- 31 Ekim 2020
- 462
- 733
- 33
Evet yukarıda belirttim, birkaç ay önce annemlere geldigimde benden ayrilmayi dusunmusböyle bişey söylediyseniz annenize gitmeden de çok iyi değilmişsiniz
sizin de şüpheniz varmış ki demişsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yukarıda belirttim, birkaç ay önce annemlere geldigimde benden ayrilmayi dusunmusböyle bişey söylediyseniz annenize gitmeden de çok iyi değilmişsiniz
sizin de şüpheniz varmış ki demişsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun
bende sonraki mesajlarınıza baktım daEvet yukarıda belirttim, birkaç ay önce annemlere geldigimde benden ayrilmayi dusunmus
Abdestimden şüphem yok diyor , e benim de yok. Adam anlamadı beni. Allah'a havale ediyorum.bende sonraki mesajlarınıza baktım da
psikolojik sorunları var gibi size güvenmiyormuş
itham mı ediyordu bişeylerle.. ne gıcık
bu arada kişi kendinden bilir işi.. çok severim bu sözü
günahını almayayım da demek ki kendi bi haltlar karıştırıyor sizi suçluyor olabilir
yeter ki iste :) içten inanırsan kendine yapamayacağın şey yok. bi bakmışsın içinde hiçbir his kalmamış. ben inanıyorum sana, bu süreci hasarsız şekilde atlatman dileğiyleSizin içiniz soğumuş benim de soğur mu belki benim ona duygum Yok sadece alıştığım için bu duygular içindeyim o kadar karışık bir durum ki
Amiinn Allah razı olsun inşaallah atlatacagim hersey güzel olacak ama ne zamanyeter ki iste :) içten inanırsan kendine yapamayacağın şey yok. bi bakmışsın içinde hiçbir his kalmamış. ben inanıyorum sana, bu süreci hasarsız şekilde atlatman dileğiyle
Bu nasıl igreclik nasıl mide nasıl vicdandır. Adam gibi konuşmak batıyor mu, yoksa kafada güzel bir anı olarak kalsın mı istiyorlar. Kahpeligin böylesi. Al birini vur ötekine. Allah'ımBen de dun ne öğrendim. Kadın adamla evlı dort aydır. Ilk ay bıraz problem olmus ama alısınca kavgalar bıtmıs. Mukemmel degıller ama normal bı evlılıklerı var cınsellık var arada sohbet tv ızleme falan. Ama adam jest falan yapmıyor sankı on yıllık evlı kafasında adam. Gcen sene sevgılıler gununde adam bunu arıyo. Dıyo kı sarap aldım pızza alıcam aksam guzel gecsın sende gecerken tıramısu al bıze. Kadın nasıl sevınıyo. Gul de almıs kadına. Beraber yemek romantızm sevısme o gece sabah oluyor. Kadın sabah ders için cıkıyor evden ordan da dogum yapan arkadasına gıdıyor. Aksam eve bır gelıyor bazı esyalar yok. Bılgısayar teleksop foto makınesı yazıcı vs. Adamın dolabında kıyafet yok bakıyo. Onu gectım salondakı kose koltugu yok. Banyodakı eşyaları falan hepsı gıtmıs. Adamı arıyo acmıyo. Soyle düşünüyor bu adam dun gece ben sarhosken dedıgım bıseye sınırlendı ne dedım acaba? Ogrenemıyo. Sonra celp gelıyo elıne. Bakıyo kı sevgılıler gununden ıkı gun once acmıs davayı adam. Sonra sogudum yürümuyo dıyo adam konuşunca. Boşanıyorlar ve ta daaaa.. mahkeme sonuclanır sonuclanmaz adam durumunu ilişkisi var yapıyo
İstesem de kosamam ki hepten önümü kesti, sevmiyorum dedi hic umit bırakmadıKimsenin peşinden koşmayın. Salın ipini gitsin. Hatta böyle birinden kurtuldunuz varsayın. Üzülün ama kendinizi hırpalamayın. Zamanla o his azalıp yok olacak zaten .
Çok doğru söylüyorsunuz, incelediği yerden kopsun diyorum bugün babamı aramış olmuyor falan demişKonu sahibi, aslinda evliliginiz bitmis ama uzatmalari oynuyormussunuz. Bosanmadan son anda vazgecmeniz klasik bir panik duygusuyla ve duygusallikla verilen bir karar olmus.
Bana sorarsaniz siz bu işi artik zorlamayin, bazen böyledir, ne yapsaniz olmaz, birbirinize uygun degilsinizdir. Simdi cok üzülüyorsunuz biliyorum ama zaman gectikce esinize sizin de hak vereceginizi düsünüyorum. Yine de bence esinizin yanlisi bunu böyle korkak bir sekilde yapmasi olmus, klasik erkek.
