Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba teacher;Merhaba peri,
Artik foruma girmiyorsun saniyordum. Bu konuyu basindan sonuna okumuştum yaz basinda.tedaviye cevap alinca sen aklima geldin hemen.sana ulaşabilmek istiyordum ne zamandır.tedavimi okudun mu belki isine yarayabilir
naturalse losyonuda dene ıstersen bana cok ıyı geldıkızlar artık o kadar ümitsizimki..saçlarım gittikçe azalıo..ve artık uğraşmak bile gelmio içimden..
kabullenmek için yardıma ihtiyacım var (
Sevgili peri,merhaba teacher;
foruma uzun zamndır girmiyordum haklısın.. son 3 haftadır saçlarım yine su gibi akıyor. tesadüf gördüm yazdıklarını aklıma yattı benimde kullanacağım mutlaka;
yalnız diğer forumda miracle losyon içine kattığını yazmışsın, burda arginin içine kattım demişsin.
toplam ne kadar süredir kullanıyorsun ve ne kadar zamanda saç çıkışını farkettin..
inşallah tedavin banada umut olur
ayni dert bndede var cnm bebekligimden beri saclarim hep seyrekmis dogal olarak hep seyrek olarak adlandirildi...nyse bole bole derken alin bolgem acilmaya basladi ve korkularim giderek cogaldi..vede hakliymisim cunki pko luyum hic bir tedavi olmadm saclarim hala dokulmeye devam ediyor ufak bi ilcede yasadgm icin ilglenen bi dr yok vs vs kel kalacam artikmrb arkdaslar öncelikle tüm arkadaslara acil şifalar dilerim benimde saclarim döküldü hemde 3 5 sene değil lise son sinifta basladi bugün 30 yasindayim düşünün artık saclarim ince tel cabuk yağlanan bir yapida inaninin ben hergün o kadar üzüldümki ağladimki anlatamam saclarimin on kismi ile tepe bölgesi seyrek geri kalan yerler iyi artık sac dökülmem ilk basladiğinda lisaye giderken yani mevsimsel dedim aldiriş etmedim pek acikçasi okul döneminde çok streslydimde sinavlara felan bu arada adetlerim ilk olduğum 14 yaşindan beri sürekli düzensizdi polikistik over mu ne varmiş demir eksikliği felan yani sacin dökülmesi için ne kadar cok neden varsa hepsi bendeymiş meğer tabi ben ozmanlar cocuklukmu dersiniz cahillikmi derseniz dokrada çok gec gittim dahiliye dr senin demir kolonlari boşalmiş dedi bir kutu hap verdi tabi ben ne yeni ye içilir kansizlikta bilmediğim için ilaç bitince tabi ne kadar etkili oldu onuda bilemicem hep dökülüyordu saclarim taramaya korkuyordum kullanmadiğim yağ sabun sampuan kalmadi hala sacimi tarayamiyorum elimle tek tek ayiriyorum cildiye dr bile kadin doğum hapi verdi yani ne alaka sonra hep döküldü bir ara durdu geri basladi artık sacimla uğrasmaktan gina geldi neyse sonuç olarak saclarim kansizlik ve polikistik over sendomunu halletmemle biraz toplarlandi lisedeki ve ondan sonraki birkaç yila nazaran şimdi daha iyi küçük kisa saclar geliyor ama dökülüyormu dökülmüyormu o minicik saclar farkinda değilim yeni gelen saclar böyle nasil desem normal sacimdan daha kalin daha sert tirtikli bi yapida sac mezoterapisi yaptirmayi düşünüyorum yaptiran varmi faydasini gören varmi yada baska önerisi ? Allah bu derdi kimseye vermesin çok zor çok bir bayan için özgüven hiç birsey birakmiyor psikolojim bitti tek tesellim saclarimin lisedeki ve lisedn sonraki yillara nazaran daha iyi olmasi ve dahada iyi olacak ümidi insallah
