Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
İki gündür bana birsey oldu yine negatif dusunmeye basladim cok dokuldugu icin oldu heralde :( iyki varsin peri senin konusman bile iyi geliyor en azindan beni anlayan birileri var diyorum ne esim ne ailem ne arkadslarim cevremdeki kimse anlamiyor beni cunku herkez cok takintilisin cok takiyorsun diyor dinlemiyolar bile beni burda sizinle konusmak bile bana iyi geliyor. Biliyorum hatta forumda okumustumda sari kantaron hapini doktorumla konusucam randevu aliyim birakmak istedigimi ve bu sari kantorunu kullanmak istedigimi soyluycem artik antidepresan killanmak istemiyorum sacima zarar vericek herseyden uzak durmaya calisyorum sac kurutma makinasiyla bile kurtmuyorum tararken bile nerdeyse taragi hissetmiorum bile bazen umutlarim tukeniio cok kotu oluorum tukeniorum insallah hersey guzel olur bugunleri geride birakiriz

canım benim sakın umutlarım tükendi deme. ne kendine ne de bize. umut yoksa çözümde yok. zaman zaman inişler olabilir ama mutlaka bu inişlerin çıkışları da olacak bunu unutma. hormonal bir sorunun yok. başka sağlık sorunun yok. tedavi için yapmamız gereken şeyi bulduk. geriye sadece sabır kaldı. tedaviye başladıktan sonra en erken cevabı almak bile 3 haftayı buluyor. hemen düzelmedi diye stres yapma kendine. elbet bu günler geirde kalacakkkkkkk. duş başlığnı aldınmı . bak burda birisi daha duş başlığı ile dökülmede azalma olduğunu yazmış. geciktirmeden al bence. bide rollerini etkili yap bak göreceksin herşey yoluna girecek. burda yazışıyor olam bile bizim için bir çeşit tedavi ben hep öyle gördüm. iyiki varsınız hepiniz. sanspasa hakkaten benim ümitlerimin bittiği noktada çıktı karşıma. bu bile bir işaret bence. sende kendine iyileşeceğine inandır. tedavide bir adım at. her şey umutla ve inaçla başlar unutma. seni hepimiz çokkk seviyoruzzz ve hep birlikte bu işin içinden çıkacağızz..

selam,
10 günlük tatile çıktığım için rolerimi sipariş edememiştim. Ama sizi takibe (umutla ) devam ediyorum.Bir mesajda 1080 iğneli rolleri gördüm. İnternette 1080 iğneli ye rastladım ama titreşimli bulamadım.(Hem titreşimli hem 1080 iğneli diye arattığım halde bulamadım).Açıkcası bebeğim olduğu için çok da bakamıyorum.Eve dönmeye bir kaç gün kalana kadar vaktim var.En doğru olanı bulmaya çalışıyorum. Sizin bahsettiğiniz gg deydi sanırım. GG de tam olarak ne yazıp aratmalıyım ?

sevigili jullian;
gg de 1080 iğneli vucut için, bi de titreşimli ve lazerli(yada ışıklı) roller reklamık vardı. yani ikisi aynı alette değil. bende henüz karar veremedim. sanspasadan yardım istedim. tireşimin de avantajı var 1080 iğneliğinde. titreşimli olan çelikti sanırım. o açıdan biraz geri durudm ben ama acaba sanspasanında dediği gibi daha derinlere ve bizim ulaşamadışmız yerlere de ulaşırmı? 1080 iğne olanda daha kısa sürede ve daha çok delik aöma sansımız olur. bilemiyorum halen ne yapsakki? birlikte düşünelim..

sevgili peri

senin de bu sayfanın tıbbı yüzü olman süper oluyor

hep insanların birbirlerine verecek bi çok faydalı şeyi olduğuna inanırım insanın her türlüsünü de işte bu yüzden severim hiç okuma yazma bilmeyen bi kadın bile bazen ne çok şey öğretir...

