Hep korkmuştum dul sıfatı yemekten böyle yaşamaktan. Elbette utanç verici bir şey değil ama aklıma gelmeyen başıma gelecek.cunku biz kurtlerde zor oluyor böyle şeylerNe diyecek ki elalem? Kocasi hayirsiz cikti diyecekler en fazla. Desinler.
Çok doğru söylüyorsunuz inşallah en kısa zamanda kendimi toparlayabilirimAman elalem her türlü her şeye konuşur. Bu hayat sizin elalemin değil. Dik durun ve kimseyi umursamayın.
Canım benim konunu görünce şok oldumCidden kafam almıyor. Bir insan nasıl böyle güzel rol yapar. Hani beni seviyordun dedim dile getiren hep sendin dedim.
Yemin etti artık zerre Sevgi yok hepsi senin gönlünü hoş tutmak içindi dedi.
İnsan sevmediği birine bırak seviyorum demeyi aynı yatağı paylaşmaz. Geceleri ben yatağa girmeden uyuyamayan , daha Bir hafta önce saçlarımı tarayıp okşayan adam şimdi bunları söylüyor
Ben evdeyken özellikle sordum. Beni bırakmak gibi bir niyetin varsa söyle dedim.hiç olmazsa adam gibi vedayı yap bu nasıl oyundur. bu kadarcık açıklamayla sadece aklıma başka biri var gibi geldi
Aileme psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor. Benim bildiklerim bu yani evde çok iyiydik ben anneme gelince dün aradı ve ayrılalım yapamıyorum dediAnlatmadığınız yada sizin bilmediğiniz bir şeyler olabilir mi ? Sizin yanınızda ayrılamayacağı için üzmemek için yollamış . Eşinizi siz tanıyorsunuz başka bir şey yok ise o zaman başka biri var
Psikolojisi bozuksa siz mi bozdunuz ne alaka bunu açık açık size söylemeli eşisiniz. Destek alsın o zaman. Evliliğiniz yüzünden mi bozukAileme psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor. Benim bildiklerim bu yani evde çok iyiydik ben anneme gelince dün aradı ve ayrılalım yapamıyorum dedi
Canım benim aklıma gelmeyen başıma geldiCanım benim konunu görünce şok oldumBir insan her ne olursa olsun hayat eşine bu yaklaşımla yaklaşması çook çook yanlış. Eşinin ailesinin tarafı etken olmuş olabilir mi acaba bitanem? niyeyse aklıma o taraf geldi genelde sayelerinde oldukları için...
Elaleme ne ki anlaşamadık ayrıldık yani bu kadarKeşke flört döneminde bitseymis. Herşey bir anda geliştiği için afalladim. Elalem ne der korkusu ve ailemi çok düşünüyorum. Biz bunları hak etmedik
Seni de üzmek istemiyorum kendimle beraber dedi. Kafam gidip geliyor diyor . Düş yakamdan dedi yaPsikolojisi bozuksa siz mi bozdunuz ne alaka bunu açık açık size söylemeli eşisiniz. Destek alsın o zaman. Evliliğiniz yüzünden mi bozuk
Kuzum ama siz bebiş de istiyorsunuz değil mi? Bir adamın böyle birden dönmesi hiç normal bir durum değil bana göre. Sen gidene kadar belli etmemeye çalışsa diyeceğim çok özür dileyerek soruyorum bu süreçte cinsel hayatınız var mıydı peki o anlamda yaklaşımından herhangi bir çıkarım yapabiliyor musunCanım benim aklıma gelmeyen başıma geldionun ailesi de çok üzgün. Hiç şüphe etmem onlardan. Ne varsa eşimde var
O kadar çok korkuyorum ki mideme kramplar girdi üzüntüdenElaleme ne ki anlaşamadık ayrıldık yani bu kadar
Cinsel hayatınız peki .Seni de üzmek istemiyorum kendimle beraber dedi. Kafam gidip geliyor diyor . Düş yakamdan dedi ya
Vardı kuzum inan çok güzel gidiyordu herşey. Bebek de istiyorduk. İyi ki olmamışKuzum ama siz bebiş de istiyorsunuz değil mi? Bir adamın böyle birden dönmesi hiç normal bir durum değil bana göre. Sen gidene kadar belli etmemeye çalışsa diyeceğim çok özür dileyerek soruyorum bu süreçte cinsel hayatınız var mıydı peki o anlamda yaklaşımından herhangi bir çıkarım yapabiliyor musun
Onu da kafam almıyor ya işte. Hiç soğukluk yoktu düzenli bir cinsel ilişki hayatımız vardı. Şimdi düşünüyorum beni sevmeyen adam neden bunları bana yaptıCinsel hayatınız peki .
Ah kıyamam ki ben sanaVardı kuzum inan çok güzel gidiyordu herşey. Bebek de istiyorduk. İyi ki olmamış
Biraz bıraksanız mı tek kalsa acaba madem psikolojisi bozuk ses etmeyin bakalım ne oluyor boşanma fln demiş bekleyin bakalım o adım atsın atacak ise . Üzülüyorsunuz ama dua edin bebek yokOnu da kafam almıyor ya işte. Hiç soğukluk yoktu düzenli bir cinsel ilişki hayatımız vardı. Şimdi düşünüyorum beni sevmeyen adam neden bunları bana yaptı
Babam da aynı şeyi ailemize yapmıştı. Hepimizi kandırıp bizi farklı şehire gönderdi. Ben de gelicem dedi. Gelmedi.Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Dünden beri hiç konuşmadık canım annemlerle konuştu. Ben 3 yıl sırf ona yük olmamak için eve kendime doğru dürüst bir sey almiyordum. Nankör mü desem kaypak mıAh kıyamam ki ben sanaNe saçma düzen bu ya , seviyorsun emek veriyorsun çok üzgünüm çok bir yuvayı yapmak kadar yıkmak da ne zor dur bakalım kuzum , cevap olarak yazdın mı sen kuzum tekrardan
Annemler de öyle dediler,telini açma Bir süre Kendi hâline bırak dediler ama gelecekmiş buraya inanın yüzünü görmek istemiyorumBiraz bıraksanız mı tek kalsa acaba madem psikolojisi bozuk ses etmeyin bakalım ne oluyor boşanma fln demiş bekleyin bakalım o adım atsın atacak ise . Üzülüyorsunuz ama dua edin bebek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?