Merhaba kızlar, bende bir çok insan gibi sansa mıdır nedir o kişinin yazısını ilk okudum( tabi formun hepsini sonuna kadar okumadım
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
okuduktan sonra bunu yazmak istedim) sonra adını ilk defa duyduğum dermarollerı araştırdım 1 hafta boyunca gerek Google gerek YouTube kanallarını tek tek izledim iyi bir markanın rollerını aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Fakat onun dediği gibi hergün değil 3 günde bir birde unutmayın saç için uzmanlar 0.05 lik roller kullanmanızı söylüyorlar. Saç derisi bu şakaya gelmez. Aynı zamanda doktorlarda böyle söylüyor. Hatta YouTube a bakın izleyin doktorların videolarını. Lütfen aşırı bastırma yapmayın uygulama yaparken dermaroller nasıl kullanır diyip youtu.be bakın. Ben 29 yaşındayım yaklaşık 12 yıldır saçlarım seyrek neler kullanmadım neler. Neyse çok uzatmıyım şöyle bir şey yapacağım 6 ay kullanacağım dermarollerı yanında da bemiks, bepanthen evigen ampuller kullanıyorum ve kendi hazırladığım doğal yağları. Eğer olumlu sonuç elde edersem forumda bunun için başlık açacağım Ağustos sonu gibi başladım buna Şubat Mart gibi sonuç alırsam yazarım yazmamışsam sonuç alamamışım demektir :) Aynı zamanda ara ara saçlarımın fotoğrafını çekip karşılaşyırıyorum son fotolarda beni heyecanlandıran şeyler oldu ama çokta sevinmek istemiyorum üzülen olmamak için eğer sonuç olursa fotoları da sizinle paylaşacağım. Not: kan değerlerim ve vitaminlerim normal ama ben b12 vitamini c, d, kullanıyorum çünkü bunlar saçlar için çok önemli
Kendi yaptığım yağlar ise, sarımsak yağı, biberiye yağı, nane yağı, çam yağı ve saf zeytin yağı kullanıyorum. Birde elimi kafa derime attığımda diken diken batıyor sanki traş edilmiş gibi beni umutlandırıyor.
En önemlisi her gece yatarken saçıma 10 dk saç masajı yapıyorum elimle kan akışını hızlandırmak adına bu çok önemli banyoda daha da faydalı gözeneklerde açılıyor.
Dua edin bana lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım da sorunu olan insanlarada yardım etmiş olurum :)