Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen sene yaptirmistim hepsini ,bu hafta tekrardan bir batıracam canim.
Kızlar bu rolleri alkole batirdiktan sonra ,suya mi tutup saça uyguluyorsunuz ?
Dus basliğıni esime aldirmistim peri ama yanlis almis kirec onleyici dus basligiymis filtreli dus basligi farkli oluyormus ama bulamadim cogu yere sordum bugun siz nerden aldiniz internette organikeczane diye site var ordan siparis verdim aksam . 1 lik roller elime gecti bugun bir an once dus basliginada kullanirim diye seviniyodum artik bir kac gune elime gecer dus basligim. Sen hairexi aradinmi bir haber varmi? Bu arada senin acilmalarin on taraftaydi dier yerdeki saclarin ne durumda azlarmİ? Ya benm ole biseyki her yerden dokuluyor saclarimi acik birakamiyorum her yerden esit sekilde dokuluo boyle giderse her yerden acilicak suan heryerden esit sekilde az saclarim
sanspasacığım bende hiç öyle etkiler olmadısaç diplerime pek giremediği için herhalde. Sadece biraz kaşıntı ,acı oluştu
o da öyle fazla değil .
Çok doğru söylüyorsun ,şu an bile vakit kaybediyorum .Bu kadar kararsız kalmamın nedenide ürün çeşitliğinden kaynaklı .Yok titanyumuş ,yok dns miş bir sürü marka var .Neyse 540 iğneliden ısmarlıyorum şimdiyoksa daha da uzayacak bu iş.
Pek genç sayılmam aslında 30'a dayandık artık .
İyi ki varsınız kızlarçevremdeki kimseye derdimi anlatamıyorum ,sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana .Benim dedem ve amcam kel
onlar gibi olmaktan çok korkuyorum .
Ya kızlar benim de aşırı dökülmeye başladı yeni başlamadı hatta bayadır dökülüyo kafamda saç kalmadı ya eskiden o kadar gürdü ki bıkardım şimdi saç kalmadıuzamıyoda dogru dürüst tahlil yaptırmam mı gerekir hangi dr bölüm tahlil yapıyor bunun için nasıl yapılıyor bide
![]()
canım benim . sen babanı ve dedini kafana takma . bayanlarda anne ve teyze kelliği babadan daha önemli . olsa bile sen olmayacaksın. bu arada geçenlerde sanspasanın verdiği roller sitesinde bişey dikkatimi çekti. noroderm? di sanırım. adamların 540 iğneli rolerinin iğne kalınlığı diğer rollerlerden daha az. dolayıs ile ağrı daha az. iyileşme daha hızlı. benim rolleri uygularken resmen gözümden yaş geliyor . daha az acısa hiç fena olmaz yani. sanspasacığım acaba ne dersin. ince iğne ve daha keskin iğne daha mantıklı olurmu. 1080? titreşim? derken bide ince iğnler çıktı. seni çok yoruyorum biliyorum. ama sanırım sende bağımlılık yapan bişeyler var.:))))) onayını almadan bişey yapamıyorum çünkü. seni seviyorum
göz yaşı ben de de oluyor gerçi benim iğnem baya tombikmiş sayende öğrendim 1,5 mm de olunca üstüne ben de hart hart bastırınca ağlaya ağlaya yapıyorum şimdi kızlar hemen atlar
öyle acıdan ağlama değil hani kaş bıyık alırken göz sulanırya onu kastediyorum:)
yani iğne ince olunca acı çok azalıyor az acıda aynı yerden daha sık geçebiliriz daha sık delik daha çok saç olur mu? bu soruya sen cevap bulmalısın bence :)
ince iğne ama uzun iğne süper olur diyorum ama gene mantıkla cevap veriyorum biliyorsun:)
ben de bağımlıyım size bakalım sonumuz ne olacak :)
öpüyorum hoşçakalın
canım benim . sen babanı ve dedini kafana takma . bayanlarda anne ve teyze kelliği babadan daha önemli . olsa bile sen olmayacaksın. bu arada geçenlerde sanspasanın verdiği roller sitesinde bişey dikkatimi çekti. noroderm? di sanırım. adamların 540 iğneli rolerinin iğne kalınlığı diğer rollerlerden daha az. dolayıs ile ağrı daha az. iyileşme daha hızlı. benim rolleri uygularken resmen gözümden yaş geliyor . daha az acısa hiç fena olmaz yani. sanspasacığım acaba ne dersin. ince iğne ve daha keskin iğne daha mantıklı olurmu. 1080? titreşim? derken bide ince iğnler çıktı. seni çok yoruyorum biliyorum. ama sanırım sende bağımlılık yapan bişeyler var.:))))) onayını almadan bişey yapamıyorum çünkü. seni seviyorum
Canım ben gg den 540 iğneli olandan ısmarladım ,acaba bu senin bahsettiğinden mi ?
