Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çok iyi yapmışsın aslında bu kabak çekirdeği ne biliyormusun finesteride varya propecia yada proscar bunun doğal hali yani vucudumuzun ürettiği testesteron kötü huylu testesterona çevriliyor ya bunun adı da dht ya onu bloke ediyor.hem ucuz hem doğal ayrıca göğüsleri küçük hanımlara da iyi geliyor 1-2 beden büyüyor çünkü erkeklik hormonunu bloke ettiği için kadınsal organlarda düzelme başlıyor.Bak çok işine yarıyacak hatta ilk yemende ikinci yemende olmadı üçüncüsünde mutlaka. Ben beni şikayet edenlerede şifa olsun diyorum herkes yesin belki utanırlarda dua ederler.etmeselerde Mevla büyüktür kimseye üzücü dertler vermesin.ama seni tanımayı çok istiyorum beeennnn.

canım iyeceğim kendime yakın hissettiğim için. Ben de merak ediyorum seni, en başından beri. Tabi burada isim cisim nedir veremiyoruz. ama işte taktığı peruktan kurtulamayan ve bundan çok pişman olan (ailemin bazı fertleri bile bilmiyo bu durumu, çıt çıt kullandığımı düşünüyorlar) saçları seyrek bunu gizlemeye çalışan ve aynı zamanda çalışan :)) bir kadınım.
Dediğin gibi çok yemeyeceğim kabak çekirdeğini ama söylediğin doğru illa ki bir faydası var.
Allah şifaamızı versin.

bu konuda çok dertli yakın bir arkadaşım var erkek tipi dökülmesi var onunda...biz eski resimlerimizden esinlenerek peruk yaptırdık ..çok doğal ve güzel oldu oda saçına olan takıntı ve stresinden uzak kaldığı için şimdi saçları çoğalıyor...tavsiyem benimde güzel bir peruk olacak...umarım tez zamanda saçlarınız eski görüntüsüne kavuşur..

Teşekkür ediyorum Feminem. Mayayı dediğin şekilde deneyeceğim, benim saç durumum genetik zaten ama hiç bu kadar kötü olmamaıştı kafamda bazı yerler seyrek bazı yerler nispeten daha iyi. Allah yardımcımız olsun. Dün buraya yazan herkes için de dua ettim.
Ya bu ölüm kalım meselesi değil tabi ki ama insanın kafasını çok ama çok mesgul ediyor sonuca aynasız hayat yok. ama Allah'a dua ediyorum ki dışardan işte peruk, toppik v.b gibi. Allah bu günümüzden geri koymasın demekten başka bir çarem yok.
tekrar teşekkür ediyorum feminem

canım en yakın zamanda bu sıkıntını inş atlatırsın..seni çok iyi anlıyorum bi kadın için saç çok önemli..düşünmemeye çalış düşündükçe moralin daha çok bozulur ve daha çok takmaya başlarsın ki stres saç dökülmesinde etkili :( Allah dermansız dert vermesin sana tavsiyem aynaya her baktığında gül tebessüm et bu sana iyi gelecektir..dediğim şeyleri bence dene en azından dökülmesinde azalma olur..

pericim merhaba ben daha önce karanfil kürünü kullanıp bıraktım sonra nette duyduğum onlarca mutlu yorumlar beni tekrar motive etti sende memnunsun sanırsam
paylaşımlarını takip edicem.

Tr lelli merhaba; Saç dökülmem yok diyemiyorum .. Karanfil mi yoksa spectral mi etki etti bilmiyorum .. Şimdilik memnunum.. Bende Vichy neogenic kullananların takipcisiyim😊şuana kadar olumsuz bişey okumadım ... Spectral 2. Kutu kullanıyorum .. Halen haftada 1 roller kullanıyorum bu arada.. Rabbimhepimizi istediğimiz gibi gür saçlara kavuştursun....