mrb arkdaslar öncelikle tüm arkadaslara acil şifalar dilerim benimde saclarim döküldü hemde 3 5 sene değil lise son sinifta basladi bugün 30 yasindayim düşünün artık saclarim ince tel cabuk yağlanan bir yapida inaninin ben hergün o kadar üzüldümki ağladimki anlatamam saclarimin on kismi ile tepe bölgesi seyrek geri kalan yerler iyi artık sac dökülmem ilk basladiğinda lisaye giderken yani mevsimsel dedim aldiriş etmedim pek acikçasi okul döneminde çok streslydimde sinavlara felan bu arada adetlerim ilk olduğum 14 yaşindan beri sürekli düzensizdi polikistik over mu ne varmiş demir eksikliği felan yani sacin dökülmesi için ne kadar cok neden varsa hepsi bendeymiş meğer tabi ben ozmanlar cocuklukmu dersiniz cahillikmi derseniz dokrada çok gec gittim dahiliye dr senin demir kolonlari boşalmiş dedi bir kutu hap verdi tabi ben ne yeni ye içilir kansizlikta bilmediğim için ilaç bitince tabi ne kadar etkili oldu onuda bilemicem hep dökülüyordu saclarim taramaya korkuyordum kullanmadiğim yağ sabun sampuan kalmadi hala sacimi tarayamiyorum elimle tek tek ayiriyorum cildiye dr bile kadin doğum hapi verdi yani ne alaka sonra hep döküldü bir ara durdu geri basladi artık sacimla uğrasmaktan gina geldi neyse sonuç olarak saclarim kansizlik ve polikistik over sendomunu halletmemle biraz toplarlandi lisedeki ve ondan sonraki birkaç yila nazaran şimdi daha iyi küçük kisa saclar geliyor ama dökülüyormu dökülmüyormu o minicik saclar farkinda değilim yeni gelen saclar böyle nasil desem normal sacimdan daha kalin daha sert tirtikli bi yapida sac mezoterapisi yaptirmayi düşünüyorum yaptiran varmi faydasini gören varmi yada baska önerisi ? Allah bu derdi kimseye vermesin çok zor çok bir bayan için özgüven hiç birsey birakmiyor psikolojim bitti tek tesellim saclarimin lisedeki ve lisedn sonraki yillara nazaran daha iyi olmasi ve dahada iyi olacak ümidi insallah
Tecrübelerinle bize yardımcı olabilirsin.Kızlar ben bu sayfayı yeni gördüm. daha önce foruma girerdim ama 5 yıldır filan girmemişimdir.
15 yıldan fazladır alopesim var. saç ektirme dahil herşeyi yaptım. düzelmeyi bırak kötüleşiyor. bu konuyla ilgili çok yazdım çizdim araştırdım artık çok yoruldum. ağlamıyorum da.
sizlerle burda konuşmak güzel. umarım birgün biri buna çare bulur. zaten bence çare bulundu ama gizleniyor çünkü bu işten zirilyon para kazanan sektörler var .. herkese allah yardımcı olsun..
Özür dilerim yeni gördüm ,Peri,
ben de fiber olayını merak ediyorum özellikle çok terlediğimden akıp akmadığını merak ediyorum.
Tecrübelerinle bize yardımcı olabilirsin.
selam. elbette yardimci olmak isterim ama dediğim gibi ben hicbirseyden fayda görmedim. oyuzden size ne önerebilirim ?
tum hormonlari herseyi normal olan ve tamamen genetik (artik altinda ne varsa..) sebepli gösterilen bir alopesi var. kaldi ki benim ailemde alopesi yok nasil genetik oluyorsa..
hicbirseyden fayda görmedim sac ektirdim o da hic ise yaramadi. bununla yasamayi öğrendim mecburen.
mutlu da değilim ama sallamamayi öğreniyor insan. ben belki sizlerden birseyler öğrenirim yeni tedavi yöntemleri filan...
miracle losyon duydum ama birakinca daha cok dökülme tehlikesi beni hep korkutmuştur. bir de hormonlar normalken topikal spirinolakton almak sadece hormonal dökülmesi olanlarda faydali olur gibi ? yaniliyor da olabilirim..
