3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Asla boşanmak yok diye söz vermiştik.
onca yazdığından bu cümleyi cımbızlamak biraz garip olacak zaten diğer fikirlerimi de belirticem ama öncelikle bu sözü vermeniz çok saçma olmuş.
yani insanız hayatta her şey bizim için, yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. önden peşin peşin asla boşanmıcaz demek bana doğru gelmedi. zaten bu verilen sözün sonuncunda senin hayal kırıklığın büyük olmuş.

ikinci olarak ben de boşandım. 2,5 sene oldu bile, öncelikle elalem denen akbaba tayfayı düşünmemen lazım. onlar kapının dışında konuşur durur içeride her şeyi bire bir yaşayan ve yaşayacak olan sensin. kaldı ki sen niye suçlanasın yargılanasın anlattığın kadarıyla burada suçlu sen değilsin hatta suçlu yok denebilir bile.
6 ay önceki boşanma mevzusundan sonra demek ki eşin etraflıca düşünmüş ve gerçekten boşanmak istediğine karar vermiş. bu sen de olabilirdin yani boşanmayı isteyen taraf sen de olabilirdin.
heee şu da var; önceden plan yapması seni ailene gönderip sonra telefonda ayrılmak istediğini söylemesi çok yanlış ama öncelikle kabullenmekle başlayabilirsin. şöyle ki, "evet bu oldu şu yaşandı ama geçti. ya da geçecek" şeklinde.

bir de kimse yazdı mı bilmiyorum ama, başka biri olma ihtimali var mı? hiç şüphelendin mi?

Sizi evden tek çıkarmayan, türlü baskı uygulayan, onu aldattığınizi ima eden bir eşten bahsediyorsunuz.

Şuan üzgünsünüz tamam ama hayatınızı bu kadar kıymetsizlestirmeyin. Sizin yaşadığınız evlilik değilmiş zaten. Bunları ne zaman göreceksiniz?

Sizin yapmanız gerekeni eşiniz yapmış, konuda tek üzücü taraf o.

Tam tersi benim tedavi olmam gerektiğini düşünüyordu. Sanırım dediğiniz gibi gerçek yüzünü gösterdi. incelediği yerden kopmasını beklemek değil ipi kesmek gerekiyormuş
Bosanirsak rahat bir nefes alacağını düşünüyor ama haklısınız bir defa geliyoruz dünyaya kimse icin üzülmeye degmez, yeniden nefes alacağım günlerin özlemini şimdiden çektim

O günlere çabucak kavuşmak için modunuzu yüksek tutmalı, oyalanacak şeyler bulmalısınız kendinize, onunla var olmadınız sonuçta onsuz yaşayamacak değilsiniz, keşke böyle olmasaydı evet ama oldu mevcut duruma adapte olup hemen yeni bir yol çizmelisiniz kendinize, 1 saat sonramızın garantisi yok çünkü. Bu arada duygularınızı da bastırmayın elbette yaşayın sonuna kadar üzüntünüzü de, ama uzatmamaya gayret edin ki sevinçlere de yer açılsın hayatınızda

Söz verme konusunu o ortaya atmıştı ne olursa olsun boşanma konusunu açmayalım söz ver bana dedi. Döneklik yapan yine kendisi oldu. 6 ay boyunca elimden geleni yaptım. Güler yüzümü eksik etmedim ama yetmemiş demek ki. Baska birinin olduğunu düşünmüyorum ama keşke olsa . Ondan nefret etmemi saglardi Şu an tek isteğim rahat nefes alabilmek
Belki de dik kafali olmam gerekiyormus , herseye boyun egmemem gerekiyormus . İyilik batiyormus o yüzden diyorum ya emeklerime üzülüyorum
Körü şeyler yaşanıp yaralanmaktansa böylesi çok daha iyi. Üzülmeyin lütfen.
İnsan ölüme bile alışıyor buna da alışırım elbet, öldü gitti derim

Çok teşekkür ediyorum bir nebze olsa da rahatladım dünyanın sonu değil ya diye kendime telkinde bulunuyorum sonra anılari yad ediyorum ne kadar zormuş

baya baya manipülatif bir adammış bu o zaman. kandırmış yani seni. bunu düşünüp de nefret edebilirsin tabi bu da bir seçenek ama bana sorarsan, yine aynı şeyi önericem, kabul ederek başla işe.
evet bitti evet istemiyor evet sevmiyor. bunları kabul et. acı çekiyosan acını çek yasını tut ağla istersen depresyona gir. ama bu sürecin sonunda biteceğini bilerek yaşa bunları. çektiğin acı, geçecek inan bana.
şu hayatta hiçbir şey sonsuz değil. mutluluk da mutsuzluk da. ben bunu kabul ettiğimden beri daha huzurluğum inan.

Aslinda biliyor musunuz, ilk travma gectikten sonra kabullenmek daha kolay su durumda. Cunku eger hayatinizda hersey yolundayken, siz cok guzel bir evliligimiz var sanirken bir gun bir ihanet haberi alsaydiniz o zaman daha yikim olurdu. Ama suan kendisi soylemis duygularim kalmadi diye. Duygular bir gecede degismez. Bu noktaya belli bir birikim sonucu gelmistir. Icinde cok tartmistir bazi seyleri. Su durumda empati yaparak soyluyorum boyle bir durumda olmus olsaydim icim yansa da kabullenerek giderdim o iliskiden. Cunku benim icin duygular karsiliklidir. Bana duygusu kalmadigini soyleyen bir insanla hayatimi devam ettiremem,mutlu olamam.

