Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sevgili peri jolly de oku lütfen gözden kaçmasın

ben de sana teşekkür ederim neler öğrendim sayende

Pericim cok pahalı gg den alman daha mantıklı bence.orada da 540 iğneli var.
Kızlar benim cildim normale döndü ,korkulacak birsey yokmuş .

Peri şuan tek tek okuyamadım kısacası şuanda dökülmelerin nasıl? en son hala dökülmelerin vardı rollere hala devam mı?
şampuan ne kullanıyosun?
durdurmayı başarabildinmi?
gürleşme var mı?

bilgi veririsen sevinirim
sevgiler..

tr- lelli nerelerdeydin. emin ol defalarca aklıma geldin hatta geçenlerde yazdığın komik itirafları okudum gülme krizin girdim resmen. dökülmem şuan iyi. çok şükür inşallah tekrarlamaz. naturway sarımsaklı şamp kullanıyorum canım şuan içinde ampüller ve çam terbentin esansı(yağı bulamadım) var. inan gürleşme var mı diyemiyorum ama aynaya bakabiliyorum artık. bide zaten gürleşme için erken olduğunu düşünüyorum. sanırım benim rollerim 1. belkide 1.5 ay oldu. biraz geçsin hele saçım çıktı derim inşallah. öpüyorum

sevgili peri

ben şimdi siparişimi verdim

tvshop 540 iğne titanyum 99 tl

bu bana en uygunu geldi

170 e gerek yok bence de, nerdeyse 2 tane fiyatı

canım marka ne peki. çin malı olmasın diyorlar çoğu bilen. bendeki dts çin malıymış:((( iğnleri çok hızlı köreliyor yazıyor yorumlarda

allaım esmerletıo sanıdm yahu ööle bi yan etkisi yoktur demı kızlarr:50:
bide kaç iğneli olcak? ve kaç mm olcak yardımcı olurmusunuzzz:3:

teşekkürler canım. bide adamlar telde konuşurken resmen seceremi öğrenmeye çalıştılar. sanırım bireysel alıyorum diye bu kadar fiyat söylediler. bencede gg den almak daha mantıklı sanırım ama çin malı almayın yazıyor çoğu yerde. acaba çokmu incelşyotum ki????*

allaım esmerletıo sanıdm yahu ööle bi yan etkisi yoktur demı kızlarr:50:
bide kaç iğneli olcak? ve kaç mm olcak yardımcı olurmusunuzzz:3:

karamelize hoşgeldin aramıza. esmerletiyor evet. ama sebebi gözle görünmeyen kabuklar. sen onları sanki derinin rengi koyulaşmış gibi hissediyorsun asıl etki kabuklar dökülünce oluyorki( 2- 3 gün içinde) sen sonrasını gör. az öncede ayzdım arkadaşım bana ne yapıyorsun yüzüne parıl parılsın dedi:))))

teşekkürler canım. bide adamlar telde konuşurken resmen seceremi öğrenmeye çalıştılar. sanırım bireysel alıyorum diye bu kadar fiyat söylediler. bencede gg den almak daha mantıklı sanırım ama çin malı almayın yazıyor çoğu yerde. acaba çokmu incelşyotum ki????*

Adamlar çoşmuşlar ,verdikleri fiyat çok uçuk .

Canım ben senin yerinde olsam bunu alırım .Yakın zamanda bende bundan alabilirim Ayyyy bağımlısı mı oldum ne:1:

540 DNS LED DERMA ROLLER - Cosmodeep / Güzellik Cihazları ve Dermaroller

Karamel tatlım neresi için kullanmak istiyorsun ,ona göre arkadaşlar birşey önersin ?

canım marka ne peki. çin malı olmasın diyorlar çoğu bilen. bendeki dts çin malıymış:((( iğnleri çok hızlı köreliyor yazıyor yorumlarda

