- 9 Mart 2011
- 11.734
- 8.993
- Konu Sahibi mutluluk1982
size az bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür amaçlı okuyordur muhtemelen. Her rezilliği sineye çeken, üstüne çalışıp parasını yediren bi enayi bulmuş, ne kadar şükretse azKadının hikayesine cik çok üzülmüştüm yorumları okurken sizinkinde kahkaha attım bakara suresini niye okuyor ki acaba.
Beni o kadına verme deyip ondan çocuk mu yapmış. Arkadaşım saf mısınız ya, şu adamların gözyaşlarına kanıyorsunuz. Boşandığıniz adamla tekrar tekrar evlenmek neden? Altında yatan psikolojik sorun ne çok merak ettim. İyi olsa zaten boşamazdiniz. Geç diye birşey yok, gençsiniz, hayatınızın geri kalanını huzurlu yaşayın. Bırakın ne halleri varsa görsünler, birbirlerini yesinler, evleneceklerse de evlensinler bu adamdan size hayır gelmezdinlemek lazımmış. ama hep dedimki nerden anlayacaklar beni hepsi ysşamadan üstten üstten konuşuyormuş dedim. ama o kadar doğruymuşki.. çok geç kaldım çok geç
Ya bizim bı arkadaşı eşi aldatmış, aradan 5 yıl geçmiş kızı 2.hamileliginde aldatıyor hem de 3 senelik bi ilişki çıktı. Yani öyle gecelik aldatmalar da değil. Bayağı paralel evrende ilişkiler yaşıyor adam. Neyse kız buna boşanma davası açtı, ortalığı ayağa kaldırdı ama sonra gitti barıştı. Ya sen bu adamla üstelik 2.defa bunu yaşıyorsun. Kızları ayrılıktan çok kötü etkilendi ok hadi ona dayanamadin döndün. Ama nasıl güvenirsin bir daha, nasıl normale dönebildinAmaan 3-5 ay sonra gelip boşanamadım başka kadından bir çocuk daha yaptı diye anlatırsın.
Metreslerdeki metrelerce hırs herşeye kadirMetresin de yumurtalarina saglik. Benim 3 tane yumurtam var sperm gordugu yerde katil balinaya donusuyor abla her yil icin bi tane hamile kalmis.
Anne babaları gayrimeşru ilişkiler yaşayanlar, bu tarz olayları sonradan kendi hayatlarında normalleştiriyor maalesefBaşka bir kadından 5 yılda 5 çocuk yapan bir adam hayatım mahvolur deyip ağladı mı? Duyun da inanmayın, siz hala bu adamla nasıl evli kalabiliyorsunuz diyeceğim ama insanın en büyük düşmanı kendisidir, ne o ahlaksız eşiniz ne de diğer kadın, hayatınızı berbat eden sizsiniz, hadi siz 42 yaşında aklı başında olması gereken bir yetişkinsiniz, hayatınızı istediğiniz gibi mahvedebilirsiniz ama kızlarınıza kötü bir örneksiniz maalesef, o kızlar ileride babaları gibi biriyle aldatmalı gayrimeşru çocuklu evlilikler yaşar da elin adamı yüzünden hayatlarını berbat ederlerse sorumlusu sizsiniz.
Doğum falan değilde.. Anca konu sahibi veya eşi ölürse ayrılacak gibi duruyorlar , yoksa zor gibi. Kadın normalleştirmiş yaşananlarıÜç kere bosadigin adama mi dedin bunu
Hiçbir sorunu yansıtmıyorum derken!! Çocuklarınızın başka bir kadından kardeşi var farkında mısınız?gayet sağlıklılar. iyiler. şu an bbada bizle zaten.. kı<zım çok iyi bir üniversite okuyor. kızlarımda sorun yok. çünkü artık hiçbir sorunuu yansıtmıyorum onlara
Konu sahibi bandan çıkmış ama yazmiyor. Hakikaten ne hayatlar var, Tv'de görsek RTÜK e şikayet yagarBu konu benim psikolojimi bozdu. Gördükçe midem bulanıyor
Böyleleri hayatta intihar etmez, hayatı o kadar çok seviyor ki metresini sürekli hamile bırakıyor, o kadın senin bu kadın benim geziyor...Borçtan sıkıntıdan intahar eder dediniz? Ciddi ciddi. O adam intahar eder mi ya, size ağlar sizde yaparsınız. Çözümünü bulmuş ki.
Birde millet dizileri şikayet eder toplumu bozdu diye. Ne bozuk hayatlar var okurken midem bulandı yaşadığımı düşünemiyorum. Konu sahibi ağzının payını aldı sanırım ondan yazmıyorKonu sahibi bandan çıkmış ama yazmiyor. Hakikaten ne hayatlar var, Tv'de görsek RTÜK e şikayet yagar
Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır diyorlar ya, öyle galiba... Konu sahibi canı sıkılınca geri gelir, stres atmak amaçlı kullanıyor burasını.Birde millet dizileri şikayet eder toplumu bozdu diye. Ne bozuk hayatlar var okurken midem bulandı yaşadığımı düşünemiyorum. Konu sahibi ağzının payını aldı sanırım ondan yazmıyor
Bir kaç üye var gerçekten sinir bozan, böyle çarpık hayatlarını anlatıp sinir bozup gidenGerçek bir hikayeden uyarlanmıştır diyorlar ya, öyle galiba... Konu sahibi canı sıkılınca geri gelir, stres atmak amaçlı kullanıyor burasını.