Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bitkisel dagitimdan bende alacağım fakat ne içeriği ,ne de fiyat bilgisi yazıyor .

maritsa ama bende ara sıra oluyor tamam çok dökuluyor elimi attıgımda rahat 10 15 tel geliyor ama bazen nadırde olsa elimi tek attıgımda tek seferde 40 tel kdar tahmınen bir seferde elimde kalıyor. erkek tıpı sac dokulmesı oldugu ıcın sanırım sac en kucuk seyden bile etkılenıyor malesef

sevgili peri

tentür satan yer buldum

ama yurtdışı

sipariş verebiliyorsun istersen bi incele ''allbiz'' sitenin adı

bi de bu var ''Genos Saç Bakım Şampuan+Tentür''

''bitkiseldağıtım'' bunu da yeni gördüm buna mutlaka bak ısırgan tentürü, ısırgan suyu diye ayrı ayrı satıyor galiba bulduk

Genos Saç Bakım Seti-(Şampuan Tentür Tonik) 3 Ürün Fiyatı 148 TL en ucuz ::: vitrinalisveris.com Alışverişin Adresi burdada var sanspasa =)

Naz saçlarimizi biraz kestirsek mi napsak ? Bitkisel dağıtıma uye olup baktım,15 tlymis .
Sanspasa ben Izmirde yaşıyorum ,çam terebentinın dogalini nasil bulcam :(

Son düzenleme:
Sana güveniyoruz sanspasacığım :) o zaman ben bu siteden tentürü ve çam terebentin yağını ısmarlıyorum .Esans değil, yağını almam gerekiyorlar galiba :26:

Arkadaşlar sizde ısmarlayacaksınız değil mi :26: sanki bize bu tentürü 1 ay dayanmaz gibi geliyor :) ufacık bir şişesi var.

Son düzenleme:
benimde muhteşem bir saç dökülmem vardır bir kere oturdum saydım 10 dk da 300 tel olmuştu zaten az saçlarım aktardım aldığım yağ karışımını kullanınca dökülme birazda olsa engelleniyor ama süreklilik istiyor.. dermaloga görüldüm oda eczanede satılan şampuan ve vitamin kapsülü bide dökülen yere sıkılan sprey verdi ama almadım. isteyen olursa isminin bulup söylerim şimdi hatırlamıyorum..

Sana güveniyoruz sanspasacığım :) o zaman ben bu siteden tentürü ve çam terebentin yağını ısmarlıyorum .Esans değil, yağını almam gerekiyorlar galiba :26:

Arkadaşlar sizde ısmarlayacaksınız değil mi :26: sanki bize bu tentürü 1 ay dayanmaz gibi geliyor :) ufacık bir şişesi var.

çam terebentin yağı (esans olmaz)

ve ısırgan tentürü

çam terebentin yağına ben çok güveniyorum

peri de ısırgan tentüründe ısrarcı

bu durumda 2 sinide alıp en karlı çıkan siz oluyorsunuz

maritsa ben belimdeki saçlarıma omuzlarımın bıraz asagısına kadar kedtirdım ama banamsın demiyor kestirdikten il bır hafta dokulmem duruyor sonra yıne dewam her kestirdıgımde aynısı oluyor. bende sıparıs vericem sıteden ama tenturu bulamadım orda canım çok tesekkurler sanpsasa

ve ısırgan tentürü

Bizde sana güvenip bu yola çıktık sanspasacığım .Umut ışığı oldun hepimize:16: .
Isırgan tentürü hakkında inanılmaz olumlu şeyler yazmışlar ,etkilenmemek mümkün değil .

maritsa ben belimdeki saçlarıma omuzlarımın bıraz asagısına kadar kedtirdım ama banamsın demiyor kestirdikten il bır hafta dokulmem duruyor sonra yıne dewam her kestirdıgımde aynısı oluyor. bende sıparıs vericem sıteden ama tenturu bulamadım orda canım çok tesekkurler sanpsasa

Hadi ya o zaman hiç kestirmeyelim .
Canım bak burada tentürü.
ISIRGAN TENTR DERMOTEN DSS

ve ısırgan tentürü

sanspasacim ısırgan tentürünü dermaroller ile birlikte nasil kullanacagiz lutfen bilgi verir misin?sacimizda ne kadar bekletecegiz?tenturu dermarollerdan sorami surecegiz?

maritsa jolly okumuşsundur mutlaka 1,5 ayda 1,5 mm rollerla yeni saçlarının çıktığını yazmış hem de daha önce hiç saçı olmayan yerlerden

aynı şey bende de oldu

yeterki şu işi doğru uygulamayı başarın

sık sık hatta her gün

8 senedir kel gezen adam şimdi saçlarımı uzatıcam diyor

siz mi başaramayacaksınız?

sıra sizde

sanspasacim ısırgan tentürünü dermaroller ile birlikte nasil kullanacagiz lutfen bilgi verir misin?sacimizda ne kadar bekletecegiz?tenturu dermarollerdan sorami surecegiz?

şeker jolly

bu tentür konusunda hiç bilgim yok

bu konuyu peri gündeme getirdi o çok güveniyor

sanırım rollerden hemen sonra fıs fıs şişeye koyup uygulayacak

ben sadece çam terebentin yağı kullandım hala da öyle

sanspasa kesinlikle inanıyorum ,her gün hatta derma roller yapmak için güne başlıyorum desem yeridir.

540 iğneli 1mm lik rollera geçtim artık ,gün aşırı uyguluyorum :56: bu akşam gene rollerimi yapacağım .

Kısa vade saç çıkacak diye de birşey yok ,belki 6 ay sonra çıkacaklar :31: hiç sorun değil ,eninde sonunda eski saçlarımıza kavuşacağız .Sayenizde ümitsiz günlerimi geride bıraktım .

Son düzenleme:
şeker jolly

bu tentür konusunda hiç bilgim yok

bu konuyu peri gündeme getirdi o çok güveniyor

sanırım rollerden hemen sonra fıs fıs şişeye koyup uygulayacak

ben sadece çam terebentin yağı kullandım hala da öyle

canımcım geride çam terebentin ve çam yağı ile ilgili yazdigim yaziya goz attin mi?

dusuncen nedir?

canımcım geride çam terebentin ve çam yağı ile ilgili yazdigim yaziya goz attin mi?

dusuncen nedir?

göz atmak ne demek

sitesine bile girip inceledim

son derece güvenilir buldum her türlü desteği de esirgemeden veriyor

hatta peri için tentür yapar mı diye bile düşündüm

göz atmak ne demek

sitesine bile girip inceledim

son derece güvenilir buldum her türlü desteği de esirgemeden veriyor

hatta peri için tentür yapar mı diye bile düşündüm

yok yani ben çam yagi mi cam terebentin mi hangisi daha faydali sence diye sordum canimcim?

zaten Ebru hanim dan ben alisveris yaptim.cok tatli bir bayan.ebru hanima gore cam yagi faydali olan.cam yagi sac cikartiyor.cam terebentinin faydasi yok diyor.bu arada ben gecen gun mesaj attim Ebru hanima.isirgan tenturu yapiyormusunuz diye.yapmadigini soyledi.

Back