Peri şuan tek tek okuyamadım kısacası şuanda dökülmelerin nasıl? en son hala dökülmelerin vardı rollere hala devam mı?
şampuan ne kullanıyosun?
durdurmayı başarabildinmi?
gürleşme var mı?
bilgi veririsen sevinirim
sevgiler..
sevgili peri
ben şimdi siparişimi verdim
tvshop 540 iğne titanyum 99 tl
bu bana en uygunu geldi
170 e gerek yok bence de, nerdeyse 2 tane fiyatı
Pericim cok pahalı gg den alman daha mantıklı bence.orada da 540 iğneli var.
Kızlar benim cildim normale döndü ,korkulacak birsey yokmuş .
Pericim cok pahalı gg den alman daha mantıklı bence.orada da 540 iğneli var.
Kızlar benim cildim normale döndü ,korkulacak birsey yokmuş .
sevgili peri
ben şimdi siparişimi verdim
tvshop 540 iğne titanyum 99 tl
bu bana en uygunu geldi
170 e gerek yok bence de, nerdeyse 2 tane fiyatı
allaım esmerletıo sanıdm yahu ööle bi yan etkisi yoktur demı kızlarr
bide kaç iğneli olcak? ve kaç mm olcak yardımcı olurmusunuzzz
teşekkürler canım. bide adamlar telde konuşurken resmen seceremi öğrenmeye çalıştılar. sanırım bireysel alıyorum diye bu kadar fiyat söylediler. bencede gg den almak daha mantıklı sanırım ama çin malı almayın yazıyor çoğu yerde. acaba çokmu incelşyotum ki????*
canım marka ne peki. çin malı olmasın diyorlar çoğu bilen. bendeki dts çin malıymış(( iğnleri çok hızlı köreliyor yazıyor yorumlarda
valla çok sevindim. darısı hepimize olsun inşallah. tentürdiyot iyotlu tentür. adındanda anlaşılacğı gibi içinde 80 lik alkol var bilidğim. ayrıca belirgin antiseptik. alkolün damar genişleyici ve çözücü özelliği de var aynı zamöada. bi de tahriş ediyor( yani bir nevi o bölgede roller benzeri tahribat yaparak kanlanmayı ve büyüme faktörlerinin o bölgeye gelmesini sağlıyor). bu açıdan etkinliği var zaten. bzaen karışım yapılırken saç için içine alkol koyduran dr lar da var. ısırganı tentürlü kullanmak o yüzden bana çok mantıklı geliyor. ama valla net kazan ben kepçe oldum . sonuç fiyasko. bulan olursa yda yapıldığı yeri bilen belki yardımcı olabilir bize. iyadu dişardan sürmek beim gibi haşimatolu biri için mantıklı gelmiyor zira biliyorsun fazlası toksik. ben sabırla rollere destek sağlayacak ısırgan tentürü bulmaya çalışacağım bakalım hayırlsı olsun.
öpüyorum seni. tekrardan iyiki vasrın. seninle muhabbet inanılmaz rahatlatıyor beni. ayrıca bilgilendiriyorda....:)))
kızlar ekstradan çam terebentin yağı yok benim bildiğim. sanspasa kullandığının üstünde yağ yazıyor mu bilmiyorum ama yağ da esans da aynı diye biliyorum ben çam terebentinde. bişi farketmiyo yani. yine de araştırın tabi ama ben öyle biliyorum.
Kalkar kalkmaz canım sıkıldı yine elimi attim bir suru sac ara sira boyle oluor alimi sacima atiyorum rahat 40 tel ellerimde kalio bazen bunu yasiorum sizdede bazen boyle oluyur mu bu durumu yasadinizmi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?