myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
onca yazdığından bu cümleyi cımbızlamak biraz garip olacak zaten diğer fikirlerimi de belirticem ama öncelikle bu sözü vermeniz çok saçma olmuş.Asla boşanmak yok diye söz vermiştik.
yani insanız hayatta her şey bizim için, yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. önden peşin peşin asla boşanmıcaz demek bana doğru gelmedi. zaten bu verilen sözün sonuncunda senin hayal kırıklığın büyük olmuş.
ikinci olarak ben de boşandım. 2,5 sene oldu bile, öncelikle elalem denen akbaba tayfayı düşünmemen lazım. onlar kapının dışında konuşur durur içeride her şeyi bire bir yaşayan ve yaşayacak olan sensin. kaldı ki sen niye suçlanasın yargılanasın anlattığın kadarıyla burada suçlu sen değilsin hatta suçlu yok denebilir bile.
6 ay önceki boşanma mevzusundan sonra demek ki eşin etraflıca düşünmüş ve gerçekten boşanmak istediğine karar vermiş. bu sen de olabilirdin yani boşanmayı isteyen taraf sen de olabilirdin.
heee şu da var; önceden plan yapması seni ailene gönderip sonra telefonda ayrılmak istediğini söylemesi çok yanlış ama öncelikle kabullenmekle başlayabilirsin. şöyle ki, "evet bu oldu şu yaşandı ama geçti. ya da geçecek" şeklinde.
bir de kimse yazdı mı bilmiyorum ama, başka biri olma ihtimali var mı? hiç şüphelendin mi?