Aynı şeyleri yaşamışız 18 gün ayrı kaldık gel dedi gittim 1 hafta unutulmayacak günler yaşattı 1 hafta sonra 1 yılda sürse bizim sonumuz yok dedi ve aynı gün gittik anlaşmalı olarak bitirdik herkes yoluna ağlaya ağlaya gitti benden sakın iletişimi koparma diyen kişi boşandıktan sonra ne sen bana nede ben sana umut vermeyelim dedi yani anliycan erkeklerin kafası hep aynı çalışıyor sonuç biz gidenleri değil gidenler bizi kaybetti bacımHayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadı
Dikkat edin de size iftira atmasınKafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
Kaybetmiş midir sizce hayatlarını yasayacaklar günlerini gün edecekler. Ohh be özgürlük diyeceklerAynı şeyleri yaşamışız 18 gün ayrı kaldık gel dedi gittim 1 hafta unutulmayacak günler yaşattı 1 hafta sonra 1 yılda sürse bizim sonumuz yok dedi ve aynı gün gittik anlaşmalı olarak bitirdik herkes yoluna ağlaya ağlaya gitti benden sakın iletişimi koparma diyen kişi boşandıktan sonra ne sen bana nede ben sana umut vermeyelim dedi yani anliycan erkeklerin kafası hep aynı çalışıyor sonuç biz gidenleri değil gidenler bizi kaybetti bacım
Aynı şeyleri ben de sormuştum hiç kendini oralı etmedi. Zaten telle ilgisi yoktur. Günahına girmeyimSize ihanet iftirası atması tuhaf geldi. Kendi suçunu bastırıyor olabilir mi? Bence kendisi bir haltlar yedi.
İftira atamaz her türlü aksini ispat ederim, gerekirse telimin dokumunu gözüne sokarımDikkat edin de size iftira atmasın
Valla hiç takmıyorum ne hali varsa görsün benden gittikten sonra ne önemi varki nasıl yaşadığının her yerden sildim benden uzak Allah'a yakın olsunKaybetmiş midir sizce hayatlarını yasayacaklar günlerini gün edecekler. Ohh be özgürlük diyecekler
Aynı şeyleri ben de sormuştum hiç kendini oralı etmedi. Zaten telle ilgisi yoktur. Günahına girmeyim
İftira atamaz her türlü aksini ispat ederim, gerekirse telimin dokumunu gözüne sokarım
Ses kaydı olarak var acaba o da işe yarar mı,Siz bu durumu mesajla yazın eşinize beni bilerek evden gönderdin, yolcu edene kadar rol kestin yanına gelicem dedin ben buraya gelince boşanmak istiyorum dedin, kandırdın beni falan diye çekişmeli dava olursa elinizde kanıt olsun
Keşke ben de takmasam. Belki şu an yeni olduğu için hazmedemiyorumValla hiç takmıyorum ne hali varsa görsün benden gittikten sonra ne önemi varki nasıl yaşadığının her yerden sildim benden uzak Allah'a yakın olsun
Bunların sıfatı erkek, adam gibi dikilip karşıma diyemiyor kaypakSizi üzmek istemiyorum ama muhtemelen bir başkası var eşinizin hayatında.
Zorlamayın daha fazla.
Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar çabuk atlatırsınız bu travmayı.
İnanın kafamdan türlü türlü şeyler geçiyor aklıma mukayyet olamıyorum onu öldürmeyi bile düşündüm . Allah'ım deliriyorumBaşkası vardır hayatinda o kadar net ki bu durum zamanla anlarsınız siz de
Ses kaydı yarar karı koca arasında diye biliyorum. Bi avukata mutlaka danışın, planlı hareket etmiş mutlaka kendini güvenceye almak için biseyler yapmıştırSes kaydı olarak var acaba o da işe yarar mı,
Keşke ben de takmasam. Belki şu an yeni olduğu için hazmedemiyorum
Bunların sıfatı erkek, adam gibi dikilip karşıma diyemiyor kaypak
İnanın kafamdan türlü türlü şeyler geçiyor aklıma mukayyet olamıyorum onu öldürmeyi bile düşündüm . Allah'ım deliriyorum
Arkadaşımın avukatı,ben evde olmadığım için evi terk etmişim gibi gösterebileceğini ve kendisini haklı cikarabilecegini söyledi. Allah'ın cezasıSes kaydı yarar karı koca arasında diye biliyorum. Bi avukata mutlaka danışın, planlı hareket etmiş mutlaka kendini güvenceye almak için biseyler yapmıştır