Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
selam kızlar ben dermarolleri günaşırı yapıyorum,bana 0,5 lik iyi geliyor...
bu aralar saçlarımı takmıyorum ,elimden geleni yapıyorum sonuçta...
öpüyorum hepinizi....

sanspasacığım bende hiç öyle etkiler olmadı :( saç diplerime pek giremediği için herhalde. Sadece biraz kaşıntı ,acı oluştu :50: o da öyle fazla değil .

Çok doğru söylüyorsun ,şu an bile vakit kaybediyorum .Bu kadar kararsız kalmamın nedenide ürün çeşitliğinden kaynaklı .Yok titanyumuş ,yok dns miş bir sürü marka var .Neyse 540 iğneliden ısmarlıyorum şimdi :50: yoksa daha da uzayacak bu iş.

Pek genç sayılmam aslında 30'a dayandık artık .

İyi ki varsınız kızlar :16: çevremdeki kimseye derdimi anlatamıyorum ,sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana .Benim dedem ve amcam kel :50: onlar gibi olmaktan çok korkuyorum .

Son düzenleme:
Ya kızlar benim de aşırı dökülmeye başladı yeni başlamadı hatta bayadır dökülüyo kafamda saç kalmadı ya eskiden o kadar gürdü ki bıkardım şimdi saç kalmadı :( uzamıyoda dogru dürüst tahlil yaptırmam mı gerekir hangi dr bölüm tahlil yapıyor bunun için nasıl yapılıyor bide :50:

Dus basliğıni esime aldirmistim peri ama yanlis almis kirec onleyici dus basligiymis filtreli dus basligi farkli oluyormus ama bulamadim cogu yere sordum bugun siz nerden aldiniz internette organikeczane diye site var ordan siparis verdim aksam . 1 lik roller elime gecti bugun bir an once dus basliginada kullanirim diye seviniyodum artik bir kac gune elime gecer dus basligim. Sen hairexi aradinmi bir haber varmi? Bu arada senin acilmalarin on taraftaydi dier yerdeki saclarin ne durumda azlarmİ? Ya benm ole biseyki her yerden dokuluyor saclarimi acik birakamiyorum her yerden esit sekilde dokuluo boyle giderse her yerden acilicak suan heryerden esit sekilde az saclarim

BMB Su Arıtma Ürünler: Arıtmalı Spa Masaj Özellikli Duş Başlığı burası benim aldığım yer naz. hairexi aramam gerek fakat aramadım. benim dökülmem dxe heryerden di fakat açılma ön kısımlarda başlamıştı. şimdilerde belkide artık bir umudum olduğundan aynalara daha rahat bakabiliyorum. sonrasını düşünme lütfen dökülme böyle devam etmeyecek. düzelecek. eski haliene geri gelecek. biran önce duş başlığı ve rollere başla... sevgiler

sanspasacığım bende hiç öyle etkiler olmadı :( saç diplerime pek giremediği için herhalde. Sadece biraz kaşıntı ,acı oluştu :50: o da öyle fazla değil .

Çok doğru söylüyorsun ,şu an bile vakit kaybediyorum .Bu kadar kararsız kalmamın nedenide ürün çeşitliğinden kaynaklı .Yok titanyumuş ,yok dns miş bir sürü marka var .Neyse 540 iğneliden ısmarlıyorum şimdi :50: yoksa daha da uzayacak bu iş.

Pek genç sayılmam aslında 30'a dayandık artık .

İyi ki varsınız kızlar :16: çevremdeki kimseye derdimi anlatamıyorum ,sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana .Benim dedem ve amcam kel :50: onlar gibi olmaktan çok korkuyorum .

canım benim . sen babanı ve dedini kafana takma . bayanlarda anne ve teyze kelliği babadan daha önemli . olsa bile sen olmayacaksın. bu arada geçenlerde sanspasanın verdiği roller sitesinde bişey dikkatimi çekti. noroderm? di sanırım. adamların 540 iğneli rolerinin iğne kalınlığı diğer rollerlerden daha az. dolayıs ile ağrı daha az. iyileşme daha hızlı. benim rolleri uygularken resmen gözümden yaş geliyor . daha az acısa hiç fena olmaz yani. sanspasacığım acaba ne dersin. ince iğne ve daha keskin iğne daha mantıklı olurmu. 1080? titreşim? derken bide ince iğnler çıktı. seni çok yoruyorum biliyorum. ama sanırım sende bağımlılık yapan bişeyler var.:))))) onayını almadan bişey yapamıyorum çünkü. seni seviyorum

