Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitkisel dagitimdan bende alacağım fakat ne içeriği ,ne de fiyat bilgisi yazıyor .
sevgili peri
tentür satan yer buldum
ama yurtdışı
sipariş verebiliyorsun istersen bi incele ''allbiz'' sitenin adı
bi de bu var ''Genos Saç Bakım Şampuan+Tentür''
''bitkiseldağıtım'' bunu da yeni gördüm buna mutlaka bak ısırgan tentürü, ısırgan suyu diye ayrı ayrı satıyor galiba bulduk
bide bu ısırgan otu tentürümü ki?
Sana güveniyoruz sanspasacığım :) o zaman ben bu siteden tentürü ve çam terebentin yağını ısmarlıyorum .Esans değil, yağını almam gerekiyorlar galiba :26:
Arkadaşlar sizde ısmarlayacaksınız değil mi :26: sanki bize bu tentürü 1 ay dayanmaz gibi geliyor :) ufacık bir şişesi var.
Bizde sana güvenip bu yola çıktık sanspasacığım .Umut ışığı oldun hepimizeçam terebentin yağı (esans olmaz)
ve ısırgan tentürü
çam terebentin yağına ben çok güveniyorum
peri de ısırgan tentüründe ısrarcı
bu durumda 2 sinide alıp en karlı çıkan siz oluyorsunuz
maritsa ben belimdeki saçlarıma omuzlarımın bıraz asagısına kadar kedtirdım ama banamsın demiyor kestirdikten il bır hafta dokulmem duruyor sonra yıne dewam her kestirdıgımde aynısı oluyor. bende sıparıs vericem sıteden ama tenturu bulamadım orda canım çok tesekkurler sanpsasa
çam terebentin yağı (esans olmaz)
ve ısırgan tentürü
çam terebentin yağına ben çok güveniyorum
peri de ısırgan tentüründe ısrarcı
bu durumda 2 sinide alıp en karlı çıkan siz oluyorsunuz
sanspasacim ısırgan tentürünü dermaroller ile birlikte nasil kullanacagiz lutfen bilgi verir misin?sacimizda ne kadar bekletecegiz?tenturu dermarollerdan sorami surecegiz?
şeker jolly
bu tentür konusunda hiç bilgim yok
bu konuyu peri gündeme getirdi o çok güveniyor
sanırım rollerden hemen sonra fıs fıs şişeye koyup uygulayacak
ben sadece çam terebentin yağı kullandım hala da öyle
canımcım geride çam terebentin ve çam yağı ile ilgili yazdigim yaziya goz attin mi?
dusuncen nedir?
göz atmak ne demek
sitesine bile girip inceledim
son derece güvenilir buldum her türlü desteği de esirgemeden veriyor
hatta peri için tentür yapar mı diye bile düşündüm