• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Dürüstçe soyleseydi boşanmayacak miydiniz?neden rol yapma ihtiyacı hissetti orasi tuhaf geldi

Ben olsam "gelince konuşuruz" deyip o arada boşanma davası açardım, ben gitmeden mahkeme celbi giderdi. Ama o kadar kolay değildir sanıyorum.

Beni unuttun dedi bana
A aaa rahatsız 😮
Seni sevmiyorum, zorlamanın anlamı yok demiş, kalkmış beni unuttun diyor.
Heralde salya sümük , peşinden koşup, yalvarmanızı bekliyordu dengesiz.
Kendini hint kumaşı sanmakta bu oluyor galiba.

Abla o kadar güzel anlatıyosun ki sorunsuz kocayı bile boşayasım geliyo 😂
Umarım herkes evinde eşiyle huzur içinde yaşar, kimsenin boşanmak için bir sebebi olmaz ama kıymet bilmez, saygısız adamları da kocadır ne yapsa çekeceğiz deyip paşa soyu gibi tepemize çıkaramayız, evlilik yürümüyorsa yürütmek için çaba sarf etmek zaman kaybından başka bir şey değil çünkü.

Şimdi ne yapıyorsunuz peki? Karşı taraf ne halde?beter olsun
Karşı taraf bana msj atıp duruyor anlaşmalı bitsin çekişmeli olursa avukat masrafı fazla olur diye 😄 manevi tazminat açıcam onu istiyor galiba 😎 ben nafakamı istiyorum vermemek için tutturmuş anlaşmalı diye. yok öyle bir dünya.
diğer taraftan bir an önce kurtulmak istiyorum 😊 o da halinden memnun değil ama hala bitsin kafasında 😄

Dürüstçe soyleseydi boşanmayacak miydiniz?neden rol yapma ihtiyacı hissetti orasi tuhaf geldi
Benim zoruma giden bu zaten, adam gibi yüzüme karşı söylemedi. kendime zarar vermemden korkmuş. o kim ki onun için zarar vereyim kendime 😄 Sanki dünyada tek erkek o kalmış gibi.
Ben sadece verdiğim emeklere üzüldüm cidden 😊

Ben olsam "gelince konuşuruz" deyip o arada boşanma davası açardım, ben gitmeden mahkeme celbi giderdi. Ama o kadar kolay değildir sanıyorum.
Bana kalsa hemen gidip dava açacağım, ailem mani oluyor. boşanmak isteyen o vs vs diyorlar.
Bir de eve gelme demişti o yüzden gelince konuşuruz diyemedim, eşyalarımı almaya gelcem dediğimde gelme ben yollarım dedi. ruhsuz duygusuz

A aaa rahatsız 😮
Seni sevmiyorum, zorlamanın anlamı yok demiş, kalkmış beni unuttun diyor.
Heralde salya sümük , peşinden koşup, yalvarmanızı bekliyordu dengesiz.
Kendini hint kumaşı sanmakta bu oluyor galiba.
Galiba, çünkü "ben seni artık sildim unuttum" dediğimde" vay be bu kadar kolay demek ki" dedi. ne yapayım yolunu mu gözleyim dedim. Zoruna gitmiş beyefendinin.
Beni sevmediğini söyleyen adam, izin aldım geleyim gezeriz falan diyor. Delirdim resmen. O günden beri nesajlarına aramalarına cevap vermiyorum

Galiba, çünkü "ben seni artık sildim unuttum" dediğimde" vay be bu kadar kolay demek ki" dedi. ne yapayım yolunu mu gözleyim dedim. Zoruna gitmiş beyefendinin.
Beni sevmediğini söyleyen adam, izin aldım geleyim gezeriz falan diyor. Delirdim resmen. O günden beri nesajlarına aramalarına cevap vermiyorum

R yapmış resmen. Peşinden koş istiyordu heralde

Geri dönüş gibi bi durumunuz var mı peki....bi de bişey sorcam ben şuan gecrekten madur oldum haksız yere eşim beni boşamak istiyor başta hiç istemedim yalvardım ama şuan istiyorum lakin mahkemede sunacağım pek kanıtim yok...ama o bana söylediği şeyleri muhtemelen söyleyecek neler bunlar ; yemek yapmayı bilmiyomusum çocuğuma bakamiyomusum eş olamamisim vs vs vs ve gerçekten yalan kendi hicbisey begenmiyordu bense cirpimiyordum beni beğensin diye :(
Çok çaresiz hissediyorum..

Benim zoruma giden bu zaten, adam gibi yüzüme karşı söylemedi. kendime zarar vermemden korkmuş. o kim ki onun için zarar vereyim kendime 😄 Sanki dünyada tek erkek o kalmış gibi.
Ben sadece verdiğim emeklere üzüldüm cidden 😊
Bu kadar kendini bişey sanması onun aptalligini gösterir .

Geri dönüş gibi bi durumunuz var mı peki....bi de bişey sorcam ben şuan gecrekten madur oldum haksız yere eşim beni boşamak istiyor başta hiç istemedim yalvardım ama şuan istiyorum lakin mahkemede sunacağım pek kanıtim yok...ama o bana söylediği şeyleri muhtemelen söyleyecek neler bunlar ; yemek yapmayı bilmiyomusum çocuğuma bakamiyomusum eş olamamisim vs vs vs ve gerçekten yalan kendi hicbisey begenmiyordu bense cirpimiyordum beni beğensin diye :KK43:
Çok çaresiz hissediyorum..
Merhaba canım nasılsın iyi misin, durumlar nasıl? Biraz geç oldu kusura bakma 😒

Back