Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam şekerlerima.s. nasılsınız ben yorgunum ama iyi sayılırım annemden halı yıkama makinesini getirdim 2 halı 2 yolluk sildim yarında salonumdaki halıları ve koltukları silecem sonrada mutfak temizliği var evi dip köşe temizliyorum okulların açılmasına az kaldı iş başlayınca olmuyor tatili değerlendirmek lazım
ah kızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın tayin isteyebilirim eşim etimesguta güzelkent lisesine geçti ben sincandan eş durumu tayini isteyebilirim tabi okullarda açık varsa yarın listeler açıklanacak dua edin bana da eryamanda açık okullar olsun size ihtiyacım var
İŞİN BİTİNCE BİRDE BENİM EVE ELİNİ AT TATLIM, BU ARALAR HİÇ BİR İŞ YAPASIM YOK NEDENSE:uhm:
bacıııımmm nasılsın ? baaak artık girebiliyorum.
VAYYYY ANASINA KİMLERİ GÖRÜYORUM:1ninca: ANNEMİN KÜÇÜK KIZI:ecrin_bebek:

SENDE KESİN IŞIK VAR BACIM. ZATEN SEN GİRMEZSEN ZORBEY ERKEKLER KULUBÜNE GİRECEK:roflol::roflol:

KIZLAR ŞÖYLE AÇIKLAYAYIM.KARDEŞİMİN BİR OĞLU VAR 5 YAŞINDA ADI ZORBEY
ANNESİNE SİNİRLENMİŞ "VAY EFENDİM SEN NASIL KADINLAR KULÜBÜNE GİRERSİN, BEN ERKEKLER KULÜBÜNE GİREMİYORUM O ZAMAN SİLİYORUM İŞTE" DİYEREK ANNESİNE KISA YOL YAPMIŞTIM ONU SİL BİZİM UFAKLIKalkisalkisalkis

BİRDE BANA ANNESİNİ ŞİKAYET ETMEZ Mİ :uhm: KIZLAR GÜLMEKDEN YERLERE YATTIM RESMEN:roflol:

nam ablacım demek o kadar faydalıymış kabak çekirdeğifisfisfis yemeğe devam ediyimmi o zaman =) sılagül ya benim hiç oyle bi problemim olmadı bu zamna kadar çok şükür yediklerimden sivilce olmaz yuzumde..çok şanslıyım:nazar: cildim problemli değil
kıslar bişey itiraf ediyim size bugun canım acayip kek istedi burdan kek tarifi baktım ÇAYLI KEK diye bişey okudum ilginç geldi baya yapıyım bi deniyim didimm süpper harika bişey oldu ama sanki biraz fazla şekerli geldi bana çoook az yiyebildim tabağıma aldığmı geri koydum tadımlık yedim yani güzeeller:)) ama çok güzel yapmışım yaa ben yaptım diye demiyorum 40yılda 1 yaparım aklıma eserse öyle şeyler yaptımmıda güzel oluyo ya bende şaşıyorum elimin lezzeti var demekki hahahaha:sm_cool:
öptüm hepicinisisss
VALLAHİ BENCE O KADAR ABARTIRSAN FAYDASINDAN ÇOK ZARARI OLURyerimseniben
GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HAFTANIZ ŞEN OLA CANLARIIM hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

AY CANIIIIM ÇOK SAĞOL :1hug:
İNAN SENDE BENİM İÇİN ÇOK ÖZELSİN CANIM ARKADAŞIM:1hug:
İYİKİ VARSIN İYİKİ SENİ TANIMIŞIM DAVULUM BENİİM :1hug:a.s.

CANIIIIM DAVULUMUN GARDAŞIII :1hug: HOŞ GELMİŞSİN ARAMIZA :1hug:a.s.
BENDE SENİN APLANIN TOKMAKI OLUYORUM ŞEKERCİM :utangac:
BEN DAVUL O TOKMAK VURDUKCA SES GETİRİYORUZ VALLA :roflol:

SEN NERENDEN KİLO VERECEN BACIM:uhm: BENİ HİÇ SORMA BACIM :utangac: HER BİYERİMDEN VERMEM LAZIM:roflol::roflol:

EFENDİİİİİM GELELM HAFTA SONU RAPORUNAA zemuszemus

CUMARTESİ SABAH SAAT 11 DE KALTIM, VALLA ÖLÜ GİBİ UYUMUŞUMhihoyyyt

EEE EVDE KOCA VE ÇOCUK OLMAYINCA SANIRIM KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSETTİM:1rolleyes:

SABAH 11:30'DA
BİR KASE YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI İÇTİM İŞE KOYULDUM (EV TEMİZLİĞİ)
KENDİME GELDİĞİMDE AKŞAM SAAT 9:00 OLMUŞTU

BİR KASE DAHA MERCİMEK ÇORBA İÇTİM OKADAR, YORGUNLUKTAN BİTAP DÜŞMÜŞÜM, ERKENDEN YATTIM:1rolleyes:

PAZAR GÜNÜ SABAH KAHVALTI: 07:30

DOMATES
PEYNİR
2 DİLİM PEYNİRL, KIZARMIŞ EKEMK

ÖĞLEN 13:30
PATLICAN YEMEĞİ YAĞSIZ BİR TABAK

AKŞAM 19:00

GENE PALICAN YEMEĞİ VE BOL ROKA

PAZARTESİ SABAH:
08:40 KAHVALTI:

ZEYTİN VE BİR PARÇA EKMEK

ÖĞLEN DAVULUM GELECEK :1rolleyes: SEMİZ OTU SALATASI YİYCES BARABAR:1hug:

AKŞAM 17:00-18:30 ARASI SPOR İNŞALLAH
AKŞAM YEMEĞİM BİR ELMA OLACAK

SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE HEP ELMA YİYECEĞİM KIZLAR ÖYLE KARAR VERDİM
İNŞALLAH YAPABİLİRİM, BANA ŞANS DİLEYİN OLURMU:1hug: ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
TOKMAĞIM:mymeka: DAHA HIZLI VURABİLİRSİN:gitme:

SENİ EKMEK ZORUNDA KALDIM (AMA ÜZÜLME KESİN BİÇMEYE GELİRİM:roflol:)

CANIM BENİM..BRAVO SANA..ARTIK ARADA TAKILIRSIN BİZLERE..GÜZELLİKLERİMİZİ PAYLAŞIRSIN BİZLERLE..HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER AYRICA BALIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AY İNANMIYORUM KÜÇÜK GELİNDE DÜŞMÜŞ SONUNDA 3.TAKIMA
merhabalarrr kıslarr nasılsınız kıslaaarrrr
hoşgeldin bernuşşşopuyorumnanaktan
ben de bugun kıvranıyorum karın ağrısından.hasta oldum hiç iyi değilim hp boyle oluyorum nefret ediyorum ya ilk gunum berbat geçiyo ağrıdan ayakta duramıyorum elim ayağım filan titriyo ara ara başım da dönüyo bildiğiniz bugunler için bişeyler varmı yapabilceğmiz??:sm_confused:
43 YAŞINDAYIM HİÇ AMA HİÇ BÖYLE ŞEYLER BİLMEM YANİ NE HASTALANDIĞIMI ANLARIM NEDE YOĞUN BİR REGLİM OLUR:sm_confused:
sabah acilen çıkmam gerekiyordu mesajlara bile bakamadım

aşkusu,sılagülcümkız pikniğe deniz kenarına gittik,kena beni görse kaçar bu beni yer diye kız..

aşkusuelma diyetini 3gün yapacam,çarşamba perşmbe cuma

yarında çok yoğun bir gün geçircem bu yüzden yarın başlıyamıyorum.

eh şimdi rapor zamanı

dün akşam saat 8gibi eve geldik çocuklara yemek hazırla işyap et derken nete giremedim

eşimin istekleri çocuklardan çok o daha bir bebek,adam bir oturtmuyor beni yav.

