kim neyi istiyorsa kullansın ben sadece insanlara yardım için burdayım parası varsa kullansın ama bu ürün çok yeni sanırım araştırdım öncesi sonrası resimleri bile çok komik yok bile 1 yada 2 tane siz finesteride ve minoxil kullanan sitelere girip bir bakın bakalım sonuçlara eski saçlarına nasıl kavuşmuşlar bende kullanıyorum çok da güzel sonuçlar alıyorum saç çıkışı çok var ama dökülme durmuyordu yıllardır araştırıyorum denemediğimiz ne yağ kaldı ne vitamin eski yazılarımdan bakabilirsiniz inşallah ki iyi gelir o bayana biz saç çıkışından bahsetmiyoruz ki onu zaten başardık saç dökülmesi durmuyordu bende onu yazdım ya isteyen o bayanın kullandığı ilacı alsın banane ben hem yabancı sitelere bakıyorum hem türk FDA nedir bilirmisiniz bizim sağlık bakanlığına hiç benzemez bir ürünü onayladımı o ürünü kullanmak için asla tereddüt etmem bu ürün bu kurumdan onay almışmı iyice araştırın şevkinizi kırmak istemem herkesin amacı belli değilmi yardımcı olmak REKLAM YAPMAK DEĞİL DEMİ böyleyse sorun yok ben sadece içimdekileri yazdım millet o kdar ürün kullandıkı ben bana yarayanları yazdım hep tekrar yazıyorum dermaroller,minox,demir mutlaka ama mutlaka 80 ve üzeri olacak (ferritin) şimdi de kabak çekirdeği isteyen gitsin o bayanın dediğini alsın buraya yazmak da kabahat
Amacım kimseyle polemiğe girmek değil bende yıllardır saç dökülmesi sorunuyla mücadele ediyorum ve tam olarak kaynağını bile bulabilmiş değilim sadece bir çok ürünü incelemek istiyorum. Ayrıca yardımcı olmaya çalıştığınız içinde teşekkür ederim hepimiz aynı sorunla mücadele ediyoruz ve bir bayan için ne kadar zor bir durum biliyoruz umarım en kısa zamanda eski saçlarımıza kavuşuruz.
Son düzenleme: