Hayır , telefonla oynuyordum ve yine tartıştık sen hep telle oynuyorsun kimbilir arkamdan ne işler ceviriyordun 3 yıldır, gibisinden.
E ozaman bu adam evlenmeden önce de böyledir. Yeni bir sorun değil sanki. Böyle insanlar hep böyledir ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır , telefonla oynuyordum ve yine tartıştık sen hep telle oynuyorsun kimbilir arkamdan ne işler ceviriyordun 3 yıldır, gibisinden.
Sevginiz de bitecek elbette zamanı gelince hiçbir şey hissetmeyeceksiniz. Bir anda olduğu için böyle hissediyorsunuz kendinize zaman verin, bu hayatta neler neler geçmiyor ki ölümlere, hastalıklara, bir sürü kötü olaylara alışıyoruz.O kadar güzel anlattınız ki, belki de kurtuldum evet. Ama kahretsin ki seviyorum. Kimsenin asla yerimde olmasını istemem. Bir mesleğim olsa kimseye minnet etmem derim en azından ama kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim
Net psikolojik sorunları var.Hayır , telefonla oynuyordum ve yine tartıştık sen hep telle oynuyorsun kimbilir arkamdan ne işler ceviriyordun 3 yıldır, gibisinden.
benin kadin kuzenim annesinin evine gelmisti gezmeye, sonra esine ayni esinizin size yaptigini yapti. evliliklerinde disaridan gördüğümuz hic bir sorun yoktu. enistenin hepimiz duzgun adam oldugunu dusunuyorduk ama kuzen mesaj atmis ben ayrilmak istiyorum demis, eniste de once sacmalama falan demis ertesi sabah da ben cok dusundum peki tamam bosanalim diye mesaj atmis, öyle bosandilar. kimse hic bir sey soylemedi. aman soyleyen de zaten kahve arasinda dedikodu yapar gecer, kimler ne konusacak diye yasanmaz. ben hic dusunmuyorum kimler arkamdan ne konusur diye. ikisi de gayet mutlular simdi. bosandiktan sonra da huzurluydular.Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Kişi kendinden bilir işi ,demekki kendi sadık değilmiş .Eşinizin arkanızdan iş çevirdiğini düşünüyorum.Ayrıca neden dışarı çıkmayasınız.Kadın kölemidir eve kapatsın kendini veya her dışarı çıkan kadın bilmem nemi oluyor .Gözü dışarda olan adamlar ,kadınları böyle baskılamaya çalışır .Kendinizi toparlayın ,güçlü durun ağlayıp sızlanmayın bu adama .Zira kendi planlarını yapmış .Büyük ihtimallede bir var hayatında .Seni seviyorum demeleri de sizi şüphelendirmemek içindi demek .Gerçekten üzüldüm evet 3 seneye yazık fakat yapacak bir şey yok tecrübe oldu demek lazım .Allah’a havale edin .Eden bulur derler .Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
Evlenmeden önce öyle kuruntulari yoktu ama bitirelim diyordu bitince ariyordu özledim diyordu salak ben de inanıyordumE ozaman bu adam evlenmeden önce de böyledir. Yeni bir sorun değil sanki. Böyle insanlar hep böyledir ki.
Biter mi dersiniz şu an öyle bir haldeyim ki zaman durmuş gibi. Ailem hep arkamda ama ben kendimi çok yalnız hissediyorumSevginiz de bitecek elbette zamanı gelince hiçbir şey hissetmeyeceksiniz. Bir anda olduğu için böyle hissediyorsunuz kendinize zaman verin, bu hayatta neler neler geçmiyor ki ölümlere, hastalıklara, bir sürü kötü olaylara alışıyoruz.
Mesleğiniz de olur hobiniz falan varsa üstüne eğilirsiniz. Umudunuzu yitirmeyin.
Evet kiskancligi vardi o yüzden herseye karisirdi paranoyak gibiydi yine de idare ettim sevdigimden dolayı ama degmezmisKavLen eşiniz muhtemelen arkanızdan bir şeyler çeviriyor. Kışı kendinden bilir işi.