Arkadaşlar bir şey soracağım. Dermaroller almayı düşünüyorum 0.5 tavsiye edilmiş saç için ama kullanıp da 0.5 derime bile deymiyor diyip 1 ya da 1.5 kullananlar var. Ne tavsiye edersiniz bu konuda?

Bir de bıttım sabunu diye bir şey vermiş aktar anneme bugün ben de denemeye korkuyorum, nasıl bişey bileniniz var mı forumda hiç göremedim bıttım ile alakalı bişey. Ama çok fazla reklamı var internette. Reklam amaçlı bir ürün müdür

Merhaba arkadaşlar bende yıllardır saçlarımın seyrekliğinden yakınıyorum.Benimki erkek tipi dökülme aslında çocukluğumdan beri ince telli zayıf ama tabi yaş ilerledikçe daha da döküldü..Neler yapmadım ki saçlarıma yağlar bakımlar haplar..Son iki senedir gözle görülür bir yol katettim(bunu beni uzun süre görmeyen insanlar söylüyo özellikle).mezoterapi ve prp yaptırdım..ve arkasından 1 yıl kadar priorin hap kullandım..Arkalarım baya açıktı ve ciddi anlamda kapanma oldu..Ama son üç aydır tekrar bi açılma oldu.Yıllardır bu konuda araştırma yapıp ürünler kullandım..Aklımda hep ısırgan otu var ve tentürünü yapmayı düşünüyorum..O kaynatıp saçımıza sürdüğümüz hiçbir bitki suyu aslında gerçek etken maddesini bırakmazmış.Bunu bana gittiğim bi aktarın sahibi söyledi ve cok şaşırdım bi satıcıcın bu itirafta bulunmasına.Bitkiler yalnızca alkolde etken maddesini bırakırmış..Yani yaptığımız biki çayları hepsi psikolojikmiş..Çok önemli bi bilgi gibi geldi bana..ve ısırgan otu tentürünü evde yapmayı düşünüyorum..Sizinde görüşlerinizi merakla bekliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba arkadaşlar bende yıllardır saçlarımın seyrekliğinden yakınıyorum.Benimki erkek tipi dökülme aslında çocukluğumdan beri ince telli zayıf ama tabi yaş ilerledikçe daha da döküldü..Neler yapmadım ki saçlarıma yağlar bakımlar haplar..Son iki senedir gözle görülür bir yol katettim(bunu beni uzun süre görmeyen insanlar söylüyo özellikle).mezoterapi ve prp yaptırdım..ve arkasından 1 yıl kadar priorin hap kullandım..Arkalarım baya açıktı ve ciddi anlamda kapanma oldu..Ama son üç aydır tekrar bi açılma oldu.Yıllardır bu konuda araştırma yapıp ürünler kullandım..Aklımda hep ısırgan otu var ve tentürünü yapmayı düşünüyorum..O kaynatıp saçımıza sürdüğümüz hiçbir bitki suyu aslında gerçek etken maddesini bırakmazmış.Bunu bana gittiğim bi aktarın sahibi söyledi ve cok şaşırdım bi satıcıcın bu itirafta bulunmasına.Bitkiler yalnızca alkolde etken maddesini bırakırmış..Yani yaptığımız biki çayları hepsi psikolojikmiş..Çok önemli bi bilgi gibi geldi bana..ve ısırgan otu tentürünü evde yapmayı düşünüyorum..Sizinde görüşlerinizi merakla bekliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ben de seninle aynı durumdayım.Isırgan otu tentürünü evde kendim yapmıştım.Üstelik daha etkili olsun diye sadece kökleri kullandım ama tentürün bir etkisini göremedim.

