İki gündür bana birsey oldu yine negatif dusunmeye basladim cok dokuldugu icin oldu heraldeiyki varsin peri senin konusman bile iyi geliyor en azindan beni anlayan birileri var diyorum ne esim ne ailem ne arkadslarim cevremdeki kimse anlamiyor beni cunku herkez cok takintilisin cok takiyorsun diyor dinlemiyolar bile beni burda sizinle konusmak bile bana iyi geliyor. Biliyorum hatta forumda okumustumda sari kantaron hapini doktorumla konusucam randevu aliyim birakmak istedigimi ve bu sari kantorunu kullanmak istedigimi soyluycem artik antidepresan killanmak istemiyorum sacima zarar vericek herseyden uzak durmaya calisyorum sac kurutma makinasiyla bile kurtmuyorum tararken bile nerdeyse taragi hissetmiorum bile bazen umutlarim tukeniio cok kotu oluorum tukeniorum insallah hersey guzel olur bugunleri geride birakiriz
canım benim sakın umutlarım tükendi deme. ne kendine ne de bize. umut yoksa çözümde yok. zaman zaman inişler olabilir ama mutlaka bu inişlerin çıkışları da olacak bunu unutma. hormonal bir sorunun yok. başka sağlık sorunun yok. tedavi için yapmamız gereken şeyi bulduk. geriye sadece sabır kaldı. tedaviye başladıktan sonra en erken cevabı almak bile 3 haftayı buluyor. hemen düzelmedi diye stres yapma kendine. elbet bu günler geirde kalacakkkkkkk. duş başlığnı aldınmı . bak burda birisi daha duş başlığı ile dökülmede azalma olduğunu yazmış. geciktirmeden al bence. bide rollerini etkili yap bak göreceksin herşey yoluna girecek. burda yazışıyor olam bile bizim için bir çeşit tedavi ben hep öyle gördüm. iyiki varsınız hepiniz. sanspasa hakkaten benim ümitlerimin bittiği noktada çıktı karşıma. bu bile bir işaret bence. sende kendine iyileşeceğine inandır. tedavide bir adım at. her şey umutla ve inaçla başlar unutma. seni hepimiz çokkk seviyoruzzz ve hep birlikte bu işin içinden çıkacağızz..