten nerden anlıycaz çin mi orjinal mi

ben bunu sevdim işte bilemiyorum önceki de 15 tl di hiç bi şey olmadı

merhaba;
teknolojik sebeplerden(evde internet yoktu). kaç gündür giremiyordum siteye. sizleri çok özlemişim valla.:))) canım çin mallarının listesini vermişler bir yerde. çin üretimi olanlalrın kullanım esnasında iğne kırılma riski varmış. ben sitenin yabancısıyım. işin esası nere malı olursa olsun zaten yolu çinden geçiyor bir şekilde. bjuarada ben halen sipariş vermedim. en kısa zamanda sipiriş vrecem inşallah. herkesi öptüm

Ya çin mali falan zararli falan diyonce aklima takildi vallahi ben rollersatissitesi die bir site var ordan 99 liraya aldim be kadar orjinal ne kadar sahte bilemiyorum ama umarim zarari olmaz. tR_lelli sonunda yazabildin wallahi:) perinin dedigi gibi hep aklimdaydin naptin die dsunup duruyordum hep belkide dokulmen bitti ondan yazmiosundur die bile dusundum tekrar hosgeldin;) senin dikulmen nasil hala cok dewam ediomu ?PERİ bu arada cam terabentn yagini burda bulabilirsem gonderiyim istersen yardimim olsun isterim? Hem bende alicam ama sampuanin icinemi katiyosun onu sampuanin icinde bozulmuomu bide yag sonucta gozenekleri kapamaz mi? İsirgan otunada alir almaz hemen basliycam cogu yerde birsuru yorum okudum hatta tanidigim birinin yakini yasli bir teyzenin saci kalmamis nerdeyse kadin gozumle gordum isirgan suyunu kullndiktan sonra resmen saclari cikti sahit oldum dedi. MARİTSA sanspasa ve peri onlar en buyuk umutlarimiz biz onlar sayesinde ve inanarak iyi olucaz sabredicez hersey guzel olucak hepimiz ucin tum cate arayanlar icin sizleriii cok seviyorum iyki varsiniz

naz merhaba; sonunda tebentin yağını buldum aldım. ama şampuanın içine hangi oranda katacağımı bilmediğim için kullanmadım henüz. sanspasa dan ricam nasıl ve ne kadar oranda kullanıyor şampuanına yazması. direk uygulandığında bizim saçımız yağlı olduğu için gözenek tıkayabilir ama şamp içinde tıkayacağını sanmam. bu arada ısırgan tentürünü burda sormadığıma aktar kalmadı ama yok malaesef. bende ısırgan suyu aldım. mecitefendinin . acaba su işe yaramı? ne dersiniz.

Kalkar kalkmaz canım sıkıldı yine elimi attim bir suru sac ara sira boyle oluor alimi sacima atiyorum rahat 40 tel ellerimde kalio bazen bunu yasiorum sizdede bazen boyle oluyur mu bu durumu yasadinizmi hic?

cannım zaman zaman olması normal bence. strese sokma kendini. benimde arada sanki artıyor gibime geliyor. nihayetinde makina olsa zaman zaman bozulur. ki bu kadar stres altında dökülmesinde ne yapsın. iki ay önceki tepkimen şuan yaşadıkların. merak etme. biz tedaviye başlayalı en fazla bir ay oldu. azıcık sabır canım. bol inanç. inşallah düzelecek. sevgiler.

kızlar ekstradan çam terebentin yağı yok benim bildiğim. sanspasa kullandığının üstünde yağ yazıyor mu bilmiyorum ama yağ da esans da aynı diye biliyorum ben çam terebentinde. bişi farketmiyo yani. yine de araştırın tabi ama ben öyle biliyorum.

canım geçen hafta gittiğim akatrda yağı olmaz dedi bana. aldım şampuana koydum. şampuan suya kesti. dün bir şansımı deneyeyim diye gi,rdiğim aktarda görünce kandırıldığımı anladım malesef.((( özetle yağı var. ama nasıl kullanacaz şimdilik bilmiyorum. bu konuda sanspasadan yardım istioyrum.

sevgili peri1;

en son tiroid ile ilgili konustugumuzda bana annenin ve ablanin hasimato oldugunu,senin hasimato oldugunu soylememistin.dun gece hasimatom var diye okuyunca sasirdim.kac senedir hasimatosun?dogum sonrasi filan mi oldu?ya da genetik mi?hasi atoda saidokuyor biliyorsun aslinda antikorlar dokuyor.yani senin sac dokulmenin hasimato ile ilgisi var mi?ya da erkek tipi sac dokulmesi vardi sende,buerkek tipi. dokulmehasimatodan sonra veya hasimatodan dolayimi oldu?bende hasimatoyum ve merak ettim,detaylica anlatirsan sevinirim ve bilgi sahibi olurum.

birde su camterebentin ile ilgili size biraz bilgi vermek istiyorum.

