• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )

3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Erkeğin taktiği sakince sessizce ailesine yollar ve bitti der.Sahsen yaşadım ve şahit oldum.Yapacagin sen bilirsin diyip hemen bitmesini sağlamak.Kesinlikle yalvarma arayıp sorma sana sahip çıkan ailen varsa kendini ayaklar altına atma.Biraz dik dur Bak o zaman arkadaş nasıl u dönüşü yapacak.Yapmiyorsa bil ki kurtuldun kaybetmedin.

Erkeğin taktiği sakince sessizce ailesine yollar ve bitti der.Sahsen yaşadım ve şahit oldum.Yapacagin sen bilirsin diyip hemen bitmesini sağlamak.Kesinlikle yalvarma arayıp sorma sana sahip çıkan ailen varsa kendini ayaklar altına atma.Biraz dik dur Bak o zaman arkadaş nasıl u dönüşü yapacak.Yapmiyorsa bil ki kurtuldun kaybetmedin.
Gerçekten öyle canım şimdi pişman gibi duruyor boşanmaya yanaşmıyor:)

Gerçekten öyle canım şimdi pişman gibi duruyor boşanmaya yanaşmıyor:)
Tmm şimdi sessiz ol dersini alsın çıksın gelsin.Geldiginde de dönüm noktanız olsun istiyorsan kavgasız gürültüsüz her şeyi o gün konuşup kapatın ve yeni bir adım atın.Kaldirabileceginizin Hayirlisini diliyorum

Tmm şimdi sessiz ol dersini alsın çıksın gelsin.Geldiginde de dönüm noktanız olsun istiyorsan kavgasız gürültüsüz her şeyi o gün konuşup kapatın ve yeni bir adım atın.Kaldirabileceginizin Hayirlisini diliyorum
Hayır, benim için o sayfa kapandı gerçekten yani içimde bir şey kalmadı. Ne bilim çok yabancı geliyor

Çekişmeli bosanma süreci uzun sürüyor.Kararinizdan eminseniz zamaninizi kaybetmeyin bu surecte davayı siz acabilirsiniz

Merhaba canım nasılsın iyi misin, durumlar nasıl? Biraz geç oldu kusura bakma 😒
Bi an hangi konu ne yazmışım ne oldu idrak edemedim evet baya uzun süre önce yazmışım :) ben iyim , ayrıyız bir araya gelme gibi bir durum yok olamazda zaten, sadece sikintim anlaşmalı istemiyor ve ben de çekişmeli için yeterince bütçem yok (avukat ücreti vs) biraz para biriktirip davayı ben açacağım , çünkü o paragoz olduğu için dava bile açmıyor.

Bi an hangi konu ne yazmışım ne oldu idrak edemedim evet baya uzun süre önce yazmışım :) ben iyim , ayrıyız bir araya gelme gibi bir durum yok olamazda zaten, sadece sikintim anlaşmalı istemiyor ve ben de çekişmeli için yeterince bütçem yok (avukat ücreti vs) biraz para biriktirip davayı ben açacağım , çünkü o paragoz olduğu için dava bile açmıyor.
Devlet avukat yardımı yapıyor adliyeye başvurun ama önce muhtarlıktan bi belge çıkarmanız lazım galiba, kuzenim öyle bir şey yapmıştı

İnanın kusacağım aklıma geldikçe, zaten hiç sevmiyordum soyadını 🙈😄
Geçen bana mesaj atmış, hala ümit ediyor. diyor ki ne diyorsun sence bizim durumumuz ne olacak? Dedim ki geçti artık o tren. Bitti gitti
Umarım boşanıp yolunuza bakarsınız
Sizde sanki süründürüyor gibisiniz bir süre barışacaksınız izlenimi aldım

Umarım boşanıp yolunuza bakarsınız
Sizde sanki süründürüyor gibisiniz bir süre barışacaksınız izlenimi aldım
Ben yolumu çoktan çizdim ki :) Daha nereye barışıyorum, bana o kadar şeyi yaşatan birini neden tekrar hayatıma alıp kendime zulmedeyim😊

KavLen KavLen merhaba konunuzu parça parça okudum, lakin boşanma sebebini bir türlü göremedim 🤔 Sebep ne acaba?
Ayrıca çok güçlü bir kadınsınız, anladığım kadarıyla şu an çok mutlusunuz maşallah 🤩

KavLen KavLen merhaba konunuzu parça parça okudum, lakin boşanma sebebini bir türlü göremedim 🤔 Sebep ne acaba?
Ayrıca çok güçlü bir kadınsınız, anladığım kadarıyla şu an çok mutlusunuz maşallah 🤩
çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
İnanın boşanma sebebi yok yani birden oldu, sadece dediği şey olmuyor yapamıyorum oldu 😊 Kendi bilir valla :)

Back