sayfa çok sağlıklı ilerliyor sadece gençler biraz sabırsız

bi sihirli değnek istiyorlar aslında ellerinde var ama masallarda olduğu gibi dokunuverince olsun istemek gerçek hayata uygun değil

ekilen bi tohumu bile sabırla beklemek gerekiyor güzelce ekip gereken her şey yapılınca ne mucize bi biçimde dönüyor bize bire bin veriyor

Gene dökülüyor ,hep dökülüyor :5: nasıl moralimi yüksek tutmalıyım ki ,saçlarım oluk oluk dökülürken .:5:
İşin ilginç yanı geçen seneden beri saçlarım uzamıyor :5: toplasanız 5-6 cm fln uzamıştır.

Gene dökülüyor ,hep dökülüyor :5: nasıl moralimi yüksek tutmalıyım ki ,saçlarım oluk oluk dökülürken .:5:
İşin ilginç yanı geçen seneden beri saçlarım uzamıyor :5: toplasanız 5-6 cm fln uzamıştır.

Evet ayni durumlari yasamisiz maritsa malesef moralimizi biraz olsun yuksek tutmaliyiz biliyorum saclarini gorunce engel ilaniosun kendine oluk oluk benimde halen dokuluo saclarim malesef :( daha bugun basliycam dus basligina biraz olsun faydasi olmus demistin dus basliginin yinemi eskiye dondu:S bende yarin psikyatriye gidiyorum randevumu aldim ilaci birakmak istedigimi soyliycem durumumu anlaticam sclarimin dokulmesine biraz bile negatif etki olucak herseyden uzak durmak istiyorum biraz sabir bak sanspasa ve peri arkadaslarimiza yillarca ugrasmislar ve sonunda yuzleri gulmus bu dertten kurtulmuslar bizde ericez Allahin izniyle muradimiza arkadasim

canım benim sakın umutlarım tükendi deme. ne kendine ne de bize. umut yoksa çözümde yok. zaman zaman inişler olabilir ama mutlaka bu inişlerin çıkışları da olacak bunu unutma. hormonal bir sorunun yok. başka sağlık sorunun yok. tedavi için yapmamız gereken şeyi bulduk. geriye sadece sabır kaldı. tedaviye başladıktan sonra en erken cevabı almak bile 3 haftayı buluyor. hemen düzelmedi diye stres yapma kendine. elbet bu günler geirde kalacakkkkkkk. duş başlığnı aldınmı . bak burda birisi daha duş başlığı ile dökülmede azalma olduğunu yazmış. geciktirmeden al bence. bide rollerini etkili yap bak göreceksin herşey yoluna girecek. burda yazışıyor olam bile bizim için bir çeşit tedavi ben hep öyle gördüm. iyiki varsınız hepiniz. sanspasa hakkaten benim ümitlerimin bittiği noktada çıktı karşıma. bu bile bir işaret bence. sende kendine iyileşeceğine inandır. tedavide bir adım at. her şey umutla ve inaçla başlar unutma. seni hepimiz çokkk seviyoruzzz ve hep birlikte bu işin içinden çıkacağızz..
. Seni o kadar cok seviyorum ki seni gormesemde tanimasamda cok seviyorum bana umut veriyosun her forumdaki cevabini okuyunca tebessum ediyorum bana inancli olmam gerektigini ogretiyosun sen iyki varsin seni tanimiyorum ama yerin cok baska cevremdeki insanlarin vermedigi morali bana tanimadigim bir insan veriyo ne garip:) bugun kullanmaya basliycam dus basligimi peri insallah guzel olucak bizim icinde hersey sabirla bekliyorum İYKİ tanimisim seni diyorum sen herseyde daha iyi geliyosun bana tesekkur ederim peri dua ediyorum Allahim bidaha bunu sana yastmasin diye

sevgili peri

senin de bu sayfanın tıbbı yüzü olman süper oluyor

hep insanların birbirlerine verecek bi çok faydalı şeyi olduğuna inanırım insanın her türlüsünü de işte bu yüzden severim hiç okuma yazma bilmeyen bi kadın bile bazen ne çok şey öğretir...

