3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Hayırlı olsun. Planlarınız nedir peki?
İş başvurularım oldu dönüş alamadım
Bir de, kendi çalıştığım kurum vardı pandemiden sonra ancak orda başlayabilirim.
Aileme yük olmak istemiyorum, hele ki şu saatten sonra :)

Devlet avukat yardımı yapıyor adliyeye başvurun ama önce muhtarlıktan bi belge çıkarmanız lazım galiba, kuzenim öyle bir şey yapmıştı
Aslında çalışıyorum maaşım var ama malesef odemelerim var fazlasıyla , kendisi defolup gitti herşey bana kaldı çocuğuna da tek kuruş vermiyo o sebepten avukat yardımı alamam sanırım...

Umarım herşey gönlünce olur, nasıl bir insanın boşluğuna gelipte eşini terkeder bilmiyorum.. Umarım bu adama dönmezsiniz, yolunuzu çizer çok mutlu olursunuz inşallah

O zaman çokça tebrik ediyorum seni :)
Çocuğum icin boşanamam triplerine giren kadınlara da örnek olsun
Gerçekten de öyle canım, ezdirmesinler kendilerini cidden
Aslında çalışıyorum maaşım var ama malesef odemelerim var fazlasıyla , kendisi defolup gitti herşey bana kaldı çocuğuna da tek kuruş vermiyo o sebepten avukat yardımı alamam sanırım...
Alabilirsiniz emin olun, haklı sizsiniz çünkü
Umarım herşey gönlünce olur, nasıl bir insanın boşluğuna gelipte eşini terkeder bilmiyorum.. Umarım bu adama dönmezsiniz, yolunuzu çizer çok mutlu olursunuz inşallah
Asla, ben kendisine de söyledim. Bana dediğine bakar mısınız, '' yuvanı kurtarmak için bir şey yapmıyorsun ''
Dedim ki ben çok mücadele ettim ama değmezmiş, geçti artık bitti.
Kendi düşünsün :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bin kere

Benimkide tatildeyken bırakmıstı beni 5 sene geçti
Boyleleri plancı manipule eden aldatan arkandan iş ceviren tipler oluyo
Benim üst komşumun eşide ben çok sıkıldım, çok, bunaldım diyermuş, evde sürekli bir gün sabah evi ve arabayı senin üstüne yapacağım yeterki boşa beni diyor kavga dövüş kabul ediyor ama kadın geri dönecek sanıyor sıkıntısı geçince o, dönem adam kalıptan ameliyat olmuştu o yüzden sıkıldı sanıyordu adam bir duydukki evlerine gelen eşinin en samimi arkaşına nikah kıymış, araları iyiymiş karısınınen samimi arkadaşıyla

Ben ne günler geçirmişim ya
Kendime kızıyorum, nefes alamadığım günlere pehh diyorum.
Arkadaşlar davalar karşılıklı açıldı.
Ama pişman pişman pişman.
Sürekli arıyor biz napacaz diyor.
Ben istemedim sen istedin diyorum.
Ah kızlar yazdıklarımı okudum da neler yaşamışım, döktüğüm yaşlar Bi hiç uğruna

Ben ne günler geçirmişim ya
Kendime kızıyorum, nefes alamadığım günlere pehh diyorum.
Arkadaşlar davalar karşılıklı açıldı.
Ama pişman pişman pişman.
Sürekli arıyor biz napacaz diyor.
Ben istemedim sen istedin diyorum.
Ah kızlar yazdıklarımı okudum da neler yaşamışım, döktüğüm yaşlar Bi hiç uğruna

Şuan boşanma aşamasında mısınız?

iş buldunuz mu

son durum nedir peki kesin boşanacak mısınız yoksa barışacakmısınız

Hala sizi neden arayıp, ulaşabiliyor eşiniz? Çocukta yok, iletişimde olmanız gereken bir mecburiyetiniz de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…