Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
size önerdiğim gibi bi arkadaşımın eşine de önermiştim

34 yaşında ve sadece ense ve kulak üstünde saçı kalmış bi erkek ti yani keldi

saç ektirmeye gitmiş ama pc de resim çıkarıp böyle olacaksın dediklerinde saç ektirmekten tamamen vazgeçmiş bi erkek ti

bu sabah neşeyle kahveye gelmek istediler ve gözlerime inanamadım

asker traşı olmuş gibi kısacık 1 cm ya var ya yok ama tüm kel kalan yerlerden kirpi gibi saç fışkırmış hem sık hem kalın telli sabah sabah şaka gibiydi yaklaşık 7-8 yıldır keldi bu arkadaş

kerastase şampuan kullanmış gene içine çam terebentin koymuş ama dr arkadaşı roller uyguladıktan sonra tentürdiyot sürmesini istemiş her gece uygulamış 2 ay 10 gün toplam süre, bu kadar

tentürdiyotun da saç çıkmasında önemli bi etkisi varmış dr öyle demiş ben de bi aralar denemiştim ama jöle sürmüş gibi sertleşiyor diye bırakmıştım

bi ara büyük köpeğimin bacağında 5 cm çapında hep aynı bacağını otururken kullandığı eklem üzerinde tüyleri dökülmüştü ve ben orayı ara ara tendürdiyotla silerdim aynı şey onda da olmuştu ben de bu sebeple sürmüştüm saçıma bir daha da aynı yer hiç dökülmedi yalnız ben çok kısa bi süre denedim

dr bi de sarımsağı 2 ye kes rollerdan sonra kafanda bastırarak gezdir demiş bunu bir kez deneyebilmiş canı çok yanmış

bayram çocukları gibiydi elleri saçından bir saniye ayrılmadı uzatacakmış :) uzatıp at kuyruğu yapacakmış :)

1,5 mm roller kullandı

sıra sizde kızlar

peri bu arada aklıma hemen senin şu tentür olayı geldi acaba sadece isim benzerliğimi yoksa yapılış biçimi olarak (hani konsantre gibi) bu tip hazırlanan ürünler tentür adı altında mı toplanıyor

çünkü bi çok şeyin tentürü var

neyse işte durum bundan ibaret kelliği bi türlü içine sindiremeyen bi arkadaşın zaferi oldu ben de bi akşam yemeği kazandım:)

hoşçakalın

saç ektirmeye gitmiş ama pc de resim çıkarıp böyle olacaksın dediklerinde saç ektirmekten tamamen vazgeçmiş bi erkek ti

asker traşı olmuş gibi kısacık 1 cm ya var ya yok ama tüm kel kalan yerlerden kirpi gibi saç fışkırmış hem sık hem kalın telli sabah sabah şaka gibiydi yaklaşık 7-8 yıldır keldi bu arkadaş

kerastase şampuan kullanmış gene içine çam terebentin koymuş ama dr arkadaşı roller uyguladıktan sonra tentürdiyot sürmesini istemiş her gece uygulamış 2 ay 10 gün toplam süre, bu kadar

tentürdiyotun da saç çıkmasında önemli bi etkisi varmış dr öyle demiş ben de bi aralar denemiştim ama jöle sürmüş gibi sertleşiyor diye bırakmıştım

bi ara büyük köpeğimin bacağında 5 cm çapında hep aynı bacağını otururken kullandığı eklem üzerinde tüyleri dökülmüştü ve ben orayı ara ara tendürdiyotla silerdim aynı şey onda da olmuştu ben de bu sebeple sürmüştüm saçıma bir daha da aynı yer hiç dökülmedi yalnız ben çok kısa bi süre denedim

dr bi de sarımsağı 2 ye kes rollerdan sonra kafanda bastırarak gezdir demiş bunu bir kez deneyebilmiş canı çok yanmış

bayram çocukları gibiydi elleri saçından bir saniye ayrılmadı uzatacakmış :) uzatıp at kuyruğu yapacakmış :)