sayfa çok sağlıklı ilerliyor sadece gençler biraz sabırsız

bi sihirli değnek istiyorlar aslında ellerinde var ama masallarda olduğu gibi dokunuverince olsun istemek gerçek hayata uygun değil

ekilen bi tohumu bile sabırla beklemek gerekiyor güzelce ekip gereken her şey yapılınca ne mucize bi biçimde dönüyor bize bire bin veriyor

Dogru soyluyosun sanspasa hemen oluversin istiyoruz en kotu hastaliklar bile sabirla umutla zamanla yeniliyor sabirla inancla beklemeliyiz inanmaliyiz bir gun bizimde sizin gibi yuzmuzun gulucegine sanada cok tesekkur edrim sende iyki varsin sanspasa bu sorunu coktan atlatmis biri olarak hala forumlari okuyup bize yardim etmeye calisiyosun. Bazen saclarimi gorunce umudum tukenir gibi oluyo ama sonra sizlerin yazdiklarina tekrar umutlarim yeseriyo ve iyki varlar diyorum :)

Evet ayni durumlari yasamisiz maritsa malesef moralimizi biraz olsun yuksek tutmaliyiz biliyorum saclarini gorunce engel ilaniosun kendine oluk oluk benimde halen dokuluo saclarim malesef :( daha bugun basliycam dus basligina biraz olsun faydasi olmus demistin dus basliginin yinemi eskiye dondu:S bende yarin psikyatriye gidiyorum randevumu aldim ilaci birakmak istedigimi soyliycem durumumu anlaticam sclarimin dokulmesine biraz bile negatif etki olucak herseyden uzak durmak istiyorum biraz sabir bak sanspasa ve peri arkadaslarimiza yillarca ugrasmislar ve sonunda yuzleri gulmus bu dertten kurtulmuslar bizde ericez Allahin izniyle muradimiza arkadasim

Eskiye döndü ne yazik ki :50: Bence de doktoruna bir görün ,ilaç yerine bitkisel karışmlar kullanabilirsin .Ben asla tavsiye etmiyorum antidepresan ilaçlarını. Sen 1'lik dr roller aldın mı canım :26: rolleri kaç güne bir kullanıyorsun ?

Herkesin eski sağlıklı saçlarına kavuşması için, dua ediyorum .

Son düzenleme:

maritsa, eğer saçların uzamıyorsa mutlaka tahlil yaptırman gerek. daha önce okumşsundur belki ama ben yinede tekrar etmek istiyorum. demir, demir bağlama, depo demiri(ferritin), vit b 12, folat çinko ve tsh baktırmalısın. eğer mümkünse bakırda baktır lütfen. eğer adet düzensiliği, tüylenme, sivilcelenme kilo artışı gibi şikayetlerinde varsa bunlara ilavaten adetliyken hormon tahlilide baktırman gerek unutma. herşey normalse
o zaman azıcık sabır ve istikrarla düzelecek merak etme saçların. inşallahhhhhh...

. Seni o kadar cok seviyorum ki seni gormesemde tanimasamda cok seviyorum bana umut veriyosun her forumdaki cevabini okuyunca tebessum ediyorum bana inancli olmam gerektigini ogretiyosun sen iyki varsin seni tanimiyorum ama yerin cok baska cevremdeki insanlarin vermedigi morali bana tanimadigim bir insan veriyo ne garip:) bugun kullanmaya basliycam dus basligimi peri insallah guzel olucak bizim icinde hersey sabirla bekliyorum İYKİ tanimisim seni diyorum sen herseyde daha iyi geliyosun bana tesekkur ederim peri dua ediyorum Allahim bidaha bunu sana yastmasin diye

