Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım sen doktora git demeseydin ,hiç gitmeyecektimiyi ki varsınız . Ben de yüksek tansiyon da çıktı ,o da dökülmemi tetkiklemiş olabilir .
Demir iğnesini doktora söyleyim ,daha b12 bakılacağı için ilaç yazdırmadım .Evde yeterince demir hapım var zaten .
manhattan inan kendi saçlarım çıkmış kadar sevindim .arada lütfen yaz buraya da
İki gündür derma roller sonrası ısırgan suyu ile duruyorum saçımı ,şu an için dökülmemde azalma mevcut .Yalnız saç derim baya bir kaşıyor :) yeni saçların habercisi olabilir.
Arkadaşlar şuraya bir göz atmanızı istiyorum .
Saç Dökülmesine Karşı Himalaya Tuzu saç dökülmesini durdururmu? | TÜRKÇE BİLGİ KAYNAĞI
nazım; bazen insanlar bir diğerini pozitif feedbackle bazende negatif feedbackle motive etmeye çalışırlar. ben arkadaşın amacının kötü olduğunu düşünmüyorum. lütfen üzülme. burda herkesin amacı belli. eski sağlıklı günlerimize geri dönmek. <Rabbim hepimize o günleri nasip etsin. ben buraya yazan herkesin günün birinde farklı bir topikte mutluluk haberlerini sanki kardeşlerine veriyormuş gibi yazacaklarına inanıyorum. zira cidden hepimiz kardeş gibi olduk. kardeşler birbirlerinin hem dertlerini hem sevinçlerini dinler. bundan da gocunmazlar. sakın kendini üzme. ilerleyen zamanlarda sen de diğer arkadaşlarda güzel haberlerini duyuracaklar ben buna tüm kalbimle inanıyorum. sanspasa ve diğerleri de sanki kendileri bu mutluluğu yaşamış gibi mutlu olacaklar. hepinizi çok seviyorummmmm.,bu arada az önce jolly nin mesajını okudum. nasıl sevindim anlatamam. valla sadece burda yazanlar değil. okuyanlarda şifa buluyor. onlarda dua ediyor. rabbim elbet bu dualardan en az birini kabul edecekkk.
Naz canım aktarlara bak ,eminim bulacaksın .Hatta işin yoksa çık ,şimdiden al kullan .
Tatlım aslında bir sürü şey kullanıp ,saç derimizi yormanın anlamı yok .Ben şu an mecitefendi ısırgan özlü şampuanını ve durulama için ısırgan suyunu kullanıyorum .Dermaroller da vazgeçilmezim oldu :) hatta selülitlerim içinde kullanmayı planlıyorum .
Bir önceki şampuanım avalon organics biotin b-complex çok iyi gelmişti, fakat fiyatı biraz tuzlu oldugu için bırakmak zorunda kaldım .Eğer şampuan arayışında isen ,onu güvenle önerebilirim .
Mesaj olayına gelince ,dün baya üzüldümçünkü benimde ümitsizliğe kapıldığım zaman çok oldu .Sizin dışında da konuşabileceğim ,beni anlayan tek allahın kulu yok .Çevremdekilerin yorumları genelde şu şekilde oluyor
merak etme kel kalmasın !
Cok iyi anliyorum seni bende cok uzuldum ama yorum yapmiycam artik artik herkesin Allah sifaligini versin diyorum. Sampuana baktim simdi avalin biotin b complex guzelmis buda virazdan carsiya cikicam bundan soritim eczanelere vrsa bu sampuanda icerigi guzel en zmazindan zararli madde yok insallah bulur alirim begendim sampuani:)) isirgan otunun sen kurusunu kullaniosin heralde ben tazesini bulamadim kurusununy kullanmamiz daha iyi acaba farkederni yoksa bendemi kurusunu aliyim bende yarin kadin doguma gidiorum bir an ince bebek olsun die ameliyat kontrolumsa vardi gitmisken hormon testlere bakilmasinida istiycem:) ayni tepki banada var kel kalmazsin cik takiosun vs seni cok cik iyi anliyorum:)) gecucek arkadasim gecicek birlikte basaricaz..