1,5 mm roller kullandı

sıra sizde kızlar

peri bu arada aklıma hemen senin şu tentür olayı geldi acaba sadece isim benzerliğimi yoksa yapılış biçimi olarak (hani konsantre gibi) bu tip hazırlanan ürünler tentür adı altında mı toplanıyor

neyse işte durum bundan ibaret kelliği bi türlü içine sindiremeyen bi arkadaşın zaferi oldu ben de bi akşam yemeği kazandım:)

hoşçakalın

merhabaaaaaa,
daha önceki konunuza da yazmıştım orada görmediniz sanırım tekrar yazmak istiyorum:

mesajınız çok hoşuma gitti.ben de aynı dertten muzdaribim maalesef:/ yaklaşık 2 aydır 5 ayrı yağı (çam,tatlı badem,sarımsak,biberiye,ısırgan tohumu) karıştırıp belli aralıklarla saçlarıma uyguluyorum.market şampuanları kullanmayı bıraktım (içerisinde paraben,sülfat türevleri vs olan) bu sürede saç dökülmem durdu ve yanlarda açılan yerlerden minik minik tüylerin çıkmaya başladığını fark ettim ve çok mutlu oldum gerçekten:)
sizin bahsettiğiniz yöntemi de kullanmayı düşünüyorum.dermaroller ilk kez duyduğum birşey, nete baktım fakat bir sürü çeşit çıktı.siz tam olarak hangisini kullandınız, marka vs öğrenebilir miyim?

merhabaaaaaa,
daha önceki konunuza da yazmıştım orada görmediniz sanırım tekrar yazmak istiyorum:

mesajınız çok hoşuma gitti.ben de aynı dertten muzdaribim maalesef:/ yaklaşık 2 aydır 5 ayrı yağı (çam,tatlı badem,sarımsak,biberiye,ısırgan tohumu) karıştırıp belli aralıklarla saçlarıma uyguluyorum.market şampuanları kullanmayı bıraktım (içerisinde paraben,sülfat türevleri vs olan) bu sürede saç dökülmem durdu ve yanlarda açılan yerlerden minik minik tüylerin çıkmaya başladığını fark ettim ve çok mutlu oldum gerçekten:)
sizin bahsettiğiniz yöntemi de kullanmayı düşünüyorum.dermaroller ilk kez duyduğum birşey, nete baktım fakat bir sürü çeşit çıktı.siz tam olarak hangisini kullandınız, marka vs öğrenebilir miyim?

merhaba size de

mutlaka görmemişimdir çünkü hiç bi soruyu cevapsız bırakamama hali oluştu ben de:)

ben 1 yıl önce dr roller marka olandan aldım tesadüf eseri 5 dk içinde kampanyası sona erecek bi durumdu hepsi burda yada gitti gidiyordu unuttum 15+15 tl ye 2 tane aldım:)

her geçen gün bi sürü marka çıkıyor ben de doğal olarak bi marka öneremiyorum ama ben de ki sarı saplı olan 1 yıldır başına bi şey gelmedi sağlıklı bi şekilde devam ediyorum

tvshop ta uygun fiyata ve 540 iğneli var bana mantıklı geliyor benim iğne sayım 192 bu arada, titanyum iğneli olması 540 iğne olması tercih sebebi

umarım doğru tercih yapabilirsin

hoşçakal bol şans...

merhaba size de

mutlaka görmemişimdir çünkü hiç bi soruyu cevapsız bırakamama hali oluştu ben de:)

ben 1 yıl önce dr roller marka olandan aldım tesadüf eseri 5 dk içinde kampanyası sona erecek bi durumdu hepsi burda yada gitti gidiyordu unuttum 15+15 tl ye 2 tane aldım:)

her geçen gün bi sürü marka çıkıyor ben de doğal olarak bi marka öneremiyorum ama ben de ki sarı saplı olan 1 yıldır başına bi şey gelmedi sağlıklı bi şekilde devam ediyorum

tvshop ta uygun fiyata ve 540 iğneli var bana mantıklı geliyor benim iğne sayım 192 bu arada, titanyum iğneli olması 540 iğne olması tercih sebebi

hoşçakal bol şans...