Kızlar bugun 0.5 liği dediğiniz gibi bastıra bastıra yaptımanladım ki bugüne kadar hiç adam akıllı yapmamışım
iğnelerin çatur çutur girdiğini hissettim
Bu aleti icaat edeni de ,sizi de çok seviyorum .
Artık inanıyorum saçlarımızın eskisi gibi olacağına ,düşünce gücü de çok önemli kızlar .
Yalnız ben halen arkadaki saçlarıma tam olarak yapamıyorumkollum yetişmiyor ,inanın .
Manuel Derma Roller DTS Genosys | Nurederm Kozmetik | Dermokozmetik Cilt Bakımı | Dermatolog ve Estetisyen Ürünleri söylediğim buydu. ben sitelerine mesaj attım. sipariş için cevapm bekliyorum. arkadaki saçlarına .0.5 liğin değme ihtimali yok zaten canım. 1 lik gelsin bak nasıl yapıyosun.:)))
Teşekkürler canım yaptırıcam mecbur anneme söyledim dr'dan randevu alıcak :s kan testi mi yapıyorlar acaba korkuyorumda dr hastane işlerinden .S pff ya
doa ve thalia diye doğal şampuanlar varmış hiç duymuşmuydunuz![]()
Marritsa 0.5 lik rollerle bosa zaman harcamisiz 1 lik rollerin eline gecince bunu daha iyi anliycaksin bende 0.5 likle arka tarafimi hic yapamiodum ama simdi 1 lik rollerimle rahatlikla uapabiliyorum ve derine gercek anlamda battigibi hissediceksin ignelerin insallah bizede iyi gelicek. PERİ bu arada linkteki riller guzel biseye benziyo umarim bundan dahada memnun kalirsin. Benim dus basligim yarina elimde ikucak keske bende bundan siparis verseydim insallah benim aldigimda kaliteli bir urundur. Sen sampuan sarimsakli mi kullaniosun hala icine yaglari katiomusun hala? Bu arada cogu kisiden suydum forumlardada okudum ısırgan otu suyunu hic saca uygulayip denedinmi forumdada herkes iyi geldigibi soyluyor deneyen varmi ? Birde serum yada sprey de kullanmak istiorum sacima yariycak yan etkisi olmayan guzel kaliteli bir urun kullaniyim diorum karar veremesim kerastatenin serumlari var icinde aminexilde var aminexil sac dokulmesini onledigi kanitlanmis bir durum acaba yararmi kararsiz kaldim
Peri tatlım fiyatları nasıl ki :26: sitesinde yazmıyor .
Kızlar ben bu elimdeki 0.5 liği göz altlarım için kullansam olur mu ?
Naz tatlım duş başlığı ,bizimkisi ile aynı o yönden şühpen olmasıntek farkı seninkisi biraz tuzlu olması .Aman boşver tatlım ya işe yararsın da ...
Bu arada ben 2-3 güne bir ısırgan suyunu ,15 güne bir de ampul karışımını kullanmayı düşünüyorum.
Bu ikiside saçıma bir aralar iyi gelmişti .