Eşiniz bence evlenmeden öncede böyleydi çünkü böyle kıskanç isanlar sorunludur. Kendileri gibi bilirler herkesi. Siz bu kıskançlığı beni seviyor olarak yorumladınız belli ki.
Uzulmeyin cunki böyle hayat geçmez.
Çok ani oldu hem de. Herşey bu kadar güzel giderken beynimden vurulmusa döndüm. O yüzden hazmedemiyorumbenin kadin kuzenim annesinin evine gelmisti gezmeye, sonra esine ayni esinizin size yaptigini yapti. evliliklerinde disaridan gördüğümuz hic bir sorun yoktu. enistenin hepimiz duzgun adam oldugunu dusunuyorduk ama kuzen mesaj atmis ben ayrilmak istiyorum demis, eniste de once sacmalama falan demis ertesi sabah da ben cok dusundum peki tamam bosanalim diye mesaj atmis, öyle bosandilar. kimse hic bir sey soylemedi. aman soyleyen de zaten kahve arasinda dedikodu yapar gecer, kimler ne konusacak diye yasanmaz. ben hic dusunmuyorum kimler arkamdan ne konusur diye. ikisi de gayet mutlular simdi. bosandiktan sonra da huzurluydular.
sizin icin ani olmuş hersey. o yuzden kendinize zaman verin. acele etmeyin. icinize atmayin. ne soylemek icinizden gelirse kimseye soylemekten cekinmeyin. hayirlisi olsun sizin icin.
Beni yalnız dışarı cikarmazdi hep beraber çıkardık. Bu kadar büyük rol yapması beni çileden çıkardı. Sadece diyorum neden ? Belki de haklısınız beni gözünden çıkarmış. Ağlayıp sizlamalarim boşunaKişi kendinden bilir işi ,demekki kendi sadık değilmiş .Eşinizin arkanızdan iş çevirdiğini düşünüyorum.Ayrıca neden dışarı çıkmayasınız.Kadın kölemidir eve kapatsın kendini veya her dışarı çıkan kadın bilmem nemi oluyor .Gözü dışarda olan adamlar ,kadınları böyle baskılamaya çalışır .Kendinizi toparlayın ,güçlü durun ağlayıp sızlanmayın bu adama .Zira kendi planlarını yapmış .Büyük ihtimallede bir var hayatında .Seni seviyorum demeleri de sizi şüphelendirmemek içindi demek .Gerçekten üzüldüm evet 3 seneye yazık fakat yapacak bir şey yok tecrübe oldu demek lazım .Allah’a havale edin .Eden bulur derler .
Saygisizlik resmen. Size dogru duzgun derdini aciklamadan ailelere soylemek de nedir? Erkekler guvendikleri bir dala tutunmadan genellikle digerini birakmazlar. Esiniz kendini bir suredir en azindan psikolojik olarak hazirlamis zaten kendine guvenince de size boyle cirkin bir sekilde soylemeyi tercih etmis. Boyle bir insan hayatinizda olacagina olmasin.Canimm beni aramadan aileleri aramış kendi kafasında bitirmiş
Hayır canım ben artık kendimi Feda ettim yine de evliliğim güzel geçsin dedim. Ama olmadı tek taraflı olmuyormuş
Kendisi sadakatsiz olmasin sakin? Size yansıtma yapiyor bence. Tipik bir korunma mekanizmasidir bu.Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
Kendime gelir miyim bilmiyorum, canım o kadar yanıyor ki ailem de boşver kurtuldun nereye kadar sürecek diyor.Sizi yalniz disari cikarmiyormus yani en temel ozgurlugunuzu elinizden almis, sen beni aldatiyorsun deyip psikolojik siddet uyguluyormus ve ustune bosanmak isteyen taraf o barismak isteyen taraf sizsiniz. Neden? Caniniz bu kadar mi kiymetsiz? Ya da evli olmak kendinizden vazgececek kadar onemli mi sizin icin?
Esinizin bosanmak isteyerek size iyilik yaptigini bosanirsaniz kendinize geldikten sonra fark edeceksiniz.
