İŞİN BİTİNCE BİRDE BENİM EVE ELİNİ AT TATLIM, BU ARALAR HİÇ BİR İŞ YAPASIM YOK NEDENSE:uhm:selam şekerlerima.s. nasılsınız ben yorgunum ama iyi sayılırım annemden halı yıkama makinesini getirdim 2 halı 2 yolluk sildim yarında salonumdaki halıları ve koltukları silecem sonrada mutfak temizliği var evi dip köşe temizliyorum okulların açılmasına az kaldı iş başlayınca olmuyor tatili değerlendirmek lazım
ah kızlar dualarınıza ihtiyacım var yarın tayin isteyebilirim eşim etimesguta güzelkent lisesine geçti ben sincandan eş durumu tayini isteyebilirim tabi okullarda açık varsa yarın listeler açıklanacak dua edin bana da eryamanda açık okullar olsun size ihtiyacım var
VAYYYY ANASINA KİMLERİ GÖRÜYORUM:1ninca: ANNEMİN KÜÇÜK KIZI:ecrin_bebek:bacıııımmm nasılsın ? baaak artık girebiliyorum.
SENDE KESİN IŞIK VAR BACIM. ZATEN SEN GİRMEZSEN ZORBEY ERKEKLER KULUBÜNE GİRECEK:roflol::roflol:
KIZLAR ŞÖYLE AÇIKLAYAYIM.KARDEŞİMİN BİR OĞLU VAR 5 YAŞINDA ADI ZORBEY
ANNESİNE SİNİRLENMİŞ "VAY EFENDİM SEN NASIL KADINLAR KULÜBÜNE GİRERSİN, BEN ERKEKLER KULÜBÜNE GİREMİYORUM O ZAMAN SİLİYORUM İŞTE" DİYEREK ANNESİNE KISA YOL YAPMIŞTIM ONU SİL BİZİM UFAKLIKalkisalkisalkis
BİRDE BANA ANNESİNİ ŞİKAYET ETMEZ Mİ :uhm: KIZLAR GÜLMEKDEN YERLERE YATTIM RESMEN:roflol:
VALLAHİ BENCE O KADAR ABARTIRSAN FAYDASINDAN ÇOK ZARARI OLURyerimsenibennam ablacım demek o kadar faydalıymış kabak çekirdeğifisfisfis yemeğe devam ediyimmi o zaman =) sılagül ya benim hiç oyle bi problemim olmadı bu zamna kadar çok şükür yediklerimden sivilce olmaz yuzumde..çok şanslıyımcildim problemli değil
kıslar bişey itiraf ediyim size bugun canım acayip kek istedi burdan kek tarifi baktım ÇAYLI KEK diye bişey okudum ilginç geldi baya yapıyım bi deniyim didimm süpper harika bişey oldu ama sanki biraz fazla şekerli geldi bana çoook az yiyebildim tabağıma aldığmı geri koydum tadımlık yedim yani güzeeller:)) ama çok güzel yapmışım yaa ben yaptım diye demiyorum 40yılda 1 yaparım aklıma eserse öyle şeyler yaptımmıda güzel oluyo ya bende şaşıyorum elimin lezzeti var demekki hahahaha:sm_cool:
öptüm hepicinisisss
GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HAFTANIZ ŞEN OLA CANLARIIM hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
AY CANIIIIM ÇOK SAĞOL :1hug:
İNAN SENDE BENİM İÇİN ÇOK ÖZELSİN CANIM ARKADAŞIM:1hug:
İYİKİ VARSIN İYİKİ SENİ TANIMIŞIM DAVULUM BENİİM :1hug:a.s.
CANIIIIM DAVULUMUN GARDAŞIII :1hug: HOŞ GELMİŞSİN ARAMIZA :1hug:a.s.