neyse
dün sabah kahvaltı
2çay tek şekerli
1.k.kutusu peynir 4zeytin 1yumurta

ara yoktu

öglen ızgara sucuk ve köfte 1dilm ekmek bol yeşil salata

ara karpuz

akşam
1dilim ekmek.1kase çorba bol yeşil salata

kapruza yine devam ettim

TAMAM AŞKUSU NE ZAMAN İSTERSEN AMA BEN YARIN BAŞLIYORUM ÇÜNKÜ YAPAMADIM:utangac:

arkadaşlar merhaba kendımı tanıtayım 162 boy 77 kıloyum 1 yasında kızım var 92 kılo ıle dogum yaptım bıktım bıktım artık bu kılolardan ne gıydıgın olur ne yayakısıyor en kotsu ıse 26 yasındayken bıle ınsanlar 30 anca gosterıyorsun dıye mutavazılık yapıyor sıkıldım aaa sen daha kucukmusssun deyıp bana acıyaark bakmalarından karalıyım zayıflayacagım arkadaslar sadece destge ıhtıyacım var cabuk gaza gelırım ...

HOŞBULDUM CANIM TEŞEKKÜRLER..a.s.
TABİKİ VERİRİM..NE DEMEK,KAÇMAZ...:lepi:
tatlım hoşgeldinŞenizŞenizseni görmek çok güzel.

aldığın 2kiloyu veririsin sen azimli kızsın sen

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine,ne tesadüf bende reğliyim canım
sana tavsiyem bernuşumda sölemiş ayaklarını sıcak tut

NE GÜZEL,DAHA NE İSTİYORSUN..
DR. HEDİYE VERMİŞ SANA RESMEN DİMİİİİİ:lepi:
İYİ AKŞAMLAR KIZLARa.s.
NASILSINIZ:sm_confused:

BEN BUGÜN HİÇ NETE GİREMEDİM:çok üzgünüm: SİZLERİDE MERAK ETTİM ASLINDA AMA OLMADI İŞTE. ÇÜNKÜ GECE BİRAZ RAHATSIZLANDIM VE HALA CİN GİBİ GEZİYORUM DÜNDEN BERİ UYUMADIM:1shok:

BUGÜN DR. İŞLERİMİ HALLETTİM VE SONUÇLARIM FENA SAYILMAZ YİNE DR. İLAÇLARIMI DEĞİŞTİRDİ. KİLO VERİNCE İLAÇLARIN DOZAJI FAZLA GELMEYE BAŞLAMIŞ KIZLAR
YA KIZLAR KESİN KİLO VERMEK LAZIM ANACIM HERŞEYDEN KAR EDİYORSUNUZ BAKIN BANA İLAÇLARIMDAN BİLE KAR ELLE ETTİM:roflol::roflol::roflol:

ya benim hep böyle kıslar ya hem çok oluyorum hemde ilk günü feci ağrım oluyo. ağrı kesici filan hiç fayda etmiyo.ama sıcak tutuyorum dediğiniz gibi kendimi çorap giydim ayaklarıma uzun da pijamalarımı çektim kaydirigubbakcemile3üstümdeki bodyde içine soktum kaydirigubbakcemile3çok komik görüntü oluyo ama napiyim ısındım sonra iyi oldu yani oyle
öpüyorum kıslar hepinisi kendize iyi bakın ramazan da geldi ya napcaz??

