• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )

3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
benim çok samimi arkadaşımda böyle kötü durumda
allahh yardımcın olsun inşallahh bi yolunu bulabilirsin.. :(

ne var ne yoksa alın elinden herife bak kolay mı o işler sevgisi kalmamışmış kimsin sen ya kolaymı bu işler bir de rol yapmış, evi almanınız için göndermiş hemen sakın anlaşmalı boşanmayın sakın sakın

• Beğen
Reactions: Jou
Gelişme var mı kavlen ? Nasılsın ? Hiç iletişim kurdu mu seninle ?
Evet canım, bulunduğum şehre geldi mesaj atmış ben geldim diye. Ee banane dedim, buluşalım mı diyor bana 😄
İnan artık çok geç canım, ben yolumu çizdim, onsuzluğa alıştım yani insan ölüme bile alışıyor :)

Evet canım, bulunduğum şehre geldi mesaj atmış ben geldim diye. Ee banane dedim, buluşalım mı diyor bana 😄
İnan artık çok geç canım, ben yolumu çizdim, onsuzluğa alıştım yani insan ölüme bile alışıyor :)
Evde yemeği yapanı , seveni olmayinca aklı başına gelmiştir. 😂 Çok daha iyi olacaksın inşAllah. Yakında yalvarma işine geçer. Dava açtı mı bari ?

Evde yemeği yapanı , seveni olmayinca aklı başına gelmiştir. 😂 Çok daha iyi olacaksın inşAllah. Yakında yalvarma işine geçer. Dava açtı mı bari ?
ay yok canım, git davanı aç diyorum yok yok. Nafakamı ver herkes yoluna baksın yani. Hiçbir şekilde gidip açmıyor davasını :)

Back