Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Beatris kullanıp memnun kaldığın kür nedir? final dönemindeyim eski sayfalara yazdıysan hepsini okuyacak kadar zamanım yok da ondan soruyorum. Dökülmelerimiz benzer ise belki bende de işe yarayabilir..

kızlarrrr minoxil kullanıyorumm normal dokulmemın yanı sıra bıde koparak dokulmem var ah bu röfle mahvetti saclarımı kopaarak dökulmelere ve yenı saclarn guclenmesı ıcın keratin yüklemesini öneriyorlarr ben bu ılacı kullanırken keratın yuklemem sorun olur mu hıc yaptırdınız mııı??

arkadaslarr hem normal dokulmem var ona mınoxıl kullanıyorum bıde koparak dökulen saclarım var röfle yuzundennn keratın yuklemesı yaptırıcam daha önce hıc yaptrdınızmı bır de mıxolle sorun olmaz degılmı ??

Beatris kullanıp memnun kaldığın kür nedir? final dönemindeyim eski sayfalara yazdıysan hepsini okuyacak kadar zamanım yok da ondan soruyorum. Dökülmelerimiz benzer ise belki bende de işe yarayabilir..

canim ben vichynin bir urununu kullaniyorum 3 ay kullaniliyor. yeni saç çikardigini iddia ediyor gerçektende çikariyor ama benim açiklik ve seyreklik çok fazla oldugu için tamamen kapanir mi bilmiyorum. ama yinede memnunum saçlarim eskisinden çok daha iyi gorunuyor. yaklasik bir buçuk aydir kullaniyorum bakalim uç ayi tamamlayinca nasil olacak bende çikan saçlarin tekrar dokulmesinden endiseliyim açikcasi. umarim urunu birakinca tekrar dokulme baslamaz. benim saçlarimdaki seyreklik yillar once olustugu için geç de kalmis olabilirim tamamen kapanmaz gibi geliyor ama dokulme ve açilmasi yeni baslamis bir kiside çok çok iyi netice verecegine de inaniyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum, okudğum kadarıyla bayağı blgi paylaşımı olmuş.
Ben hala prp+mezoterapiye devam ediyorum. 12. seans bitti 2 haftada bir gidiyorum. saçlarımda bir canlana oldu ama bu seferde başka bir sorun çıktı. Başımda işaret parmağı ucunun boyutunda çöküntüler oluyor, prp den öncede var dı ama bir tane farkettim, şimdi 5-6 tane var ve oralardaki saç kökleri görünmeyecek kadar ince ve tepem daha da açıldı, zaten daha önce de bahsetmiştim peruk kullanıyorum, hala bırakamadım ama geriden takıyorum artık sadece saçlarımı daha da gür ve uzun gösterebilmek için.
Başımdaki çöküntüler için de daha doktora gitmedim. ama kendimce daha önceki tecrübeme dayanarak bir tezim var çöküntülerden 1 tanesi geçti ve kalın bir kaç saç teli çıktı o bölgede. Bilmiyorum okuyanlar arasında byle bir sorunu olan var mı?

Bu arada karanfil suyuna 2 aydır 2 günde bir olarak devam ediyorum, haftada bir sarımsak yağı fazla olmak koşuluyla çeşitli yağlardan kullanıyorum (hint yağı, yılan yağı v.b.). ama gerçekten eski haline görecanlanma oldu ve moralim daha düzgün. Önceden işten cıkıp eve her gittiğimde kapaklanıp ağlıodum hüngür hüngür.

yine söylüyorum kızlar her gün herbiriniz için ve kendim için dua ediyorum ki, mucize Allah'tan gelsin. Bu konuya bir daha üzülmeyelim bile....

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum, okudğum kadarıyla bayağı blgi paylaşımı olmuş.
Ben hala prp+mezoterapiye devam ediyorum. 12. seans bitti 2 haftada bir gidiyorum. saçlarımda bir canlana oldu ama bu seferde başka bir sorun çıktı. Başımda işaret parmağı ucunun boyutunda çöküntüler oluyor, prp den öncede var dı ama bir tane farkettim, şimdi 5-6 tane var ve oralardaki saç kökleri görünmeyecek kadar ince ve tepem daha da açıldı, zaten daha önce de bahsetmiştim peruk kullanıyorum, hala bırakamadım ama geriden takıyorum artık sadece saçlarımı daha da gür ve uzun gösterebilmek için.
Başımdaki çöküntüler için de daha doktora gitmedim. ama kendimce daha önceki tecrübeme dayanarak bir tezim var çöküntülerden 1 tanesi geçti ve kalın bir kaç saç teli çıktı o bölgede. Bilmiyorum okuyanlar arasında byle bir sorunu olan var mı?