Bu Ürün TvShop Firmasının Orijinallik Garantisi Altında Olup Ambalaj Üzerinde Taklit Edilemez Hologram Bulunmaktadır. Ayrıca paket içeriğinde sadece orijinal ürünlerde bulunan kullanım sonrası temizlik ve dezenfekte işlemi için 2 adet alkollü mendil bulunmaktadır. Satışı gerçekleştirilmekte olan MT Roller Marka Derma Roller Ürünümüz Türkiye'deki ISO 13485, CE ve TÜV Belgeli Olup Aynı Zamanda Amerikan Sağlık Kuruluşu FDA Onaylı Tek Üründür. Yaptığınız Alışverişlerde Mağdur Olmamak İçin Mutlak Suretle Ürünün Orijinalliği Hakkında Bilgi Edininiz ve Emin Olunuz. Orijinallik Hologramı Hakkında Daha Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

böyle yazıyor ne diyim işte peri bana güvenilir geldi

zaten nerden anlıycaz çin mi orjinal mi

ben bunu sevdim işte bilemiyorum önceki de 15 tl di hiç bi şey olmadı

Arkadaşlar neden bu kadar çin mi ,orjinal mi diye kafaya yoruyorsunuz anlamıyorum.
Hepsinin işlevi aynı ha çin olmuş ,ha orjinal ne fark eder. Bu arada önceden ben de sizin gibi düşünüyordum ,ama artık pek takılmıyorum .

Bu roller zımbırtısının babası Dr.Rollerdir. Benim ilk kullandığım alet yani.İlla ki orjinal ürün kullanacağım diyorsanız, gidip ondan alın .

Son düzenleme:
Ya çin mali falan zararli falan diyonce aklima takildi vallahi ben rollersatissitesi die bir site var ordan 99 liraya aldim be kadar orjinal ne kadar sahte bilemiyorum ama umarim zarari olmaz. tR_lelli sonunda yazabildin wallahi:) perinin dedigi gibi hep aklimdaydin naptin die dsunup duruyordum hep belkide dokulmen bitti ondan yazmiosundur die bile dusundum tekrar hosgeldin;) senin dikulmen nasil hala cok dewam ediomu ?PERİ bu arada cam terabentn yagini burda bulabilirsem gonderiyim istersen yardimim olsun isterim? Hem bende alicam ama sampuanin icinemi katiyosun onu sampuanin icinde bozulmuomu bide yag sonucta gozenekleri kapamaz mi? İsirgan otunada alir almaz hemen basliycam cogu yerde birsuru yorum okudum hatta tanidigim birinin yakini yasli bir teyzenin saci kalmamis nerdeyse kadin gozumle gordum isirgan suyunu kullndiktan sonra resmen saclari cikti sahit oldum dedi. MARİTSA sanspasa ve peri onlar en buyuk umutlarimiz biz onlar sayesinde ve inanarak iyi olucaz sabredicez hersey guzel olucak hepimiz ucin tum cate arayanlar icin sizleriii cok seviyorum iyki varsiniz

Kalkar kalkmaz canım sıkıldı yine elimi attim bir suru sac ara sira boyle oluor alimi sacima atiyorum rahat 40 tel ellerimde kalio bazen bunu yasiorum sizdede bazen boyle oluyur mu bu durumu yasadinizmi hic?

kızlar ekstradan çam terebentin yağı yok benim bildiğim. sanspasa kullandığının üstünde yağ yazıyor mu bilmiyorum ama yağ da esans da aynı diye biliyorum ben çam terebentinde. bişi farketmiyo yani. yine de araştırın tabi ama ben öyle biliyorum.

valla çok sevindim. darısı hepimize olsun inşallah. tentürdiyot iyotlu tentür. adındanda anlaşılacğı gibi içinde 80 lik alkol var bilidğim. ayrıca belirgin antiseptik. alkolün damar genişleyici ve çözücü özelliği de var aynı zamöada. bi de tahriş ediyor( yani bir nevi o bölgede roller benzeri tahribat yaparak kanlanmayı ve büyüme faktörlerinin o bölgeye gelmesini sağlıyor). bu açıdan etkinliği var zaten. bzaen karışım yapılırken saç için içine alkol koyduran dr lar da var. ısırganı tentürlü kullanmak o yüzden bana çok mantıklı geliyor. ama valla net kazan ben kepçe oldum . sonuç fiyasko. bulan olursa yda yapıldığı yeri bilen belki yardımcı olabilir bize. iyadu dişardan sürmek beim gibi haşimatolu biri için mantıklı gelmiyor zira biliyorsun fazlası toksik. ben sabırla rollere destek sağlayacak ısırgan tentürü bulmaya çalışacağım bakalım hayırlsı olsun.
öpüyorum seni. tekrardan iyiki vasrın. seninle muhabbet inanılmaz rahatlatıyor beni. ayrıca bilgilendiriyorda....:)))

sevgili peri1;

en son tiroid ile ilgili konustugumuzda bana annenin ve ablanin hasimato oldugunu,senin hasimato oldugunu soylememistin.dun gece hasimatom var diye okuyunca sasirdim.kac senedir hasimatosun?dogum sonrasi filan mi oldu?ya da genetik mi?hasi atoda saidokuyor biliyorsun aslinda antikorlar dokuyor.yani senin sac dokulmenin hasimato ile ilgisi var mi?ya da erkek tipi sac dokulmesi vardi sende,buerkek tipi. dokulmehasimatodan sonra veya hasimatodan dolayimi oldu?bende hasimatoyum ve merak ettim,detaylica anlatirsan sevinirim ve bilgi sahibi olurum.

birde su camterebentin ile ilgili size biraz bilgi vermek istiyorum.

