Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar artık o kadar ümitsizimki..saçlarım gittikçe azalıo..ve artık uğraşmak bile gelmio içimden..
kabullenmek için yardıma ihtiyacım var :((

çok şükür 4 aydır hayatımda mucizeyle tanışıncaya kadar hc ürünleri bana çok iyi geldi inş sizede iyi geir kesinlikle tavsiye ederim kime önedriysem memnun

kızlar artık o kadar ümitsizimki..saçlarım gittikçe azalıo..ve artık uğraşmak bile gelmio içimden..
kabullenmek için yardıma ihtiyacım var :((
şuan benimde saçlarım çok dökülüyo biotine başladım birazdan HC ürününü sipariş edicem 2 sene önce kullanmıştım ve çok faydasını görmüştüm bide burdan şansını dene derim https://www.sacbakim.com/hc-urunleri

Son düzenleme:
çok şükür 4 aydır hayatımda mucizeyle tanışıncaya kadar hc ürünleri bana çok iyi geldi inş sizede iyi geir kesinlikle tavsiye ederim kime önedriysem memnun

mucize derken hnagi urununden bahsettin ben sampuan ve sac kremini getirttim iğrenç bi etkiyle saclarımı cansızlaştırdı ikisi de çöpe gitti cok uyduruklardı..

şuan benimde saçlarım çok dökülüyo biotine başladım birazdan HC ürününü sipariş edicem 2 sene önce kullanmıştım ve çok faydasını görmüştüm bide burdan şansını dene derim https://www.sacbakim.com/hc-urunleri

hc den ben d ealdım satılan en ucuz market sampuanı bile ondan daha iyi geliyor sacıma asla o kadar paraya gerek yok arkadasımda aylardır kullanıyor elde var sıfır..

hc den ben d ealdım satılan en ucuz market sampuanı bile ondan daha iyi geliyor sacıma asla o kadar paraya gerek yok arkadasımda aylardır kullanıyor elde var sıfır..

benim ürünler elime geçti biotin hapımı şampuan ve bakım yağımı anlamadım ama dökülmem 3-5 tele düştü ve yarım cm kadar yeni saçlar çıkmaya başladı HC bittikten sonra otacının sarımsaklı şampuanınıda deniycem

Canım merhaba..
Yine bu topikte yıllar önce saçımız hakkında yazışmıştık baya baya.
,Nasıl şuan durumun
Kullandığın bişiler var mı?

Merhaba canım nerdeyse bir senedir topiğe girmiyodum en son yqzdığımda hamileydim ve çok aşırı saçlarım dökülüyodu hamileliğim çok zor geçti hamileleiğim 4 ayında saç dökülmem bitti inanamamadım su gıbı akan saclarım çek çek elime bir tel bile gelmiyordu ocak ayında dogum yaptım ve nisan ayında dokulmeye basladı tekrardan ıkı aydırda dokuluo yıne emzirmeninde etkısı var dopumdan sonra zaten saç dokulmesı yasanır genelde bırde benım erkek tıpı olunca dogal olarak tekrar dokulmeye basladı saçımda açıklık yok ama genel olarak baya seyrek suan emzirdiğim için hiç birsey kullanamıorum karanfıl kurunu uygulamaya basladım daha dun ılkını ıyguladım emzirmem sona erdıgınde yasmın dıye dogum kontrol hapı var onu kullanmayı dusunuorum içinde ostrojen oldugundan ıyı gelebılır dıe bır umut ıste hamılelıgımdekı artan hormonlar sacımı guzellestırmıstı ve dokulmem yoktu yasmını kullanınca ınsallah bıraz olsun azalır dokulmem yoksa bır seneye surmez bu saclarım acılır çok kotuyum psıkolojı olarak. PERİCİM merhaba baya oldu bu arada okudugum kadarıyla azalma varmıs dokulmende cok sevındım hepımız vırgun saglıklı saclara kavusuruz inşallah

kızlar benim de saçlarım çok seyrek ve açılmalar var kapatmaya çalışıyorum. gerçekten psıkolojım bozulucak nerdeyse.artık bu sene toz halındeki kapatıcı ürünlerle idare edicem seneye de daha çok seyrelırse protez saç falan yaptrcam.çok isterdım dolgun saçlarım olmasını ama şans bu iş yaa.sokakta her geçen kadının saçlarına bakar oldum.delırmekteyım anlıcagnız :43:

selam peri daha once sac fiberinden memnun olduğumu soylemıstın.. Alıs verıs yaptığın sıtenın adını ozelden mesaj atabilir mısın? sıcakta terle fılan akma yapıyor mu?