Arkamdan herşeyi dusunmus, planlamış.bir de hâlâ yemin ediyordu seni o niyetle göndermedim diye. Kendimi aptal yerine koymuş hissediyorumSaygisizlik resmen. Size dogru duzgun derdini aciklamadan ailelere soylemek de nedir? Erkekler guvendikleri bir dala tutunmadan genellikle digerini birakmazlar. Esiniz kendini bir suredir en azindan psikolojik olarak hazirlamis zaten kendine guvenince de size boyle cirkin bir sekilde soylemeyi tercih etmis. Boyle bir insan hayatinizda olacagina olmasin.
Allahtan bulsun diyorum canımı çok yaktıKendisi sadakatsiz olmasin sakin? Size yansıtma yapiyor bence. Tipik bir korunma mekanizmasidir bu.
Sizi aptal yerine koymaya calismis esiniz ama bu onun problemi. Sizin sasirip uzulmeniz ve buna adaptasyonun nasil olacagindan endise duymaniz cok normal. Kendinizce gecerli sebepler ariyorsunuz hakli olarak. Ancak boyle hasta ruhlu bir kisinin size olgunlukla bir sebep sunacagini sanmiyorum bunun icin kendinizi yiyip bitirmeyin. Bir uye daha yazmis kafa yormayin sadece kabullenin. Bir anda ben de sevgiliyken birakilmistim ama akışa birakin kendinizi bu zor aniniz zamanla siliklesecek inanin.Arkamdan herşeyi dusunmus, planlamış.bir de hâlâ yemin ediyordu seni o niyetle göndermedim diye. Kendimi aptal yerine koymuş hissediyorum
Tam da dediğiniz gibi, ben evdeyken birşey yok ben uzaklaşınca fikirleri değişiyor. Ben evliliğimi bitirmekten yana değilim, kim yuvası yıkılsın ister. Ama tek taraflı olduğu için elimden birşey gelmiyorSizden uzak kalınca düşünme fırsatı bulmuş ilişkinin negatif yönleri ağır basmıştır. Sizinle tekrar yüz yüze gelince fikri değişebilir. Ama bunun bir önemi yok ki. O istediği için boşanmak ya da o istemediği için boşanmamak mı.. Önemli olan sizin ne istediğiniz. Siz de bu sürede onu değil kendinizi dinleyin bence
O allahindan ne bulursa bulsun da siz guzellik bulun insallah aciniz bir an once dinsin - eninde sonunda dinecek cunku-Allahtan bulsun diyorum canımı çok yaktı
Keşke flört döneminde bitseymis. Herşey bir anda geliştiği için afalladim. Elalem ne der korkusu ve ailemi çok düşünüyorum. Biz bunları hak etmedikSizi aptal yerine koymaya calismis esiniz ama bu onun problemi. Sizin sasirip uzulmeniz ve buna adaptasyonun nasil olacagindan endise duymaniz cok normal. Kendinizce gecerli sebepler ariyorsunuz hakli olarak. Ancak boyle hasta ruhlu bir kisinin size olgunlukla bir sebep sunacagini sanmiyorum bunun icin kendinizi yiyip bitirmeyin. Bir uye daha yazmis kafa yormayin sadece kabullenin. Bir anda ben de sevgiliyken birakilmistim ama akışa birakin kendinizi bu zor aniniz zamanla siliklesecek inanin.
Çok teşekkür ediyorum inşaallah dediğiniz gibi olur da bir an önce toparlanirim.O allahindan ne bulursa bulsun da siz guzellik bulun insallah aciniz bir an once dinsin - eninde sonunda dinecek cunku-
Ne diyecek ki elalem? Kocasi hayirsiz cikti diyecekler en fazla. Desinler.Keşke flört döneminde bitseymis. Herşey bir anda geliştiği için afalladim. Elalem ne der korkusu ve ailemi çok düşünüyorum. Biz bunları hak etmedik
Keşke flört döneminde bitseymis. Herşey bir anda geliştiği için afalladim. Elalem ne der korkusu ve ailemi çok düşünüyorum. Biz bunları hak etmedik