GÜNAYDIIIIN AKİDE ŞEKERLERİİİM opuyorumnanaktan

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLLAH:Saruboceq::Saruboceq:

GÜNÜN RAPORU:

AAKŞM SPORU 17:15--18:45 (1.30 SAAT)

AKŞAM YEMEĞİ:

1 ELMA BİR KASE YOĞURT OKADAR

SABAH: YÜRÜTÜŞ APAMADIM KISLAR :kedi: SABAK GEÇ KALKTI:kedi:

YUFKA EKMEĞİ İÇİNE MAYDONOZ DERE OTU LİMON

ÖĞLEN:

1 ELMA

AKŞAM:
1 ELMA VE YOĞURT İNŞALLAH

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan (

ya benim hep böyle kıslar ya hem çok oluyorum hemde ilk günü feci ağrım oluyo. ağrı kesici filan hiç fayda etmiyo.
ama sıcak tutuyorum dediğiniz gibi kendimi çorap giydim ayaklarıma uzun da pijamalarımı çektim kaydirigubbakcemile3üstümdeki bodyde içine soktum kaydirigubbakcemile3
çok komik görüntü oluyo ama napiyim ısındım sonra iyi oldu yani oyle
öpüyorum kıslar hepinisi kendize iyi bakın ramazan da geldi ya napcaz??

GÖZDECıĞıM SENı ÇOK ıYı ANLIYORUM CANIM, KIZ KEN BENDE SENıN GıBı OLURDUM,
YORGAN DÖŞEK YATARDIM, KARIN AĞRISI, MıDE BULANTISI, BAŞ DÖNMESı, AŞ ERME HER BıŞEY OLURDU YANıı,
O ıKı GÜNÜ ATLATANA KADAR ÖLÜRDÜM ADETA,
AMA NASILKı KIZIM DOĞDU ONU DOĞUMUYLA BıRLıKTE BIÇAK GıBı KESıLDı HEPSı,
ZATEN DR. SÖYLEMıŞTı DOĞUMDAN SONRA ANCAK DÜZELıRSıN DıYE,
DEDıĞı GıBıDE OLDU, ıNŞALLAH SENıNKıDE GEÇER,
ÇOK GEÇMıŞOLSUN CANIM :1hug:a.s.

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

48 SAATLİK UYKUSUZLUKDAN SONRA BUGÜN 08:45 DE UYANDIM:kedi:

SABAH
08:45 İLAÇLARIM VE 1 BARDAK SU
09:00 2 DİLİM ÇAVADAR EKMEĞİ
2 MİNİK ACI BİBER
ÇEYREK DOMATES
2 İNCE DİLİM PEYNİRcokacimcoook

09:25 1 KUPA BİTKİ ÇAYI (MATE, BİBERİYE, FUNDA, YEŞİLÇAY) KARIŞIMI:kahve:

arkadaşlar merhaba kendımı tanıtayım 162 boy 77 kıloyum 1 yasında kızım var 92 kılo ıle dogum yaptım bıktım bıktım artık bu kılolardan ne gıydıgın olur ne yayakısıyor en kotsu ıse 26 yasındayken bıle ınsanlar 30 anca gosterıyorsun dıye mutavazılık yapıyor sıkıldım aaa sen daha kucukmusssun deyıp bana acıyaark bakmalarından karalıyım zayıflayacagım arkadaslar sadece destge ıhtıyacım var cabuk gaza gelırım ...

AİLEMİZE HOŞGELDİNa.s.

CANIM KISACA YAPACAKLARINI ANLATAYIM.

HERGÜN DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİNİ, İÇTİKLERİNİ, YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BURADA BİZLERLE PAYLAŞIYORSUN.

HER CUMA TARTI GÜNÜMÜZ, SAAT 12:00 KADAR KİLONU BİLDİRİYORSUNUZ. EĞER CUMA GÜNÜ BİR İŞİNİZ VARSA PERŞEMBE AKŞAMINDAN BİLDİRİYORSUNUZ.

3 GÜN PAYLAŞIMDA BULUNAMIYACAKSAN BU TOPİĞE GİREMİYECEĞİNİ BİLDİRİR VE İZİNLİ SAYILIRSIN.a.s

1 HAFTA DENEME SÜRENİZ VAR, 1 HAFTA SONRA LİSTEMİZDESİNİZ:lepi:

AİLEMİZE HOŞGELDİN DİYORUM TATLIM.