540 iğneli titanyum olandan al lütfen daha çok iğne daha çok saç
sevgili peri
ben uzun yıllardır çam terebentin kullanırım ama sadece akdenizli gür saçlı kadın tavsiyesi işe yaradı mı çok yaradı
jolly bi uzmandan bilgi getirdi ki bu daha güvenilir oda çam yağının daha doğru olduğunu anlatıyor ki uzmandır bu durumda çam yağına dönüyoruz
sana haldır haldır çam terebentin arattım şimdi çam yağı diyorum benim elimde daha 1 şişe çam terebentin var çam yağını deneyeceğim ama olmazsa çam terebentinden zaten memnunum
bana bi uzaman bilgi vermedi ama akdenizde çoğu kadın çok gür saçlı ve hep çam terebentin kullanıyorlar çam yağını jollyden duydum hemen inceledim deniycem
sen de önce terebentini kullan sonra çam yağını 2 side zarar vermez sonra seçimi yaparsın şimdi bana iyi gelen sana yaramayabilir ama işte önerilen şeyler ilaç değil diye bu kadar rahatım
400 ml şampuana 30 ml lik şişedeki çam terebentin yağının yarısını koyuyorum şampuan koyu çay renginden sütlü kahveye dönüyor ve daha akıcı bi hal alıyor ama eskisinden daha çok köpürüyor
çam yağını da aynı şekilde uyguluycam
kızlar da senden biraz tentür bilgisi bekliyordu sen anlatınca sipariş verecekler konuyu gözden kaçırmışsın bi kısa bilgi bekliyorlar (naz-maritsa)
hoşçakal
sanspasacim tvshop ta 540titanyum igneli yok.nerden alicam?240 igneli titanyum var tvshopta?yardim lutfen?
betibeti valla akşam akşam güşümsettin beni 'herkese fırça gibi saçlar diliyorum :)' lafınla aminnnnnnnnnn diyorum. ben burda aktardan buldum. bence bir kaç aktara sor. yok diyenlere de itimat etme, baktın bulamıyorsun. bu arada dünkü sitede çam terebentin yağı vardı(çam yağı değildi ama).sevgili arkadaşlar çam terebentin esansıyla yağının aynı olduğunu sanıyordum fakat her konuda olduğu gibi bu konnuda da beni ışıl ışıl aydınlattınız. şimdi ben çam terebentin yağı almak istiyorum ama bulamıyorum yok. sizler nereden temin ediyorsunuz? bu ebru eren'den mi alıcaksınız?
herkese fırça gibi saçlar diliyorum :)
Peri sanspasa sayesinde bende aksam siteden tentur siparisini vericem.Jollyede bitkisel sampuan kullanimiimus onun sayesindede ebru hanimla konusuyirum cam terebentiden cok bende cam yagini kullanmak istiyorum ve bitkisel sampuanni cunku dermarolleri yapip hemen dusa girdigim icin sampuanimin biykisel olmasi daha iyi olucaktir sls vs gibi en azindan kotu maddelerin olmamasi cok onemli cunku gizeneklerimiz acik oluo jolly memnun kalmis bence sende bir kinus derim ebru hanimla peri
Sanspasa ben 1 lik rollerimi kullaniyorum ama ne kadar igneli oldugunu nasil anliycam peki?
Canim ben bitkiseldagitim sitesinden tenturu siparis vericem orda cam yagida var istersen siparis verebilirsin ordan ama tenruru alicaksan bitkisel dagitimdan yagida ebru hanimdan temin edebilirsin jilly sayesinde suan kendisyle kinusuyorum bitkisel sampuanda alabilirsin istersen bir mail at kendsi cok yardimci oluyor
kızlar ben biraz once bitkisel dagıtımı aradim ve gorustum isirgan tenturu ile ilgili.beyefendi bunun sac icin yapilmadigini alerjik rahatsizliklar ve daha baska birsuru rahatsizlik saydi onlar icin kullaniliyor dedi.ama saciniza sakin kullanmayin sac icin degil dedi.bilginize arkadaslar...
kızlar ben biraz once bitkisel dagıtımı aradim ve gorustum isirgan tenturu ile ilgili.beyefendi bunun sac icin yapilmadigini alerjik rahatsizliklar ve daha baska birsuru rahatsizlik saydi onlar icin kullaniliyor dedi.ama saciniza sakin kullanmayin sac icin degil dedi.bilginize arkadaslar...
jollyrose ben rollersatıştan sipariş verdim bugün. kapıda kredi kartı imkanı var . 110 liraya 540 titanyum iğnlei canım. öpüyorum
jollyrose ben rollersatıştan sipariş verdim bugün. kapıda kredi kartı imkanı var . 110 liraya 540 titanyum iğnlei canım. öpüyorum