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Diliyorum ki o güzel günlerin geldiğini burada paylaşarak haykiracagim gunler gelecektir, siz nasil atlattniz neler yasadiniz

Planlı projeli isler dönmüs besbelli..Hayatinda veya kalbinde baska biri olmayan erkek bu hamleyi kolay kolay atamıyor ya..peki ya kandırmacalı sekilde karısını baba evine gönderip sonra olmuyor demesi? Yüz yüze konusuldugunda bosanmaya goturmeyecek sorunları nasıl konusabilir:))) resmen kacmıs konusmaktan.
Eş demek bu demek mi?Simdi düzelse sen o adama güvenerek sırtını yaslayabilir misin? Sal ipini gitsin.
Yok elalem ne der yok ne yaparim diye de düsünüp isi cıkılmaz hale getirmeyin.O elalem her kosulda konusuyor. Bir yolu degistirin hele onunuze daha bir güzel yol cıkacak belki?

Diliyorum ki o güzel günlerin geldiğini burada paylaşarak haykiracagim gunler gelecektir, siz nasil atlattniz neler yasadiniz
bizim boşanmak için çok sebebimiz vardı. yani boşanmak için somut ne gerekiyosa hepsi eski eşimde mevcuttu. o yüzden benim tarafımdan kolay oldu. ben zaten süreç başlamadan kendi içimde o büyük aşkı bitirmiştim. sadece ben boşanmayı istediğim ve o %100 kusurlu olduğu halde boşanmayı istemediği için süreç biraz zor geçti benim için o kadar. ama bitti geçti gitttttiiiii

Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım

Bunu his ettigine, bildigine göre o evlilikte zaten "normal sekilde tartismalar" yoktur. Farkli seyler vardir.
Normal evlilikte insan aile ziyaretine gittiginde "acaba bosanirimmi" diye korkmaz.

Asil sorun neydi? Neyi yapamiyormus adam?

Adam apaçık söyledi istemiyorum diye, içim acıya acıya kabul etmek durumundayım çünkü başka çarem yok.dediginiz gibi bana karşı duyguları olmayan adamla aynı yastığa baş koymak

Çok teşekkür ediyorum bir nebze olsa da rahatladım dünyanın sonu değil ya diye kendime telkinde bulunuyorum sonra anılari yad ediyorum ne kadar zormuş
Bir süre bu iki duygu durumu içinde gidip gelirsiniz çok normal, üzülmenize de izin verin yani bu da lazım. Gerekirse destek alın diye o yüzden söyledim. Bu durumdan çıkmak sizin elinizde kimse sizi sizden daha iyi tanımıyor, toparlanmaya bakın

Adam apaçık söyledi istemiyorum diye, içim acıya acıya kabul etmek durumundayım çünkü başka çarem yok.dediginiz gibi bana karşı duyguları olmayan adamla aynı yastığa baş koymak
Cocugunuz yok sanirim. Su durumda iyi ki yok cunku surec daha kolay olacaktir. Boyle yapan adamlar genelde bosandiktan sonra pisman oluyor ama siz yolunuza devam etmis olacaksiniz, iyilesmis olacaksiniz.

Asla eskisi gibi güvenemem eskisi gibi olamaz kalbim acıyor ama kimbilir belki dediğiniz gibi daha iyisi gelir
Elalem konusunda kendimden çok ailemi düşünüyorum
Pislik olduğu aşikâr. Allahindan bulsun
Sizin içiniz soğumuş benim de soğur mu belki benim ona duygum Yok sadece alıştığım için bu duygular içindeyim o kadar karışık bir durum ki
Bunu his ettigine, bildigine göre o evlilikte zaten "normal sekilde tartismalar" yoktur. Farkli seyler vardir.
Normal evlilikte insan aile ziyaretine gittiginde "acaba bosanirimmi" diye korkmaz.

Asil sorun neydi? Neyi yapamiyormus adam?
Bunu sormamin nedeni bundan birkaç ay önce de annemlere geldim telefonlarimi açmıyordu.Benden ayrılmayı düşünmüş. Sonra seviyorum vazgecemiyorum dedi. İşte geldi beni aldı eve döndük.simdi yine aynı kallesligi yapti. Sorun ne diyorum artık yapamıyorum diyor.
İnşaallah atlatacagima inanıyorum tabii çok yipranacagim ama atlatacagim desteginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Cocugunuz yok sanirim. Su durumda iyi ki yok cunku surec daha kolay olacaktir. Boyle yapan adamlar genelde bosandiktan sonra pisman oluyor ama siz yolunuza devam etmis olacaksiniz, iyilesmis olacaksiniz.
Evet Yok şükür ki yok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
böyle bişey söylediyseniz annenize gitmeden de çok iyi değilmişsiniz
sizin de şüpheniz varmış ki demişsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…