Kızlaar kızlar 233 sayfanın hepsını okuyamadım yarısında artık gözüm pörtledi.
Şimdi size sormak istiyorum ki durumu özetleyebilir misiniz?? Yani ben de ince telli az saçlara sahibim bundan iki yıl önce saçlarım tepe bölgemde aniden döküldü, çok ama çok kötüydü
Sonra baya bi bitkisel şampuan kullandım. Evet iyi geldi ama saçımı kazık gibi yaptı saçlarım uçlardan hep kırıldı. Tabi aklım sürekli saçımda olduğundan boyatıyorum kalınlaşacak derken saçlarım mahvoldu. Bu ara tamamen kozmatiğe geçtim.BC acil kurtarım şampuanı ve bakımını kullanıyorum, evet onlarda işe yaradı saçlarım eski kalitesine ulaşmaya başladı . Fakat gel gelelim bu tepem tamamen kapanmadı. Saçlarım şuanda dökülmüyor ama üstten saç çizgim abuk subuk modeller çiziyor
Şimdi ben ne yapayım??? Dermorol mü alıyım? yoksa başka bişi mi ?? yani hani şuana kadar konuşulan iyi gelen ürünleri biri bana özetleyebilir mi![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Bu arada artık kafama takmıyorum saçımı Allah bizi böyle yaratmış napalım üzülmekle olmuyor bu işler, haa bu arada ben fixplant kullanıyorum çook memnunum. Bana 5 ay rahat gidiyor sadece şişenin sonlarına doğru ürün saçta çökmeler yapıyor, ama ben yine de çok memnunum. Bu r66 tekniğini araştırıyorum şimdi, telde sordum bin dolar dedi ohaa, ondan da vazgeçtim gerek yok hem doğal durmucak hemde onca para![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Bu arada artık kafama takmıyorum saçımı Allah bizi böyle yaratmış napalım üzülmekle olmuyor bu işler, haa bu arada ben fixplant kullanıyorum çook memnunum. Bana 5 ay rahat gidiyor sadece şişenin sonlarına doğru ürün saçta çökmeler yapıyor, ama ben yine de çok memnunum. Bu r66 tekniğini araştırıyorum şimdi, telde sordum bin dolar dedi ohaa, ondan da vazgeçtim gerek yok hem doğal durmucak hemde onca para
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)