pekii çokk teşekkür ederim ben de en kısa zamanda deneyeceğim inşaallah :)
iyi günler dilerim...

merhaba size de

sanspasacım sen hayatımda tanıdığım en tatlı insansın.iyi ki kadınlar kulübüne üye olmuşsun.

seni cok seviyorum.seninle yuzyuze tanismayi cok isterim.antalya'ya cok sık geliyorum.

benim her alnımın iki tarafida dogustan sacsizdi walla su anda oralarda birsuru sac cikti:-)

sanspasacım sen hayatımda tanıdığım en tatlı insansın.iyi ki kadınlar kulübüne üye olmuşsun.

seni cok seviyorum.seninle yuzyuze tanismayi cok isterim.antalya'ya cok sık geliyorum.

benim her alnımın iki tarafida dogustan sacsizdi walla su anda oralarda birsuru sac cikti:-)

sevgili jolly !!!

ben de bu kız nerelerde diyordum :)

bu çok sevindirici canım benim ne güzel bu gün 2. müjdem bu oldu

ben de seni çok seviyorum ben de hiç saç görmediğim yerlerde saç sahibi oldum bu çok iyi geliyor

tanışmak güzel olmaz mı hem de çok güzel olur

bebeğe ve kendine iyi bak

öpüyorum kocaman hoşçakal şeker anne

Son düzenleme:

sevgili jolly !!!

ben de bu kız nerelerde diyordum :)

bu çok sevindirici canım benim ne güzel bu gün 2. müjdem bu oldu

ben de seni çok seviyorum ben de hiç saç görmediğim yerlerde saç sahibi oldum bu çok iyi geliyor

tanışmak güzel olmaz mı hem de çok güzel olur

bebeğe ve kendine iyi bak

öpüyorum kocaman hoşçakal şeker anne

canim benim

senin facebook veya msn adresin var mi?

ben de yok bu dediklerin ama eşim de var

bana da bi tane alıp sana özelden bildiriyim ya da eşiminkini veririm

hiç anlamadığım işler yaşlılık diyelim:) en kısa zaman da bilgilendiricem seni

öpüyorum

sen bu dermaroller'ı keşfetmişsin ya hayatta yaşlanmazsın canım benim:-)

tamam ben senden haber bekliyorum o halde:-)

ben de seni çok öpüyorum:-)

sevgili jolly ne kadar süre ile uyguladın rollerı? ve ne kadar sürede çıktı saçların ?

sevgili betibeti;

sanspasa buraya bu mesajı ilk yazdığı günroller siparisimi verdim ertesi gun geldi ve basladim.gerilerdeki mesajlara bakarsan gorebilirsin.simdi tam olarak ne kadar sure gecti bilmiyorum kafamdan atmak istemedim.ama 2 ay ve daha fazla olabilir.

jolly kullanmaya başlayalı 2 ay olmadı

ben üye olalı daha 2 ay olmadı :)

en fazla 1,5 aydır kullanıyordur tahminen söylemiş zaten

o bile ne kadar kısa sürede başarılı olduğunun farkında değil

bu hepiniz için çok güzel bi haber kimse belki benim gibi 5-6 ay beklemeyecek

tek şart en az gün aşırı kullanın hiç aksatmayın hiç umutsuzluğa kapılmayın doğru uygulayın saçınız kısacık değilse lütfen en az 1 mm roller alın

ben 1,5 mm tavsiye ediyorum o da ayrı

hoşçakalın bol şans

Peri şuan tek tek okuyamadım kısacası şuanda dökülmelerin nasıl? en son hala dökülmelerin vardı rollere hala devam mı?
şampuan ne kullanıyosun?
durdurmayı başarabildinmi?
gürleşme var mı?

bilgi veririsen sevinirim
sevgiler..

Kizlar demin yüzüme ve boyunuma uyguladim .sanki yüzüm esmerledi .kizardigi icin mi bana oyle geliyor ki .ne zaman geçer ki ,neler yapmalıyım?cvp bekliyorum sizden .

