3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Anlatmadığınız yada sizin bilmediğiniz bir şeyler olabilir mi ? Sizin yanınızda ayrılamayacağı için üzmemek için yollamış . Eşinizi siz tanıyorsunuz başka bir şey yok ise o zaman başka biri var

Canım benim konunu görünce şok oldum Bir insan her ne olursa olsun hayat eşine bu yaklaşımla yaklaşması çook çook yanlış. Eşinin ailesinin tarafı etken olmuş olabilir mi acaba bitanem? niyeyse aklıma o taraf geldi genelde sayelerinde oldukları için...

Aileme psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor. Benim bildiklerim bu yani evde çok iyiydik ben anneme gelince dün aradı ve ayrılalım yapamıyorum dedi

Aileme psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor. Benim bildiklerim bu yani evde çok iyiydik ben anneme gelince dün aradı ve ayrılalım yapamıyorum dedi
Psikolojisi bozuksa siz mi bozdunuz ne alaka bunu açık açık size söylemeli eşisiniz. Destek alsın o zaman. Evliliğiniz yüzünden mi bozuk

Canım benim aklıma gelmeyen başıma geldi onun ailesi de çok üzgün. Hiç şüphe etmem onlardan. Ne varsa eşimde var

Psikolojisi bozuksa siz mi bozdunuz ne alaka bunu açık açık size söylemeli eşisiniz. Destek alsın o zaman. Evliliğiniz yüzünden mi bozuk
Seni de üzmek istemiyorum kendimle beraber dedi. Kafam gidip geliyor diyor . Düş yakamdan dedi ya

Canım benim aklıma gelmeyen başıma geldi onun ailesi de çok üzgün. Hiç şüphe etmem onlardan. Ne varsa eşimde var
Kuzum ama siz bebiş de istiyorsunuz değil mi? Bir adamın böyle birden dönmesi hiç normal bir durum değil bana göre. Sen gidene kadar belli etmemeye çalışsa diyeceğim çok özür dileyerek soruyorum bu süreçte cinsel hayatınız var mıydı peki o anlamda yaklaşımından herhangi bir çıkarım yapabiliyor musun

Vardı kuzum inan çok güzel gidiyordu herşey. Bebek de istiyorduk. İyi ki olmamış

Vardı kuzum inan çok güzel gidiyordu herşey. Bebek de istiyorduk. İyi ki olmamış
Ah kıyamam ki ben sana Ne saçma düzen bu ya , seviyorsun emek veriyorsun çok üzgünüm çok bir yuvayı yapmak kadar yıkmak da ne zor dur bakalım kuzum , cevap olarak yazdın mı sen kuzum tekrardan

Onu da kafam almıyor ya işte. Hiç soğukluk yoktu düzenli bir cinsel ilişki hayatımız vardı. Şimdi düşünüyorum beni sevmeyen adam neden bunları bana yaptı
Biraz bıraksanız mı tek kalsa acaba madem psikolojisi bozuk ses etmeyin bakalım ne oluyor boşanma fln demiş bekleyin bakalım o adım atsın atacak ise . Üzülüyorsunuz ama dua edin bebek yok

Babam da aynı şeyi ailemize yapmıştı. Hepimizi kandırıp bizi farklı şehire gönderdi. Ben de gelicem dedi. Gelmedi.
Sonra anlıyorsun zaten meğer hepsi numaraymış

Ah kıyamam ki ben sana Ne saçma düzen bu ya , seviyorsun emek veriyorsun çok üzgünüm çok bir yuvayı yapmak kadar yıkmak da ne zor dur bakalım kuzum , cevap olarak yazdın mı sen kuzum tekrardan
Dünden beri hiç konuşmadık canım annemlerle konuştu. Ben 3 yıl sırf ona yük olmamak için eve kendime doğru dürüst bir sey almiyordum. Nankör mü desem kaypak mı
Biraz bıraksanız mı tek kalsa acaba madem psikolojisi bozuk ses etmeyin bakalım ne oluyor boşanma fln demiş bekleyin bakalım o adım atsın atacak ise . Üzülüyorsunuz ama dua edin bebek yok
Annemler de öyle dediler,telini açma Bir süre Kendi hâline bırak dediler ama gelecekmiş buraya inanın yüzünü görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…