canım benim. inanki aynı şeyleri hissediyoruz birbirimize karşı. hep birlikte elele aşacağız tüm bunları. Rabbim eski günlerimize geri döndersin bizi. bu günlerimizi de aratmasın hiç. ben de zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum aslında. ama bu artık çok kısa sürüyor. formda okuyruz herkes bir şekilde derman bulmuş derdine. sende derman bulacaksın emin ol. sanspasa bize derman gibi gelecek inşallah. ben aynaya bakamaz hale gelmiştim. banyo sonrası bile düşün. çok şükür artık daha rahatım. ümidim var siz varsınız ve herşey daha güzel olacak. çünkü inancım var. elimizden geleni yapalım ve inanalım. inşallah gerisini Rabbim bize verecek. seni ve sanspasayı çok ama çok seviyorum. en kısa zamanda şifa bulman umuduyla. bu arada duş başlığı bende 1 haftada etki etmeye başlamıştı. haftaya inşallah güzel yorumunu bekliyorum .

ya valla anlamadım ben duş başlığını aldım bi hafta olucak bu aralar benim de arttı dökülme. benim hiç bi zaman 200 300 tel dökülmedi. zaten o kadar dökülse allah muhafaza saç kalmaz. 30 40 tane dökülüyodu şu aralar 70 80 oldu. kan tahlili yaptırıcam tekrardan. zaten benim sorunum döküldüğü kadar saç çıkmadığından saçlarımın azalması. yan taraflarımda açılma var baya.saç çıkıyor ama bi türlü çoğalmıyo saçlarm. bıktım artık valla bende ya.

Son düzenleme:
maritsa, eğer saçların uzamıyorsa mutlaka tahlil yaptırman gerek. daha önce okumşsundur belki ama ben yinede tekrar etmek istiyorum. demir, demir bağlama, depo demiri(ferritin), vit b 12, folat çinko ve tsh baktırmalısın. eğer mümkünse bakırda baktır lütfen. eğer adet düzensiliği, tüylenme, sivilcelenme kilo artışı gibi şikayetlerinde varsa bunlara ilavaten adetliyken hormon tahlilide baktırman gerek unutma. herşey normalse
o zaman azıcık sabır ve istikrarla düzelecek merak etme saçların. inşallahhhhhh...

Geçen sene yaptirmistim hepsini ,bu hafta tekrardan bir batıracam canim.

Kızlar bu rolleri alkole batirdiktan sonra ,suya mi tutup saça uyguluyorsunuz ?

Son düzenleme:
Eskiye döndü ne yazik ki :50: Bence de doktoruna bir görün ,ilaç yerine bitkisel karışmlar kullanabilirsin .Ben asla tavsiye etmiyorum antidepresan ilaçlarını. Sen 1'lik dr roller aldın mı canım :26: rolleri kaç güne bir kullanıyorsun ?

Herkesin eski sağlıklı saçlarına kavuşması için, dua ediyorum .
. Senin günlük kaç tel dökülüyodur 150 yi buluyomudur canım benim geçiyodur bile suan. Cok dokuluyo yine 3 gundur malesef 4 5 ay sinra her yerden acilir bu saclar boyle giderse:S canum ben 1 lik rollerimi aldim bugun elime gecti 0.5 lik gercekten derime degmiyormus bule 1 lik rollerimi deneyince bugun daha iyi anladim hemen 1 lik roller al bence zaman kaybetmeden.sen dus basligini nerden almistim maritsa

canım benim. inanki aynı şeyleri hissediyoruz birbirimize karşı. hep birlikte elele aşacağız tüm bunları. Rabbim eski günlerimize geri döndersin bizi. bu günlerimizi de aratmasın hiç. ben de zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum aslında. ama bu artık çok kısa sürüyor. formda okuyruz herkes bir şekilde derman bulmuş derdine. sende derman bulacaksın emin ol. sanspasa bize derman gibi gelecek inşallah. ben aynaya bakamaz hale gelmiştim. banyo sonrası bile düşün. çok şükür artık daha rahatım. ümidim var siz varsınız ve herşey daha güzel olacak. çünkü inancım var. elimizden geleni yapalım ve inanalım. inşallah gerisini Rabbim bize verecek. seni ve sanspasayı çok ama çok seviyorum. en kısa zamanda şifa bulman umuduyla. bu arada duş başlığı bende 1 haftada etki etmeye başlamıştı. haftaya inşallah güzel yorumunu bekliyorum .