Selam jazaam, hormonlarınız normal seviye aralığında çıksa bile belki sizin vücudunuz için yüksek olabilir yani vücudunuz fazla tepki gösteriyor olabilir hormon seviyenize. Antiadrojen bir tedaviyi denediniz mi hiç? Benim de erkeklik hormonlarım yüksek , 3 aydır tedavi görüyorum ,bir doktorun sayfasında okumuştum, bazı kadınlarda testosteronun 40 ın üstüne bile çıkması saç dökülmesine sebep olurmuş.
Miracle losyonu denemeni tavsiye ederim.İlgili sitede konu ile ilgili tüm cevaplar var.ben kullanıyorum.Benim saç dökülme hikayen nedeyse 20 yıldan fazla.Losyon bende hemen etki göstermedi.4 aydan sonra değişliği hissetmeye başladım.saçlarım eskiye göre çok daha iyi ama dökülmeyi tamamen kesmedi ara ara dökülmelerim oluyor.Losyonla birlikte başka ürünlerde kullanıyorum.Siteye inceleyip ne kullanacağına kendin karar ver.selam. elbette yardimci olmak isterim ama dediğim gibi ben hicbirseyden fayda görmedim. oyuzden size ne önerebilirim ?
tum hormonlari herseyi normal olan ve tamamen genetik (artik altinda ne varsa..) sebepli gösterilen bir alopesi var. kaldi ki benim ailemde alopesi yok nasil genetik oluyorsa..
hicbirseyden fayda görmedim sac ektirdim o da hic ise yaramadi. bununla yasamayi öğrendim mecburen.
mutlu da değilim ama sallamamayi öğreniyor insan. ben belki sizlerden birseyler öğrenirim yeni tedavi yöntemleri filan...
miracle losyon duydum ama birakinca daha cok dökülme tehlikesi beni hep korkutmuştur. bir de hormonlar normalken topikal spirinolakton almak sadece hormonal dökülmesi olanlarda faydalı olur gibi ? yaniliyor da olabilirim..
canım minoxil kullandın mı. ben 1 sene kullandım 2-3 hafta olmuştur bıraktım. tam etkisini de anlamadım. bir saçı döküyor bir çıkartıyor . en son eczaneye gittim medobiohtin aldım. öncesinde medobiocomplex-k kullandım 60 kapsül içinde 5 mg biotin vardı 1 şişe bitirdim düzenli hergün kullandım. saçıma faydasını anlamadım. 2 aydan sonra anlaşılıyor falan yazmışlar gittim medobiohtin aldım bunda da 5mg biotin var kullanıyorum. bu arada 3-4 ay önce kan tahlilimde demirimin normalden biraz az çıkmıştı fakat dr ilaç kullanmama gerek olmadığını et yersem düzeleceğini söyledi fakat ben normalde nasıl besleniyorsam öyle devam ettim. kanımın düzeyinden haberim yok 2 aydırda saçlarım dökülmeye başladı. kan tahlili yaptıramadım bende tekrar demir hapına başlamaya karar verdim saçımın dökülmesi durmuştu 3-4 gündür yine dökülmeye başladı yüzümde ve şakaklarımın saçlı bölgesinde sivilceler çıkmaya başladı. işle ilgili sorunlarım var stresliyim bugünlerde ondan mı sivilce çıkıyor anlamıyorumda . çok uzattım kusura bakma .bir tavsiyen varmıKızlar ben bu sayfayı yeni gördüm. daha önce foruma girerdim ama 5 yıldır filan girmemişimdir.
15 yıldan fazladır alopesim var. saç ektirme dahil herşeyi yaptım. düzelmeyi bırak kötüleşiyor. bu konuyla ilgili çok yazdım çizdim araştırdım artık çok yoruldum. ağlamıyorum da.
sizlerle burda konuşmak güzel. umarım birgün biri buna çare bulur. zaten bence çare bulundu ama gizleniyor çünkü bu işten zirilyon para kazanan sektörler var .. herkese allah yardımcı olsun..