Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum, okudğum kadarıyla bayağı blgi paylaşımı olmuş.
Ben hala prp+mezoterapiye devam ediyorum. 12. seans bitti 2 haftada bir gidiyorum. saçlarımda bir canlana oldu ama bu seferde başka bir sorun çıktı. Başımda işaret parmağı ucunun boyutunda çöküntüler oluyor, prp den öncede var dı ama bir tane farkettim, şimdi 5-6 tane var ve oralardaki saç kökleri görünmeyecek kadar ince ve tepem daha da açıldı, zaten daha önce de bahsetmiştim peruk kullanıyorum, hala bırakamadım ama geriden takıyorum artık sadece saçlarımı daha da gür ve uzun gösterebilmek için.
Başımdaki çöküntüler için de daha doktora gitmedim. ama kendimce daha önceki tecrübeme dayanarak bir tezim var çöküntülerden 1 tanesi geçti ve kalın bir kaç saç teli çıktı o bölgede. Bilmiyorum okuyanlar arasında byle bir sorunu olan var mı?
Bu arada karanfil suyuna 2 aydır 2 günde bir olarak devam ediyorum, haftada bir sarımsak yağı fazla olmak koşuluyla çeşitli yağlardan kullanıyorum (hint yağı, yılan yağı v.b.). ama gerçekten eski haline görecanlanma oldu ve moralim daha düzgün. Önceden işten cıkıp eve her gittiğimde kapaklanıp ağlıodum hüngür hüngür.
yine söylüyorum kızlar her gün herbiriniz için ve kendim için dua ediyorum ki, mucize Allah'tan gelsin. Bu konuya bir daha üzülmeyelim bile....