Dus basliğıni esime aldirmistim peri ama yanlis almis kirec onleyici dus basligiymis filtreli dus basligi farkli oluyormus ama bulamadim cogu yere sordum bugun siz nerden aldiniz internette organikeczane diye site var ordan siparis verdim aksam . 1 lik roller elime gecti bugun bir an once dus basliginada kullanirim diye seviniyodum artik bir kac gune elime gecer dus basligim. Sen hairexi aradinmi bir haber varmi? Bu arada senin acilmalarin on taraftaydi dier yerdeki saclarin ne durumda azlarmİ? Ya benm ole biseyki her yerden dokuluyor saclarimi acik birakamiyorum her yerden esit sekilde dokuluo boyle giderse her yerden acilicak suan heryerden esit sekilde az saclarim

. Senin günlük kaç tel dökülüyodur 150 yi buluyomudur canım benim geçiyodur bile suan. Cok dokuluyo yine 3 gundur malesef 4 5 ay sinra her yerden acilir bu saclar boyle giderse:S canum ben 1 lik rollerimi aldim bugun elime gecti 0.5 lik gercekten derime degmiyormus bule 1 lik rollerimi deneyince bugun daha iyi anladim hemen 1 lik roller al bence zaman kaybetmeden.sen dus basligini nerden almistim maritsa

Hiç saymadım canım ama garanti 150 nin üstündedir .Bir de benim banyoda ve tararken de saçlarım bir o kadar dökülüyor :( her gün banyo yapıyorum zaten :( seninde böyle mi ?

Hayırlısı olsun canım gg den mi aldın rollerini ? bugun ben de alayım artık .

Duş başlığını perinin tavsiyesine göre almıştım .internetten almıştım canım ,bmb filtreli duş başlığı diye yazarken çıkıyor .
Offff naz benim de her yerden eşit dökülüyor .

Kızlar ben birazdan işten izin alıp ,doktora gideceğim tahliller için :50: bu dermarollerin kullanımını hakkında bilgilendirebilir misiniz beni :50: dezenfekte suyu ile temizledikten sonra ,saça mı uyguluyoruz :26: bunun saça zararı yok mudur ? yoksa alkolden sonra suyua mı tutmamız gerekiyor .Ben bir yerde yanlışlık yapıyorum sanki :5:

Hiç saymadım canım ama garanti 150 nin üstündedir .Bir de benim banyoda ve tararken de saçlarım bir o kadar dökülüyor :( her gün banyo yapıyorum zaten :( seninde böyle mi ?

Hayırlısı olsun canım gg den mi aldın rollerini ? bugun ben de alayım artık .

Duş başlığını perinin tavsiyesine göre almıştım .internetten almıştım canım ,bmb filtreli duş başlığı diye yazarken çıkıyor .
Offff naz benim de her yerden eşit dökülüyor .

AynEn canim walla ayni senin gibi benimde:( banyoya girerken hep korka koeka giriyorum tararkende ole ben savlarimi kurutmuyorum bile sicaklik zarar vermesin diye ben dermaroller satis sitesi yazinca internete cikio sitesi ordan aldim temizleme solisyonuda yaninda hediye gelio simdilik solisyonuyla temizliyorum. Dusbasligini organik eczaneden Ldim bende antioksidan filtreli dus basligi die gecio keske bmb den alsaydim bende bmb nin fiyatida uygunmus gerci tek ise yarasinda hic bisey onemli degil.yasadiklarimiz getcekten cok benziyor ayni sebin gibi dokulme problemim benimde maritsa insallah gecicek oyle umut ediyorum

