çok iyi yapmışsın aslında bu kabak çekirdeği ne biliyormusun finesteride varya propecia yada proscar bunun doğal hali yani vucudumuzun ürettiği testesteron kötü huylu testesterona çevriliyor ya bunun adı da dht ya onu bloke ediyor.hem ucuz hem doğal ayrıca göğüsleri küçük hanımlara da iyi geliyor 1-2 beden büyüyor çünkü erkeklik hormonunu bloke ettiği için kadınsal organlarda düzelme başlıyor.Bak çok işine yarıyacak hatta ilk yemende ikinci yemende olmadı üçüncüsünde mutlaka. Ben beni şikayet edenlerede şifa olsun diyorum herkes yesin belki utanırlarda dua ederler.etmeselerde Mevla büyüktür kimseye üzücü dertler vermesin.ama seni tanımayı çok istiyorum beeennnn.
canım iyeceğim kendime yakın hissettiğim için. Ben de merak ediyorum seni, en başından beri. Tabi burada isim cisim nedir veremiyoruz. ama işte taktığı peruktan kurtulamayan ve bundan çok pişman olan (ailemin bazı fertleri bile bilmiyo bu durumu, çıt çıt kullandığımı düşünüyorlar) saçları seyrek bunu gizlemeye çalışan ve aynı zamanda çalışan :)) bir kadınım.
Dediğin gibi çok yemeyeceğim kabak çekirdeğini ama söylediğin doğru illa ki bir faydası var.
Allah şifaamızı versin.