benim çok samimi arkadaşımda böyle kötü durumdaCümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Aminn canım çok teşekkür ederim, artık unuttum sayılır. Yoluma bakıyorum ama o çok pişmanbenim çok samimi arkadaşımda böyle kötü durumda
allahh yardımcın olsun inşallahh bi yolunu bulabilirsin..
gerçektenn bakk bin pişman olcakk öyle bi gelcekkk kii şaşırılacak iş olcakAminn canım çok teşekkür ederim, artık unuttum sayılır. Yoluma bakıyorum ama o çok pişman
Helal olsun sıze gercektenAminn canım çok teşekkür ederim, artık unuttum sayılır. Yoluma bakıyorum ama o çok pişman
Gerek :) son durumunuz nedir ? İnşallah herşey yolundadırKızlar kızlar gelem mi
Ah canım ben çok ağladım, şimdi diyorum değmezmişgerçektenn bakk bin pişman olcakk öyle bi gelcekkk kii şaşırılacak iş olcak
Ilklerde hep oyle olurr sıkma canınıAh canım ben çok ağladım, şimdi diyorum değmezmiş
Son durum şöyle oldu, ben artık vazgeçtim mücadele etmiyorum ama o şu an liseli aşıklar gibi bana şarkılar atıyorGerek :) son durumunuz nedir ? İnşallah herşey yolundadır
ayrıldın mı peki arada bakıyorum burayaAh canım ben çok ağladım, şimdi diyorum değmezmiş
Ne yaptınız boşandınız mı ?Ah canım ben çok ağladım, şimdi diyorum değmezmiş
Evet canım, bulunduğum şehre geldi mesaj atmış ben geldim diye. Ee banane dedim, buluşalım mı diyor banaGelişme var mı kavlen ? Nasılsın ? Hiç iletişim kurdu mu seninle ?
Hayır canım bana kalsa dksında giderdim boşanmaya ama yok yanaşmıyorayrıldın mı peki arada bakıyorum buraya
Geçen bana mesaj atmış, hala ümit ediyor. diyor ki ne diyorsun sence bizim durumumuz ne olacak? Dedim ki geçti artık o tren. Bitti gittiNe yaptınız boşandınız mı ?
merak etmiştim çok o zamanlar da durumunuzu
sürünsün o halde birazHayır canım bana kalsa dksında giderdim boşanmaya ama yok yanaşmıyor
Evde yemeği yapanı , seveni olmayinca aklı başına gelmiştir.Evet canım, bulunduğum şehre geldi mesaj atmış ben geldim diye. Ee banane dedim, buluşalım mı diyor bana
İnan artık çok geç canım, ben yolumu çizdim, onsuzluğa alıştım yani insan ölüme bile alışıyor :)
ay yok canım, git davanı aç diyorum yok yok. Nafakamı ver herkes yoluna baksın yani. Hiçbir şekilde gidip açmıyor davasını :)Evde yemeği yapanı , seveni olmayinca aklı başına gelmiştir.Çok daha iyi olacaksın inşAllah. Yakında yalvarma işine geçer. Dava açtı mı bari ?
Sizde açabilirsiniz davayı :) Ama anlaşmazsa mecbur cekismeliye döner iş.ay yok canım, git davanı aç diyorum yok yok. Nafakamı ver herkes yoluna baksın yani. Hiçbir şekilde gidip açmıyor davasını :)
İşte ben açmak istiyorum hatta evden çıktım davamı açmaya, annem karşı çıktı canım. Bi de kanser hastası, üzmek istemiyorum gidemedimSizde açabilirsiniz davayı :) Ama anlaşmazsa mecbur cekismeliye döner iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?