Ya kızlar benim de aşırı dökülmeye başladı yeni başlamadı hatta bayadır dökülüyo kafamda saç kalmadı ya eskiden o kadar gürdü ki bıkardım şimdi saç kalmadı :( uzamıyoda dogru dürüst tahlil yaptırmam mı gerekir hangi dr bölüm tahlil yapıyor bunun için nasıl yapılıyor bide :50:

mutlaka tahlil yaptır. dermatoloji uzmanına görün . ihmal etme. eğer dökülmeye sebep olan sorunun varsa, zaten o düzeldiğinde herşey normale gelir. boşuna üzmüşolsun kendini. eğer tahlillerin normal se o zaman tekrar iştişare yaparız. merak etme.

canım benim . sen babanı ve dedini kafana takma . bayanlarda anne ve teyze kelliği babadan daha önemli . olsa bile sen olmayacaksın. bu arada geçenlerde sanspasanın verdiği roller sitesinde bişey dikkatimi çekti. noroderm? di sanırım. adamların 540 iğneli rolerinin iğne kalınlığı diğer rollerlerden daha az. dolayıs ile ağrı daha az. iyileşme daha hızlı. benim rolleri uygularken resmen gözümden yaş geliyor . daha az acısa hiç fena olmaz yani. sanspasacığım acaba ne dersin. ince iğne ve daha keskin iğne daha mantıklı olurmu. 1080? titreşim? derken bide ince iğnler çıktı. seni çok yoruyorum biliyorum. ama sanırım sende bağımlılık yapan bişeyler var.:))))) onayını almadan bişey yapamıyorum çünkü. seni seviyorum

göz yaşı ben de de oluyor gerçi benim iğnem baya tombikmiş sayende öğrendim 1,5 mm de olunca üstüne ben de hart hart bastırınca ağlaya ağlaya yapıyorum şimdi kızlar hemen atlar

öyle acıdan ağlama değil hani kaş bıyık alırken göz sulanırya onu kastediyorum:)

yani iğne ince olunca acı çok azalıyor az acıda aynı yerden daha sık geçebiliriz daha sık delik daha çok saç olur mu? bu soruya sen cevap bulmalısın bence :)

ince iğne ama uzun iğne süper olur diyorum ama gene mantıkla cevap veriyorum biliyorsun:)

ben de bağımlıyım size bakalım sonumuz ne olacak :)

öpüyorum hoşçakalın

göz yaşı ben de de oluyor gerçi benim iğnem baya tombikmiş sayende öğrendim 1,5 mm de olunca üstüne ben de hart hart bastırınca ağlaya ağlaya yapıyorum şimdi kızlar hemen atlar

öyle acıdan ağlama değil hani kaş bıyık alırken göz sulanırya onu kastediyorum:)

yani iğne ince olunca acı çok azalıyor az acıda aynı yerden daha sık geçebiliriz daha sık delik daha çok saç olur mu? bu soruya sen cevap bulmalısın bence :)

ince iğne ama uzun iğne süper olur diyorum ama gene mantıkla cevap veriyorum biliyorsun:)

ben de bağımlıyım size bakalım sonumuz ne olacak :)

öpüyorum hoşçakalın

evet benimdeaklımdan 1.5 ince iğne geçiyor du. çok teşekkür ederim. öpüyorummm

Canım ben gg den 540 iğneli olandan ısmarladım ,acaba bu senin bahsettiğinden mi ?

Kızlar bugun 0.5 liği dediğiniz gibi bastıra bastıra yaptım :56: anladım ki bugüne kadar hiç adam akıllı yapmamışım :50: iğnelerin çatur çutur girdiğini hissettim :56: Bu aleti icaat edeni de ,sizi de çok seviyorum .

Artık inanıyorum saçlarımızın eskisi gibi olacağına ,düşünce gücü de çok önemli kızlar .

Yalnız ben halen arkadaki saçlarıma tam olarak yapamıyorum :1: kollum yetişmiyor ,inanın .