Son düzenleme:
Peri tatlım fiyatları nasıl ki :26: sitesinde yazmıyor .
Kızlar ben bu elimdeki 0.5 liği göz altlarım için kullansam olur mu ?

Naz tatlım duş başlığı ,bizimkisi ile aynı o yönden şühpen olmasın :50: tek farkı seninkisi biraz tuzlu olması .Aman boşver tatlım ya işe yararsın da ...
Bu arada ben 2-3 güne bir ısırgan suyunu ,15 güne bir de ampul karışımını kullanmayı düşünüyorum.
Bu ikiside saçıma bir aralar iyi gelmişti .

bugün fiyat geldi maille. 170 bana çok pahalı geldi?????? değermi sizce??????????????

sevgili peri

kaşıntın konusunda tedirgindim ama artık geçmiş olması çok güzel bi haber

ama sen gene de çam terebentin yağı bulmaya çalış çok memnun kalacaksın

tentür olayına gelince hazır satılmıyor ama nasıl yapıldığını tarif ediyorlar buralardan faydalanabilirsin ''kadıncamekan'' diye bi sayfada anlatılmış örneğin buraya bakabilirsin ama ben hiç kullanmadım

eğer yüzünde roller uygulaması yapıyorsan lancome visionnaire kremi şiddetle tavsiye ediyorum

en az roller kadar memnun kalacaksın

öpüyorum hoşçakal

canım çam terebentin yağı arayışım halen devam ediyor. ilk bulduğum yerden alacağım. tentürün yapılışını ezberledim nerdeyse fakat benim ısırganı bulmam imkansız. hem ısırgan olacak hem kökü olacak çünkü.:(((((( satan bir yer bulsam yada yaptırabileceğim bir yer valla atlayacam. ama yok bakalım hayırlısı: rolleri yüzümede kullanmaya başladım. evde sürüsüne bereket dünya kadar antiaging krem var onlar . hatta günlük değişimli kullanıyorum. dün iş arkadaşlarımdan biri senin yüzün parladı ne yaptın yüzüne diye sordu. :)))) doğal güzellik diye geçiştirdim ama. iki kez roller yapmıştım sanırım onun etkisi. bu arada kaş aramdaki kırışıklıklarım azalmaya başladı. darısı yeni çıkan saçlarıma. sana bollllllca duacıyım canım. bu arada nuredermden ardılar ve mail attılar. sitedeki o rollere 170 tl dediler. ne dersin ne yapayım sence???? öpüyorum. kendine iyi bak. Rabbim hepizin de seninde kalbine göre versin. iyiki varsın....

1,5 mm roller kullandı

sıra sizde kızlar

hoşçakalın

valla çok sevindim. darısı hepimize olsun inşallah. tentürdiyot iyotlu tentür. adındanda anlaşılacğı gibi içinde 80 lik alkol var bilidğim. ayrıca belirgin antiseptik. alkolün damar genişleyici ve çözücü özelliği de var aynı zamöada. bi de tahriş ediyor( yani bir nevi o bölgede roller benzeri tahribat yaparak kanlanmayı ve büyüme faktörlerinin o bölgeye gelmesini sağlıyor). bu açıdan etkinliği var zaten. bzaen karışım yapılırken saç için içine alkol koyduran dr lar da var. ısırganı tentürlü kullanmak o yüzden bana çok mantıklı geliyor. ama valla net kazan ben kepçe oldum . sonuç fiyasko. bulan olursa yda yapıldığı yeri bilen belki yardımcı olabilir bize. iyadu dişardan sürmek beim gibi haşimatolu biri için mantıklı gelmiyor zira biliyorsun fazlası toksik. ben sabırla rollere destek sağlayacak ısırgan tentürü bulmaya çalışacağım bakalım hayırlsı olsun.
öpüyorum seni. tekrardan iyiki vasrın. seninle muhabbet inanılmaz rahatlatıyor beni. ayrıca bilgilendiriyorda....:)))

sevgili peri

ben şimdi siparişimi verdim

tvshop 540 iğne titanyum 99 tl

bu bana en uygunu geldi

170 e gerek yok bence de, nerdeyse 2 tane fiyatı

Back