Çam yağının çam terebentin yağından farkı:

Arkadaşlar Çam Yağı ve çam terebentin yağı hep birbiriyle karıştırılıyor,aslında ikisi farklı şeylerdir.
İkiside çam ağacından elde edilir fakat,Çam terebentin çam ağacının gövdesinden süzülen sarı bala benzeyen özden elde edilir,Çam Yağı ise Çam ağcının dikenli yapraklarından elde edilir.

Benim tavsiyem; saça asıl faydalı olan Çam Yağıdır.

Bunun konu üstüne birçok soru aldım ve burda açıklama gereği duydum.
Çam yağını edinmek isteyen arkadaşlar bana e-mail aracılığıyla ulaşabilirler

Sağlık dolu günler dileğimle...
Herbalist Ebru EREN

bilginiz olsun istedim.bu bayan dunya tatlisi bir bayan.iyilik melegi bir kadin.kendisiyle uzun uzun yazismistim.kendisi bitkisel urunler yapiyor almanyada egitim almis.benim bir rahatsizligimi yaptigi karismlarla gecirdi.blogunu bir inceleyin derim.

kızlar ekstradan çam terebentin yağı yok benim bildiğim. sanspasa kullandığının üstünde yağ yazıyor mu bilmiyorum ama yağ da esans da aynı diye biliyorum ben çam terebentinde. bişi farketmiyo yani. yine de araştırın tabi ama ben öyle biliyorum.

elimde şu an 2 side var

esans yazan elinizde yağ hissi bırakmıyor ve uçucu bi şey

yağ olan da resmen z.yağ gibi ve uçucu değil

torosların eteğinden aldığım için çok eminim 2 si farklı farklı şeyler

Kalkar kalkmaz canım sıkıldı yine elimi attim bir suru sac ara sira boyle oluor alimi sacima atiyorum rahat 40 tel ellerimde kalio bazen bunu yasiorum sizdede bazen boyle oluyur mu bu durumu yasadinizmi hic?

Canim benim elimi her attigimda en az o kadar geliyor :5: yataktan saç toplamaktan da sikildim.
Bence ikimizin saçları geçen sene boya işlerinden sonra öldü ve su an beslenemiyor :( dökülmesini bir miktar buna bağlıyorum.

Son düzenleme:
bazı ürünler ne yazık ki doğudan batıya geldikçe doğallıktan uzaklaşıyorlar

bursadan aldığım dükkanda bu esans ben yağ istiyorum dediğimde adam bana aynı şey dedi

adana ve mersin de aylarca dağlarda ot toplayan insanlar var ve çok meşhur dükkanlar var

esansta sadece aroması ekleniyor parfüm gibi

adı üstünde esans

esansın anlamı kokulu ve uçucu sıvı demek üstelik kimyasal yollardan geçerek elde edilir

arkadaşlar ısrarcıyım çünkü eminim

bulmakta zorlanabilirsiniz bunu anlarım ama aynı şey değiller

1 senedir dökülmem devam ediyor tutam tutam saçlar bırakıyorum banyoya her defasında:5: bende testlerimi yaptırdım hiç bir sorun yok nedeni olmadan dökülme işte :14: benimde saçlarım gürdü şimdi fare kuyruğu kadar saçım var daha iyi hastanelere gitmek istiyorum doğal şampuanlara başladım ama bir işe yaramıyor :43:eğer 1 sene daha devam ederse bende saçsız kalıcam

sevgili peri

tentür satan yer buldum

ama yurtdışı

sipariş verebiliyorsun istersen bi incele ''allbiz'' sitenin adı

bi de bu var ''Genos Saç Bakım Şampuan+Tentür''

''bitkiseldağıtım'' bunu da yeni gördüm buna mutlaka bak ısırgan tentürü, ısırgan suyu diye ayrı ayrı satıyor galiba bulduk

Back