Bu arada karanfil suyuna 2 aydır 2 günde bir olarak devam ediyorum, haftada bir sarımsak yağı fazla olmak koşuluyla çeşitli yağlardan kullanıyorum (hint yağı, yılan yağı v.b.). ama gerçekten eski haline görecanlanma oldu ve moralim daha düzgün. Önceden işten cıkıp eve her gittiğimde kapaklanıp ağlıodum hüngür hüngür.

yine söylüyorum kızlar her gün herbiriniz için ve kendim için dua ediyorum ki, mucize Allah'tan gelsin. Bu konuya bir daha üzülmeyelim bile....

peri bu arada burdaki basligi sen acmistin dglmi bastan sona kadar okumustun cogu. senin sac durumun nasil oldu? gelisme varmi?
hayatimiz sac uzerinde donmuyor, ne olursa olsun uzulmeyin fazla. bende uzulmuyorum fazla artik.

Selam sisimel, evet hayat sadece saçtan ibaret değil. Acı da olsa öğrendim, saç dökülmem eskiye oranla daha iyi . Ama eski Halim'e dönmedi saçlarım halen seyrek görünüyor ,, umudumu kaybetmedim spectral ve karanfil suyu kullanıyorumçıkan saçlarım var inşallah uzatabilirim.. Sevgiler

umudunu ve moralini bozmamak ne guzel! insallah uzatirsin.

insallah! derdimiz tek bu olur insallah. dunyada ne kotu dertler var ne agir hastaliklar var. sukredelim kizlar.

dökülmelerin hala devam ediyormu günde ne kadar

dökülmelerin hala devam ediyormu günde ne kadar

Denizkabugu dokulmelerim cok cok artti. Mevsimsel desem mevsim degisikligi de cok cok da yaglanmaya basladi acaba yag surup duruorum ondan mi oluo. Sadece maya ve karanfil yapacagim diye dusunuorum su ara. Ekleyebilirsem peruksuz sacimin fotosunu eklicem. Belki de bir cogunuz halinize sukredeceksiniz. Ama cok istiyorum gercekten tepemdeki kelligin kaybolmasini yine iyice canimi sikmaya basladim...
Denedim ama ekleyemedim fotoyu.
Deniz kabugu umarim dedigin gibi su ilaclari biran once kullanma firsatimiz olur.
Ayrica yazdiklarini okudukan sonra esimle gidip kabak cekirdegi aldik. Evde duran hamilelikten sonra icmedigim demir hapimi da kullanmaya basladim. Allahim bir an once tum isteyenleri sorunsuz saclara kavustursun yarabbimm...

canım aynı dökülme ve yağlanma sorunu bende de vardı şimdi az da olsa azaldı..duyduğun her yöntemi deneme bence..eskiden saçlarımı iki haftada bir yıkarken şimdi 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum..güya dökülme durur diye saçma sapan yağları saç diplerime sürdüm başta dökülmeyi durduruyo sandım sonradan saçlarım daha çok dökülmeye başladı ve çok çabuk yağlanmaya başladı anlıycağın saçın dengesini bozuyo..hele de saç tipin yağlıysa bence asla yağ sürme..maya maskesini denedim başta inanmamıştım ama hakikaten bazı bölgelerde saç çıkartıyo..duşa girmeden 1 saat öncesi sürüyodum streçle sarıyodum havluyla falan sonra da yıkıyodum..3 hafta falan bu maskeyi denedim şimdi de hafta da bir 1 tatlı kaşığı ısırgan otunu 1 su br suda 7-8 dakka kaynatıyoum sonra da süzüp duştan çıkmadan önce saçıma döküp yarım saat falan bekletip duruluyom..bence işe yaradı ki benim çok dökülüyodu şimdi dökülmede çok şükür azalma oldu..bence ilaç yerine eğer kansızlık problemin varsa sabahları aç karına 1 çorba kaşığı dut pekmezi iç ya da dut kurusu acıkınca ye kansızlığa çok etkili oluyo ki kansızlık problemi bende vardı işe yaradı.kabak çekirdeğinin fazlası iyi olmaz az yemeye çalış o da saçta yağlanmayı arttırır..kuruyemiş her akşam biraz ye etkili olur..bence lavantayla ısırganı dene yararını göreceğini düşünüyorum ki ben kaç yıldır her şeyi araştırdım maalesef denedim de en etkilisi bence maya ısırgan ve lavanta...hemen durmasını bekleme canım 2 ya da 3 hafta sabretmen lazım..şampuanının ph derecesi de önemli ona da dikkat et canım geçmiş olsun..

