3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Çok doğru söylüyorsunuz inşallah en kısa zamanda kendimi toparlayabilirim tek tesellim çocuğumun olmaması
Çokta güzel toparlarsiniz inanın. Komsumuzun kızı 10 yılın sonunda çocuğu olmuyor sıfatı yiyerek boşanmak zorunda kaldı, hatta intihara kalkıştı diye duyduk.

Sonrasında daha once evlenmemiş birisi ile evlendi, 3 tane de çocuğu oldu. Geçenlerde eczanede karşılaştık, eşiyle birlikte çokta keyifli gözüküyordu.
Allah gonlunuze ferahlik nasip etsin.

Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
Siz neden, 'beni bilerek gönderiyorsun' diye sordunuz? Aralarda eksiklikler var. Esiniz kavga sonrasimi gönderdi ailenizin evine?
Buna erkeklerde dahil, hic kimse durup dururken ayrılmak istemez.
Çokmu tartışıyordunuz? Anlaşamadığınız konular ki vardı? Bu soruyu sormak için bir sorununuzun olması lazım. Kisiler ailesinjn yanina giderken, 'acaba eşimle ayrilir miyiz' diye düşünmez. Demek ki, zaten problemleriniz varmış.
Plânlı oldugunu düşünmedim, siz gittikten sonra oturup düşündü. Siz evde yokken belkide daha mutlu olduğunu farketti o yüzden öyle birşey söyledi. Belki yüzyüze gelseniz vazgeçer ama şu saatten sonra her dakika ne zaman ayrılacağız, korkusuyla yaşamak zor olur.
Evinize dönüp yüz yüze herseyi konuşmanız lazim

Her ikisi be kuzum. Ne diyeceğimi inanki bilmiyorum, çok acımasızca.

Yasanmis bitmis.
Her iliski sonsuza kadar surecek diye bir sey yok ki. Emekse onun da vardir emegi, bitince goz emek falan gormez. Hayatinizin bundan sonraki kismina bakmalisiniz artik surekli neden neden diye kendinizi sorgulamak yerine

konunu ağzım açık okudum canım

karşındaki adam tam bir şeref yoksunu ,

güzel olan tek olay bu adamdan çocugun yok yat kalk bunun için şükret allaha ,
Tek tesellim bu canım, adam gibi gelip konusabilirdi ama kaypaklik yapti
Allah'ım bin kere razı olsun, Allah kimsenin huzurunu bozmasın. İnşaallah toparlanabilirim. Seviyorum çünkü
Çünkü 6 aylık süre zarfında ben tekrar annemlere geldim ve benim telefonlarimi açmıyordu. Ayrılmayı düşündüm diye cevap vermişti. Sonra sensiz yapamıyorum senden vazgecemiyorum demişti. Ben her seferinde inanmak istedim. Kadınlar kulübüne bile girmeme karşı olan bir adam.

Her ikisi be kuzum. Ne diyeceğimi inanki bilmiyorum, çok acımasızca.
Allahim kimseye yaşatmasın canım benim herseyin hayırlısını versin
Yasanmis bitmis.
Her iliski sonsuza kadar surecek diye bir sey yok ki. Emekse onun da vardir emegi, bitince goz emek falan gormez. Hayatinizin bundan sonraki kismina bakmalisiniz artik surekli neden neden diye kendinizi sorgulamak yerine
Elbette, hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Tabii ki onun da emekleri var. Lakin zoruma giden şey,bu şekilde bitecek olması.

Allahim kimseye yaşatmasın canım benim herseyin hayırlısını versin

Elbette, hiç kimse ayrılmak için evlenmez. Tabii ki onun da emekleri var. Lakin zoruma giden şey,bu şekilde bitecek olması.
Canım kesinlikle lütfen üzülme. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yaşatsın. Ama şundan eminim bu yaptığından çok büyük pişmanlık duyacak.

6 ay önce babam dedi cik gel kızım ben arkandayım. Keşke babami dinleseydim

öyle düşünmeyin o zaman aklınızda hep belki kalacaktı. yarım kalmış gibi hissedecektiniz kafanızda hep geçmiş olacaktı.
ama şimdi adamın ne olduğunu iyice anladınız. zaten belli ki tedavi olmalı normal değil eşiniz.
size de tecrübe olsun tek başınıza sokağa çıkmanıza izin verilmemesi sevgi değil özgürlük kısıtlayan biri sizi seviyor olamaz problemlidir.

Bana ego kasmış gibi geldi eşiniz hani sen kovmuyorsun ben istifa ediyorum olayı vardır ya. Boşanan taraf olabilmek için tasarlamış gibi bunları. Yoksa gitme diye ağlayan kişi 6 ay sonra nasıl değişsin üstelik bu 6 aylık sürede de eskiye nazaran iyiymişsiniz şiddetli kavgalar olmamış.

Kolay bir durum değil biz ne dersek diyelim bunu göğüsleyecek olan yeni bir sayfa açacak olan sizsiniz. Yeni bir sayfa açmak elbette başlarda sancılı bir süreçtir ancak sonra yeniden nefes alabildiğinizi hissettiğiniz zaman iyi ki diyeceksiniz. Gerekirse destek alırsınız inanin kimse için karalar bağlamaya değmez bir kere geliyoruz çünkü dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…