Son düzenleme:
Teşekkürler canım yaptırıcam mecbur anneme söyledim dr'dan randevu alıcak :s kan testi mi yapıyorlar acaba korkuyorumda dr hastane işlerinden .S pff ya

Canım ben gg den 540 iğneli olandan ısmarladım ,acaba bu senin bahsettiğinden mi ?

Kızlar bugun 0.5 liği dediğiniz gibi bastıra bastıra yaptım :56: anladım ki bugüne kadar hiç adam akıllı yapmamışım :50: iğnelerin çatur çutur girdiğini hissettim :56: Bu aleti icaat edeni de ,sizi de çok seviyorum .

Artık inanıyorum saçlarımızın eskisi gibi olacağına ,düşünce gücü de çok önemli kızlar .

Yalnız ben halen arkadaki saçlarıma tam olarak yapamıyorum :1: kollum yetişmiyor ,inanın .

Manuel Derma Roller DTS Genosys | Nurederm Kozmetik | Dermokozmetik Cilt Bakımı | Dermatolog ve Estetisyen Ürünleri söylediğim buydu. ben sitelerine mesaj attım. sipariş için cevapm bekliyorum. arkadaki saçlarına .0.5 liğin değme ihtimali yok zaten canım. 1 lik gelsin bak nasıl yapıyosun.:)))

doa ve thalia diye doğal şampuanlar varmış hiç duymuşmuydunuz:17:

doa kullandım ben. hatta halen evde var. ama benim dökülmeme iyi gelmedi. bide saçım sönük gösterdi. sitede bir çok arkadaş çok memnun kalmış ama istersen bir bak. bu arada benim saçım yağlı ince telli. belki buda etkilidir. öptüm.

Marritsa 0.5 lik rollerle bosa zaman harcamisiz 1 lik rollerin eline gecince bunu daha iyi anliycaksin bende 0.5 likle arka tarafimi hic yapamiodum ama simdi 1 lik rollerimle rahatlikla uapabiliyorum ve derine gercek anlamda battigibi hissediceksin ignelerin insallah bizede iyi gelicek. PERİ bu arada linkteki riller guzel biseye benziyo umarim bundan dahada memnun kalirsin. Benim dus basligim yarina elimde ikucak keske bende bundan siparis verseydim insallah benim aldigimda kaliteli bir urundur. Sen sampuan sarimsakli mi kullaniosun hala icine yaglari katiomusun hala? Bu arada cogu kisiden suydum forumlardada okudum ısırgan otu suyunu hic saca uygulayip denedinmi forumdada herkes iyi geldigibi soyluyor deneyen varmi ? Birde serum yada sprey de kullanmak istiorum sacima yariycak yan etkisi olmayan guzel kaliteli bir urun kullaniyim diorum karar veremesim kerastatenin serumlari var icinde aminexilde var aminexil sac dokulmesini onledigi kanitlanmis bir durum acaba yararmi kararsiz kaldim

Peri tatlım fiyatları nasıl ki :26: sitesinde yazmıyor .
Kızlar ben bu elimdeki 0.5 liği göz altlarım için kullansam olur mu ?

Naz tatlım duş başlığı ,bizimkisi ile aynı o yönden şühpen olmasın :50: tek farkı seninkisi biraz tuzlu olması .Aman boşver tatlım ya işe yararsın da ...
Bu arada ben 2-3 güne bir ısırgan suyunu ,15 güne bir de ampul karışımını kullanmayı düşünüyorum.
Bu ikiside saçıma bir aralar iyi gelmişti .

Marritsa 0.5 lik rollerle bosa zaman harcamisiz 1 lik rollerin eline gecince bunu daha iyi anliycaksin bende 0.5 likle arka tarafimi hic yapamiodum ama simdi 1 lik rollerimle rahatlikla uapabiliyorum ve derine gercek anlamda battigibi hissediceksin ignelerin insallah bizede iyi gelicek. PERİ bu arada linkteki riller guzel biseye benziyo umarim bundan dahada memnun kalirsin. Benim dus basligim yarina elimde ikucak keske bende bundan siparis verseydim insallah benim aldigimda kaliteli bir urundur. Sen sampuan sarimsakli mi kullaniosun hala icine yaglari katiomusun hala? Bu arada cogu kisiden suydum forumlardada okudum ısırgan otu suyunu hic saca uygulayip denedinmi forumdada herkes iyi geldigibi soyluyor deneyen varmi ? Birde serum yada sprey de kullanmak istiorum sacima yariycak yan etkisi olmayan guzel kaliteli bir urun kullaniyim diorum karar veremesim kerastatenin serumlari var icinde aminexilde var aminexil sac dokulmesini onledigi kanitlanmis bir durum acaba yararmi kararsiz kaldim

canım adamlara mail attım eğer fiyatı çok uçuk söylemezlerse sipariş etmeyi düşünüyorum doğrusu. bakalım hayırlısı. ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum halen otacının naturwayini. içine ampüller ve son olarakta çam terebentin esansı (yağını bulamadım) koydum. çam terebentinden sonra kaşıntım kayboldu. işin gerçeği ben bir süredir ısırgan tentürü arayışı içindeyim. inanılmaz iyi sonuçlar var. rollerle birlikte fazla mal(saç) göz çıkarmaz hesabı kullanmak istiyorum. ama ne aktarlarda nede nette satan bir yere rastlamadım. ısırgan suyu aktarlarda vasr benim bildiğim. senin kasteddiğin öz suyumu yoksa kaynatarak olanmı. ben kaynatarak olanı dnedim(ısrarcı olmamakla birlikte sanırım 15 gün kadar) bende işe yaramadı. ama daha önce denemediysen dene bir derim. zira bu suyun gözenek kapatmak gibi bir ihtimali yok malum. diğerlerine gelince ben piyasada aklına gelebilecek özelliklede bilimsel destekli tüm ürünleri kullandım. bunun içinde amineksilde var(vichyninkini). bende işe yaramadı. benim tavsiyem aynı anda çok sayıda ürün kullanma. malum benim dökülmem kullandıklarımın tamamnını kestikten sonra azalmaya başladı......selamlar sevgiler.

Peri tatlım fiyatları nasıl ki :26: sitesinde yazmıyor .
Kızlar ben bu elimdeki 0.5 liği göz altlarım için kullansam olur mu ?

Naz tatlım duş başlığı ,bizimkisi ile aynı o yönden şühpen olmasın :50: tek farkı seninkisi biraz tuzlu olması .Aman boşver tatlım ya işe yararsın da ...
Bu arada ben 2-3 güne bir ısırgan suyunu ,15 güne bir de ampul karışımını kullanmayı düşünüyorum.
Bu ikiside saçıma bir aralar iyi gelmişti .

canım fiyatını bende bilmiyorum. o yüzden adamlara mail attım zaten. telden aradım ama sanırım bayramdan dolayı kapalıydı. gelsin haber veririm canım. 0. 5lik olan göz altı için uygun değil. zira göz altının derisi diğer deriden hem daha ince hemde kanlanması yüzeyel. dolayısi ile uygulama sonrası morluklar ve iz olma ihtimali var. ama diğer bölgelere rahatlıkla uygulayabilirsin bence. alın yanak, burun kanadı, boyun vs gibi. ısırga suyundan naz da bahsetmiş. su olayını biraz açarsan sevinirim canım. ben daha önce kuru ısırganı kaynatıp durulama suyu olarak kullandım işe yaramadı bende. ama az süre kullandım tabi belkide ondan işe yaramadı bilmiyorum. ama tentür için halen uğraşıyorum. bilen yada bulan varsa satıldığı yeri söylerse çokkkkk sevinirm.

sevgili peri

kaşıntın konusunda tedirgindim ama artık geçmiş olması çok güzel bi haber

ama sen gene de çam terebentin yağı bulmaya çalış çok memnun kalacaksın

tentür olayına gelince hazır satılmıyor ama nasıl yapıldığını tarif ediyorlar buralardan faydalanabilirsin ''kadıncamekan'' diye bi sayfada anlatılmış örneğin buraya bakabilirsin ama ben hiç kullanmadım

eğer yüzünde roller uygulaması yapıyorsan lancome visionnaire kremi şiddetle tavsiye ediyorum

en az roller kadar memnun kalacaksın

öpüyorum hoşçakal

Back