• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Cidden kafam almıyor. Bir insan nasıl böyle güzel rol yapar. Hani beni seviyordun dedim dile getiren hep sendin dedim.
Yemin etti artık zerre Sevgi yok hepsi senin gönlünü hoş tutmak içindi dedi.

İnsan sevmediği birine bırak seviyorum demeyi aynı yatağı paylaşmaz. Geceleri ben yatağa girmeden uyuyamayan , daha Bir hafta önce saçlarımı tarayıp okşayan adam şimdi bunları söylüyor
Inan dediklerine
Benimkide aynıydı saclarımı taradı ailecek gezer tozardık
Ama bunlar hep rol neden rol yapar bi insan diye bende sorguladım cok
Ama sen bunu sorgulama
Sadce kabullen ki oyuncu rolcü kişiliksiz biri kocan tıpkı benimki gibi

8 yıllık emegimdi ve bir oğlum var. Guya beni cok seviyordu bensiz bir hayali yoktu ...Hic haketmedigim seyler yasadim siddet vardi psikolojik sorunları vardi .karsilukli açtık davayı da .buna ragmen çok büyük bir acı günlerce aylarca ağladım yediklerimin tadını bile alamadım tad duygum gitmisti gunlerce..bir aydan az bir sure içinde 10kg verdim kabus dolu acı dolu günlerdi her anım gozyasiydi.ama çok şükür.... insanın yaraları kabul bağlıyor öldüm diyorsunuz ama olmuyorsunuz.ha istedilerimi de aldim bosanirken.cok buyuk haksizliklar yasafim karsidaki insani ve ailesini hic tanimiyormusum aslinda ..bilmiyorum ben öyle yaşadım.Simdi bir hastalıktan iyileşiyor gibiyim ama eski ben miyim asla hayır.insanlara güvenimi kaybettim ..ayaktayım çok şükür bossnma suresince ve sonrasinda hep gururlu durdum hep düzgün durdum.oğluma verebilecegimin en iyisini vermeye çalışıyorum.Herşeyi herkesi Allah a havale ettim ilahi adalete güveniyorum.
Bizim çocuğumuz yok , iyi ki de olmamış. Sizin 8 yıl az değil ne zaman bosandiniz

Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
Psikolojik sorunları var gibi. Zaman herşeyin ilacı.

Bebek istiyormuşsunuz sanirim konularınıza baktım.

Onda da bir hayır varmış demek ki..

Inan dediklerine
Benimkide aynıydı saclarımı taradı ailecek gezer tozardık
Ama bunlar hep rol neden rol yapar bi insan diye bende sorguladım cok
Ama sen bunu sorgulama
Sadce kabullen ki oyuncu rolcü kişiliksiz biri kocan tıpkı benimki gibi
Kişiliği olan bir adam bunu yapmaz. Ümit asilayip yolda birakmaz. Allah'a havale ediyorum ne diyeyim.

Cidden kafam almıyor. Bir insan nasıl böyle güzel rol yapar. Hani beni seviyordun dedim dile getiren hep sendin dedim.
Yemin etti artık zerre Sevgi yok hepsi senin gönlünü hoş tutmak içindi dedi.

İnsan sevmediği birine bırak seviyorum demeyi aynı yatağı paylaşmaz. Geceleri ben yatağa girmeden uyuyamayan , daha Bir hafta önce saçlarımı tarayıp okşayan adam şimdi bunları söylüyor
Resmen omurgasızlık bu ama ya. Lütfen kusuruma bakmayın. Canınızı daha fazla sıkmak istemem ancak başka biri olmadığına emin misiniz? Yoksa adamın mental problemleri var resmen ya. Bu nedir yani?

Resmen omurgasızlık bu ama ya. Lütfen kusuruma bakmayın. Canınızı daha fazla sıkmak istemem ancak başka biri olmadığına emin misiniz? Yoksa adamın mental problemleri var resmen ya. Bu nedir yani?
Keşke başka biri olsa , o zaman umudumu keserdim ama telle ilgisi olmayan bir adam. Keşke başkası olsa ama böyle sebepsiz olmasa. En azından bir sebebi var o yüzden istemiyor derdim

Keşke başka biri olsa , o zaman umudumu keserdim ama telle ilgisi olmayan bir adam. Keşke başkası olsa ama böyle sebepsiz olmasa. En azından bir sebebi var o yüzden istemiyor derdim
Baskası vardır
Boyle oyuncu plancı adamlar saman altından su yurutmesini de çok iyi bilir
Benimki beni aldatırken aylarca ruhum duymamış
Mutlaka vardır biri de sen anlamamıssındır

Yani elbette çok zor sizin yerinize koyuyorum kendimi inanılmaz zor. Allah yardımcınız olsun. Bu süreci atlatmak için yardım almayı düşünmez misiniz? Daha kolaylaşır sizin için.
Bir de tabi bunu söyleyen için kolay gelebilir diye düşünenilirsiniz ancak, belki de kurtuldunuz böyle tiynetsiz bir adamdan. Çünkü bu anlattığınız şeyleri yapan adamda karakterin zerresi olamaz bence. İnsanlar problem yaşar ayrılır bunlar olağan şeyler ancak bu şekilde oyunla dümenle iş çeviren insanlardan Allah korusun yani. Çok kötü çok tehlikeli.

Yani elbette çok zor sizin yerinize koyuyorum kendimi inanılmaz zor. Allah yardımcınız olsun. Bu süreci atlatmak için yardım almayı düşünmez misiniz? Daha kolaylaşır sizin için.
Bir de tabi bunu söyleyen için kolay gelebilir diye düşünenilirsiniz ancak, belki de kurtuldunuz böyle tiynetsiz bir adamdan. Çünkü bu anlattığınız şeyleri yapan adamda karakterin zerresi olamaz bence. İnsanlar problem yaşar ayrılır bunlar olağan şeyler ancak bu şekilde oyunla dümenle iş çeviren insanlardan Allah korusun yani. Çok kötü çok tehlikeli.
O kadar güzel anlattınız ki, belki de kurtuldum evet. Ama kahretsin ki seviyorum. Kimsenin asla yerimde olmasını istemem. Bir mesleğim olsa kimseye minnet etmem derim en azından ama kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim
Aradığım cevap. Aynen sizin gibi düşündüm okurken.
Aşağıda belirttim nedenini

Back