Çam yağının çam terebentin yağından farkı:

Arkadaşlar Çam Yağı ve çam terebentin yağı hep birbiriyle karıştırılıyor,aslında ikisi farklı şeylerdir.
İkiside çam ağacından elde edilir fakat,Çam terebentin çam ağacının gövdesinden süzülen sarı bala benzeyen özden elde edilir,Çam Yağı ise Çam ağcının dikenli yapraklarından elde edilir.

Benim tavsiyem; saça asıl faydalı olan Çam Yağıdır.

Bunun konu üstüne birçok soru aldım ve burda açıklama gereği duydum.
Çam yağını edinmek isteyen arkadaşlar bana e-mail aracılığıyla ulaşabilirler

Sağlık dolu günler dileğimle...
Herbalist Ebru EREN

bilginiz olsun istedim.bu bayan dunya tatlisi bir bayan.iyilik melegi bir kadin.kendisiyle uzun uzun yazismistim.kendisi bitkisel urunler yapiyor almanyada egitim almis.benim bir rahatsizligimi yaptigi karismlarla gecirdi.blogunu bir inceleyin derim.

jolly merhaba;
daha önce annem ve ablam hatta yeğenim haşimato ve ilaç kullanıyor demiştim. ben de haşimatoyum canım. ama ötroidim(yani hormonlarım normal). o yüzden ilaç kullanmıyorum. diğerleri kullanıyor. haşimato biliyorsundur belki vucudun kendi kendine açtığı savaş sonucu ortaya çıkıyor. ve en öenmli tetikleyicisi stres. bana haşimato tanısı yaklaşık 7-8 yıl önce kondu. ama dökülmem son 3 yıldı ivme kazandı. antikorun kendisi değil saçın dökülmem sebebi canım. çünkü antikor saç hücrelerine değil. troidin kendine karşı . yani haşimatonun saç dökmesi için hormonları bozması gerek. benim saç dökülme sebebim erkek tipi dökülme. haşimatomla ilgili değil özetle. annem ve ablamda da var haşimöato ve saç dökülmesi( onlarınkide genetik) ama yeğenimde yokm mesela.
onun dışında merak ettiğin bişey olursa cevap vermeye çalışayım canım. sen yazınca aldığım ayağa baktım. tebentin yağıymış. napayım ki acaba. bu defada çam yağı arayışına mı girsekki??????????* bi de acaba bu arakadaş bize ısırgan tentürü bulmada yardım edebilirmi????????????? ne yapsakki???????????? kafam çok karıştı şimdi::::::::::::::

bazı ürünler ne yazık ki doğudan batıya geldikçe doğallıktan uzaklaşıyorlar

bursadan aldığım dükkanda bu esans ben yağ istiyorum dediğimde adam bana aynı şey dedi

adana ve mersin de aylarca dağlarda ot toplayan insanlar var ve çok meşhur dükkanlar var

esansta sadece aroması ekleniyor parfüm gibi

adı üstünde esans

esansın anlamı kokulu ve uçucu sıvı demek üstelik kimyasal yollardan geçerek elde edilir

arkadaşlar ısrarcıyım çünkü eminim

bulmakta zorlanabilirsiniz bunu anlarım ama aynı şey değiller

sanspasacım ben buldum ama bulduğum çam terebentin yağıymış. çam yağı değil::::::((((( ne yapsam ki???????

sevgili peri

tentür satan yer buldum

ama yurtdışı

sipariş verebiliyorsun istersen bi incele ''allbiz'' sitenin adı

bi de bu var ''Genos Saç Bakım Şampuan+Tentür''

''bitkiseldağıtım'' bunu da yeni gördüm buna mutlaka bak ısırgan tentürü, ısırgan suyu diye ayrı ayrı satıyor galiba bulduk

sen bir harikasınnnnnnn

Back