ÇOĞU ARKADAŞIMIZ TATİLDE

GÖZDECİĞİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM, KIZ KEN BENDE SENİN GİBİ OLURDUM,
YORGAN DÖŞEK YATARDIM, KARIN AĞRISI, MİDE BULANTISI, BAŞ DÖNMESİ, AŞ ERME HER BİŞEY OLURDU YANİİ,
O İKİ GÜNÜ ATLATANA KADAR ÖLÜRDÜM ADETA,
AMA NASILKİ KIZIM DOĞDU ONU DOĞUMUYLA BİRLİKTE BIÇAK GİBİ KESİLDİ HEPSİ,
ZATEN DR. SÖYLEMİŞTİ DOĞUMDAN SONRA ANCAK DÜZELİRSİN DİYE,
DEDİĞİ GİBİDE OLDU, İNŞALLAH SENİNKİDE GEÇER,
ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM :1hug:a.s.
ANLADIĞIM KADARIYLA ŞİMDİ SEN GZDEGZDE YE DOĞUMA KADAR SÜRÜNECEKSİN Mİ:uhm: DİYORSUNlülülülülülü.

AMA BİLİYORMUSUN, DOĞUMUNDAN SONRA GERÇEKDEN BIÇAK GİBİ KESİLMİŞyerimseniben

(ANLADIN SEN ONU):jeyyar

CANIM SEN İYİ OLDA GENE BULUŞURUZ :1hug:
HEM EKİLDİYSEK BİÇİLMEYİDE BİRLİRZ YANEEE:roflol::roflol:

Şeniz:1hug:
KESİN BİÇMEYE GELİRİMkaydirigubbakcemile5

ELMA DİYETİNE GELİNCE
cunku bu diyet elma diyetti proteinlen karisirilmazzzzzzzzzzzz sadece yesilik
gene diyorum

birinci gunu 1kg ikinci gunu 1,5 kg ucuncu 2kg yesil elma yenecek soyulmamis misirilmemis

sabah kavalti iki esmer ekmek tost biraz peynir biraz zeytin tomates salatalik ve cay
ve her iki saate max 2/3 elma yenecek
ve en gec 20 de bitecek
4/5 bardak yesil cay ister sicak ister soguk limon ve taze nane kuyulabilir

diyetin kurali bu kg vemek istiyorsaniz bunun disína cikilmicak ha diyelim elmalar bitti ve aclik var ozaman
marul salatalik yersiniz cunku bu diyetti etkilemez ama bundan haric YASAKKKKKKKKKKKKKKKKK

KIZLAR BEN BU DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM.yerimseniben

elma diyeti 6 günde 5 kilo

1.gün 1 kilo elma

2.gün 1,5 kilo elma

3.gün 2 kilo elma
4.gün 2 kilo elma

5.gün 1,5 kilo elma

6.gün 1 kilo elma

gün boyu yeşilçay serbest
3-5 dilim kepek ekmeği (diyet ekmekleri vs.)

elma diyeti uygulaması zor bir diyet fakat 6.günde 5 kilo kaybediliyor.

Elmayı ister normal, ister rendeleyerek tüketebilirsiniz.

Mide asidi düşük olanlar ekşi elma,
mide asidi yüksek olanlar tatlı elma,
tüketebilirsiniz.

Gün içinde en az 2,5 litre su tüketilecek

YAPTIĞIM DİYET ASLINDA BUNA ÇOK BENZİYOR (YADA SABAH KAHVALTISINA EK YAPILMIŞ:sm_confused:)

DENEYİP GÖRELİM BAKALIM NE KADAR KİLO KAYBEDİYORUZ.

ELMA DİYETİNE GELİNCE
cunku bu diyet elma diyetti proteinlen karisirilmazzzzzzzzzzzz sadece yesilik
gene diyorum

birinci gunu 1kg ikinci gunu 1,5 kg ucuncu 2kg yesil elma yenecek soyulmamis misirilmemis

sabah kavalti iki esmer ekmek tost biraz peynir biraz zeytin tomates salatalik ve cay
ve her iki saate max 2/3 elma yenecek
ve en gec 20 de bitecek
4/5 bardak yesil cay ister sicak ister soguk limon ve taze nane kuyulabilir

diyetin kurali bu kg vemek istiyorsaniz bunun disína cikilmicak ha diyelim elmalar bitti ve aclik var ozaman
marul salatalik yersiniz cunku bu diyetti etkilemez ama bundan haric YASAKKKKKKKKKKKKKKKKK

KIZLAR BEN BU DİYETİ YAPMAYA BAŞLADIM.yerimseniben

aşkusu yarında ben başlıyorum .herkez süper kilo veriyor bizde bir yapalım bakalım..

ay pardonnn

günaydın demeyii unuttumm

güzel takımıma günaydınlarr

aramıza yeni arkadaşımız katılmış..hoşgeldin birzeya.s.a.s.

dün yediklerimi hemen yazayım birazdan evden çıkacağım

doktora gideceğim çekilin filmin sonucunu sölücek sonra ordan çarşıya çıkcam ve daha sonrasında kayınvaldeye tekirdağdan misafirler gelmiş,oraya gidecem..akşama burda olurum inşallahh..bereket havalar biraz serinledi gibi.koşuşturmak zor gelmiyor artık..

dün kahvaltımı.1dilim k.ekemk.1çay tek şekerli az peynir 2zeytin.1domates.1salatayla yaptım
ara yok.öğlen dışarda olduğum için 2lahmacun 1ayran içtim.ara yine yok.ama su devamlı içtim,
akşam
ayşe kadın fasülye 1tabak 1dilim k.ekmek ve karpuz 2kaşıkta pilav.

spor yapamadım ama çok koşturdumhihoyyyt

a.s.
İYİ AKŞAMLAR KIZLARa.s.
NASILSINIZ:sm_confused:

BEN BUGÜN HİÇ NETE GİREMEDİM:çok üzgünüm: SİZLERİDE MERAK ETTİM ASLINDA AMA OLMADI İŞTE. ÇÜNKÜ GECE BİRAZ RAHATSIZLANDIM VE HALA CİN GİBİ GEZİYORUM DÜNDEN BERİ UYUMADIM:1shok:

BUGÜN DR. İŞLERİMİ HALLETTİM VE SONUÇLARIM FENA SAYILMAZ YİNE DR. İLAÇLARIMI DEĞİŞTİRDİ. KİLO VERİNCE İLAÇLARIN DOZAJI FAZLA GELMEYE BAŞLAMIŞ KIZLAR
YA KIZLAR KESİN KİLO VERMEK LAZIM ANACIM HERŞEYDEN KAR EDİYORSUNUZ BAKIN BANA İLAÇLARIMDAN BİLE KAR ELLE ETTİM:roflol::roflol::roflol:

aşkusu doktor sonuçlarım fena sayılmaz demişsin umarım iyidir.

vay be zayıflayınca ilaçların dozajı fazla gelmiş kar ettin he,alkisalkisalkise ozaman zayıflamaya devamm dermişimmm:sm_cool:sen sağlıklı ol yeterki hep yanımızda ol:1hug:a.s.öpüyorum ve kaçıyorumŞeniz:teytey:

Hayat kısa, kuralları yık,yasakları bosver,yarın olmıycakmısın gibi icinden geleni ertelemeden yasa...kaydirigubbakcemile5

kimle mutluysan onla ol yerimseniben

Kolay affet.a.s

sevgiyle kucakla.:1hug:

Kalpten sev.opuyorumnanaktan

Kahkahalara boğ ve bogul:roflol::roflol:

ve yüzünü güldürmeyi başaran hiçbir şeye sırtını dönme:) :olmaz:

SEN BENİM KAYBETMEK İSTEMEDİĞİM BİRİSİN :))))a.s.a.s.:utangac:

aşkusu yarında ben başlıyorum .herkez süper kilo veriyor bizde bir yapalım bakalım..
BEN BUGÜN BAŞLADIMyerimseniben
ay pardonnn

günaydın demeyii unuttumm

güzel takımıma günaydınlarr

aramıza yeni arkadaşımız katılmış..hoşgeldin birzeya.s.a.s.

dün yediklerimi hemen yazayım birazdan evden çıkacağım

doktora gideceğim çekilin filmin sonucunu sölücek sonra ordan çarşıya çıkcam ve daha sonrasında kayınvaldeye tekirdağdan misafirler gelmiş,oraya gidecem..akşama burda olurum inşallahh..bereket havalar biraz serinledi gibi.koşuşturmak zor gelmiyor artık..

dün kahvaltımı.1dilim k.ekemk.1çay tek şekerli az peynir 2zeytin.1domates.1salatayla yaptım
ara yok.öğlen dışarda olduğum için 2lahmacun 1ayran içtim.ara yine yok.ama su devamlı içtim,
akşam
ayşe kadın fasülye 1tabak 1dilim k.ekmek ve karpuz 2kaşıkta pilav.

spor yapamadım ama çok koşturdumhihoyyyt
SONUÇLARIN İNŞALLAH İYİ ÇIKAR:Saruboceq:
a.s.

aşkusu doktor sonuçlarım fena sayılmaz demişsin umarım iyidir.

vay be zayıflayınca ilaçların dozajı fazla gelmiş kar ettin he,alkisalkisalkise ozaman zayıflamaya devamm dermişimmm:sm_cool:sen sağlıklı ol yeterki hep yanımızda ol:1hug:a.s.öpüyorum ve kaçıyorumŞeniz:teytey:

:utangac::utangac:

YAPTIĞIM DİYETE GÖRE ŞİMDİ BİR YEŞİL ELMAcokacimcoook

11.00 1 ELMA

13:00 1 ELMA

15:00 1 ELMA

17:00 1 ELMA

19:00 1 ELMA

AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEĞİM KIZLARyerimseniben

Hayat kısa, kuralları yık,yasakları bosver,yarın olmıycakmısın gibi icinden geleni ertelemeden yasa...kaydirigubbakcemile5

kimle mutluysan onla ol yerimseniben

Kolay affet.a.s

sevgiyle kucakla.:1hug:

Kalpten sev.opuyorumnanaktan

Kahkahalara boğ ve bogul:roflol::roflol:

ve yüzünü güldürmeyi başaran hiçbir şeye sırtını dönme:) :olmaz:

SEN BENİM KAYBETMEK İSTEMEDİĞİM BİRİSİN :))))a.s.a.s.:utangac:
AH BUNLARI YAPABİLSEK SORUN KALMAYACAK AMA NERDEEEE:1no2:

YAPTIĞIM DİYETE GÖRE ŞİMDİ BİR YEŞİL ELMAcokacimcoook

11.00 1 ELMA

13:00 1 ELMA

15:00 1 ELMA

17:00 1 ELMA

19:00 1 ELMA

AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEĞİM KIZLARyerimseniben
DAVULUM AŞKIM BEN SAAT BAŞI ELMA YİYEMEMKİİİ :sm_confused: VALLA MİDEM DÖNER BENİM :sm_confused:
ÇOK FAZLA BENCE, BANA GÖRE DEĞİL BU DİYET :sm_confused::1no2:
DAHA AZ YİYEREK DENİYCEM BAKALIM :sm_confused:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR:teytey:
NASILSINIZ..

BİRZEY ARKADAŞIMIZA HOŞGELDİN DİYORUM VE BAŞARILI KİLO VERMELER DİLİYORUMa.s.

DÜN AKŞAMA KADAR
2 BARDAK DAHA MEYVESUYU,
GÜN İÇİNDE 3 LT SU,

AKŞAM:
2 KAŞIK SULU KÖFTE,
SALATA,
YARIM DİLİM EKMEK,

1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
1 ADET YUMURTA,