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

hani yıllardır beklediğimiz saç ilacı çıktıııı piyasada ama biraz pahalı aman olsun be yıllardır üzüldüğümüz o paranın yanında hiç içiyosun 4 yada 5 ayda kafa ortaokulda nasılsa saçınız aynen onun gibi oluyor mucize Allah dualarımızı kabul etti ay hayat şimdi başlıyor bize çok mutluyum ama biraz daha beklemeliyiz 1/2 ay kadar ondan sonra kullanıcam ben ayy yerimde duramıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

kimse yok tabi mezoterapiler prpler biotinler saçlar biraz toparladı demi girmiyorsunuz ama girdiğinizde beni okuyunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben varım cnmm.1,5 yıldır bırak döküeyi azaltamadım bile sen böle deyince umutlandım biraz ama pekte inansım gelmedi neymis bu ilk kez senden duyuyorum inş drdigin gibidir

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

hani yıllardır beklediğimiz saç ilacı çıktıııı piyasada ama biraz pahalı aman olsun be yıllardır üzüldüğümüz o paranın yanında hiç içiyosun 4 yada 5 ayda kafa ortaokulda nasılsa saçınız aynen onun gibi oluyor mucize Allah dualarımızı kabul etti ay hayat şimdi başlıyor bize çok mutluyum ama biraz daha beklemeliyiz 1/2 ay kadar ondan sonra kullanıcam ben ayy yerimde duramıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
Okudum ama aydınlanamadım :) Biraz daha bilgi verseniz seviniriz. Mesela ilacın adı nedir, hangi firmanın ürünü, pahalı dediğiniz fiyat ne kadar, ürünün etki mekanizması nasıl?

ilac tamamen tesadüfen bulundu romatizma ilacı dünya devi olan ilaç firması pfizerin ürünü dünya bunu konuşuyor siz nerdesiniz kızlar saç manyağı olduk çıktık yıllardır arayış içersindeyim şimdi iki firma da var onlar da çıksın piyasaya biraz daha fiyatı düşer sanıyorum ilacın ismi XELJANZ araştırın youtube tan ingilizcesi olan yabancı formlardan baksın sadece 5/6 belkide 4/5 ay gerek

ay çok var makaleler yazılar forumlar videolar araştırın. Hadi hayırlısı Allah yüzümüze gülüyor dualarımız kabul oluyor ama fiyatı biraz pahalı 1700 civarı sadece bir kutusu bir kutuda yaklaşık 60 tane var sanırım günde 2 adet içiliyor ama saç için belki 1 tanede yeterlidir bilemiyorum yani toplam maliyeti 7,500 milyar filan olabilir araştırın.

Ayyy çok mutlu oldum bu harika bi haber saçlarım 2 sene önceye dönsün yeter maliyetide hallederiz yeter ki eski saçlarım gelsin.bir an önce çıksın piyasaya ya çok umutlandım

selam peri daha once sac fiberinden memnun olduğumu soylemıstın.. Alıs verıs yaptığın sıtenın adını ozelden mesaj atabilir mısın? sıcakta terle fılan akma yapıyor mu?
Merhaba , mesajını yeni gördüm özür dilerim ,
Ben gittigidiyordan alıyorum
Terlemeyle sorun yaşamadım hiç..
Zaten bu noktada başka şansımda olmadığı için kullanıyorum

Kızlar
ilac tamamen tesadüfen bulundu romatizma ilacı dünya devi olan ilaç firması pfizerin ürünü dünya bunu konuşuyor siz nerdesiniz kızlar saç manyağı olduk çıktık yıllardır arayış içersindeyim şimdi iki firma da var onlar da çıksın piyasaya biraz daha fiyatı düşer sanıyorum ilacın ismi XELJANZ araştırın youtube tan ingilizcesi olan yabancı formlardan baksın sadece 5/6 belkide 4/5 ay gerek

ay çok var makaleler yazılar forumlar videolar araştırın. Hadi hayırlısı Allah yüzümüze gülüyor dualarımız kabul oluyor ama fiyatı biraz pahalı 1700 civarı sadece bir kutusu bir kutuda yaklaşık 60 tane var sanırım günde 2 adet içiliyor ama saç için belki 1 tanede yeterlidir bilemiyorum yani toplam maliyeti 7,500 milyar filan olabilir araştırın.

Kızlar kötü haber bu ilaç saç kıranda etkili:(((((

Back