• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )

3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum

Güncelleme sayfa 44
ohaaaa artık . sizi ana evine yolculayıp öyle mi boşanmak istiyorum dedi . yuh

ohaaaa artık . sizi ana evine yolculayıp öyle mi boşanmak istiyorum dedi . yuh
Kısacası kaypaklık yaptı. Yüzüme karşı söyleseydi inanın evden bi çöp bile almazdım çantamı alıp çıkardım.
Eşyalarımı falan kargolattım hepsini gönderdi.
Mesele eşya değil ama benim yıkılan yuvamda benim eşyalarımı kullanamaz

Merhaba canım iş buldum ama iş yeri sahibi art niyetli çıktı. 65 yaşında amca bana aşk şiirleri yolluyordu 😂 İşten ayrıldım şu an başka bir yere başvurdum bakalım hayırlısı olsun :)
Kurumsal markalara basvuru yapin. Magazalar, fast food restoranlari gibi. O zaman boyle magduriyetleri yasama olasiliginiz düşer.

Kısacası kaypaklık yaptı. Yüzüme karşı söyleseydi inanın evden bi çöp bile almazdım çantamı alıp çıkardım.
Eşyalarımı falan kargolattım hepsini gönderdi.
Mesele eşya değil ama benim yıkılan yuvamda benim eşyalarımı kullanamaz
aynen.
resmen yol yapmış. kavga sırasında olsa yine kabul edilebilir. dersin ki sinirle çıktı ağzından , duruma göre düzgünce değerlendirip çözülebilirdi. ama bu resmen planlı ve düşünüp yapmış. neye güvendiyse artık.
sanırım boşanmayı kabul edince geri dönmek istemiş. umarım geri dönmezsiniz. bu yaptığı çok adice

Back