BENDE SENİN APLANIN TOKMAKI OLUYORUM ŞEKERCİM
BEN DAVUL O TOKMAK VURDUKCA SES GETİRİYORUZ VALLA :roflol:
SEN NERENDEN KİLO VERECEN BACIM:uhm: BENİ HİÇ SORMA BACIMHER BİYERİMDEN VERMEM LAZIM:roflol::roflol:
TOKMAĞIM:mymeka: DAHA HIZLI VURABİLİRSİN:gitme:EFENDİİİİİM GELELM HAFTA SONU RAPORUNAA zemuszemus
CUMARTESİ SABAH SAAT 11 DE KALTIM, VALLA ÖLÜ GİBİ UYUMUŞUMhihoyyyt
EEE EVDE KOCA VE ÇOCUK OLMAYINCA SANIRIM KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSETTİM:1rolleyes:
SABAH 11:30'DA
BİR KASE YEŞİL MERCİMEK ÇORBASI İÇTİM İŞE KOYULDUM (EV TEMİZLİĞİ)
KENDİME GELDİĞİMDE AKŞAM SAAT 9:00 OLMUŞTU
BİR KASE DAHA MERCİMEK ÇORBA İÇTİM OKADAR, YORGUNLUKTAN BİTAP DÜŞMÜŞÜM, ERKENDEN YATTIM:1rolleyes:
PAZAR GÜNÜ SABAH KAHVALTI: 07:30
DOMATES
PEYNİR
2 DİLİM PEYNİRL, KIZARMIŞ EKEMK
ÖĞLEN 13:30
PATLICAN YEMEĞİ YAĞSIZ BİR TABAK
AKŞAM 19:00
GENE PALICAN YEMEĞİ VE BOL ROKA
PAZARTESİ SABAH:
08:40 KAHVALTI:
ZEYTİN VE BİR PARÇA EKMEK
ÖĞLEN DAVULUM GELECEK :1rolleyes: SEMİZ OTU SALATASI YİYCES BARABAR:1hug:
AKŞAM 17:00-18:30 ARASI SPOR İNŞALLAH
AKŞAM YEMEĞİM BİR ELMA OLACAK
SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE HEP ELMA YİYECEĞİM KIZLAR ÖYLE KARAR VERDİM
İNŞALLAH YAPABİLİRİM, BANA ŞANS DİLEYİN OLURMU:1hug: ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SENİ EKMEK ZORUNDA KALDIM (AMA ÜZÜLME KESİN BİÇMEYE GELİRİM:roflol:)
AY İNANMIYORUM KÜÇÜK GELİNDE DÜŞMÜŞ SONUNDA 3.TAKIMACANIM BENİM..BRAVO SANA..ARTIK ARADA TAKILIRSIN BİZLERE..GÜZELLİKLERİMİZİ PAYLAŞIRSIN BİZLERLE..HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER AYRICA BALIM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
43 YAŞINDAYIM HİÇ AMA HİÇ BÖYLE ŞEYLER BİLMEM YANİ NE HASTALANDIĞIMI ANLARIM NEDE YOĞUN BİR REGLİM OLUR:sm_confused:merhabalarrr kıslarr nasılsınız kıslaaarrrr
hoşgeldin bernuşşşopuyorumnanaktan
ben de bugun kıvranıyorum karın ağrısından.hasta oldum hiç iyi değilim hp boyle oluyorum nefret ediyorum ya ilk gunum berbat geçiyo ağrıdan ayakta duramıyorum elim ayağım filan titriyo ara ara başım da dönüyo bildiğiniz bugunler için bişeyler varmı yapabilceğmiz??:sm_confused:
sabah acilen çıkmam gerekiyordu mesajlara bile bakamadım
aşkusu,sılagülcümkız pikniğe deniz kenarına gittik,kena beni görse kaçar bu beni yer diye kız..
aşkusuelma diyetini 3gün yapacam,çarşamba perşmbe cuma
yarında çok yoğun bir gün geçircem bu yüzden yarın başlıyamıyorum.
eh şimdi rapor zamanı
dün akşam saat 8gibi eve geldik çocuklara yemek hazırla işyap et derken nete giremedim
eşimin istekleri çocuklardan çok o daha bir bebek,adam bir oturtmuyor beni yav.
neyse
dün sabah kahvaltı
2çay tek şekerli
1.k.kutusu peynir 4zeytin 1yumurta
ara yoktu
öglen ızgara sucuk ve köfte 1dilm ekmek bol yeşil salata
ara karpuz
akşam
1dilim ekmek.1kase çorba bol yeşil salata
kapruza yine devam ettim
TAMAM AŞKUSU NE ZAMAN İSTERSEN AMA BEN YARIN BAŞLIYORUM ÇÜNKÜ YAPAMADIM