çok iyi yapmışsın aslında bu kabak çekirdeği ne biliyormusun finesteride varya propecia yada proscar bunun doğal hali yani vucudumuzun ürettiği testesteron kötü huylu testesterona çevriliyor ya bunun adı da dht ya onu bloke ediyor.hem ucuz hem doğal ayrıca göğüsleri küçük hanımlara da iyi geliyor 1-2 beden büyüyor çünkü erkeklik hormonunu bloke ettiği için kadınsal organlarda düzelme başlıyor.Bak çok işine yarıyacak hatta ilk yemende ikinci yemende olmadı üçüncüsünde mutlaka. Ben beni şikayet edenlerede şifa olsun diyorum herkes yesin belki utanırlarda dua ederler.etmeselerde Mevla büyüktür kimseye üzücü dertler vermesin.ama seni tanımayı çok istiyorum beeennnn.

sadece kendinizin bir avucuyla yiğin dolu dolu bir avuç fazlanması yağlanma yapar ayrıca yağlı saça yağ sürülür mü daha da döker.maya güzel karanfil olabilir maya içilebilir sirke içilebilirbir su bardağına 1 yemek kaşığı içinizi güzel temizler zeytinyağı aynı içilebilir bakın saç dışardan yapılan bakımlarla belki sadece parlayabilir ama vucuttaki bir eksikliklikten dolayı oluyor onuda kabak çekirdeği karşılıyor mutlaka hergün yada iki günde bir yumurta yerim protein olur havuç yerim aklıma gelirse salataları çok severim tatlıyı kesin vücüdunuzda bulunan bütün mantarları ve mikropları beslediğini biliyormuydunuz yani çok az çaylarınızı şekersiz için.biotin saçı güzelleştiriyor ergün yada 2 günde bir alın biotin yağlanmayı düşürüyor :)))) herkese kolay gelsin beni ara ya seni görmek istiyorum telefonla konuşalım faceten konuşalım ne bileyim şaşırdım heralde :)))

1 yıldır kürleri bırakmıştım
Saçımıda kendi haline bırakmıştım şimdi tekrar başlıyorum kürlere.

Kür 1
karanfil kürü

Kür 2
bemix-bepanten-evigen-badem yağı kürü

Kür 3
Mecit efendi saç bakım yağı..
+ şampuana sarımsak atmayı düşünüyorum..

Daha önce yaptığım kürler-

-Karanfili bir süre yaptım(düzenli yapmadım nette tekrar okuduğum yorumlar düzenli yapmam konusunda beni bilgilendirdi)
-sinamekili kürü yapmıştım kesinlikle saçı uzatıyo
-mecitefendi saç bakım yağını kullandım kesinlikle iyi geliyo
-Bir sürede şampuanıma sarımsak atıp kullanmışlığım var ve o dönemde saçlarım ciddi güzeldi (ama o dönem saç dökülmem yoktu)

Şuan saç dökülmem devam etmekde dökülenlere inat tekrar kürlere sarıldım bakalım bir ümit..

Haydi bakalım kolay gelsin.

Kürlerde en önemli olay 3-4 seferde mucize bekleyip bırakmamız..

Oysa sinamekili kürde 8 defa düzenli yaptığımda süper sonuçlar almıştım saçlarım belime inmişti nerdeyse kırıklar yüzünden kestirmiştim sonrada bırakmıştım kürü.

Son düzenleme:

2 haftada 1 saç yıkamak mı ? yok artık ciddi şaşırdım.

pericim merhaba ben daha önce karanfil kürünü kullanıp bıraktım sonra nette duyduğum onlarca mutlu yorumlar beni tekrar motive etti sende memnunsun sanırsam
paylaşımlarını takip edicem.

Teşekkür ediyorum Feminem. Mayayı dediğin şekilde deneyeceğim, benim saç durumum genetik zaten ama hiç bu kadar kötü olmamaıştı kafamda bazı yerler seyrek bazı yerler nispeten daha iyi. Allah yardımcımız olsun. Dün buraya yazan herkes için de dua ettim.
Ya bu ölüm kalım meselesi değil tabi ki ama insanın kafasını çok ama çok mesgul ediyor sonuca aynasız hayat yok. ama Allah'a dua ediyorum ki dışardan işte peruk, toppik v.b gibi. Allah bu günümüzden geri koymasın demekten başka bir çarem yok.
tekrar teşekkür ediyorum feminem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…