Kızlar ben birazdan işten izin alıp ,doktora gideceğim tahliller için :50: bu dermarollerin kullanımını hakkında bilgilendirebilir misiniz beni :50: dezenfekte suyu ile temizledikten sonra ,saça mı uyguluyoruz :26: bunun saça zararı yok mudur ? yoksa alkolden sonra suyua mı tutmamız gerekiyor .Ben bir yerde yanlışlık yapıyorum sanki :5:

maritsa yanlışın hijyen olayında olduğunu düşünmüyorum

oksiyenli suyun zarar vermesi söz konusu değil

ben rollerı kullandıktan sonra temizliyorum bir daha ki kullanımda kutusundan alıp kullanıyorum

hem uygulamadan önce hem de sonra temizlemiyorum

1 kez o da kullandıktan sonra temizliyorum

senin olayında sorun iğne boyu uzun bir süredir boşa zaman harcadınız nazla birlikte

yapmanız gereken en azından 1mm roller kullanmak ve mümkünse en az gün aşırı uygulamak

maritsa yanlışın hijyen olayında olduğunu düşünmüyorum

oksiyenli suyun zarar vermesi söz konusu değil

ben rollerı kullandıktan sonra temizliyorum bir daha ki kullanımda kutusundan alıp kullanıyorum

hem uygulamadan önce hem de sonra temizlemiyorum

1 kez o da kullandıktan sonra temizliyorum

senin olayında sorun iğne boyu uzun bir süredir boşa zaman harcadınız nazla birlikte

yapmanız gereken en azından 1mm roller kullanmak ve mümkünse en az gün aşırı uygulamak

Hijyen manyağı bir kız olduğum için takılıp ,kalmıştım nedense:50: dediğin gibi çok sorun etmeyeceğim artık .

0.5 liği gün aşırı kullandım aslında :50: 1.0 lik şundan mı alsak ki :44: öylesi canım sıkkın ,kafam karışık ki sanspasa.
Bu arada kanımı verdim kızlar :50: cuma gününü belli olacakmış sonuç .

New_style_derma_body_roller_dermaroller_with.jpg

Son düzenleme:
maritsa ben bulaşık makinesinden çıkan bardağı durulayıp öyle su içen biriyim düşün artık hijyen takıntımı:)

ama kullandığımız roller sadece bize ait, kaynar su mikropları öldürüyor üstüne birde oksijenli su bana yeterli geldi

hiç bi sorun yaşamadım

hep söylüyorum eğer saç deriniz kıpkırmızı olmuyorsa canınız azıcık acımıyorsa yastığa kafanızı koyduğunuzda batma hissetmiyorsanız ve elinizi gezdirince azıcık acımıyorsa uygulamanız da sorun var demektir o iğnelerin girip çıktığı her yerin kabuk bağlaması gerek bu orada bi tahribat olduğunu gösterir sizde bu belirtiler ne durumda?

sende ki sorun tamamen iğne boyuyla ilgili

ben hepinizi takip ediyorum sen uzun bi süre duş başlığı bekledin sonra bi türlü roller a başlamadın sonra rollerı bi türlü doğru uygulayamadın ki bunun sebebi iğne boyu

bunca zaman geçerken strese de girdin doğal olarak sen bunaldıkça saçlar döküldü

hatta bi ara nazla kafa kafaya verip durmadan dertlendiniz :)

ikinizin yanına kuş olup uçmak istediğim çok zamanlar oldu

umarım en kısa zaman da naz gibi iğne boyunu değiştirip sıfırdan başayabilirsin sadece kaybettiğiniz zamana üzülüyorum benden genç olduğunuzu tahmin ediyorum ve sizin benim gibi saç çıkması için 5-6 ay beklemeyeceğinizden eminim

en geç 2-3 ayda sonuç alacaksınız ama burda aşağı yukarı 1 ayı geçen bi kaybınız oldu

2 nize de bol şans

Back