sevgili peri
ben uzun yıllardır çam terebentin kullanırım ama sadece akdenizli gür saçlı kadın tavsiyesi işe yaradı mı çok yaradı
jolly bi uzmandan bilgi getirdi ki bu daha güvenilir oda çam yağının daha doğru olduğunu anlatıyor ki uzmandır bu durumda çam yağına dönüyoruz
sana haldır haldır çam terebentin arattım şimdi çam yağı diyorum benim elimde daha 1 şişe çam terebentin var çam yağını deneyeceğim ama olmazsa çam terebentinden zaten memnunum
bana bi uzaman bilgi vermedi ama akdenizde çoğu kadın çok gür saçlı ve hep çam terebentin kullanıyorlar çam yağını jollyden duydum hemen inceledim deniycem
sen de önce terebentini kullan sonra çam yağını 2 side zarar vermez sonra seçimi yaparsın şimdi bana iyi gelen sana yaramayabilir ama işte önerilen şeyler ilaç değil diye bu kadar rahatım
400 ml şampuana 30 ml lik şişedeki çam terebentin yağının yarısını koyuyorum şampuan koyu çay renginden sütlü kahveye dönüyor ve daha akıcı bi hal alıyor ama eskisinden daha çok köpürüyor
çam yağını da aynı şekilde uyguluycam
kızlar da senden biraz tentür bilgisi bekliyordu sen anlatınca sipariş verecekler konuyu gözden kaçırmışsın bi kısa bilgi bekliyorlar (naz-maritsa)
hoşçakal
canimcim mesajin geldi.oldu yani.zeki sey
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)