- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Erkeğin taktiği sakince sessizce ailesine yollar ve bitti der.Sahsen yaşadım ve şahit oldum.Yapacagin sen bilirsin diyip hemen bitmesini sağlamak.Kesinlikle yalvarma arayıp sorma sana sahip çıkan ailen varsa kendini ayaklar altına atma.Biraz dik dur Bak o zaman arkadaş nasıl u dönüşü yapacak.Yapmiyorsa bil ki kurtuldun kaybetmedin.Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Geçmiş olsun , Allah şifa versin.İşte ben açmak istiyorum hatta evden çıktım davamı açmaya, annem karşı çıktı canım. Bi de kanser hastası, üzmek istemiyorum gidemedim
Gerçekten öyle canım şimdi pişman gibi duruyor boşanmaya yanaşmıyor:)Erkeğin taktiği sakince sessizce ailesine yollar ve bitti der.Sahsen yaşadım ve şahit oldum.Yapacagin sen bilirsin diyip hemen bitmesini sağlamak.Kesinlikle yalvarma arayıp sorma sana sahip çıkan ailen varsa kendini ayaklar altına atma.Biraz dik dur Bak o zaman arkadaş nasıl u dönüşü yapacak.Yapmiyorsa bil ki kurtuldun kaybetmedin.
Bu senin hatan değil, kendi istedi kendi davasını açsın diyor canım. Sadece o değil neredeyse tüm sülale karşıGeçmiş olsun , Allah şifa versin.
Ama neden karşı çıkıyor ki ?
Tmm şimdi sessiz ol dersini alsın çıksın gelsin.Geldiginde de dönüm noktanız olsun istiyorsan kavgasız gürültüsüz her şeyi o gün konuşup kapatın ve yeni bir adım atın.Kaldirabileceginizin Hayirlisini diliyorumGerçekten öyle canım şimdi pişman gibi duruyor boşanmaya yanaşmıyor:)
Yani sonunda boşanma alacaksa kimin açacağının bir önemi yok aslında. Hiç acmazsa n'olacak peki ?Bu senin hatan değil, kendi istedi kendi davasını açsın diyor canım. Sadece o değil neredeyse tüm sülale karşı
Hayır, benim için o sayfa kapandı gerçekten yani içimde bir şey kalmadı. Ne bilim çok yabancı geliyorTmm şimdi sessiz ol dersini alsın çıksın gelsin.Geldiginde de dönüm noktanız olsun istiyorsan kavgasız gürültüsüz her şeyi o gün konuşup kapatın ve yeni bir adım atın.Kaldirabileceginizin Hayirlisini diliyorum
Hiç açmazsa artık inada bindirmenin anlamı yok gerçekten annemden gizli bile açmayı düşünüyorum. Çünkü zulüm geliyor artıkYani sonunda boşanma alacaksa kimin açacağının bir önemi yok aslında. Hiç acmazsa n'olacak peki ?
Boşanmadığınız sürece o mendeburun soyadını taşıyacaksınız. Boşayın gitsin, çapsızı.İşte ben açmak istiyorum hatta evden çıktım davamı açmaya, annem karşı çıktı canım. Bi de kanser hastası, üzmek istemiyorum gidemedim
Bi an hangi konu ne yazmışım ne oldu idrak edemedim evet baya uzun süre önce yazmışım :) ben iyim , ayrıyız bir araya gelme gibi bir durum yok olamazda zaten, sadece sikintim anlaşmalı istemiyor ve ben de çekişmeli için yeterince bütçem yok (avukat ücreti vs) biraz para biriktirip davayı ben açacağım , çünkü o paragoz olduğu için dava bile açmıyor.Merhaba canım nasılsın iyi misin, durumlar nasıl? Biraz geç oldu kusura bakma
İnanın kusacağım aklıma geldikçe, zaten hiç sevmiyordum soyadınıBoşanmadığınız sürece o mendeburun soyadını taşıyacaksınız. Boşayın gitsin, çapsızı.
Devlet avukat yardımı yapıyor adliyeye başvurun ama önce muhtarlıktan bi belge çıkarmanız lazım galiba, kuzenim öyle bir şey yapmıştıBi an hangi konu ne yazmışım ne oldu idrak edemedim evet baya uzun süre önce yazmışım :) ben iyim , ayrıyız bir araya gelme gibi bir durum yok olamazda zaten, sadece sikintim anlaşmalı istemiyor ve ben de çekişmeli için yeterince bütçem yok (avukat ücreti vs) biraz para biriktirip davayı ben açacağım , çünkü o paragoz olduğu için dava bile açmıyor.
İnanın kusacağım aklıma geldikçe, zaten hiç sevmiyordum soyadını
Umarım boşanıp yolunuza bakarsınızGeçen bana mesaj atmış, hala ümit ediyor. diyor ki ne diyorsun sence bizim durumumuz ne olacak? Dedim ki geçti artık o tren. Bitti gitti
Cidden o kadar yoruldum ki, kocaman bir çizgi çekmek istiyorum geçmişimeÇekişmeli bosanma süreci uzun sürüyor.Kararinizdan eminseniz zamaninizi kaybetmeyin bu surecte davayı siz acabilirsiniz
Ben yolumu çoktan çizdim ki :) Daha nereye barışıyorum, bana o kadar şeyi yaşatan birini neden tekrar hayatıma alıp kendime zulmedeyimUmarım boşanıp yolunuza bakarsınız
Sizde sanki süründürüyor gibisiniz bir süre barışacaksınız izlenimi aldım
Hayırlı olsun. Planlarınız nedir peki?Ben yolumu çoktan çizdim ki :) Daha nereye barışıyorum, bana o kadar şeyi yaşatan birini neden tekrar hayatıma alıp kendime zulmedeyim
çok teşekkür ederim Allah razı olsunKavLen merhaba konunuzu parça parça okudum, lakin boşanma sebebini bir türlü göremedim Sebep ne acaba?
Ayrıca çok güçlü bir kadınsınız, anladığım kadarıyla şu an çok mutlusunuz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?