Bir de bıttım sabunu diye bir şey vermiş aktar anneme bugün ben de denemeye korkuyorum, nasıl bişey bileniniz var mı forumda hiç göremedim bıttım ile alakalı bişey. Ama çok fazla reklamı var internette. Reklam amaçlı bir ürün müdür

Pembebileklik merhaba,
Seni yanıltmak istemem ama ben bıttım sabununun varislere iyi geldiğini biliyorum, ama tabi araştırmak lazım ve şöyle bir mantık da kurulabilir. varislere iyi gliyorsa dolaşımı hızlandırıyordur. o zaman saç derisine de etkisi olabilir.
Bir de sabun her cilde iyi gelmiyor heralde ama inşallah sen de cok güzel etkileri görülür.

Arkadaşlar, ben tedavi sürecinde (prp+ panplus ilaç) 6. ayımı tamamladım artık. sonuç sadece biraz daha canlanmış saçlar oldu, eskisinden daha iyi ama yine de tepemde saç yok. En öndeki o küçük saçlar uzadı ve miktarı biraz arttı kaşıma kadar inmeyi planlıyorlar heralde :)...
Denizkabuğu nun da dedği gibi demir hapı kullanmaya başladım ve kabak çekirdeği tüketmeye çalışıyorum. Ama ben kabak çekirdeği aramaya başlayınca bahtsız bedevi misali memleketteki kabak çekirdekleri pek değerli oldu ya da bulunmuyor.
Takmak zorunda kaldığım bu lanet peruk dolayısıyla tepe bölgemde sanıyorum ki peruktan açılma oldu. Her gün du a Ediyorum. İçimden yalvarıyorum Allah ım ne olur gördüğümüzden geri koyma ama su saçsızlık sorunumuzu da ortadan kaldır diye :(...

Ben de seninle aynı durumdayım.Isırgan otu tentürünü evde kendim yapmıştım.Üstelik daha etkili olsun diye sadece kökleri kullandım ama tentürün bir etkisini göremedim.

Canım peki dermorellerla denedin mi?Birde tentürü nasıl yaptın..Google da aratıyorum ama tatmin edici bi tarif göremedim.

Arkadaşlar, ben tedavi sürecinde (prp+ panplus ilaç) 6. ayımı tamamladım artık. sonuç sadece biraz daha canlanmış saçlar oldu, eskisinden daha iyi ama yine de tepemde saç yok. En öndeki o küçük saçlar uzadı ve miktarı biraz arttı kaşıma kadar inmeyi planlıyorlar heralde :)...
Denizkabuğu nun da dedği gibi demir hapı kullanmaya başladım ve kabak çekirdeği tüketmeye çalışıyorum. Ama ben kabak çekirdeği aramaya başlayınca bahtsız bedevi misali memleketteki kabak çekirdekleri pek değerli oldu ya da bulunmuyor.
Takmak zorunda kaldığım bu lanet peruk dolayısıyla tepe bölgemde sanıyorum ki peruktan açılma oldu. Her gün du a Ediyorum. İçimden yalvarıyorum Allah ım ne olur gördüğümüzden geri koyma ama su saçsızlık sorunumuzu da ortadan kaldır diye :(...

Amiiiin.. Bir kadın için çok büyük bi problem saç..Tamamen kendine güvenini etkiliyo.Allah yardımcımız olsun

Pembebileklik merhaba,
Seni yanıltmak istemem ama ben bıttım sabununun varislere iyi geldiğini biliyorum, ama tabi araştırmak lazım ve şöyle bir mantık da kurulabilir. varislere iyi gliyorsa dolaşımı hızlandırıyordur. o zaman saç derisine de etkisi olabilir.
Bir de sabun her cilde iyi gelmiyor heralde ama inşallah sen de cok güzel etkileri görülür.

Teşekkürler cevabınız için, aktarda görmüş annem saç köklerini güçlendiriyor demişler daha denemedim bi süre de denemem muhtemelen çünkü şuan prominoxil içine çam terebentin attım 2 haftadır duşta ve duştan sonra 150 tele yakın dökülüyordu son yıkamamda 50 tel anca döküldü dün duş almıştım bugün 20 tel anca dökülmüştür tabi sabahtan beri elim hep saçımda :( inş geçici bir etki değildir.. Haftaya evigen bemix bepanthen üçlüsüne başlayacağım of of :(

Tr lelli merhaba; Saç dökülmem yok diyemiyorum .. Karanfil mi yoksa spectral mi etki etti bilmiyorum .. Şimdilik memnunum.. Bende Vichy neogenic kullananların takipcisiyim😊şuana kadar olumsuz bişey okumadım ... Spectral 2. Kutu kullanıyorum .. Halen haftada 1 roller kullanıyorum bu arada.. Rabbimhepimizi istediğimiz gibi gür saçlara kavuştursun....

peri1 adınıza çok sevindim umarım böyle devam eder hatta daha iyi olur saçlarınız. Dermarollerla ilgili soru sormuştum da cevabını bilen yok galiba ya da görmedi kimse. 0.5 mi kullanıyorsunuz? Bazı kullanıcılar 0.5 saç diplerime deymedi demişler ve boşuna almayın direk 1.5 alın demişler. Ona göre en azından 0.75 ya da 1 mi almak daha mantıklı yoksa onlar saç köklerine zarar verdiğinden falan mı 0.5 tavsiye ediliyor? Benim açık bölgem yok o nedenle okadar ufaksa temas etmez gibi geliyor derime :/ boşuna da 70-80 lira vermeyelim :D

peri1 adınıza çok sevindim umarım böyle devam eder hatta daha iyi olur saçlarınız. Dermarollerla ilgili soru sormuştum da cevabını bilen yok galiba ya da görmedi kimse. 0.5 mi kullanıyorsunuz? Bazı kullanıcılar 0.5 saç diplerime deymedi demişler ve boşuna almayın direk 1.5 alın demişler. Ona göre en azından 0.75 ya da 1 mi almak daha mantıklı yoksa onlar saç köklerine zarar verdiğinden falan mı 0.5 tavsiye ediliyor? Benim açık bölgem yok o nedenle okadar ufaksa temas etmez gibi geliyor derime :/ boşuna da 70-80 lira vermeyelim :D

Ben 1 lik kullanıyorum ve ancak yetiyor.. Eğer saçında açıklık yoksa 0. 5 uygun olmaz bence... Tabii karar senin.... Selamlar

Arkadaşlar merhaba,dermorellerı hangi sıklıkla uyguluyorsunuz?Yeni başladım yanlış bir şey yapmak istemiyorum..

Canım peki dermorellerla denedin mi?Birde tentürü nasıl yaptın..Google da aratıyorum ama tatmin edici bi tarif göremedim.

Dermarolleri denemedim.Sanırım siz kullanıyorsunuz.Faydalı oluyor mu?Nasıl kullandınız?Ben de kullansam mı diye düşünmeye başladım.
Tentürü Maria Treben'in "Tanrı'nın Eczanesinden Sağlık" isimli bir kitabı var.Bu kitaptan faydalanarak yaptım.Isırgan köklerini temizleyip cam bir kavanoza dolduruyorsunuz.Üzerini örtecek kadar votka koyuyorsunuz.14 gün güneş ve sıcak bir yerde bekliyor sonra kullanabilirsiniz.Kitapta ne şekilde ve ne miktarda kullanılacağına ilişkin net bir bilgi yok.

Galiba bu konuyu benden başka her gün okuyan yok :D Bugün eczanede saç analizi yaptırdım, saçların kalın güçlü ve sağlıklı saç derin de sağlıklı bira kepek görünüyor seyrelme yok AMA yeni saç çıkışın nerdeyse hiç yok dedi. Annemde bile daha fazla saç çıkışı varmış.. Ürün satmak için söylemiş olabilir mi? saç çıkışını uyarmak için dermosilver losyon verdi, gümüş iyonları varmış içersinde sabah akşam sprey şeklinde kullanıyormuşuz.. Kullanıp faydasını gören ya da ürünü duyan var mı :/

Back